De politiek laat de politie en de burgers in de steek

Screenshot_108

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Vlaardingen is de nood door het politieke wanbeleid hoog en 50.000 Vlaardingers zitten in zware financiële nood. En dat geldt voor, zo zegt de Fractie Boers (fB), 70% van alle inwoners. De gemeente blijkt er, net zoals vele andere gemeentes in ons land, slecht voor te staan en wil de komende jaren minimaal € 32 miljoen minder gaan uitgeven. En dat zal nog slechter uit gaan pakken voor die 70% die nu al niet of nauwelijks de eindjes aan elkaar kan knopen.
www.schiedamsnieuws.nl

Het gevaar komt bijna altijd van links. We zien het aan de dwazen van “Extinction Rebellion” en de “Antifa”, en in Duitsland waarschuwt de FDP-fractie in Bremen voor het extreme gedrag van links dat door de politiek en de door de politiek ingehuurde media genegeerd wordt. Het gaat voornamelijk over het in brand steken van politievoertuigen en andere auto’s, verfaanslagen en verwoeste kantoren, maar ook om het  niet respectvolle en haat uitdragende en racistische gedrag.
https://jungefreiheit.de

De EU, het monsterlijke dictatoriale ondemocratische instituut, heeft door het Verdrag van Schengen ISIS-strijders voorzien van onderdak in Europa, inclusief een uitpuilende naamloze betaalpas, gefinancierd door de EU en de VN, evenals door een Humanitaire ventures-organisatie, die op zijn beurt gefinancierd wordt door George Soros. Alleen al in januari van 2019 heeft de EU 60.000 bankkaarten uitgegeven.

De UNHCR had hem een bankkaart gegeven, nou eigenlijk de Griekse autoriteiten, en de kaart werd maandelijks “belast” met 500 euro. De enige voorwaarde die eraan verbonden was, is dat hij één keer per maand rapport moest uitbrengen aan de bevoegde autoriteiten. ISIS- moordenaars konden zich vrij bewegen in Europa door het zieke immigratiesysteem.
www.anonymousnews.ru

Het zal wel tot het globalistische gedachtegoed behoren, het niet goed verzorgen van de ouderen die bloed, zweet en tranen hebben gegeven voor het vaderland, want ook in Duitsland worden ouderen niet goed verzorgd en worden dus soms zelfs hun huis uitgezet, omdat de “asielzoekers” woningen nodig hebben. Het EU/VN-beleid, dat slaafs opgevolgd wordt door onrealistische, narcistische EU-regeringen, is duidelijk: Eigen volk laatst.

In Duitsland, zo laat onderstaand bericht weten, moeten gepensioneerden steeds meer belasting betalen. De ouderen betalen belasting en waarom eigenlijk? Waarom moeten ze belasting betalen over hetgeen ze hun hele leven hebben gespaard? Bij de berekening van de belastingaftrek wordt rekening gehouden met alle inkomsten; de staat belast ook de inkomsten van tijdelijke en deeltijdbanen die steeds meer ouderen moeten accepteren, omdat het pensioen gewoonweg niet genoeg is om van te leven.
www.journalistenwatch.com

In Zweden, dat net zo’n dom politiek beleid heeft als het Nederlandse politiek kartel voert, loopt het ontzettend uit de hand. In Zweden escaleert het bendegeweld zo sterk dat Denemarken de grenscontroles opnieuw invoert. In Zweden is het niet anders dan in Duitsland en Nederland. Als één van de jongeren gearresteerd wordt, zijn de straffen meestal zeer mild, dat moedigt de clans aan om weer nieuwe jongeren op straat te brengen, net zoals in Malmö waar vijftienjarigen met vuurwapens op straat schieten. De Deutschlandfunk schrijft over de interne veiligheid van Zweden; als de politie krantenkoppen haalt in het land, dan is dat vooral te wijten aan onderbezetting en buitensporige eisen. Jale Poljarevius van de nationale Zweedse politie zegt:  “We zijn in oorlog, de situatie is dramatisch.” Ondertussen tellen de bendes in Malmö, Stockholm en Göteborg duizenden voetsoldaten die zwaarbewapend zijn, vechten als speciale troepen van het leger en zeer gevaarlijk zijn.

De politie in alle “open grenzen” landen, net zoals hier in Nederland, worden mijns inziens door de politiek, net zoals de burgers, gewoonweg in de steek gelaten. Als het toch duidelijk is dat bepaalde groepen, al dan niet betaald door Soros, zich niet kunnen of willen gedragen en het gezag van de politie niet accepteren, kan er geen andere oplossing zijn dan ze het land uit te zetten…
www.tichyseinblick.de

Ook in Frankrijk, alle boeren in de EU lijden nu eenmaal onder het Agenda 21 beleid van de VN, gaan de boeren de straat op en trekken binnenkort naar Parijs op tractoren. Op 27 november, in navolging van de acties van 8 en 22 oktober, zo kondigde de FNSEA aan, gaan minstens 1000 tractoren uit verschillende regio’s in Frankrijk elkaar ontmoeten in Parijs om te laten zien dat ze het zat zijn. De boeren noemen als redenen onder andere vrijhandelsverdragen, Franse regelgevende maatregelen die de prestaties van de Franse boeren ondermijnen, de invoer wordt verstoord en de wet Egalim wordt niet volledig toegepast.
www.bfmtv.com

Nu is er ook goed nieuws. Poetin van Rusland zegt dat de EU over 10 jaar niet meer bestaat, alleen hoop ik persoonlijk dat het geen 10 jaar duurt voordat de EU uit elkaar knalt, maar het volgend jaar gebeurt.
www.express.co.uk

Het is schrijnend en diep triest als de politiek zegt dat het zó goed gaat in Nederland, terwijl er vast veel meer steden zoals Vlaardingen zijn waar het merendeel van de burgers in de financiële problemen zitten. Dat, omdat er al jaren miljarden naar de EU/VN en de immigranten gaan en de Nederlanders de dupe zijn van het anti-Nederlandse pro-EU/VN-beleid. De voedselbanken kunnen de aanvragen bijna niet verwerken, het aantal daklozen groeit, onze kinderen krijgen te maken met de brute “verrijking” van de opgezette immigranteninvasie, ook wel omvolking genoemd, en de politiek doet wat ze altijd doet. Veel praten, wat onderzoekjes, maar toont geen daadkracht en verzuimt om de oorzaak van de problemen aan te pakken.

Dit is ons land, het land van onze ouders en onze kinderen, en we zullen met zijn allen de schouders eronder moeten zetten om Nederland weer veilig, vrij en traditioneel te maken.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op De politiek laat de politie en de burgers in de steek

 1. Bob Fleumer zegt:

  In woorden is de regering geweldig voor de Nederlanders, in daden maken ze er een onbeschrijfelijke rotzooi van zie de chaos op vele fronten en Rutte maar lachen, tegen botte domheid is weinig in te brengen.

  Geliked door 2 people

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Wellicht is het een idee om een burgerwacht in Vlaardingen met ruime bevoegdheden ter ondersteuning van de grotendeels weg bezuinigde politie, ooit het werk van minister van Justitie.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Vroeger (in betere tijden) waren er vrijwilligers bij de politie, de zogenaamde “hobbybobbies”. Laat de politie deze vrijwilligers vaker inzetten, ook voor het zwaardere- en gevaarlijke politiewerk. Vroeger riepen deze vrijwilligers dat ze dezelfde bevoegdheden en uitrusting wilden als de beroepspolitie. Van mij mag het, kunnen ze lekker meedoen op straat. Een burgerwacht is wel het allerlaatste waar een burger die een beetje doordenkt, aan moet beginnen. Voor je het weet staat zo’n vrijwilliger voor het hek bij de strafrechter, bijvoorbeeld voor geweldpleging in vereniging, of als lid van een criminele organisatie.(Dat kan maar zo want er wordt getoetst aan de feiten en niet aan de intentie van zo, n burgerwachtclub). Minister Grapperhaus lacht zich kapot want hoe krijg je die sukkels van burgers zover om zijn vuile werk op te knappen. Ik denk dat het veel effectiever is dat iedere burger over zijn eigen veiligheid nadenkt en de juiste maatregelen treft om zowel thuis als op straat, veilig te zijn. Dat kan op zoveel manieren dat het ondoenlijk is om ze hier allemaal op te noemen.

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Vlaardingen, het sociale experiment van het Europese Project, de transitie van welvaartsstaat naar een Derdewereldland binnen twee decennia…..een socialistische utopie.
  U aangeboden door de Linksche Looney Brigade.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Er is maar ėėn oplossing en die ligt in de handen van de burgers, “asap dat EU gedrocht sluiten en de misdadigers/verraders van onze beschaving voor de rest van hun smerig leven achter de tralies smijten en dat met terugwerkende kracht vanaf dag een van het ontstaan van dat EU gedrocht”.
  Als dat goed is afgewer, t volgt de rest in snel tempo zoals grenzen sluiten, islam verbieden en islamieten verwijderen.
  Conclusie: massaal stemmentrekker voor PVV, VB, FN, AfD, FPÖ, LEGA enz.

  Geliked door 2 people

  • oudmarinier zegt:

   Prima plan…maar WAT gaat u dan doen met die andere criminelen die in de bak zitten ??? M.i. raken de gevangenissen dan toch behoorlijk OVERBEVOLKT !!!

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    oudmarinier, de zwaarste gevallen kan je elimineren door ze te euthanaseren. Krijg je meer ruimte in de gevangenissen. Mooie gelegenheid om het gevangenisregiem te veranderen in echte straf, zoals niet meer uit de cel, niet lezen of schrijven, geen tv of bezoek en geen strafvermindering.

    Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Als gepensioneerd ambtenaar heb ik dus ook 10 jaar indexering gemist. Met het geld dat ik zo mis ben gelopen had ik een mooie auto kunnen kopen. Ik doe het nu maar met een oud karretje en mijn fiets. De laatste omdat de brandstof ook te duur is voor mijn magere inkomen.
  En dat geld maar klotsen tegen de plinten. Ik vraag me wel af in wiens huis die plinten zijn te vinden??????
  Hoog tijd voor een burgeroorlog.

  Geliked door 5 people

 6. Overvallen hebben we al dagelijks, de eerste plunderingen ook al. Wen er maar aan. Het geld klotst bij de plinten op in Den Haag. Afgejat van burgers die zich dat gewoon laten welgevallen. Ik pik het niet en kom wél voor mijzelf op. Laat het weten aan Den Haag, Belastingdienst(en), Gemeentes etc dat je hun jatpartijen en racistiese politiek naar de oorspronkelijke Nederlanders niet langer pikt! Dit land is op allerlei fronten in de vernieling geholpen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Prachtig gezegd Elise Nijmegen. Je opsomming van feite is mijn inziens correct en liegt er niet om. Wat aan uw verhaal ontbreekt is meedenken in oplossende zin, dat is heel wat anders. Ik ben benieuwd ho u de door mu genoemde problemen denkt op te lossen.

  Geliked door 2 people

  • Lars 030 zegt:

   Rake en helaas maar al te ware column. Helaas willen veel Nederlanders dit (nog) niet inzien. En ondertussen geven o.a. EU & VN vol gas.

   Ik lees wel degelijk door mevr. Nijmegen aangedragen oplossingen (soms tussen de regels door, soms overduidelijk, beide typen oplossingen horen n.m.m. bij goede columns), ook in haar vele overige spatzuivere columns:

   1. Weg met dit anti-ons kabinet (incl. GL).
   2. Nexit, liefst gisteren al, uít die dictatuur van de Bende-van-Brussel.
   3. En ook uít de steeds kwaadaardiger en machtiger wordende VN, met groeiend aantal moslimlanden, en waar bv. het voorzittende land vd Mensenrechtencommissie momenteel nota bene Saudi-Arabië is.

   Samengevat, zoals ik het altijd benoem: een titale RESET is hard nodig. Alles beter dan wat er nu doelbewust gaande is, laat staan morgen.

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is precies wat ik al een tijdje zeg.
   Het is in die zin ook geen artikel maar een opsomming van feiten elders gevonden zonder enig onderling verband. Er zit kop noch staart aan en een mening blijft afwezig.

   Like

 8. Hovawart zegt:

  Als Vlaardingen het een beetje handig aanpakt worden zij, net als Amsterdam, een ‘Zwart Gat’ een ‘Schip van Bijleg” waar jaarlijks vele miljoenen aan staatssubsidies instromen en geen mens weet wat er mee gebeurt…….De burgemeesteres heet Jetten, PvdA’er, dus bekend met het verkwisten van overheidsgeld.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Best vreemd eigenlijk, Vlaardingen had vroeger meerdere wijken voor welgestelden, die hebben echter stuk voor stuk de wijk genomen naar elders.
   Het Liesveldviaduct, Vlaardingen-Oost en Vlaardingen-West (station) zijn nu beruchte plekken.

   Like

   • bobzelf zegt:

    BESTE TIJL
    IK KOM ZELF UIT SCHIEDAM
    iedereen met wat geld danwel spaargeld, danwel werk , is al in 1974/ 75 /76 /77
    in hordes naar o.a. brabant verhuisd
    punt 1 kon je daar , als je vroeg in de rij ging staan dan wel zitten
    voor dfl 100.000 een leuk rijtjeshuis kopen met voor en achtertuin
    en kon je in Schiedam en vlaardingen een schuur kopen voor hetzelfde bedrag
    steden als STEENBERGEN 5000 INWONERS GINGEN NAAR 36.000 , WILLEMSTAD , DINTELOORD FIJNAART, EN ZEVENBERGEN GINGEN IDEM DITO

    HELE STRATEN ZAG JE VOLLOPEN MET BEKENDEN VAN VROEGER
    OF MEE OP SCHOOL GEZETEN , OF MEE GEVOETBALD ETC

    DE gewone mensen met geen luis om dood te drukken zitten er nu nog tussen de schotel antennes, en gemeente raden met turken en marokkannen

    huggie

    ome bob

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Nog teveel mensen in achterstandswijken kiezen niet voor de PVV of het FvD .
    Dat betekent geen macht.
    Geen macht betekent meer islam meer asielparasieten en meer E.U. Om macht te krijgen moeten we medestanders vinden.
    Geen medestanders betekent geen macht.
    Dan kun je je capslock wel uitzetten.
    Geen macht is geschreeuw voor de bühne
    Met wie zouden we kunnen samenwerken?
    Met partijen die voor het pact van Marrakesh zijn?
    Met partijen die de energietransitie hebben getekend?
    Dan blijven er niet veel over .
    Nou ik ben benieuwd!!

    Like

 9. Hans van Straaten zegt:

  Ben het weer met Elise eens.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Nu is er ook goed nieuws. Poetin van Rusland zegt dat de EU over 10 jaar niet meer bestaat, alleen hoop ik persoonlijk dat het geen 10 jaar duurt voordat de EU uit elkaar knalt, maar het volgend jaar gebeurt.

  Inderdaad liefst vandaag nog want hoe langer het duurt voor de grote kladeradatsch komt hoe duurder het voor de burger zal zijn. Het EU tuig moet hoofdelijk aansprakelijk gesteld worden voor de maatschappelijke en economische schade die ze veroorzaakt hebben met hun stupide beleid. Kleed ze uit zoals ook de Europeaan uitgekleed werd. Begin met die volgevreten papzak uit Heerlen.

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Zelf denk ik dat de EU blijvend is. De bevolking van de rijkere landen heeft zich al flink laten vermengen, verdunen, VERRIJKEN etc. De Fut is er uit bij de meeste Witten ook uit. Of ze zijn ziek/zwak/misselijk. Makkelijke prooi voor aasgieren! Nog wat, meen dat 75% van de Sufkutten pro-EU zijn. Dusssss…..

   Like

 11. M. de Jong zegt:

  Sorry Elise Nijmegen , maar Vlaardingen telt in totaal 40.369 adressen, met 40.346 verblijfsobjecten, 10 standplaatsen en 13 ligplaatsen!
  Kijk het ook zelf even na voor het geval geval dat ik een fout heb gemaakt.

  Like

 12. ruud beijer zegt:

  Vlaardingen staat bekent om zijn velen allochtonen
  De voertaal in sommige wijken is Arabisch.
  We rennen steeds harder onze ondergang tegemoet.

  Geliked door 2 people

 13. ruud 2 zegt:

  Geweldig om te lezen dat we met een behoorlijke groep nog tegen het wanbeleid zijn, wat een stinkende partijen spelen hier de baas.Nog even en iedereen is kleurenblind van al die regenbogen, voor mij lijkt het allemaal op bruin, beige en grauw, zoals de werkelijkheid.

  Like

 14. M. zegt:

  Precies volgens plan.
  Olie in ruil voor vrije vestiging in ons land vanaf 1975.
  Omdat de eigen burgers toch al verraden zijn hoeft men deze niet meer te beschermen en is de Burger Bescherming opgeheven in 1986.
  Het leger is stelselmatig leeg bezuinigd tot men zelf pang moet roepen en zelfs de leger imam is al aanwezig.
  De gierend uit de klauwen lopende criminaliteit die meekomt met de vrije vestiging vond men wel een goede reden om wat politiebureaus te verkopen of te sluiten.
  Zodat de criminaliteitscijfers laag blijven en het net lijkt alsof er niets aan de hand is.
  De eigen burgers moesten hun privacy afstaan om terreur te bestrijden die men zelf importeert of waar men zelf de deur voor open zet, waarmee men u nog verder van uw vrijheid kan af helpen.
  Net als in alle andere landen om ons heen die men al compleet heeft laten vernielen met de burgers erbij zullen ze ook hier straks roepen dat ze de boel niet meer onder controle hebben.
  Precies volgens plan.
  U snapt dat als ze u niet meer kunnen beschermen dat u zichzelf niet mag beschermen omdat men graag de eigen burgers in nood ziet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s