Feestelijke stemming in het bonte land: kerstmarkten lijken steeds meer op zwaar beveiligde zones

Screenshot_105

(Vertaling: E.J. Bron)

“Elk jaar weer”, al voor de derde keer sinds de radicaalislamitische horroraanslag van Merkelgast Anis Amri op de Breitscheidtplatz in Berlijn, veranderen de kerstmarkten in Duitsland in zwaar beveiligde zones. De constant in aantal toenemende vertegenwoordigers van de “religie van de vrede” en naar integratie snakkende moslims in het land gaan hand in hand met een toenemende gespannen veiligheidssituatie.

PI News (2)

En sinds de Duitse regering, quasi als vervroegd kerstcadeau voor haar burgers, de geluk brengende boodschap in het land bracht dat de eerste 7 van minstens enkele honderden Duitse ISIS-terroristen teruggehaald worden en in Duitsland volledige vrijheid genieten, terwijl de rest langzamerhand zal volgen (alleen al in Syrië zaten er eind september nog 111 van hen gevangen), geldt vanaf nu tot diep in het platteland de verhoogde staat van paraatheid voor de veiligheidskrachten.

Ook de Breitscheidtplatz in Berlijn, het toneel van de verschrikkelijke aanslag met een vrachtwagen drie jaar geleden, doet dit jaar weer heel “kerstachtig” aan. Voor het eerst leek het plein voor de Gedächtniskirche dit jaar al bijna voortdurend op een martiaal wapenarsenaal – want de daar met Pasen geplaatste paaltjes en met zand gevulde enorme manden van staaldraad werden niet, zoals gebruikelijk, weer weggehaald, maar bleven gewoon staan. Sindsdien blokkeerden al, zoals “rbb” berichtte, borst-hoge, met zand gevulde kooien van staaldraad het plein naar de Budapester Straße en de Kurfürstendamm; de ingangen voor voetgangers worden beveiligd met dikke rood-wit gestreepte paaltjes.

Reden voor de permanente afsluiting waren overwegingen van een in 2018 door het bestuur van de Senaat ingezette werkgroep hoe “openbare ruimtes in Berlijn beter beschermd” kunnen worden – vooral tegen aanslagen met voertuigen. Bij de installaties die het hele jaar door gebruikt worden, komen nu nog de klassieke Merkel-paaltjes, die ook voor diverse andere traditionele advent- en kerstmarkten in het hele land geïnstalleerd werden en dit jaar in een hypermoderne kerstboom look werden geleverd, drempels, stalen manden en voertuigblokkades, die herinneren aan de ter beveiliging van Normandië tijdens D-Day geïnstalleerde “Rommel-asperges”. Voor kerstachtige flair zorgen, net zoals in Neurenberg, München en zelfs Baden-Baden, zwaarbewapende politiepatrouilles en in zichtbare nabijheid geparkeerde voertuigen van de politie.

Terwijl vergelijkbare veiligheidsmaatregelen bij islamitische festiviteiten in het openbaar (gebeden, ramadan, sjiitische ceremonieën met zelf-geseling) verbazingwekkend genoeg niet nodig zijn en daarom uitblijven, hoewel moslims volgens officiële verklaringen toch permanent worden bedreigd door islamofobe en buitenlander-vijandige overvallen, moeten de langzaam verblekende christelijke tradities met militaire middelen tegen bonte cultuurverrijkers beschermd worden. Exact die bescherming die eigenlijk aan de grens nodig is, waar ze echter ontbreekt, wordt nu gewoon onze binnensteden binnengehaald: hartelijk dank daarvoor aan de bondskanselier en haar ijverige helpers in de politiek en de samenleving.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Kerstmis, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Feestelijke stemming in het bonte land: kerstmarkten lijken steeds meer op zwaar beveiligde zones

 1. Steven zegt:

  Waarom paaltjes en betonblokken als men toch bezig is met agenda 21/30 om de eigen bevolking op te heffen, wat door de aanhangers van de ‘cultuur van de vrede’ uitgevoerd moet gaan worden. De andere hulpbronnen zoals het uisproeien van GIF (chemtrails) en het drinkwater vullen met FLUORIDE gaat denk ik niet hard genoeg.

  Geliked door 2 people

 2. Met dank aan ‘Het Grote IETS’ dat niet benoemd mag worden! Nog niet!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Grappig, jaren geleden werd er in de omgeving waar ik toen woonde met enige regelmaat ingebroken dus ga je toch eens kijken waar je je woning zou kunnen beveiligen.
  Het begint met secustrips bij deuren en ramen, vervolgens het bijplaatsen van extra sloten en op zeker moment een traliewerk bij het slaapkamerraampje omdat je dat toch graag open wilt laten staan.
  Op zeker moment drong het tot me door, we waren onze eigen gevangenis aan het bouwen !
  Eerst lach je erom totdat de ernst en de absurditeit daarvan tot je doordringt.
  In het geval van de Duitse bewaking denk ik dat het ook angst aanjaagt want bij elke aanblik van versperringen en dergelijke dringt toch tot je door dat dit kennelijk noodzakelijk is en dat ‘men’ uitgaat van een aanzienlijke dreiging.

  Like

  • Steven zegt:

   Daar hebben we straks ‘tata steel’ voor nodig om straks voor alle (blanke) Nederlanders tralies voor de ramen te maken. Want dat import wat met duizenden per maand naar Nederland wordt gehaald jaagt ook alleen maar op bovengenoemde groep!

   Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Fijn he, die diversiteit !….Om te kotsen !

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  en wij maar ingetogen zingen….binnenkort…..stille nacht heilige nacht samen met Rutte …de correcten…. de linksen.het….. EU-parlement ….Macron ….Merkel…..terwijl hun islaaamietische ooogappels zich schuldig maken aan verkrachtingen….diefstallen met of zonder geweld …..terrorisme enz enz ….inderdaad een heilige islaamnacht

  Like

 6. Lucky zegt:

  Open brief aan de paus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s