We hebben een realistisch rechts kabinet nodig dat nog wel gezond verstand bezit!

Screenshot_96

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het is altijd zo vreemd dat de minister-president zich wel uitspreekt tegen geweld of racisme tegen mensen die niet blank zijn, maar vervalt in stilzwijgen als een groepje niet-westerlingen een blank iemand aanvallen, in elkaar slaan en slachtoffer maakt van islamitische straatjihad… Dhr. Wilders van de PVV en dhr. Baudet van het FvD zeggen heel terecht dat de NPO (Nepnieuws Per Onderwerp) het geweld tegen blanken verzwijgt. Maar dat zijn we gewend van de voornamelijk linkse media en de journalisten die eigenlijk politieke activisten zijn. Wij betalen deze staatstelevisie die ons verkeerd of maar éénzijdig voorlicht…www.mediacourant.nl

Ook worden er geen maatregelen genomen tegen Turkije, daar waar Erdoğan oproept om geweld te gaan gebruiken tegen iedereen die geen moslim is. Erdoğan zegt dat “hun god” ze beveelt om gewelddadig te zijn tegen kuffars (zo worden niet in de islam gelovende mensen door islamieten genoemd). Het is ook allemaal terug te lezen op www.ex-moslims.nl/
www.pi-news.net

Een bisschop, Mgr. Athanasius Schneider onthult dat lang geleden achter de schermen is besloten om de Europeanen uit te roeien. Het is een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen en Europa radicaal te veranderen. Het komt voort uit het Kalergi-plan en de kerk is bewust of onbewust een instrument geworden van het grote plan van etnische substitutie. Agenda 21 van de VN bevestigd dat verhaal van de bisschop, het is een de-populatie Agenda uit naam van de zogenaamde duurzaamheid.
https://youtu.be

Het politieke (wan)beleid, alle rare regelgeving komt voort uit de VN-Agenda. De VN dicteert de EU en de EU dicteert de Nederlandse regering en die legt ons vervolgens allerlei zogenaamde groene verduurzaamheidsregels op die de burger financieel uitkleden. Wat Nederland mijns inziens nodig heeft, is een ander, meer nationalistisch ingesteld kabinet. Een kabinet dat Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats zet en niet de immigranten. Krankzinnig is nog zacht verwoord voor wat dit kabinet aan het doen is.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op We hebben een realistisch rechts kabinet nodig dat nog wel gezond verstand bezit!

 1. zouden ze duurzame schade bedoelen?

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  De regering zwemt in de zelf gecreëerde problemen en heeft geen idee hoe daar uit te komen zelfs de moed ontbreekt om dat te erkennen en op te stappen.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Dat is wat Nederland nodig heb en wel zo snel mogelijk voordat het land helemaal naar de verdommenis is…………………………………en dat duurt niet land meer !!!

  Geliked door 2 people

 4. aad zegt:

  Dit is het nieuws van de toekomst, en die toekomst is dichterbij dan iedereen denkt. Europese oorlog breekt uit door Nepnieuws van grote nieuwszenders. Het is 3 minuten voor twaalf. Nooit is de wijzer van de klok dichter bij het moment gekomen van een Nederlandse burgeroorlog. Massale slachtingen op straat. Ziekenhuispatiënten die van hun bed worden getild, worden mishandeld en in brand gestoken uit stuk geschoten ramen brandend naar beneden worden gegooid.
  Kleuterscholen worden van buiten gebarricadeerd en in brand gestoken, kinderen gaan voor de ogen van hun ouders achter de gesloten ramen schreeuwend en brandend in vlammen op. Buiten staan hun juffrouw,s gekleed in burka,s omringd door aanhangend straattuig zonder zichtbare emotie de laatste blikken op te nemen van de kinderen waaraan ze enkele uren van te voren nog les gaven.
  Kerken staan in brand. Alle geldautomaten zijn opgeblazen of uitgeschakeld, auto’s staan in brand. Het leger is ingezet op straat, de avondklok is ingesteld.
  Atentie Rusland en Afrika, Miljoenen Nederlandse blanken vluchtelingen en asielzoekers zijn onderweg!. Hartverscheurende situaties hoe Nederlandse hardwerkende mensen hun prachtige huizen met vaak volle hypotheek uit worden gedreven als Joden in de tweede wereld oorlog. En toezien hoe vreemden hun woningen betrekken. Grote moordpartijen worden gepleegd door linkse regeringsaanhanger en door ooit als immigranten binnengelaten tuig beschermd door de Nederlandse politie. De politie treed hard op tegen eigen bevolking. Alles wordt verwoest, regering gebouwen en olieopslagplaatsen staan in brand. Het leger wordt ingezet, enorm straatterreur siert Nederland, Winkels en warenhuizen worden geplunderd. Ziekenhuizen en scholen worden in brand gestoken. Alle staatsbezoeken zijn afgelast. Leden van het koninklijk huis zijn Nederland ontvlucht.
  Honderden vliegtuigen landen op Schiphol en anderen vliegvelden vol met terroristen of aanhangers er van. Zware bomaanslagen in de vertrekhallen, duizenden doden mensen die Nederland probeerden te ontvluchten. Het geluid van Kalashnikov’s vervangt de omroepstemmen in de vertrekhallen. Op de NOS rtv is te horen dat de situatie onder controle is, en enkele verwarde mensen op Schiphol zijn aangehouden. De bewoners van bejaardenhuizen worden doodgeschoten en buiten op stapels van 12 overgoten met benzine in brand gestoken. De bejaardenhuizen maken nu plek als opvang centrales voor terroristen en ander tuig. Niemand is meer veilig.
  Dit is geen fake news, Dit kan de ware realiteit van morgen zijn. Wat nu in Zweden gebeurd kan morgen al hier zijn.
  Stop deze dreiging van morgen gebruik het gezonde verstand, Volg Robert Jensen en E.J.Bron. Ontwaak en probeer het gezonde verstand vast te houden. Stop de leugen politiek, voordat de leugen politiek ons stopt.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Regeringen en politici hebben niets te vertellen,het zijn de satanische globalistische elite die deze wereld regeren.Politici worden omgekocht of gechanteerd (epstein) om de New World Order agenda uit te voeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s