Bliksemsnel een “veilige” haven toegewezen: “Ocean Viking” Messina binnengelopen – jubelende migranten

Screenshot_132

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De wachttijd voor een veilige haven is duidelijk korter geworden, de migrantenkotter “Ocean Viking” kreeg de stad Messina toegewezen, kort na 14.00 uur is het schip de haven binnengelopen en het ontschepen van de passagiers begon in de vroege namiddag, zoals “il Giornale” bericht. Na de “Ocean Viking” moet ook voor de “Open Arms” het binnenlopen in Messina mogelijk gemaakt te worden.

politikstube

Zoals de video laat zien, brak er een regelrechte storm aan gejubel aan boord van de “Ocean Viking” uit toen de bemanning de resterende 213 migranten – oorspronkelijk waren het 215, maar een van een tweeling zwangere vrouw en een man werden al met een helikopter van het schip gehaald – vertelde dat ze in Messina van boord konden.

De 213 migranten van de “Ocean Viking” zullen volgens een nieuwe procedure verdeeld worden. Italië, Duitsland, Frankrijk en Malta vroegen volgens informatie van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken het voorlopig overeengekomen verdeelmechanisme voor bootvluchtelingen bij de Europese Commissie aan.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, Europese Commissie, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Malta, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bliksemsnel een “veilige” haven toegewezen: “Ocean Viking” Messina binnengelopen – jubelende migranten

 1. Leon Theunisz zegt:

  Stop die waanzin

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  …snel weer terug varen om de volgende 400 uitkeringstrekkers die op een bootje 1 km uit de kust zitten te wachten om aan boord gehezen te worden van het Soros schip, om daarna van een levenslange oetkiering te kunnen genieten zonder verplichtimgen en GRATIS Neuqen met de onderdanige blanke wieven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Iedereen weet dat alleen gewapend verzet tegen de ngo’s helpt.

  Geliked door 3 people

 4. andre zegt:

  Jubelende migranten ja het hangt er weer eens vanaf wat links ze allemaal beloofd heeft want alle migranten die de EU binnen komen komen uit vluchtelingen kampen en worden zorgvuldig door de linkse maffia geselecteerd (Jesse Klaver/Bram van Ojik als kuifje in Afrika) en via het IOM/SEM desnoods per vliegtuig heen en weer gevlogen.

  Ik weet niet of deze foto kan maar oordeel zelf maar weer

  Mooie blauwe KLM stoelen en vooral veel vrouwen en kinderen toch? De Rothschild Khazar mafia doet dit al meer dan 2000 jaar. Slaven drijven, moorden en stelen is waar ze goed in zijn maar ook keihard liegen en de islam zo verbouwd dat het hun stuurtool is geworden. Maat ook een andere identiteit aannemen, als een parasiet kruipen ze in de huid van hun vijand om van binnenuit de boel leeg te plunderen en de macht te grijpen kijk als voorbeeld maar naar de nep en fop paus.

  Nog een voorbeeld is engnek Tusk want Tusk is te laf om in Polen zichzelf als leider beschikbaar te stellen. Nee Tusk is nu baas geworden van de EPP en hier is zn speech.

  https://www.consilium.europa.eu/de/press/press-releases/2019/11/20/speech-by-president-donald-tusk-at-the-epp-congress-in-zagreb/

  Alleen maar tegenstrijdigheden waarvan ik er 1 tje wil uithalen en dat is deze

  A few weeks ago I visited Pope Francis. I told him that I would stand as a candidate for the President of the European People’s Party. He gave me a long look and asked if we would be able to distinguish between populismo and popolarismo. I think you know well what he had in mind. If not, please read some of Pope Francis’ writings, you are Christian Democrats after all.

  populismo en popolarismo hier is eigenlijk geen woord voor in het NL ja populist wel maar popolarismo niet en dan kom ik hier uit.

  https://www.askdifference.com/popularism-vs-populism/

  De EU is 1 gore grote leugen en Tusk wil het populisme met wortel en al uit gaan roeien. EPP en Renew Europe zijn dood en dood eng.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   andre 24 november 2019 om 20:39

   De geïmporteerde fokstieren worden comfortabel vervoerd.

   Like

   • Harry zegt:

    Tjonge , wat zal dat stinken in zo’n vliegtuig .
    Als je er zes bij elkaar zet , is de lucht al niet te harden !
    En dat is GEEN discriminatie , maar het recupereren van feitelijke belevenissen .

    Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   Nou je kan de eu van alles betichten.. maar niet dat ze geen visie hebben… kijk.., de vergrijzing neemt met rasse schreden enorm toe.. , maar onze lijders zijn niet dom.. en tackelen dit vergrijzingsmonster met een enorme voortvarendheid ..door van uit de hele wereld m.n. .., het moslim potentieel .., van wege hun hoge betrouwbaarheid.., loyaliteit en…. werklust .., naar onze gewesten te transporteren.., zodat de zorg en het welzijn voor de ..eu … burger blijft gewaarborgd…,
   A.Ruygrok,Monster.

   Like

 5. Wachteres zegt:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7718475/Shocking-moment-brawl-breaks-police-attacked-cinema.html

  Shocking photograph shows young gang armed with a machete outside cinema complex as brawl breaks out and police officers are attacked

  Schokkende foto toont jonge bende gewapend met een machete buiten bioscoopcomplex, terwijl vechtpartij uitbreekt en politieagenten worden aangevallen

  Fighting broke out at a cinema complex in Birmingham this afternoon
  Group of people arrived at the Star City complex with machetes, reports say
  West Midlands police has made a number of arrests following the brawl

  Vanmiddag braken er gevechten uit in een bioscoopcomplex in Birmingham
  Een groep ‘mensen’ kwamen met machetes aan in het Star City-complex, zeggen rapporten
  De politie van West Midlands heeft na de vechtpartij een aantal arrestaties verricht

  Het resultaat van de instroom.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1132855062/enorme-ravage-na-plofkraak-noord-scharwoude

   Enorme ravage na plofkraak Noord-Scharwoude

   NOORD-SCHARWOUDE – Door een plofkraak in het Noord-Hollandse Noord-Scharwoude is een gebouw flink beschadigd. Bij een gebouw met twee geldautomaten aan de Dorpsstraat en de Voorburggracht ligt de pui eruit.

   In het gebouw zitten geen woningen. Op foto’s is te zien dat een groot deel van de zijmuur van het gebouw kapot is.

   De plofkraak vond rond 03.30 uur plaats. De twee daders gingen er op een scooter vandoor, volgens de politie. Of ze geld buit hebben gemaakt, is niet bekend.

   Like

 6. Wat is hier dan aan de hand.
  Gebruik je gezonde boerenverstand.
  Deze hele shit gebeurd in opdracht van de gore corrupte Verenigde Nazie’s met een groot deel gefinancierd door Soros en zijn vriendjes en voor de rest betaald uit ons belasting geld, maar wel onder supervisie van de corrupte EU die zich met liefde en plezier ook laten betalen door Soros cs.
  Er zijn een paar mogelijkheden voor ons klootjesvolk, waarvan mijn voorkeur verdient om op grote schaal de moslims te wijzen op de dochters van het overheidstuig.
  iets maken als het volgende.
  Dat zijn de lekkerste neukers die rondlopen in Europa en werken het beste mee en pijpen kunnen ze als de beste.
  Misschien dat dan het wijzertje de andere kant op gaat wijzen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  doet het altijd goed ,een hoogzwanger mee nemen ,249 jonge mannen ,en dan plots de noodtoestand uitroepen met er is iemand aan het bevallen,nou het bevalt ze allemaal ,behalve de europese bevolking,maar daar heeft Brussel maling aan .

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Nederland uit de EU en grenzen dicht !!!!

  Like

 9. Hans zegt:

  EU Brussels kompleet gestoord!
  Europa zal en moet kapot!
  NEXIT NEXIT NEXIT

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s