De Afrikaanse opstand

Screenshot_128

(Door: Ron Duister)

In Zuid-Afrika worden de blanke, christelijke boeren uitgemoord, aangevallen en van hun land verdreven. Dit alles om het land terug te geven aan de zwarte bevolking. Die, zoals het verleden al heeft bewezen, er niets mee gaat doen. De kennis om boerenland te bewerken kwam van de blanke boer.

EU Unmask

Dit gaat betekenen dat het Westen in grote hoeveelheden voedsel moeten gaan brengen om dit volk in leven te houden. Want het verleden leert ons dat dit Afrika een bodemloze put is. Ze hebben nooit gewerkt, ze gaan nu ook niet werken, of dacht u van wel? Rusland heeft de eerste 70 Zuid-Afrikaanse boerengezinnen binnengehaald. Er zullen zo’n 15.000 blanke boeren naar Rusland gaan, waar ze alle mogelijkheden kunnen benutten om hun eigen bedrijf op te zetten.

Binnenkort zal Afrika niet meer de graanschuur van de wereld zijn, dit zal Rusland zijn, als het dat niet al is. Terwijl de West-Europese politiek heeft besloten dat onze boeren er niet toe doen, zullen we, net als Zuid-Afrika, volledig afhankelijk gaan worden van voedsel uit andere landen, meestal uit Rusland, gas uit Rusland en olie uit landen die ons haten.

De elite in Den Haag en Brussel hebben het volk verraden en verkocht aan barbaren die hun eigen landen niet willen opbouwen, maar wel willen overheersen. In het Westen laten we de blanke boeren in Zuid-Afrika creperen en halen we opvreters binnen die nooit iets positiefs zullen gaan bijdragen.

PS: Ze zijn te dom om te begrijpen dat zij hiermee hun EIGEN economie om zeep helpen! Want wie zou dan hun land moeten bewerken? NIET zijzelf, daar zijn ze te incapabel en te lui voor! 

Bron:
https://eunmask.wordpress.com
Door: Ron Duister

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Algemeen, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

26 reacties op De Afrikaanse opstand

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Mevrouw Kaag zal met graagte meer ontwikkelingshulp geven aan zuidafrika en de zwarte bevolking, want ja, ze moeten toch ergens van leven! zuidafrika wordt of is, een zimbabwe 2.0. Mijn mening, laat ze maar verhongeren en hou ze buiten europa. Dankzij mvrouw Kaag subsidiëren we al genoeg terroristen in het Midden-Oosten.

  Geliked door 4 people

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Met het uitroeien van boeren, beroven deze hersenlozen zich zelf van hun broodwinning en gaan ze weer terug naar kannibalisme om toch maar te eten te hebben. Tot iedereen, iedereen heeft opgegeten en het heel stil, doodstil wordt in Zuid-Afrika.

  Geliked door 3 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Haat kan diepe gronden hebben. Zeker, als het wordt aangewakkerd door corrupte politieke heersers, die de inclusiviteit van de blanke boeren niet willen accepteren. De Zuid-Afrikaanse boeren dreigen nu uitgemoord te worden. En niemand in de wereld, die een reikende hand naar hen uitsteekt. Gelet op de kunde, kennis en vaardigheden van de verwilderde Zuid-Afrikaanse negertjes, zal de landbouw aldaar binnenkort niet veel meer opbrengen en zal hongersnood dreigen. Ik durf er om te wedden, dat de NOG’s de Zuid-Afrikaanse “zielepootjes” dan massaal naar hier gaan brengen.

  Geliked door 4 people

  • Oeps zegt:

   Sorry, moet zijn NGO’s.

   Geliked door 1 persoon

   • Het is niet zo dat ze de helpende hand niet krijgen @ Oeps.
    Poetin heeft er zowat 16.000 uitgenodigd om naar Rusland te komen en helpt die boeren met een bedrijf op te zetten.
    Zou je zeggen dat het westen ze niet wil helpen zit je in een betere hoek.

    Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ Henk der Niederlánder (24 november 2019 om 18:30)

    Dames en Heren.

    Sorry, de geste van Poetin was me ontgaan.
    Ik heb er geen flauw idee van hoeveel Boeren met Nederlandse roots in Zuid-Afrika in de gevarenzone verkeren. Ik vermoed, dat het een veelvoud is van het aantal, dat naar Rusland kan uitwijken.
    Overigens zie ik liever ”godvrezende” Zuid-Afrikaanse Boeren met Nederlandse roots onze cultuur verrijken, dan een mengelmoes van ziellugge kansparels uit sharia-landen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  [sarcasme ON] Als ik dit allemaal ‘politiek & Sylvana correct’ lees… dan is in dit bericht toch wel sprake van discriminatie & haat tegen zwarten. [sarcasme OFF]

  Geliked door 2 people

 5. paulzwueste zegt:

  Perfect Ron Duister!

  Geliked door 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Teruggeven ?
  Aan wie dan ?
  De weinige oorspronkelijke “bewoners” waren rondtrekkende nomadenstammen die zijn uitgemoord door zwarten uit noordelijker gelegen gebieden.
  Deze mensen stierven vaak een afschuwelijke marteldood met een brandende autoband om de nek.
  En dan nu het land teruggeven aan de moordenaars van weleer ?
  Tijd om de ten onrechte als neonazistische en separatistische omschreven Afrikaner Weerstandsbeweging nieuw leven in te blazen.

  Geliked door 4 people

 7. koddebeier zegt:

  Wie de derde wereld importeert, wordt zelf een derde wereld land !

  Geliked door 5 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zou een ruttige regering, die de grenzen wagenwijd geopend houdt voor ziellugge, ongeschoolde, gelukzoekende kansparels en tuig van de religie van de vrede, misschien ook Zuid-Afrikaanse boeren met NEDERLANDSE roots, die ginds met uitmoorden worden bedreigd, een veilige opvang in het vaderland en een Nederlands paspoort kunnen aanbieden. Het zou een humanitaire daad zijn, die spreekt van gevoelens van begrip, medemenselijkheid en verantwoordelijkheid. Achteraf gewetensbezwaren hebben, als het te laat is, is geen acceptabele optie. Het gaat per slot van rekening ook nog eens om de nakomelingen van NEDERLANDERS, die destijds de VOC hielpen met proviandering op de lange reis naar Nederlands Indië. als zij daar koloniale zaken deden en grote winsten behaalden.

  Geliked door 1 persoon

 9. jantjeuitnl zegt:

  Afrika de graanschuur van de wereld?
  Dat is al sinds de Romeinen er zijn vertrokken niet meer zo.

  Geliked door 3 people

 10. Saeftinghe zegt:

  Wat wetenswaardsigheden uit de geschiedenis van Zuid Africa.
  Het is destijds GEKOCHT door de VOC van de Hottentotten en Bosjesmannen die er woonden.
  Bedoeld om vers verbouwd voedsel te kunnen leveren aan de schepen, waarop de bemanning last van scheurbuik had.

  Er was geen neger te bekennen in het zuidelijk deel van Africa.
  De Kalahari was voor hen een onoverkomelijke woestijn.
  Noord van die woestijn was er overbevolking van negers die langs de noordrand van de Kalahari opschoven richting het huidige Durban.
  De Zulu´s hadden daar hun gebied. De Xhosas, Matabelen, Bantoes, negen stammen in totaal,. waarvan ik even de namen niet paraat heb, drongen via dat gebied Zuid Africa binnen. En kwamen de Boeren tegen die uit het VOC gebied wegtrokken.
  Dat weggaan uit het VOC gebied was verboden, maar gebeurde natuurlijk toch.

  Ten tijde van de Franse tijd in Nederland bezetten de Britten Zuid Africa “om het uit Franse handen te hoiuden”.
  De Boeren smeten ze er militair uit, een handje vol Boeren tegen de wereldmacht van de Britten.
  De Boeren kenden het terrein, reden snel en schoten raak.

  Maar ook trokken groepen weg en stichten nieuwe republiekjes, wat groeide tot Oranje Vrijstaat.
  Daar werd goud gevonden.
  De Britten kwamen terug, met een sterker leger en werden er weer uirgesmeten.
  Weer trokken groepen Boeren verder, me het ontstaan van Natal En Transvaal als nieuwe republiekjes..

  Daar werden diamenten gevonden, heel veel.
  Weer kwamen de Britten, maar nu hadden ze een andere tactiek om de Boeren in bedwang te krijgen.
  De vrouwen en kinderen werden van de boerderijen gehaald en naar kampen op Ceylon gebracht.
  Vernietigingskampen!!! Hitler heeft deze gecopiëerd!!!!

  Toen werd het een Britse kolonie.
  De Boeren beheerden het land zeer goed, maar kwamen handen te kort om het werk te doen.
  De negers die inmiddels via de oostkust binnen stroomden waren welkome arbeids krachten.
  Die werden goed behandeld. De Boeren waren over ´t algemeen steile Calvinistische mannenbroeders, die hun medemens goed behandelden.
  Het is een te groot verhaal om hierover uit te wijden

  De negers uit het “stenentijdperk” dienden wel aangestuurd te worden om een zekere efficiëncie in hun werk aan te brengen.
  Ze kregen stemrecht en begonnen zich te roeren tegen de blanke, er onstond terorisme.
  Één van teroristenleiders, een Xhosa uit centraal Africa, werd veroordeeld voor moord op andere rasgenoten in Jamesville, en nog heel wat meer.
  Hij ontsnapte op een haar na aan de doodstraf en ging voor levenslang naar Robbeneiland.

  Vandaar uit was hij in staat om het ANC aan te sturen.

  Resultaat van verkiezingen was een zwarte overwinning van deze verkiezingen en tevens een zeer zwart resultaat voor Zuid Africa.

  De “sleutel” van de republiek werd, naar goed democratisch gebruik in het blanke Zuid Africa, aan de nieuwe zwarte leider overgedragen.

  We zien nu het resultaat van zwart vakmanschap, een totaal verloederd land wat kort ervoor één van de rijkste landen ter wereld was.

  Wat staat ons in NL te wachten??

  Geliked door 5 people

 11. guusvelraeds zegt:

  Rusland heeft de eerste 70 Zuid-Afrikaanse boerengezinnen binnengehaald. Er zullen zo’n 15.000 blanke boeren naar Rusland gaan, waar ze alle mogelijkheden kunnen benutten om hun eigen bedrijf op te zetten.

  Geen domme jongen die Poetin.

  Nederland draait zijn boeren de nek om. Zie weinig verschil met Julius Malema alleen hij doet het direct en Rutte en co doen het indirect. Maar kapot zullen ze.

  Ze willen van Nederland een soort stadsstaat (Hong Kong en/of Singapur aan de Noord Zee) maken waar tegen het einde van deze eeuw zo’n 50 miljoen mensen wonen. Het leeg komende boeren land moet dan woonruimte scheppen. Alles t.b.v. een megalomane EU.

  Geliked door 2 people

 12. scevean zegt:

  Daar komt nog bij dat het land niet genoeg voedsel meer kan verbouwen door de explosieve bevolkingsgroei door mensen, die uit het noorden komen , en het zeg maar natuurlijke aanwas.
  Als hierbij de corrupte regering ook nog eens meehelpt om de boere hun werk onmogelijk te maken dan is dit een kruitvat wat gaat ontploffen. Honger en armoede zal toe nemen , ook onder de blanken. Er bestaan niet voor niets organisaties zoals Suid landers . De blanken wonen niet voor niets in eigen wijken die ommuurd zijn , of hebben niets voor niet tralies voor hun deuren of ramen.

  Maar toch is het een van de mooiste landen ter wereld.
  en je wordt niet betutteld zoals hier.
  Als je een braai wilt bouwen , schuur of huis . dan doe je dat gewoon als je een stuk grond hebt.
  En het geld wat je verdiend is gewoon van jou.
  Nix geen torenhoge belastingen.
  Je moet wel je eigen broek kunnen ophouden.

  Geliked door 2 people

 13. bobzelf zegt:

  NOU MOET IK EERLIJK ZEGGEN ,

  DAT IK NOG NOOIT , EEN WINKEL TEGEN BEN GEKOMEN

  WAAR OOK TER WERELD

  WAAR ZE WERKHANDSCHOENEN VOOR NEGERS VERKOCHTEN

  TOT MORGEN
  GLOEIENDE , STAAT WEER DIE CAPSLOCK AAN

  OME BOBZELLUF

  Geliked door 4 people

 14. Jo zegt:

  Wat VVD’er Marketeer 313-Toyota-/Isuzu-pickups-Rutte met óns land uitvreet, zal net als wat er in Zuid Afrika plaatsvindt met de blanken ‘KILL THE BOERE’ uitmonden in de oproep van islamitische imaams om óns Hollanders te vermoorden, en daarom moet er met een staatsgreep een einde aan zijn ‘regering’ worden gemaakt !!! Ik hoop dat majoor Marco Kroon het initiatief daartoe neemt !!!

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  Er zijn ongeveer 70.000 blanke boeren en gezinsleden op de meest gruwelijke en barbaarse manieren afgeslacht,dit noemt men ook de “plaasmoorden” er werdt zelden of nooit iets gestolen van de boerderijen.Dit zijn keiharde antiblanke racistische moorden.Daar hoor of zie je nooit iets van in de main stream manipulatie,sterker nog het wordt doodgezwegen.

  Like

 16. Sjoe! zegt:

  Laat ik een paar puntjies duidelijk maken.
  De auteur (Ron Duister) schreef:
  1. Rusland heeft de eerste 70 Zuid-Afrikaanse boerengezinnen binnengehaald. Er zullen zo’n 15.000 blanke boeren naar Rusland gaan, waar ze alle mogelijkheden kunnen benutten om hun eigen bedrijf op te zetten.
  Geen van de drie verklaringen is waar of juist. (1) Tot nu toe heeft nog geen enkele familie van blanke boeren (dus niets van 70) zich in Rusland gevestigd. (2) Zo’n leger van Boeren (15.000) zal dat nooit doen. Niemand bereidt zich daar zelfs maar op voor. (3) Zelfs als men het ontoelaatbare, onwaarschijnlijke en onmogelijke toelaat en enkele wanhopige mensen zich ooit in Rusland komen vestigen, zal niemand ze ooit “alle mogelijkheden” geven. (vooral op het land). Terwijl zelfs de Russen zelf ze niet hebben. Waarom zouden ze iets opofferen voor een stelletje Jesus freaks?
  Fazit: De auteur (Ron Duister) schreef: liegt, of is verkeerd geïnformeerd. I

  2. Binnenkort zal Afrika niet meer de graanschuur van de wereld zijn, dit zal Rusland zijn, als het dat niet al is.
  Zowel Afrika als Rusland waren vroeger de graanschuren van de wereld. Maar heel lang geleden (Afrika, 2000 jaar geleden, 2000 jaar geleden, Rusland, 150 jaar geleden). En dat zal het nooit meer worden. Beide bevinden zich in de zone van de risicovolle landbouw.

  Henk der Niederlánder zegt: Poetin heeft er zowat 16.000 uitgenodigd om naar Rusland te komen en helpt die boeren met een bedrijf op te zetten.

  Niet waar en niet verkeerd. Wlad heeft niemand uitgenodigd. (Hij zal dat nooit doen. Hij heeft geen behoefte aan mensen die luidruchtig zijn over zijn rechten en die weten hoe ze met wapens moeten omgaan.).

  Oeps schreef: Sorry, de geste van Poetin was me ontgaan.
  Natuurlijk, omdat hij niemand heeft uitgenodigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s