Er moet een massademonstratie komen tegen de islamisering van Europa

 

(Door: “Balkanske priče”)

PVV-leider Geert Wilders zegt dat het voor hem als gekozen politicus zijn taak en zijn plicht is om de gevaren van onder meer de ‘massa-immigratie en de voortschrijdende islamisering’ te benoemen. De moslimcultuur is een jihad-cultuur, die elke andere cultuur wil onderdrukken en uitroeien. En volgens Wilders vindt er, na de islamitische invasies van 732 en 1683, nu een derde, sluipende en niet-gewelddadige invasie plaats. ‘Zonder islamitisch leger, maar dat komt omdat de bange dhimmies uit het Westen de deur voor de islam en de moslims wagenwijd openzetten’…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamisering, lafheid, nieuw fascisme, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Er moet een massademonstratie komen tegen de islamisering van Europa

 1. bobzelf zegt:

  Geert “”THE SPECIAL ONE “” GIVE THE MAN A STATUE !!!

  OOK KUNT U fvd KIEZEN STRAKS, ??????????????????????????
  die willen de deuren voor uw doodvonnis aldus DE ISLAM EN DE MOSLIMS
  wagenwijd open houden , heerlijk die nieuwe vriendelijke cultuur
  opsnuiven ,
  DAN BLIJVEN DE GRENZEN OPEN , LEKKER TOCH ?
  NIET UIT DE EU , ze houden eeen referendum zeg maar rond 2035
  als ze Wiegel om raad hebben gevraagd
  en de boerka’s op de Lijnbaan in de etelages hangen
  in brussel die geweldige samenwerking met D-66 en de Tandenfee
  Nou beter kan niet, precies de groepen die je zou verwachten toch ?
  en de Islam ?
  nee, mijn beste die gaan we niet stoppen, daar gaan we mee praten
  er schijnen hebben ze gehoord ??
  ook goeie mos;lims tussen te zitten ??
  nou denk ik dan ???
  dan hang je die toch gelijk apart op
  .
  wilt u wel zo goed zijn, als u mee wilt praten
  euro 25,– over te maken
  Dan kan Theirry met zijn boerka vriendin een weekie skieen met de kerst .
  verder stemmen ?

  nou liefst zoveel mogelijk met vak K mee
  dan blijft alles een beetje overzichtelijker

  FVD , U WILT GEFOPT WORDEN , GAAAN WIJ VOOR ZORGEN !!

  BOB’s capslock a.k.a. PVV MANIAK

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Dhimmies zijn landverraders, vroeger eindigde landverraders voor een vuurpeloton, jammer dat het nu niet meer gebeurd !

  Geliked door 3 people

 3. Tineke zegt:

  Een massademonstratie zou wel moeten,maar ik vrees dat dat niet gaat gebeuren.
  Hoe gelijk had professor Fortuyn?
  Toen had die opstand al uit moeten breken.
  Volkert van der Graaf lacht zich de ballen uit zijn broek,en Rosenmöller zit in de eerste kamer voor Groen (S)links !
  We hadden eerder van de bank af moeten komen !

  Geliked door 7 people

 4. Dick Orwell zegt:

  “niet-gewelddadige invasie”??
  Wel eens Opsporing verzocht gekeken?

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Mensen als Arnold Karskens hebben het van héél dichtbij gezien hoe wij met elkaar verneukt worden, maar de elite luisterd niet naar hen en de makke domme schaapjes kijken niet verder dan hun neus lang is.
  Je kan wel stellen dat de meerderheid van Nederland een blinddoek voor heeft, want werkelijk, als ze om zich heen kijken en naar de geschiedenis van de islam kom je tot één conclusie, islam is geweld en niet anders.
  Ik hoop dat de PVV ooit aan de macht komt, maar vrees dat er eerst vreselijke dingen aan vooraf moeten gaan voordat zij een kans krijgen en dan is het nog maar de vraag of er nog redding is.

  Geliked door 2 people

 6. henk verhoef zegt:

  je hoeft geen moeite te doen alleen even je hersens gebruiken ipv je benen
  Maak nu toch het juiste hokje rood en ze zijn verdwenen
  zo simpel is

  Geliked door 3 people

 7. Wim Vreeswijk zegt:

  Al in augustus 1982 kwam Janmaat in opstand tegen de islamisering van Nederland met slechts 0,8% en 1 zetel.. Waar zijn die 99,2% heen gegaan ? We zijn nu maar liefst 37 jaar verder !!

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Wim Vreeswijk, we kenne n allemaal het lot van Jan Maat zijn vrouw. Zijnnvrouw is omgekomen door het geweld van de knokploeg van links (nu groen links en ander gespuis)

   Like

 8. BigLJohn zegt:

  Een massademonstratie. Probeer daar Nederlanders maar eens warm voor te krijgen. Men gaat protesteren tegen wantoestanden veroorzaakt door degenen die jou minachten. Hoe dom kan je zijn. Hier ten lande komt de bevolking alleen maar in actie bij belangrijke voetbalwedstrijden, The Voice of Holland, carnaval, en grote festivals alwaar men XTC en lachgas gebruikt.

  Geliked door 3 people

 9. delamontagne zegt:

  TERREUR is inherent aan de islam, wat de COLLABORATEURS, zoals Mélenchon [ = de Franse equivalent van Groen Links/ Pechtold etc.] en consorten er ook van zeggen
  * *
  De voorzitter van de Partij “Frériste Tunesien”, Ennahdha Ghannouchi”, die als voorzitter van de
  Algemene Nationale Vergadering van Tunesie werd gekozen, heeft in Londen tegen het Dagblad “Al-Quds al Arabi” ( een Arabische krant gebaseerd in London ) gezegd dat ISIS de islam vertegenwoordigd die………”boos” is / [ in woede verkeert ].
  De sheik gebruikt in ieder geval geen “taqîya” en heeft geen schaamt om zonder meer toe te geven dat geweld inherent is aan de islam en dat dit een basis is waarvan men de formule kan samenvatten:”ASSLAM TASSLAM” = onderwerpt U aan allah en u KUNT UW leven behouden…………

  Geliked door 2 people

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Er zou inderdaad een mobilisatie van de massa moeten komen. Maar dat is gemakkelijker gezegd, dan gedaan. Bij zo’n evenement komt heel wat kijken. Dat is heel veel organisatie, een goed plan, veel mankracht, veel werk achter de schermen, een groot budget en vooral krachtig leiderschap met ruggegraat en ballen voor nodig. Een paar duizend mensen, die op het Malieveld wat loze slogans slaken en om 4 uur s-middags weer huiswaarts gaan, daar raakt de ruttige heerschappij echt niet van onder de indruk. Je zult enkele miljoenen mensen op de been moeten brengen, die bereid zijn, om dagenlang vol te houden. Je zult dagenlang het hele land plat moeten leggen. Je zult het Mediapark in Hilversum moeten bezetten en zelf gaan runnen met echt nieuws. Je zult het verkeer lam moeten leggen. Je zult Schiphol en de haven van Rotterdam moeten blokkeren. Je zult ervoor moeten zorgen dat de politie en het leger afzijdig blijven. Je zult ……. Je zult ……. Je zult ……. Dit slechts om een paar dwarsstraten te noemen. Hoe wil je dat voor elkaar krijgen in een land waar een groot deel van de bevolking bij lange na nog niet wakker is, nog teveel te verliezen heeft en slaafs slikt, wat extreem-linkse goeroes hen met hapklare brokken door de strot duwt en er geen sjoege van heeft, wat er echt gaande is ??? Een demonstratie, die uitgaat als een nachtkaars heeft een averechts effect. Daar lacht de liegende ruttige duivelaanbidder zich een schater om. Wees realistisch, als het zelfs potige boeren en bouwvakkers niet lukt, om Knudde-3 aan wankelen te krijgen, waarom zou het een handjevol zielige onnozelaars dan wel lukken ??? Om met succes een grote demonstratie op te zetten, heb je een volk nodig met “guts”, dat bereid is te strijden tot het uiterste. Maar het Nederlandse volk staat met spandoeken ziellugge kansparels en cultuurverrijkers als aanwinst voor onze maatschappij te verwelkomen, geeft de zwarte piet aan Zwarte Piet en gelooft in de extreem-linkse klimaatleugens en luistert met open mond naar de idiote hysterie van malle Greta. Zie hier de resultaten van een cordon sanitaire en een jarenlange verwaarlozing van het huiswerk !!! Er zal nog heel wat water door de Rijn moeten stromen, eer het Nederlandse volk over voldoende daadkracht beschikt !!!

  Geliked door 2 people

 11. J v d horst zegt:

  Volkomen mee eens.
  Maar Ja, wie geeft de aanzet, laat de PVV er
  Mee beginnen , die hebben mensen die weten hoe het zou moeten, en media toegangen, die ik niet heb

  Geliked door 1 persoon

 12. jungleelephant zegt:

  Wanneer?Ik zal er zijn!En datzelfde verwacht ik van alle Pvv-stemmers:het minste dat we [eindelijk]kunnen doen!Dus met minstens 1,2 miljoen de straat op!

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  De huidige invasie van de islam word, in tegenstelling tot de voorgaande belegeringen, door het domme Europese volk zelf bekostigd…….waanzin!….je geeft toch ook geen geld aan liefdadigheidsinstellingen die er Palestijnse terroristen mee sponsort. (des te meer slachtoffers, hoe hoger de premie), wie betaalt is nét zo schuldig als degene die ‘allah akbar’ roept.

  Geliked door 3 people

 14. Okkerse A zegt:

  Ik doe mee wanneer het een door de PVV geïnitieerd protest is. Ik zou Wilders willen oproepen de samenwerking op bepaalde vlakken te zoeken met Baudet. Zeker om in dergelijke manifestatie een massa mensen op de been te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 15. M. De Waele zegt:

  Wie dat nog niet begrepen heeft is ofwel ziende blind , totaal verdwaasd, dement (met excuus aan diegenen die er echt aan lijden), linkse idioot, poco of schatplichtig aan dit middeleeuwse addergebroed.

  Like

 16. Peet zegt:

  Zeker weten, alleen jammer dat de nederlander niet van de bank af komt ,al wordt zijn inkomen gehalveerd, en daar maakt onze regering dankbaar gebruik van !!🤔

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s