Minder, minder, minder Rutte-III!

Screenshot_129

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Zuid-Holland moeten 170.000 woningen gebouwd worden. Niet voor de Nederlanders die al meer dan 10 jaar wachten op een woning, maar voor meer dan 400.000 asielzoekers die door de VN en de EU naar Nederland worden getransporteerd. Nu is het natuurlijk bij velen wel bekend dat er geen of nauwelijks geld wordt uitgetrokken om de gewone normale Nederlander te helpen in zijn voortbestaan en miljarden worden uitgegeven voor immigrantenkwesties, en voor dit project is € 137,7 miljoen euro uitgetrokken…
www.ad.nl

Rutte en zijn kabinetten vernietigen Nederland langzaam maar zeker en Rutte, een Bilderberg- slaaf, wil de koers aanhouden die al jaren geleden is ingezet. De nationale bevolking vervangen, nationalisme de kop indrukken en ons laatste beetje soevereiniteit overdragen aan de EU.

De verhuizing van ALDE, waar de VVD deel van uitmaakt, in het EU-parlement naar de nieuwe fractie “Renew Europe” lijkt een onschuldige actie, maar zij is de bezegeling van een teaming-up van Rutte en Macron van Frankrijk om van de EU een superstaat te maken met een eigen militaire structuur. De EU moet, onder Franse leiding, een geopolitiek machtsblok worden… De meest recente centralisatiepoging is de Frans-Duitse wens om het vetorecht van lidstaten op te heffen en meerderheidsbesluitvorming in te voeren.
https://opiniez.com

Door de nergens op gebaseerde stikstofcrisis, die alleen in Nederland aan de gang is en die niet speelt in onze buurlanden, loopt Nederland nu al zo’n € 5,5 miljard mis. Bedrijven laten Nederland links liggen, zo laat ondernemingsorganisatie VNO-NCW weten. Bij Havenbedrijf Rotterdam bijvoorbeeld gaat het om 30 grote projecten die “ernstig in de problemen zijn gekomen” door de stikstofproblematiek, zo laat Eric van der Schans, directeur Environmental Managment bij havenbedrijf Rotterdam, weten. Bedankt Rutte en kabinet!
www.bnr.nl

De Twentse directeur Nina Barsamian van zorgbureau Victorie, die anderhalf miljoen euro aan zorggeld heeft verspeeld in het casino, wordt niet vervolgd… Justitie, niet erg betrouwbaar, heeft geen strafbare feiten gevonden… Wethouder Eugéne van Mierlo van Almelo noemt het uitblijven van strafrechtelijke vervolging terecht “bizar”.
https://opgelicht.avrotros.nl

Om de problemen die de islam met zich meebrengt te kunnen begrijpen en daadwerkelijk aan te pakken, zullen we erover moeten praten. We zullen de islamitische abnormaliteiten, de andere normen, waarden en gebruiken moeten openbaren, aangezien de Nederlandse (en Europese) bevolking elke dag te maken krijgt met de zogenaamde “verrijking”. Taqiyya is een onderdeel van de islam, het is een plicht en een deugd. Benadrukt moet worden dat hoewel liegen in het Westen een oorzaak voor schaamte is, dat niet het geval is in de islam. Voor moslims is Taqiyya-lying (liegen tegen niet moslims) om de islam voorruit te helpen en te beschermen een onderdeel van het moslim zijn.
www.billionbibles.org

Net zoals de Taharrush (intimidatie) een islamitische normaliteit schijnt te zijn, moeten we daar ook extra alert op zijn. Taharrush is de gecoördineerde seksuele aanranding van een meisje of vrouw in het openbaar door een massa moslimmannen. De moslimmannen richten zich op een niet-moslimvrouw in een menigte, omcirkelen haar, sluiten haar in en randen haar aan.
www.billionbibles.org

In Frankrijk wordt er elke 6 minuten een vrouw verkracht. Elke 6 minuten… Laat dat even op u inwerken. Vrouwen zijn door politiek wanbeleid loslopend wild geworden voor immigranten. Dat zijn volgens de officiële cijfers 112.800 vrouwen per jaar en om de drie dagen vindt er een zogenaamde “vrouwenmoord” plaats.
https://ejbron.wordpress.com

Het globalistische politieke kartel, dat een totalitaire controle wil over de bevolking, schuwt niets. Klokkenluiders en critici, diegenen die de waarheid willen vertellen, worden gedemoniseerd, gelabeld als extreem of zelfs nazi en Merkel en Soros, in vele landen ook beschreven als financieel terrorist, willen nu Hongarije aanpakken. Eén van de moedige landen in de EU die zijn grenzen wel dichthoudt voor de asielzoekers die in elk “open grenzen” land voor problemen zorgen, omdat ze geenszins van plan zijn het gastland te accepteren, te respecteren en zich aan te passen aan de gemeenschappelijke nationale normaliteit.

De Hongaarse krant Magyar Hirlap en ook de Israëlische Jerusalem Post melden dat George Soros samen met de Duitse regering een staatsgreep in Hongarije organiseert om Orbán omver te werpen. De Open Society Foundation is een belangrijke donateur van pro-migratie organisaties in vele “open grenzen” landen en Nederland zou mijns inziens Soros en zijn organisaties in Nederland moeten verbieden omdat deze tegen het democratische proces inwerken en terroristische organisaties als Antifa financieel steunen…
https://indignatie.nl

Hoeveel kansen geeft u iemand in uw persoonlijke leven? En hoeveel kansen hebben de Rutte-kabinetten al gehad. Het mag duidelijk zijn dat Rutte en zijn jaknikkers kabinet zonder greintje vaderlandsliefde dit land naar de afgrond aan het helpen zijn. Schandalen, ontslagen, vlagen van verstandsverbijstering en dementie en loze beloftes gaan bijna altijd samen met de VVD en deze anti-Nederlandse pro-EU/VN-partij mag zichzelf wat mij betreft opdoeken. In deze tweet hieronder staan de “incidenten” (het strafblad) van de VVD en dat zijn maar liefst 6 A4-tjes.
https://twitter.com

Dit kabinet wil niet minder, maar meer immigranten, wat automatisch zorgt voor meer steekpartijen, berovingen, verkrachtingen, aanslagen, plof-kraken, winkeldiefstallen en groepjes intimiderende jongeren op straat die buurten terroriseren. Dat is waar de VVD voor kiest!

En wat wilt u? Misschien tijd om het knopje om te zetten en achter de partij te gaan staan die tegenovergestelde doelstellingen heeft die ons land veiliger maken. Die de grenzen dicht wil, uit de dictatoriale EU wil stappen en de islam in ons land aan banden wil leggen.

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Minder, minder, minder Rutte-III!

  • Kuu zegt:

   Het zou aanstootgevend zijn, maar waarom dan: er is toch niks mis met “zwart”. Wat een gezeur.
   p.s. Alle linkse zeikerdjes zullen wel genieten van de (inderdaad hoogste ongelukkige) uitspraak van Van Basten. Ik geloof niet dat Van Basten fascist is, maar zijn uitspraak was wel dom natuurlijk.

   Like

 1. koddebeier zegt:

  Genoeg is genoeg….Opgerut !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Stuur uw dankbetuigingen maar massaal naar die EU lafaards & volksverraders en de bloemen naar de reetlikkers resp. postjesgraaiers in Den Haag, Brussel, Parijs, Londen enz. enz. o ja, vergeet de rekeningen niet te betalen zodat die vreemdelingen niets te kort komen……

  Geliked door 1 persoon

 3. jantjeuitnl zegt:

  Tja, als alle vrouwen op de PVV zouden stemmen, dan zouden dit soort problemen opgelost kunnen worden.
  Nu lijden de goeden onder de kwaden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Prima up-date weer “Elise”.

  Like

 5. Pingback: Minder, minder, minder Rutte-III! | eunmask

 6. Hans van Straaten zegt:

  Verkiezingen….PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s