Saoedi-Arabië . . .

Screenshot_126

(Door: Jan A.)

Saoedi-Arabië heeft de deur opengezet voor internationaal toerisme uit 49 landen. Je moet daarvoor een TIJDELIJK toeristisch visum aanvragen. Volgens de toeristenwebsite van het land zijn streng VERBODEN:

 • badkleding op het strand
 • een biertje op het strand
 • in hotpants steden bezoeken
 • Mekka en Medina bezoeken door niet-moslims
 • gebruik van alcohol en drugs
 • in het openbaar kussen
 • foto’s maken van hun volk zonder toestemming
 • tijdens hun gebedstijden (vijf keer per dag) je muziek laten aan staan
 • tijdens de Ramadan in het openbaar iets eten of drinken zolang de zon op is, anders voelen de moslims (98% van de bevolking) zich benadeeld

Boetes voor overtreding van hun regels kunnen oplopen tot meer dan € 1400,-!

En hier bij ons krijgen ze een levenslang visum, sociale voorzieningen, stemrecht en zelfs onze eigen nationaliteit. Ze mogen hier in het openbaar hun hoofddoeken en lange rokken dragen, onbelemmerd foto’s en video’s maken, moskeeën bouwen, op de openbare weg parades houden  wanneer ze trouwen of winnen met het voetbal. Ze krijgen hier onbelemmerd toegang tot onze politiek, onderwijs, politie, leger, rechtbanken, ons hele systeem. Ze krijgen hier wetten (antidiscriminatie,  mensenrechten, voorrang op werk, enz.) die hun privilegiëren en ons de mond snoeren. Ze voelen zich tekort gedaan door Zwarte Piet, Kerstmis en Pasen en al hun grieven worden ook nog eens ingewilligd. Als je hierover goed nadenkt, dan doet het je toch wel kokhalzen, niet meteen van de migranten, maar van de politici die dit mogelijk maken!

Door:
Jan A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Graaien, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

15 reacties op Saoedi-Arabië . . .

 1. koosv8 zegt:

  Ga meteen boeken 🤮🤮🤮🤮🤮

  Geliked door 5 people

 2. vangie1206j zegt:

  Daarom hebben wij een pesthekel aan dat volk en ook aan de NL politiek van laffaards en moslim knuffelaars.

  Geliked door 4 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik sta te polpelen,om op vakantie naar die zandbak te gaan. Het lijkt me zo heerlijk, om daar mezelf niet te kunnen zijn. Niet dat ik daar veel last van heb. Integendeel, ik wordt hier namelijk al helemaal in het gareel van de extreem linkse inclusiviteit gedwongen.

  Geliked door 3 people

 4. Astrid zegt:

  Wie wil er in hemelsnaam naar Saoedi-Arabië?!? Wie wil er nou vrijwillig deze extreem intimiderende haatcultuur bezoeken?!? Zonder olie zijn het precies dezelfde bekrompen kromzwaard-paupers als die uit de omringende zandbaklanden.
  Nee, ik investeer liever in hun ondergang, dan dat ik mijn zuur verdiende geld daar ga spenderen, om me ook nog eens te laten vernederen middels belachelijke regeltjes.
  De arrogantie in die narcistencultuur is werkelijk ongekend. Daar zou het kromzwaard eens flink in gezet moeten worden! Maar ja, moslims en inzichten……

  Laten we vooral op waterstof gaan rijden, dan kunnen we eindelijk de dikke middelvinger naar ze opsteken.

  Geliked door 5 people

 5. Jan zegt:

  Geen badkleding? Dan maar naakt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  …En niet te vergeten zie je er met de dag in aantal toenemende personen, zelfs vrouwen met halve burka’s in peperdure mercedesen en BMW’s rijden waar een autochtoon zijn HELE leven alleen maar van kan DROMEN.

  Geliked door 2 people

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mag je dan gratis het afhakken van ledematen of hoofden bijwonen ?
  Ik sla mijn beurt over…

  Like

 8. Marijke zegt:

  Mekka en Medina niet bezoeken… Ik dacht dat de wereld van iedereen was… Nee, mij niet gezien om daar heen te gaan naar dat achterlijke S.A.

  Like

 9. Cleo zegt:

  Al kreeg ik het gratis 🖕!

  Like

 10. AEO zegt:

  Niet zo’n gezellig land om te bezoeken, en, eerlijk gezegd, vanuit de lucht gezien heeft dit land maar weinig te bieden, je ziet alleen maar een onafzienbare bruine vlakte, ik spreek uit ervaring omdat ik er al vaak overheen heb gevlogen. Mij zullen ze er niet zien, ik ga toch liever naar Israël waar het voor toeristen goed toeven is, en dat blijkt ook vanwege de elk jaar grotere aantallen toeristen die Israël bezoeken. Zelf heb ik het genoegen gehad om Israël al een aantal keren te hebben bezocht. Je kan er b.v. heerlijk eten, en dit kleine land, dat niet groter is dan Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Noord-Brabant, de helft van Nederland dus, heeft bijzonder veel te bieden. Duizenden jaren geschiedenis liggen er voor het oprapen, en wie Israël bezoekt zal merken hoe het nieuws over dit kleine land hier stelselmatig vervalst wordt door de NPO en RTL4!
  Een vakantie naar Saoedi-Arabië is weggegooid geld, maar het geld voor een reis naar Israël is welbesteed.

  Geliked door 1 persoon

 11. ronjaspers zegt:

  satan arabie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s