VIDEO: Wat is omvolking?

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t Guus Velraeds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking". Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Wat is omvolking?

 1. Pingback: KRIJGEN WIJ HIER EEN OMVOLKING? | eunmask

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Is absoluut aan de gang in alle Westerse landen uitgevoerd door globalistische sadisten. Agenda 21 (& 2030 & 2050). Over wat jaren gaat blijken dat dit DE MISDAAD VAN DE EEUW IS. Vooralsnog is dit een stille Volkerenmoord. Wanneer de 7e Eeuw de meerderheid heeft, is het helemaal moord en doodslag.

  Wanneer ik in de vorige eeuw in de jaren ’80 & ’90 grote steden liep in Nederland, België, Duitsland waren de ruime meerderheid van de mensen op straat de originele Europeanen. Dat er wat migratie is, geen enkel probleem. Maar het mag niet zo zijn, dat wat is gekomen ons OPLEGT hoe wij moeten leven. Dat is een invasie en een oorlog. Wanneer ik nu door diezelfde steden loop, zijn de originele Europeanen in eigen land en eigen stad al de minderheid als je het afzet tegen de migranten. Dat is ook al aan de gang in de kleinere steden en gaat ook op het platteland gebeuren.

  Wat een LAND- EN CONTINENTVERRAAD van de GLOBALISTEN. Als geschreven dit is DE MISDAAD VAN DE EEUW: DIT IS VOLKERENMOORD met alle Westerse Volkeren als slachtoffer.

  Wat deze heren overkwam, was volkomen onverdiend. Globalisten als merkel, macron, merkel, timmermans, verhofstad, sarkozy, soros, juncker e.v.a. anderen verdienen dit wel ten volle! Hoog tijd voor een nieuw Nürnberg Tribunaal! https://www.youtube.com/watch?v=hDq92MiNIOE&t=98s Klinkt bloeddorstig, maar ik ben een heel vreedzaam persoon, maar de globalisten en hun NWO hebben hopelijk hun hand overspeeld.

  Geliked door 4 people

  • Perception zegt:

   De globalisten hebben allemaal al hun optrekjes in Uruguay en Paraguay.
   Merkel heeft een prachtig landgoed naast Obama.
   Deze video’s zijn als zo vele verdwenen van YouTube.

   Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye. Wat jij schrijft is 100% waar. De globalistische sadisten, of liever gezegd globalistische monsters begaan hier een misdaad genaamd volkerenmoord. Zij doen dat op een elegante wijze, die veel lijkt op de presentatie van de Jodenvraagstuk tijdens de Wannsee Conferentie van januari 1942. Zij geven hun agenda een tintje van menselijke liefde, opkomen voor de verschoppelingen in de Derde Wereld, hulp aan de zwermen vluchtelingen uit islamitische landen en Afrika, en andere deugen die bij de Gutmenschen horen. DIT IS ALLEMAAL VALS! Net zo vals als de plannen van Reinhard Heydrich en Jozef Gobbels m.b.t. de Joden, Zigeuners en de Slavische volkeren. De NWO geld-monsters gaan een stap verder. Zij zijn van plan de blanke bevolking van Europa voor een groot deel te verdelgen (vooral mannen, jongens en oude vrouwen) en vervangen met hybride mix van Europese moeder en zo primitief mogelijk Derde Wereld vader. Doelen: a) Europa voor een lange tijd in een chaos te storten, die haar plaats als economische macht zal kapot maken, b) van de nieuwe Europeanen de perfecte loonslaven maken. c) Door de aanzienlijk lagere intelligentie van de nieuwe donkere Europeanen, zou Europa nooit meer in staat zijn een economische, technologisch en wetenschappelijke macht te worden. Op deze wijze slaan de globalistische sadisten iedere concurrentie uit.

   De succes van de EU/BILDERBERG/NWO monsters hangt af van onszelf. Hoe sneller wij ons zouden verzetten en de mate van het verzet, zouden bepalen of wij in ons eigen land in vrijheid zouden leven. De gebeurtenissen in IS gebieden in Syrië en Irak zijn de waarschuwingslichten voor wat zal hier gebeuren, als de ontvolking zal in versnelde fase doorgaan.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Ik waarschuw al een jaar of 15 voor een aanstaande oorlog/genocide.

   Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Sobieski zegt:

  Dit was al een kwaad plan bedacht door o.a. Coudenhove-Kalergi, waar gesproken werd over een toekomstig mengras. Wat vaak over het hoofd gezien wordt bij de voorstanders van die zgn “diversity”, is dat dan juist de diversiteit, die tot op heden in de wereld bestond, teniet gedaan zal worden, als we allen tot een monotone eenheidsworst gesmeed worden.
  Verder wordt ook door diversity propagandisten nooit over daadwerkelijke diversiteit, nl die van de geest, gesproken, maar altijd slechts over erfelijke uiterlijke kenmerken.
  Maar de grootste rode waarschuwingslamp komt van het feit dat het kwade plan alleen het blanke ras wilde elimineren dmv vermenging. Geen woord erover dat ook de volkeren in Afrika, Azie of het Midden-Oosten zich zouden vermengen met andere rassen
  Als men o.a. Rudolf Steiner en Nikolaj Berdjajev leest, kan men al gauw weten wat daarachter steekt, nl, het feit dat het nieuwe bewustzijn, dat de gehele mensheid vooruit zal kunnen helpen, zich in de huidige periode van de wereldgeschiedenis in Europa ontwikkelt, met name Noord- en Midden-Europa, met Oost-Europa als directe opvolger.
  Dan wordt duidelijk, dat de wereldoorlogen ook in et plan pasten. In WO I werd Duitsland effectief geisoleerd, Oostenrijk-Hongarije kapotgemaakt en kwam Rusland onder een demonische dictatuur. In WO II werd de vruchtbare samenwerking tussen het Duitse, het Joodse en het Slavische element ondermijnd. Het duivelse plan Coudenhove-Kalergi en de Jezuieten (die met hun aloude vuile spelletjes ook meededen) kwam hierme een stap verder in de (verkeerde) richting.
  Midden-Europa was kapot, bestond niet meer, Noord-en West-Europa waren gemarginaliseerd, en Oost-Europa werd onder de duim gehouden. Het centrum van het blanke ras zou zich naar Amerika verplaatsen, waar het geen wortels heeft en dus ook niet organisch verder kan groeien. De Joden zouden van Europa geisoleerd worden in een staat in met Midden-Oosten. Rusland zou van het Westen afgesneden worden. En Europa zou verdeeld worden in een oostelijke en een westelijke helft, die maar moeilijk elkaar in contact konden treden.
  In 1989 hadden we een unieke kans om ons Europa weer op de juiste weg vooruit te krijgen. Helaas zagen we de gevaren niet van het neo-marxisme, het feit dat het communisme zich als een gifslang de oude huid afwierp en een nieuwe huid aannam, wiens ware aard te laat door ons ontdekt werd.Als gevolg zitten we nu met een nog groter probleem dan voorheen, omdat nu de primitieve horden uit de woestijn tegen ons ingezet worden.
  Het is met het oog op bovenstaande dan ook geen toeval dat juist Nederland, Duitsland en Scandinavie zo te kampen hebben met illegale migratie, terwijl Zuid-Europa meer als transitgebied wordt beschouwd, en men Amerika en Australie maar moeilijk in komt, en China en Japan al helemaal niet. Ook de onredelijke eis van de EU aan de Midden-Oosteuropese staten om immigranten uit de zandbak op te nemen, terwijl die landen nooit enige kolonie gehad hebben en de bevolking het zelf economisch moeilijk heeft in die landen, past in dat kwade beeld. De demonisering van Rusland en de door de EU opgestookte burgeroorlog in Oekraine passen daar eveneens in. Ook de demonisering van Israel past daarin, omdat Israel ons, uit ervaring wijs geworden, ons waarschuwt voor wat ons te wachten staat.
  We moeten nu allen heel hard eraan werken zo veel mogelijk burgers bewust et maken hiervan, zodat we mogelijk het tij nog kunnen keren eer het echt te laat is.

  Geliked door 3 people

 6. Mensen durven de deur niet meer open te doen, na zonsondergang de straat niet meer op, niet meer in het OV na zonsondergang, kijken over de schouder etc etc. Mensen die anderen aanspreken over hun wangedrag worden neergestoken. Kinderen beroven kinderen! 80% van de “nieuwe-nederlanders” hangen aan het Uitkeringsinfuus! Het is 1 Grote KolereZooi geworden! Hopelijk ontlopen de daders hun dikverdiende straf niet!!

  Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  Draait uit op een burgeroorlog.

  Geliked door 2 people

 8. al deze problemen zijn uitsluitend veroorzaakt door ministers, met dank aan de belastingbetalers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s