FOTOSHOPPER Rutte . . .

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

28 reacties op FOTOSHOPPER Rutte . . .

 1. ruud beijer zegt:

  Ook onze minister president wil niet praten over de aanvallen van allochtonen op ouderen en de gerichte aanvallen op jonge Nederlanders. Men wil er niet eens over praten.
  Gelukkig hebben veel Nederlanders gekozen voor de vvd. Dus het volgende kabinet rutte komt er aan

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Dan zal u toch u stinkende best moeten doen om de pvv harder omhoog te halen, deze vaste ploeg stemt al op hem ook uit het buitenland.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    De PVV heeft ook een vaste groep stemmers .Het heeft geen nut om mensen over te halen om op de PVV of het FvD te stemmen. Het grootste gedeelte van de Nederlanders hebben het nog goed. Dat kleine beetje wat onder een brug moet slapen daar ligt niemand wakker van .Het geld klotst nog steeds tegen de plinten. Het grootste gedeelte van de Nederlanders gaat twee keer per jaar op vakantie en hebben een auto voor de deur. Als beide partners werken dan heb je een heel riant inkomen. Zolang het overgrote deel van de Nederlandse bevolking nog genoeg geld heeft gaat er niets gebeuren. Rutte drie is onderweg!

    Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    gelukkig maken wij dat niet mee, arme mensen in dat land maar je blijft ezels houden die op rutte stemt. De auto de nieuwe, word voor 90% betaald door de bank.Je heb vele blaaskaken in u land.

    Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Monalisa; Het is een illusie om te denken dat je met stemmen Rutte en de rest van het zootje weg kan krijgen. Zomaar een voorbeeld wat er speelt; In Brussel wist men geregeld te krijgen dat de complete PVV fractie van het toneel verdween uit het Europarlement (verkiezingen). Het leek er op dat iedere PVV kiezer thuis was gebleven, totaal geen interesse had in de PVV. En dat terwijl er enorme grote belangen speelden. Nu maken we ons weer blij voor de komende verkiezingen en rekenen ons rijk. Om vervolgens alweer met een kater te blijven zitten als links de verkiezingen alweer gewonnen blijkt te hebben, zoals al vele decennia het geval is. En hoe komt de VVD anno nu aan 26 virtuele Kamerzetels terwijl ze heel Nederland aan het bedonderen zijn. Ik geloof niet meer in de verkiezingen, alles is al bekokstoofd in achterkamertjes. Met peilingen (poll’s) worden we al op het verkeerde been gezet, terwijl na de verkiezingen de stemmen verdeeld gaan worden over de linkse partijen. Wilders gaat zeker weer gebasht worden, de PvdA is weer herrezen uit de dood. Groen Links zou steeds groter worden. terwijl D66 ook weer zal gaan aanschuiven. Gaat er nu nog geen belletje rinkelen ? Dit is geen coalitie meer, nee dit is vier handen op een buik, klaar voor de volgende ronde om het karwei af te maken. Je moet toch zo onderhand aan je water voelen dat je telkens weer genaaid word door die schoften uit het Haagse ?! Ik weet het zeker, Rutte 4 is coming, niet tot mijn genoegen overigens.

    Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Nu maken we ons weer blij voor de komende verkiezingen en rekenen ons rijk. rijk rekenen daar doe ik en velen niet aan mee maar als de PVV toch niet hoger komt en niks heeft inde brengen kan je beter deze partij op doeken?????? zo zal het FVD ook vergaan

    Like

   • BigLJohn zegt:

    Zoals links er ook in slaagde Robert Jensen van RTL 5 weg te krijgen. Met valse cijfers liet men weten dat Jensen bijna geen kijkers trok. In werkelijkheid werd zijn programma wekelijks bekeken door 300.000 a 400.000 kijkers. Hij moest verdwijnen omdat hij een bedreiging vormde voor het linkse krapuul. Wat de PVV in Brussel overkwam, kan ook gebeuren bij de verkiezingen in 2021. En als het FVD niet in de pas gaat lopen bij links, zal die ook worden gebasht door links.

    Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Klopt

    Like

 2. Frauke zegt:

  selectieve alzheimer ! 🤐

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Rutte dement en een geheugen als een zeef ? Geloof je het zelf arbo arbonet. Rutte is een notoire leugenaar. Hij liegt als hem dat zo goed uitkomt, en op cruciale momenten laat zijn geheugen hem zogenaamd in de steek. Zelfs als hij de waarheid niet meer kan ontwijken weet hij er zich met nieuwe leugens er uit te lullen. Zo eentje hebben we nog nooit gehad. Mijnheer is ook helderziend. Hij voorspelde eerder zowel een Rutte 2, alsmede een Rutte 3 kabinet. En nu zijn ze in de achterkamertjes al aan het Rutte 4 kabinet aan het werken, ook een voorspelling van deze beroemde helderziende. En dat we met zetelpeilingen en na het stemmen in het ootje genomen worden schijnt ook bij de show te horen. De uitkomst na die verkiezingen is altijd hetzelfde; Links heeft de verkiezingen weer gewonnen, en de PVV (die altijd 20 of minder zetels krijgt toebedeeld) word weer gebasht.

  Geliked door 4 people

 4. bobzelf zegt:

  nou dacht ik mij te herrinneren ?
  Dat als onze “” bevrijders ” niet de echte !!!!
  dus opdracht geven om F=16 toestellen in te zetten
  JE TOCH GODGLOEIENDE GLOEIENDE AAN MAG NEMEN ??
  dat dat is om in dit ISIS LAND
  ST NICOLAAS EN KERST KADOOTJES TE DROPPEN ??

  JE VERWACHT TOCH NIET DAT ZE BOMMEN GOOIEN EN RAKETTEN AFVUREN

  IN WELKE WERELD BEN IK NOU AANGELAND ??

  WHAHAHAHAHA

  DE MOSSELRUGGENGRAAT , WEET HET NIET MEER ??

  WHAHAHAHAHAHAHA

  betrouwbare man, toch zeker VVD , ja ik doe ook maar een gok

  BERTTTTTTTTTTTT HIJ DOET HET WEER !

  RIEP GRAMMOFOON NAALD RUUD NA 174 TIPS DAT HIJ ERNAAST ZAT

  WHAHAHAHAHA

  OME BOBZELF

  Geliked door 2 people

 5. henk verhoef zegt:

  hoe kan deze idioot enz..
  nou dan neem je een nog idiotere bevolking die op hem stemt
  en zie daar – nu massaal huilen
  en de man is PAS 10 jaar aan de macht– ook lekker vlug er achter gekomen dat hij idioot is
  of de kiezer

  Heeft u al eens gekeken wat die idioten van school bestuur in amsterstan voorstelt
  Om te beginnen — ieder schooltje heeft een directeur en boven die directeuren staat dan weer een bestuur met nog meer directeuren
  en dat hele zooitje gaat zitten BRAIN stormen hoe het ten gaan doen
  Heb in mijn leven vele brainstorm sessie smee gemaakt en kwam er voporla veel bagger naar boven
  nu op die scholen is 90 pct van de leerkrachten vrouw die voornamelijk( weer 80 pct- part time ) aanwezig zijn maar nog minder presteren– want overdragen en zwammen voor het werk begint

  zal niets opleveren anders dan we moeten meer geld voor nog minder presteren

  Het leuke is ook nog
  PVDA qouta trut Hamer van de ser gaat tussenpersoon worden bij de vakbond onderhandelingen voor nog minder doen en nog meer geld
  Je kan net zo goed aan de duivel vragen de 72 maagden in te leveren

  Like

 6. Als ik Rutte was benam ik mij het leven!! V R E S E L I J K, hoe NL is afgegleden ONDER hem!! Een ooit redelijk stabiel en welvarend landje VERKLOOT! Benieuwd of er binnenkort weer een trein beschoten wordt, plofkraken, steekincidenten, overvallen, mishandelingen alom…..

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Een heel groot gedeelte van het volk zit op de zelfde manier in elkaar. Ze zijn de leugens van deze idioten al weer vergeten, en ze zijn nu alweer met de verkiezingen bezig. Nou dan nog even de stem computer. En dan weet je het……. nog dommer dan dom.

  Like

 8. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik heb het hier al zo vaak gezegd. Die Ruttige duivelaanbidder heeft zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Bij zijn satanische initiaties werd hij gebrainwashed. Sindsdien heeft hij geen gevoelens meer en kent hij geen emoties meer. Hij heeft ook geen geweten meer. Nadenken is ook moeilijk geworden. En nu is hij blijkbaar ook nog zijn geheugen kwijt. Hij voert nog slechts de orders van de duivel uit. Deze oud geschiedenisstudent heeft met de kennis van het heden, de lessen uit het verleden nog steeds niet geleerd. Hoezo kan hij, die geen militaire dienstplicht vervulde, toch een hoge overheidspositie verwerven ??? Als hij wordt aangesproken op zijn verantwoordelijkheid, wauwelt jij wat over hogere belangen, inlegvelletjes, of een teer vaasje. Ondertussen tekent hij bij het kruisje. Hij liegt en bedriegt zo erg, dat hij nog zwarter ziet dan de duivel. En als hij zichzelf vast lult, dan begint hij alles en iedereen uit te lachen. Wat moeten we met die demente lummel ??? We kunnen hem missen als kiespijn. We willen hem niet meer. Het is hoog tijd voor deze gemene landverrader, om zijn biezen te pakken en weg te wezen. Vooruit oppleuren, opdonderen opsodemieteren !!!

  Geliked door 2 people

 10. vangie1206j zegt:

  Ja die Dijkhoff ook zo een vette VVD graaier.

  Geliked door 2 people

 11. Eppo zegt:

  Ik was gister ook in t ,Haagje het leek wel alsof ik in Islamabad liep .
  Wat een zooitje hebben die Haagse Hippies er van dit Land gemaakt .

  Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Een tijdje terug waren we er ook, wat een lelijke, verloederde stad is dat geworden.
   Het Mauritshuis was mooi, maar de rest is niet de moeite waard.

   Like

 12. Hovawart zegt:

  De geldende regel in de transparante en eerlijke politiek van Rutte zegt „Worüber man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen.“ het is tekenend voor het politieke bestuur in de Pays-Bah, en als men niet wenst te zwijgen is er nog de mogelijkheid om het zich niet te kunnen herinneren, ook ‘vergeetmenietje’ Carolien niet……..of te achterhalen in de transcripties.
  Het zou de politiek sieren als men eens een frequente drugs en alcoholtest zou invoeren voor de politici van het Binnenhof, er werd wel lacherig gereageerd op de cocaïneclub van Klaver, maar dit Narcoland moet eens ergens beginnen met het behouden van zijn goede naam en eer.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Het gebruik van geestverruimende middelen zou het debat en de samenwerking tussen politici kunnen verbeteren, als men er maar niet zo vergeetachtig van werd, en de drugsgerelateerde irrationele gedachten die bij tientallen politici als partijbeleid worden gezien maken van het dagelijkse bestuur een sinecure.
  Het gedrag van bepaalde mensen binnen de Europese Raad in Brussel is veel simpeler te relateren aan drugsmisbruik en verslaving, de tirades die de meeste ‘politici’ uitkramen doen mij vaak denken aan de verslaafden op straat, slecht gebit en een tanende persoonlijke verzorging, volledig losgeslagen binnen hun eigen realiteit………
  Ik opteer om ook in Brussel zwaar te gaan handhaven op drugs en alcoholmisbruik…te beginnen met het sluiten van de exquise wijnkelder in het Europese Paleis van de hemelse vrede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s