”Moskeebesturen” werd “migrantenorganisaties” – Amsterdam moest keihard sjoemelen om moskeeën van de grond te krijgen

Screenshot_150

De Westermoskee in Amsterdam.

(Door: Wout Willemsen)

In Amsterdam wist men met liegen en bedriegen twee gesubsidieerde moskeeën van de grond te krijgen. Het doel heiligt de middelen, helemaal wanneer je kunt deugen! Het woord ‘moskeebesturen’ werd vervangen door ‘migrantenorganisaties’ en zo betaalde ook de Europese Commissie mee!

De Europese Commissie dacht mee te betalen aan een gemeentelijk wijkgebouw. Er werd wel een fraudeonderzoek gestart, maar dat verdween uiteindelijk weer in de doofpot. De hele situatie wordt allemaal uitgebreid in het artikel beschreven (aanrader!).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op ”Moskeebesturen” werd “migrantenorganisaties” – Amsterdam moest keihard sjoemelen om moskeeën van de grond te krijgen

 1. Hovawart zegt:

  De erfenis van de PvdA gunt de nabestaanden nog decennialang een onbetaalbaar nalatenschap, en met die troela van GroenL, als nabestaande in het ouderlijke burgemeesterswoninkje, geeft de burgers slechts nóg hogere kostenposten, en de afrekening van al die malversaties door het corrupte stadsbestuur moet nog op de deurmat vallen………..de hoofdstad in ernstig verval.
  De Landelijke politiek hult zich in stilzwijgen………..dus houd je adem nu maar in en stik niet!

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Typisch Islam. Moslims liegen en bedriegen (Takiyya) om iets voor elkaar te krijgen. Zou in dat opzicht Rutte ook een moslim zijn….En in Amsterdam gaat dat natuurlijk nog sneller dan elders in het land. In Amsterdam is alles mogelijk zeiden ze vroeger al. Maar vroeger was alles positiever daar. Zoals bijvoorbeeld die vrije radiohandelaren die de grondleggers waren van radio Veronica. Vandaag de dag regeert de misdaad in Amsterdam. Zelfs de politie-eenheid die ze moest bestrijden is opgeheven. Halsema, moslims en criminele organisaties, een giftige cocktail !

  Like

 3. Corné zegt:

  Dit moet toch leiden tot ingrijpende maatregelen tegen het bestuur van Amsterdam. Zijn ze daar helemaal van de pot gerukt? Landverraders! Misschien is het nog beter dat de minister ter verantwoording wordt geroepen. Hopelijk valt het kabinet.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Corne; Dit kabinet had al 10 keer moeten vallen. Maar als er weer eens sprake is van grote misstanden, houden ze elkaar de hand boven het hoofd. Nog anderhalf jaar wachten tot de (nep)verkiezingen er weer aankomen. Ook dan houden ze elkaar de hand boven het hoofd om ons een links gericht Rutte 4 kabinet te presenteren. Want links wint (helaas) altijd de verkiezingen, al tientallen jaren lang. Het volk wil veranderingen. Velen stemmen PVV, maar men ziet telkens een verzwakte PVV terug in de kamer, die bovendien onmogelijk gemaakt word. Herinner Brussel, alwaar de complete PVV fractie verdween. Hopelijk kopieren en flikken de linksen dit kunstje niet tijdens de volgende verfkiezingen.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Subsidies terug betalen. Als je via leugens en bedrog aan geld voor een moskee komt, en de leugens komen uit, dan zal de islamitische gemeenschap het geld terug moeten betalen. Waar ze het vandaan halen zoeken ze maar uit.

  Gelukkig is allah niet boos. Moslims mogen liegen. Een hele geruststelling….

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Laten we hopen dat ooit de dag komt dat ze zullen hangen. Deze land en volksverraders. Bij de bouw van een kerk een synagoge een hindoe tempel of gebedshuis van de 7de dag adventisten zal de groenlinks en D66 kankerzooi niet peinzen een subsidie te geven laat staan ook nog de boel bedriegen. Dan is het geen staatsbemoeienis met religie. Maar als de meest vuige en meest verachtelijke religieus-politieke ideologie aan de tiet van belasting betalend Nederland en Europa gehangen kan worden verdringen de klimaat en milieu fascisten zich om als eerste onder de lakens te kruipen met de genocidale islam. Je moet welhaast zeggen ons kent ons.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In het artikel van DDS staat een link onder “aanradertje” en ik kan iedereen aanbevelen om dat (lange) artikel te lezen (in de ‘Groene Amsterdam’ nota bene), je valt van de ene in de andere verbazing.
  De grootste verbazing ondervond ik toen ik aan het einde van het artikel vanwege het voorbij komen van de ministers Opstelten, Asscher en Plasterk eens ging kijken wanneer dit belangwekkende artikel eigenlijk geschreven was;
  5-3-2014 dus !
  Wat is er daarna met deze beerput gedaan ?
  Zijn er sancties gekomen uit de EU, is het stadsdeelbestuur met pek en veren de stad uitgejaagd, is de moskeet nu in handen van Ankara en ga zo nog maar een door, vragen, vragen, vragen dus.
  Gezien de in het artikel geschetste beerput vrees ik het ergste onder het motto; men nam een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was !

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Ook dat nog, dit artikel gelezen hebbend.
  Het terrein van het voormalig houtbedrijf naar Riva garage en later moskee. Die laatste zal er “eeuwig” staan. Ook het simpele kruisje voor “hen die vielen” aan het eind van de Van Speijkstraat moest weg.
  Vooruitgang is niet stil blijven staan waar Amsterdam huilde waar het ooit werd gelachen (plaats stadhuis).
  Mooie stad dat vreemdsoortige bestuurders aantrekt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  De EU dacht mee te betalen aan migrantenorganisaties? Het ligt geheel in de lijn van de EU om islamieten de vrije hand te geven. Want Islam is vrede in hun verdwaasde hersenen. De echte ware Islam is precies wat IS heeft laten zien. Er is maar 1 god en dat is hun Allah en een andere god dan deze is er niet in hun ogen. Islam is onderwerpen en het recht en vooral de plicht van een moslim is om zoveel mogelijk ongelovigen te doden of anders te onderwerpen zodat ze kunnen profiteren van het werk van hun slaven.Maak er djimmies van als ze zich niet willen onderwerpen en maak gebruik van hun kennis. Precies zoals ze al 1400 jaar van mensen profiteren. Nooit hebebn Islamieten zelf iets voortgebracht. Wat er voortgebracht is is vooral het werk van de slaven en de djimmies, die ze voor zich lieten werken .De gematigde moslims juichen en staan op als er weer een aantal ongelovigen en dan met name eerst de joden zijn vermoord. Zo is het en iets anders kan niemand er van maken dan alleen de EU en hun marionnettenregeringen zoals onze allerliefste achterlijke Rutte.

  Groen LInks (BDS)zijn bruinhemden verpakt in een groen jasje en Kaag is een IShoer

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Als wij een regering met gezond verstand hadden dan zou die wel eens mogen overwegen deze stad onder curatele te plaatsen….Amsterdam is namelijk veel teveel geneigd eigen wetten te maken. Misschien zou het nog beter zijn om een andere hoofdstad aan te wijze, waar onze overheden werkelijk resideren: Den Haag..

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Amsterdam.
  Het vuile, vieze, gore, stinkende linkse riool van Nederland.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Plan aanslag lichtjesfeest?
  https://tpo.nl/2019/11/26/aanslag-met-bomvesten-en-autobommen-verijdeld/

  Jihadistische aanslag met bomvesten en autobommen verijdeld
  Twee verdachten aangehouden in Zoetermeer

  De politie heeft maandag twee mannen van 20 en 34 jaar uit Zoetermeer aangehouden die worden verdacht van het voorbereiden van een terroristische aanslag. De aanslag met bomvesten en een of meer autobommen had vermoedelijk eind van het jaar in Nederland gepleegd moeten worden. Dat meldt het Openbaar Ministerie dinsdag.

  De Landelijke Eenheid van de politie startte begin oktober een strafrechtelijk onderzoek met informatie van de AIVD

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  Er moet een totaal verbod én verdrijving komen op die rotzooi uit die grote zandbak want het brengt enkel hééééél vééééél ellende en geweld.
  Mensen jaag die troep in Brussel, Den Haag, Parijs, Berlijn enz. naar de hel en zet er PVV, VB, FN, FPÖ, AfD enz. zodat Europa terug in handen komt van de Europeanen want met die vreemdelingen is het alleen maar hééééél vééééél ellende en geweld.

  Like

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat zijn ze in Amsterdam toch lekker bezig. Sjoemelen, sjoemelen sjoemelen en nog meer sjoemelen. De volksvertegenwoordigers sjoemelen wat af. En de burgers mogen betalen. Moeten gewone burgers een proberen wat te sjoemelen, staat de deurwaarder zo aan de deur.
  Amsterdam is toch zo´n mooie lieve sjoemelstad met veel inclusiviteit. Ik ben toch zo blij, dat ik er niet hoef te wonen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 15. Rensk. zegt:

  Men heeft moeite om de terugkerende ISers te berechten wegens gebrek aan bewijs. Mijn hemel maak een wet dat het vertrekken naar een vijandige mogendheid al voldoende is om levenslang te krijgen. Dat zal ze leren.

  Like

 16. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/11/26/amsterdammers-zijn-lieve-stad-van-hoop-massaal-zat-niemand-nog-trots-op-amsterdam/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Amsterdammers zijn Lieve Stad van Hoop massaal zat, niemand nog trots op Amsterdam.

  Resultaat 5e reputatie-onderzoek: inwoners ‘s-Hertogenbosch meest tevreden stadsbewoners

  De trots op de eigen stad brokkelt snel af onder Amsterdammers. De opgewekte sfeer die zo kenmerkend was voor de hoofdstad verdwijnt zienderogen volgens de inwoners. Tussen de toeristenstroom is het niet meer fijn wonen en winkelen. Inmiddels zijn Rotterdammers trotser op hun stad dan Amsterdammers. Dit blijkt uit het Steden & Streken Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy dat tweejaarlijks de reputatie van de 100 grootste gemeenten meet. Het onderzoek is in 2011 met de Universiteit Utrecht ontwikkeld. Voor de editie van 2019 zijn bijna 16.000 mensen ondervraagd.

  Uit de onderzoeksgegevens uit de periode 2011-2019 blijkt duidelijk dat de Amsterdammer de drukte en prijsstijgingen zat begint te worden. De grachten en het culturele leven krijgen nog steeds een hoog rapportcijfer, maar de huisjesmelkers en toeristen verpesten de sfeer. Merkadviseur Hendrik Beerda hierover: ‘Terwijl Amsterdammers het winkelaanbod in 2011 nog het hoogst waardeerden van alle steden, is de stad op winkelgebied nu naar de middenmoot afgegleden. De Amsterdammers zijn alle Nutella-winkels voor toeristen duidelijk zat.’

  Gemeenten met sterkste reputatie onder eigen inwoners

  1. ‘s-Hertogenbosch
  2. Maastricht
  3. Groningen
  4. Zwolle
  5. Delft
  6. Nijmegen
  7. Haarlem
  8. Breda
  9. Utrecht
  10. Apeldoorn

  Like

 17. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/gestandaardiseerde-arbeidsmarkt-zestien-basisscholen-dicht-5-400-leerlingen-een-week-niet-naar-school/

  Lerarentekort: zestien Amsterdamse basisscholen dicht, 5.400 leerlingen een week niet naar school

  Het onderwijs loopt in Amsterdam langzaam vast nu het lerarentekort toeneemt en docenten tijd nodig hebben om een plan te bedenken. Schoolkinderen van zestien basisscholen zullen in de week van 9 december een week vrij zijn. Echter zal dat lerarentekort verkleinen moeilijk blijken in een arbeidsmarkt die draait op diploma’s en licenties in plaats van kennis en vaardigheden, via NOS.

  “Zij krijgen niet het onderwijs waar wij voor staan en in sommige gevallen kunnen we niets meer doen dan op de kinderen passen. Het is te erg voor woorden.”

  Like

 18. Charles Martel zegt:

  Migrantenorganisaties is gewoon de vertaling van muhadjirin, zij die op de vlucht gaan, zoals in 622 ene onterfde mohammed moest gaan lopen in Bakka en naar Jatrib trok en erin slaagde daar op kosten van de lokale bevolking te gaan leven. Niets nieuws onder de zon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s