Aan Jeanine Hennis-P.

Screenshot_162

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beschouwt Rutte ‘nazorg’ gewoon als part of the deal die jullie sloten toen je je ziel aan die duivel verkocht?

Jennis,

Wat stuurt Mark Rutte jou nou als zo’n kwestie met die circa 70 burgerdoden door Nederlandse bombardementen op Irak achter de rug is? Een bedanksms’je via de beveiligde mobiele telefoonlijn? Een appje in codetaal? Een héle grote bos bloemen? Een lijst met toekomstige vacatures?

Of niks?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Hypocrisie, Rotzakken, verloedering, VVD. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan Jeanine Hennis-P.

 1. Peter zegt:

  Zie haar nog lopen tussen al die militairen met haar hoerenlaarzen ,Rutte had het goed gezien ,die leent zich overal voor .

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Natuurlijk interreseert het hun geen fuck. Net zoals de honderden Europese slachtoffers van islamitische terreur hun ook geen fuck interreseert.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De VVDraaideur draait weer op volle toeren, het word wel een beetje dringen, maar Jennis haar baantje bij de UNAMI is gelukkig veiliggesteld.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  En dat is dan ook het enige waar Rutte¨goed¨in is. De vriendjes bij elkaar houden (voor eigen belang) zodat het volk keer op keer straal voor de gek gehouden word. Rutte de man zonder enige visie. Nu komt zijn wanbeleid keihard op ons bord en niet op zijn bord, want politici hoeven geen verantwoording af te leggen. Althans wanbeleid blijft altijd zonder consequenties voor politici. Zelfs voor dit beleid kan hij nog tig jaren leven van het wachtgeld. Hoi Dijkhof met je dikke verdwaasde domme kop. Veel geluk met je extra 37.000 Wat zal je gelukkig zijn daardoor. 37.000 euro´s geluk. Lachen. Steek het gezellig in je reet. Op de school van je kinderen zullen ze het t.z.t ook weten.Maar goed narcisten als jij hebben geen schaamte.

  Like

 5. Djanggo Braamhaar zegt:

  Niet allen de 70 doden – maar ook de 1000 gewonde burgers wordt verzwegen,.
  Mafia on top
  Stem PVV

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het toekennen van een ‘schadevergoeding’ aan de overlevenden van de raketaanval (geen bombardement) schept een precedent voor toekomstige acties, een schuldbekentenis die volledig zal gaan ontsporen, dat gaat een duur foutje worden,…………misschien kan er tijdens een F16 of JSF-raketaanval gelijktijdig een aantal creditcards afgeworpen worden, een Fast-Response Aid………serieus?

  Like

 7. Ton Ruygrok zegt:

  Nog eens ff dit…. , in eigen woorden…, burger oorlogs slachtoffers door NL in Irak .., volgens Rutte e.a. kan dit een jammerlijk maar onvermijdelijk gevolg zijn als je gevechtshandelingen uitvoert.., helemaal met eens.., tot zover ok…, maar nu even terug naar een burgervliegtuig dat stomweg over oorlogs gebied vliegt boven Oost Oekraïne en vervolgens uit de lucht wordt geschoten met alle gevolgen van dien … dan opeens staan we tranen met tuiten tejanken op het wereld toneel want o.., o.., wat verschrikkelijk … ,.. “” en moet de onderste steen boven komen “”…. , lijkt mij ook een jammerlijk gevolg van oorlogs handelingen aldaar …, was zelfs nog te vermijden geweest als men een andere route had gevlogen…, volgens mij is dit meten met 2 maten ….,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s