De vrijheid van meningsuiting moet blijven bestaan!

Screenshot_172

(Door: “Elise Nijmegen”)

Veel van de GroenLinkse ideeën vernietigen in mijn ogen de natuur. Er worden bomen gekapt om ervoor te zorgen dat de levensgevaarlijke 5G-straling niet geabsorbeerd wordt door de bomen, er worden bomen gekapt voor de waanzin van de biomassa-industrie en nu willen ze nog meer bomen kappen om er houtolie van te maken voor schepen. Het is onbegrijpelijk en triest dat er wereldwijd zoveel bomen gekapt worden, terwijl er betere oplossingen zijn.
https://tpook.nl

Terwijl het steeds vaker voorkomt dat mensen lichamelijke klachten krijgen van de uitstoot van biomassacentrales gaat het politieke kartel gewoon door met het bouwen van nog meer van die biomassacentrales. Het is waanzin! Alsof ze mensen bewust ziek willen maken… Biomassacentrales spelen een cruciale rol bij het halen van de onrealistische klimaatdoelen die door de VN/EU zijn uitgelegd en daarom gaan ze door, ondanks de ontzettende herrie die ze maken en de vele gezondheidsklachten van mensen. Omdat het mondiale politieke kartel, met aan het hoofd de VN, zag dat het goed was. Die hele onnodige energietransitie komt voort uit Agenda 21 van de VN.
www.destentor.nl

Trudeau van Canada, die, net zoals Rutte, Macron en Merkel, meewerkt aan de “verduurzaamheids-agenda” van de VN, die uiteindelijk zou moeten resulteren in een NWO met één mondiale dictatoriale regering, één geloof en één wetgeving, heeft volgens onderstaand artikel een pro-islamitische, antichristelijke en anti-Joodse instelling. Trudeau heeft Canada “hervormd”, net zoals Rutte met Nederland probeert te doen, in een islamitisch, door de Verenigde Naties gecontroleerd land en heeft strafmaatregelen opgelegd aan kerken, zomerkampen, en Bijbelstudie-groepen: geen financiering meer, tenzij genoemde organisaties zich aanmelden bij het massale abortusprogramma van Trudeau. 
https://capforcanada.com

Moedig Hongarije daarentegen heeft de 2e internationale conferentie over de wereldwijde christenvervolging geopend. Orbán sprak in Boedapest over de wereldwijd toenemende christenvervolgingen als de meest verwaarloosde humanitaire en civilisatorische catastrofe van onze tijd. Naast Orbán hielden ook Zijne eminentie Dr. Péter kardinaal Erdö, de primaat van Hongarije, aartsbisschop van Esztergom-Boedapest en nog talrijke andere hoge geestelijken en andere belangrijke politici toespraken.
https://ejbron.wordpress.com

De politie in Zweden onderzoekt hoe het komt dat Zweden 9.400 Zweedse kronen per maand betaalt aan de Irakese minister van Defensie en zijn vrouw, die in hun steunaanvraag hebben gezegd dat ze geen inkomen hebben.
http://tundratabloids.com

Vrouwen in Iran worden in het openbaar geëxecuteerd, maar de media zwijgen omdat het door de politiek gepromote imago (vredelievend) van de islam dan schade leidt. Sinds midden juni van dit jaar zijn er al minstens negen vrouwen geëxecuteerd.
www.thepolitics.online

Islam is islam en heeft vele normen, waarden en een “normaliteit” die voor de realistisch ingestelde zelf nadenkende mens met gezond verstand niet te begrijpen zijn, zoals het trouwen en seksueel actief zijn met kleine meisjes en het onderdrukken van vrouwen. Er zijn een aantal dingen die de politiek zou kunnen doen om de islamisering te stoppen. Ten eerste het erkennen van de realiteit en er eerlijk en open over praten. Maar dat zijn dingen die de politiek een beetje verleerd heeft tegenwoordig, het open en eerlijk zijn…

De vrijheid van meningsuiting, het eerlijk kunnen zeggen wat je ergens van vindt, of het nu gaat over de klimaatideologie, dwaze politici, de NWO of de islam, zou altijd moeten kunnen. En we moeten er samen voor zorgen dat onze normaliteit niet wordt overspoeld door deze middeleeuwse veroveringsideologie, die als doel heeft om van het gastland een islamitisch land te maken.
www.billionbibles.org

Deze hele asielinvasie is een vooropgezet hervestigingsprogramma van de VN en de EU, die een nieuw, minder intelligent ras willen creëren in Europa, een omvolking, die erop uit is om onze eigen identieke landidentiteiten, onze christelijke/joodse basis en de westerse cultuur te vernietigen.

Het is diep triest dat de Nederlandse regering niet luistert naar de Nederlandse bevolking, maar naar de VN en de EU, die met ons belastinggeld deze invasie bekostigen. Een regering, die de boeren en bouwers en andere bedrijven in de steek laat, terwijl de grote multinationals gevrijwaard blijven.

We hebben mijns inziens de taak als Nederlanders zijnde, net zoals onze voorouders dat gedaan hebben, om Nederland te verdedigen tegen vijanden van buitenaf en van binnenuit, zodat we een vrij en veilig Nederland kunnen doorgeven aan onze (klein)kinderen. Het is de hoogste tijd dat de Nederlandse regering gaat luisteren naar de terecht bezorgde kritische stemmen die meedogenloos door de media en het politieke kartel de grond in worden gedrukt. Dit is ons land, het land van de Nederlanders, net zoals Polen van de Polen is en Hongarije van de Hongaren!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De vrijheid van meningsuiting moet blijven bestaan!

 1. Rensk. zegt:

  Vrijheid? Er is al een foto beschikbaar van onze nieuwe ongekozen verlichte EU despoten.
  Ze gaan inzetten op onze groene portemonnaie, Zo ongeveer over 20 jaar moet ie volledig leeg zijn. Moet te doen zijn. Ze hebben er al op geproost en waggelen naar de balie waar de EUkroketten voor ze klaar liggen.

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  Met de introductie van de “politieke correctheid” (liegen over de waarheid) is de vrijheid van meningsuiting afgeschaft.

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  Wat is dat — de waarheid

  de roomse heeft het over een hemel en engelen- de moslim over de maagden en de realist over de hel op aarde
  Allemaal vinden dat ze gelijk hebben en er zijn er die vinden dat nederland een gaaf land IS eb vergeten dan WAS te zeggen
  Van basten zei- zieg heil- en de mof( van moslim afkomst???) was op zijn lulletje getrapt– terwijl ze dat toch allemaal geroepen hebben van 1932 tiot 1945, en er nooit afstand van genomen ewant kwesam toren ook al de ruste smoes we hebben het niet geweten – toen we er aan meededen en bv de joden de gaskamers in duwden nadat ze de gouden taneen uit hun mond geslagen hadden
  waarom bieden we dan excuus aan terwijl we hadden moeten zeggen — rot op
  Want van bastens meningsuiting — dat ja hoe noem je dat intolerantie vande intoleranten

  toen we wisten het niet en nu we fixen het

  Like

 4. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Goed geschreven door Elise toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s