Kerstmis 2019 . . .

Screenshot_159

Politieagenten met machinepistolen bewaken de kerstmarkt bij de Dom in Keulen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Duitsland, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Kerstmis. Bookmark de permalink .

30 reacties op Kerstmis 2019 . . .

 1. Tineke zegt:

  Bizar als je er over nadenkt.de kinderen die nu geboren worden weten niet beter als dat ze in een politiestaat leven !

  Geliked door 5 people

  • oudmarinier zegt:

   @Tineke….Helaas ….triest en intriest voor betreffende kinderen. !!!

   Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Maar het ergste is dat ze geleerd krijgen dat de islam gewoon een religie is als elke andere, Hiermee worden deze kinderen willens en wetens gewetenloos uitgeleverd aan de wolven van het kalifaat. Als kers op de pudding mogen ze dan ook elk jaar een bezoek alleggen aan een moskee waar ze met vooruitlopende werking alvast op hun knieën moeten buigen voor Lucifer.

   Geliked door 2 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Ach er is nog Kerst, niet lang neer dan is er enkel suikerfeest met dank aan Jan Klaassen in Rome.

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Het zal nog erger worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/11/26/aanslag-met-bomvesten-en-autobommen-verijdeld/

  Jihadistische aanslag met bomvesten en autobommen verijdeld
  Twee verdachten aangehouden in Zoetermeer

  De politie heeft maandag twee mannen van 20 en 34 jaar uit Zoetermeer aangehouden die worden verdacht van het voorbereiden van een terroristische aanslag. De aanslag met bomvesten en een of meer autobommen had vermoedelijk eind van het jaar in Nederland gepleegd moeten worden. Dat meldt het Openbaar Ministerie dinsdag

  In een zogenoemd ambtsbericht van de inlichtingendienst stond dat de verdachten de bedoeling hadden om een jihadistische aanslag te plegen. Zij zouden daarbij gebruik willen maken van explosieven en hiervoor een training willen volgen.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Elke dag gemiddeld 11 Christenen vermoord vanwege hun religie

  https://www.breitbart.com/faith/2019/11/26/hungary-decries-11-murdered-christians-world-every-day/

  Hungary Decries ‘11 Murdered Christians in the World Every Day’
  Hongarije veroordeelt: ‘11 vermoorde christenen in de wereld elke dag ’

  Budapest, HUNGARY — Hungary’s State Secretariat for the Aid of Persecuted Christians decried rampant global persecution of Christians in a high-powered conference in Budapest on Tuesday.
  The chief of the Secretariat, Tristan Azbei, noted that some 44 Christians would violently lose their lives during the course of the four-day conference simply because of their faith in Jesus Christ.

  “We have 245 million reasons to meet,” Mr. Azbei noted, “one for every Christian in the world who faces extreme persecution,” adding that “those are only the ones we know of.”

  Boedapest, HONGARIJE – Het Staatssecretariaat van Hongarije voor de hulp van vervolgde christenen heeft dinsdag ongebreideld wereldwijde vervolging van christenen afgeroepen.
  Het hoofd van het secretariaat, Tristan Azbei, merkte op dat ongeveer 44 christenen tijdens de vierdaagse conferentie gewelddadig hun leven zouden verliezen gewoon vanwege hun geloof in Jezus Christus.

  “We hebben 245 miljoen redenen om elkaar te ontmoeten,” merkte Azbei op, “één voor elke christen in de wereld die wordt geconfronteerd met extreme vervolging”, eraan toevoegend dat “dat alleen degenen zijn die we kennen.”

  Geliked door 1 persoon

 6. ruud beijer zegt:

  Gezellig,,vakantieman!!

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  Merkel bedankt Duitsland failliet door jou wanbeleid.

  Like

 8. karton zegt:

  In feite is dit een toestand die men niet wil hebben in je “eigen” land. Deze politiemensen staan weliswaar in Keulen, maar in ons land is ’t niet veel anders; hier lopen gewapende agenten tussen het publiek en staan synagoges e.d. te “beschermen”. Dit allemaal als één van de gevolgen van de ongebreidelde import van andersdenkenden, die óns land naar de kloten helpen, óns land waarvoor onze voorouders hebben gevochten, sommigen letterlijk tot ze er dood bij neervielen. Maar hier heeft “den Haag” schijt aan, voor hen telt maar één ding n.l. zijzelf !! Ego-trippers en egoïsten zónder enig geweten !

  Geliked door 1 persoon

 9. Over hoe dit zo gekomen is en waarom dit vroeger niet nodig was, mag niets gezegd worden. Laat staan de VERANTWOORDELIJKEN hiervoor te noemen / publiekelijk aan te wijzen! Wij kennen de namen, dead or alive! Misdadigers tegen Eigen Volk!

  Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Dat is de verrijking waarover de elite steeds zit te wauwelen. Snap dat dan.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  De angst om je geloof te kunnen belijden, nooit meer gezellig een kerstmarkt te kunnen bezoeken door de import van een haatdragende ideologie…..onmenselijk.
  (probeer vooral de gebak van Café Reichard tegenover de Dom)

  Geliked door 1 persoon

 12. Patriot zegt:

  Een gepaste Kerstkaart om naar alle politici te sturen

  Like

 13. bobzelf zegt:

  in antwerpen in de grote bioscoop kinopolis
  staan er 4 tot 6 binnen met een machinegun

  wel rustgevend toch ??

  omo bob

  Like

 14. Hovawart zegt:

  De vraag hangt boven de markt, hoeveel risico lopen de burgers, en gaan wij nog lopen als de toekomst een scherpe daling van de sociale voorzieningen voorspelt, (Rutte’s beleid is onhoudbaar/betaalbaar), de radicalisering, gevoed door uitzichtloosheid en segregatie, dus wat gaat de Premier doen om de veiligheid van de Nederlandse burgers op straat en in de toekomst te waarborgen?,….. nee de regering blijft doorsteggelen over de interne zakkenvullerij.
  Iedereen ziet het ongeluk aankomen en de regering blijft stoïcijns op hun iphones wegkijken……

  Like

 15. Klaas zegt:

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dit soort gekke wijven, die hun zonen de dood in sturen, lopen vrij rond in het Midden-Oosten en jutten elkaar op. Onderliggende gedachte is natuurlijk ook dat ze bij het “geluk” van moeder van een martelaar te worden rijkelijk beloond worden door de sadistische jihad-organisaties.
   ISLAM ?? – Weg erme !!

   Like

 16. Johan zegt:

  De echte oorzaak aanpakken durven ze niet. Dat zou betekenen :
  Alle Turken, Marokkanen en Islamofielen terugsturen naar hun thuislanden.

  Geliked door 3 people

 17. Lucky zegt:

  245 miljoen christenen over de hele wereld geconfronteerd met “ernstige vervolging” vanwege hun geloof
  https://www.breitbart.com/faith/2019/11/27/public-buildings-lit-scarlet-for-persecuted-christians-on-red-wednesday/

  Public Buildings Lit Scarlet for Persecuted Christians on ‘Red Wednesday’
  Openbare gebouwen Rood verlicht voor vervolgde christenen op ‘Rode woensdag’

  Budapest, HUNGARY — The British Foreign Office has joined other governments and groups in the annual “Red Wednesday” global campaign to protest Christian persecution by lighting up monuments and landmarks in red.
  Red Wednesday is promoted by Aid to the Church in Need (ACN) and Christian Solidarity Worldwide (CSW) to highlight the plight of Christians around the world. Currently, some 245 million Christians around the globe face “severe persecution” for their faith in Jesus and on average 11 Christians are killed each day.

  Red Wednesday also falls in the middle of a major, 4-day international conference on Christian persecution taking place in Budapest this week, featuring the presence of dozens of patriarchs, cardinals, prelates, government officials, and clergy from areas such as the Middle East, India, and Africa, where the persecution of Christians is most acute.

  Boedapest, HONGARIJE – Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zich aangesloten bij andere regeringen en groepen in de jaarlijkse wereldwijde ‘rode woensdag’-campagne om tegen christelijke vervolging te protesteren door gebouwen en monumenten rood op te lichten.
  Red Wednesday wordt gepromoot door Aid to the Church in Need (ACN) en Christian Solidarity Worldwide (CSW) om de benarde situatie van christenen over de hele wereld te benadrukken. Momenteel worden ongeveer 245 miljoen christenen over de hele wereld geconfronteerd met “ernstige vervolging” vanwege hun geloof in Jezus en worden er gemiddeld 11 christenen elke dag gedood.

  Rode woensdag valt ook in het midden van een grote, 4-daagse internationale conferentie over christelijke vervolging die deze week in Boedapest plaatsvindt, met de aanwezigheid van tientallen patriarchen, kardinalen, prelaten, overheidsfunctionarissen en geestelijken uit gebieden zoals het Midden-Oosten , India en Afrika, waar de vervolging van christenen het meest acuut is

  Like

 18. guusvelraeds zegt:

  Islamisering!? Waar dan? Hoe dan? Door wie dan?

  Geliked door 1 persoon

 19. Cathja zegt:

  Diep triest, als je bedenkt dat ‘we’ met Kerst altijd ‘Vrede op aarde’ zongen. Dit lijkt er niet op.
  Vrede is voorgoed verleden tijd….vrees ik.

  Geliked door 2 people

 20. Jan zegt:

  De Hunnen hebben het helemaal gehad met het islamitisch uitschot en openen het jachtseizoen

  Video
  https://tinyurl.com/wdbcyc5

  Geliked door 1 persoon

 21. BigLJohn zegt:

  Moslims in Duitsland zijn net als in Nederland de troetelbeertjes van de overheid. Dus waarom lopen die agenten dan met machinegeweren rond ? Op moslims mogen ze niet schieten. Toch niet op ons soms ?

  Geliked door 2 people

 22. scherpschutter1943 zegt:

  De moslims hebben het voor elkaar dat alle kerstmarkten in duitsland maar ook in nederland, bedreigd worden jihadisten. En al die zogenaamde veiligheidsmaatregelen kunnen niet voorkomen dat er aanslagen gepleegd kunnen worden door moslim idioten. Tegenover deze dreiging kan de staat alleen maar politieagenten laten surveilleren met een machinepistool. Dat is alleen voor de show, want deze mensen schieten echt niet. Niet opgeleid om te doden, geen killermentaliteit en nog veel meer, dat hen ongeschikt maakt om te doen wat ze moeten doen. Ik ben van mening dat zowel in duitsland als in nederland, de autoriteiten te weinig doen om de eigen bevolking te beschermen. Mijn kerstgevoel kunnen ze op een kerstmarkt niet meer opwekken. Ik wil er wel naar toe maar dan ook gewapend met een vuurwapen en een kogelvrijvest. Aangezien de staat in nl en duitsland absoluut verhindert dat ik mij kan verdedigen, mijd ik dit soort evenementen. U kan mij tegen werpen dat ik al gecapituleerd heb voor de islam. Dat kan zo lijken maar ik geef als voorbeeld onze regering, die heeft zich al in het stof geworpen en zich overgegeven aan de islam. Minister Kaag die voorzien van hoofddoek haar opwachting maakt bij een islamitische regering. Deze minister die miljoenen weg geeft aan Palestijnse terroristen. Die het parlement toespreekt in het arabisch. Een kamervoorzitter met 2 paspoorten waarvan 1 marokkaans. Op de desk van de voorzitter ,de koran naast de bijbel.
  Zo kan ik nog wel even doorgaan. zwarte activisten die het sinterklaasfeest al definitief naar de bliksem hebben geholpen met dank aan de als knipmessende buigende autoriteiten voor hun medewerking aan deze terroristen. Bij de NPO een presentatrice met een islamitische hoofddoek om , ten teken dat ze een moslim is. Hoezo scheiding van kerk en staat in de openbare ruimte! Als het zo doorgaat (en dat gaat het), start straks elke NPOuitzending met een shot van een moskee met daarbij behorend gekrijs met oproep tot gebed. De kerststal kan ook opgedoekt worden, want dat de wijzen uit het oosten kwam daarvan is gebleken dat het ook terroristen waren die jezus een kopje kleiner wilde maken. De os kan ook weg want die wordt door de moslims opgevreten en de ezel wordt door hen misbruikt. Houden we alleen jozef en maria over maar daar zeg ik niks over. want die zijn al genoeg gestraft dat ze in zo’n klote stal moesten bivakkeren Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar,

  Geliked door 2 people

 23. Helena zegt:

  De vijand is binnen, probeer ze er nog maar eens uit te krijgen! Zet er een paar agentjes neer (in Duitsland kan dat nog) en wek de indruk dat u veilig bent, ach alles went in deze veranderende tijden. Hier wordt er een hele politiemacht ingezet om Zwarte Piet op te pakken, je moet wel prioriteiten stellen natuurlijk!

  Geliked door 1 persoon

 24. BigLJohn zegt:

  Het blijft voor mij een contradictio in terminis waarom aanslagen altijd in het buitenland plaatsvinden, maar nooit in Nederland. Altijd weet justitie in te grijpen om een nakende aanslag te voorkomen. De Mossad bijvoorbeeld zou bij onze inlichtingendiensten in de leer kunnen gaan. Zouden al die buitenlandse inlichtingendiensten en politiekorpsen niet compatibel genoeg zijn ? Het lijkt wel afgesproken werk, dat Nederland voor de een of andere geheime reden (door The NWO ?) gespaard moet blijven voor aanslagen. Mijn gevoel zegt dat er iets niet klopt, ioets wat wij niet mogen weten. En mijn gevoel heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Falls flag ?
   Zodat we langzaamaan allemaal een politiestaat omarmen of 1 Europees leger?
   Wat mij elk jaar verbaast,is dat er nog geen aanslag is geweest tijdens de gay-parade.
   Goede reden,geweldige ambiance!

   Geliked door 3 people

 25. aad zegt:

  Ik ga steeds meer houden van west Afrika, blijkt nu al stuk veiliger te zijn dan wat west Europa voor ogen staat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s