’Nederlander’ bekent steekpartij Manchester

Screenshot_161

“Man online geradicaliseerd”

MANCHESTER – Een geradicaliseerde man die met een mes meerdere mensen verwondde op een station in het Engelse Manchester, heeft schuld bekend aan drievoudige poging tot moord. De dader, die volgens Britse media de Nederlandse nationaliteit heeft, schreeuwde tijdens de aanval onder meer „leve het kalifaat” en „Allahoe akbar.”

De Telegraaf

De 26-jarige Mahdi Mohamud viel op 31 december een man en een vrouw aan die naar een tramperron liepen. Zij raakten ernstig gewond. Mohamud keerde zich vervolgens tegen toegesnelde politiemensen. Die probeerden tevergeefs hun belager uit te schakelen met peperspray en een stroomstootwapen.

De twintiger wist een agent in de schouder te steken en werd vervolgens tegen de grond gewerkt.

De werkloze Mohamud, die sinds zijn negende in Groot-Brittannië woont, zou online zijn geradicaliseerd. Hij beschikte onder meer over een document met de titel „de zeven dodelijkste manieren om aan te vallen met een mes.” De autoriteiten zeggen dat hij eind 2017 begon met het plannen van een aanslag, nadat hij familie had bezocht in Somalië. Hij hoort later wat voor straf hij krijgt.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op ’Nederlander’ bekent steekpartij Manchester

 1. met dank aan Rutte die hem een paspoort gaf

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Gezien zijn voor- en achternaam MOET het wel een Nederlander zijn !
  Zo’n moordende “vluchteling” krijgt, zonder omhaal, een NL-paspoort en maakt vervolgens dit landje, Nederland, te schande !! En dan aarzelt “den Haag” ook nog om zo’n smeerlap dat NL-paspoort af te pakken.
  Nederland is een “héél fijn” landje geworden onder enkele jaren Pinokkio Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 3. ruud beijer zegt:

  Tegen de muur!

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  De enige straf voor hem is de doodstraf uitgevoerd dood een ongelovige zodat hij niet hoeft rekenen op de beloofde 72 maagden.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @vangie1206j. Met de kop die hij heeft en met zijn lage mentaliteit en verstand willen zelfs de dode temeijes van het paradijs geen liefdesrelatie hebben. Ook zij zijn kieskeurig en viezeriken van zijn soort hoeven ze niet.

   Like

 5. jack black zegt:

  Mahdi Mohamud ! Een Nederlander ?

  Like

 6. Eppo zegt:

  de Nederlandse nationaliteit heeft .
  De werkloze Mohamud, die sinds zijn negende in Groot-Brittannië woont,
  Werkelijk iedereen hebben die Haagse Hippies o.l.v. PvdA en Groen-(s)Links die hier maar aan kwamen wandelen de Nederlandse Nationaliteit gegeven .

  Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Dit persoon had beter in Somalie kunnen blijven met zijn familiebezoekje. Het is daar in die streken constant oorlog. Beter dat dit persoon zich daar maar uit gaat leven. Men is daar toch niet van zins een normaal bestaan op te bouwen. De tribale cultuur en de Islam houden dat al 1400 jaar tegen en niet 2000 jaar hoor Tmmermans , die hiermee liet zien hoe het met zijn historisch besef gesteld is. En uw klacht dat men u belachelijk maakt vanwege uw geweldige werk wat betreft het vervangen van rietjes naar millieuvriendelijke rietjes is wat u nu oogst. U zaait en zal oogsten.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  De Pays-Bah is klaarblijkelijk het afvoerputje van de wereld, een synoniem voor radicalisering, hét broeinest van jihadisme, het grootste gevaar en risico op het voortbrengen van aanslagplegers en terroristen, een Nederlands paspoort een vrijbrief om misdaden te begaan onder bescherming van de Nederlandse rechtsstaat…….. het Hollandse multiculturele sprookje is een wereldwijde nachtmerrie en bedreiging gebleken, en daar is de Linksche Looney Brigade nog trots op ook, het zegt mij alles over de ware motieven en de rol die Nederland wil spelen in de wereld.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  De jihadisten als Nederlands grootste exportproduct,(en drugs)……dat geeft toch te denken, zijn we nog wel onderweg?, of zijn we reddeloos verdwaald in het moeras van de linksche leugens.
  (om maar niet te beginnen wat door de toenemende import van de islamietjes het grootste nadelige effect is gebleken op de Hollandse kindertjes , de multiculturaliteit op het vmbo is de doodsteek voor de toekomst van de Pays-Bah geworden, en voor de taalvaardigheid een genocide gebleken).
  (de Pabo aan de schandpaal, in plaats van meer geld naar onderwijs) (en een verbod op islamitisch onderwijs)……

  Like

 11. Cleo zegt:

  Deze afwijking om onschuldige mensen (natuurlijk niet-islamieten) te vermoorden is regelrecht terug te herleiden naar de veelvuldige oproepen in de koran om niet-islamieten te vermoorden. Ziek! Maar dat mag je van policor-‘inclusief’-diversiteit-adepten niet zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Steven zegt:

  …De DOODSTRAF d.m.v. STEKEN

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/alphen/grote-schrik-voor-treinmedewerkers-deze-mannen-doen-alsof-ze-voor-de-trein-springen~a1d5f8f3/

  Grote schrik voor treinmedewerkers: deze mannen doen alsof ze voor de trein springen

  De politie heeft twee mannen opgepakt die op NS-station Boskoop treinmedewerkers de schrik van hun leven bezorgden. Ze deden alsof ze voor de trein wilden springen. Ook gooiden ze een fiets op het spoor.

  De politie werd gisteravond op de hoogte gesteld van de wandaden op het station. De agenten konden de twee mannen, 25 en 26 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, in de kraag vatten. Ze bleken beiden onder invloed te zijn en konden geen geldig vervoerbewijs tonen.

  Nog meer “Nederlanders” die problemen veroorzaken.

  Alles dankzij de EU.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Komt uit Somalië, heeft Nederlands paspoort en woont vanaf zijn negende in Groot Brittanië. Ga mij nu maar vertellen dat ik een rascist een xenofoob en een islamofoob ben. De Europese bestuurselite is in elk geval moreel compleet failliet.

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja als je de Nederlandse nationaliteit in de uitverkoop doet moet je niet gek opkijken als daar niet alleen ingenieurs, tandartsen en architecten op af komen !

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Vrouw wordt islamitische mores bijgebracht

  Like

 17. scherpschutter1943 zegt:

  laat hem maar inslapen.Scheelt veel geld en moeite

  Like

 18. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2019/11/27/britse-rechter-veroordeelt-nederlandse-moslim-die-aanslag-pleegde-in-manchester-tot-levenslang/

  Britse rechter veroordeelt Nederlandse moslim die aanslag pleegde in Manchester tot levenslang
  Viel reizigers en agenten aan met mes

  Een geradicaliseerde man die met een mes meerdere mensen verwondde op een station in het Engelse Manchester, is donderdag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf met een minimum van 11 jaar. De 26-jarige dader, volgens Britse media een Nederlander van Somalische afkomst, heeft bekend. Mahdi Mohamud viel op 31 december een man en een vrouw aan die naar een tramperron liepen. Zij raakten ernstig gewond. Hij schreeuwde tijdens de aanval onder meer “leve het kalifaat” en “Allahu akbar”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s