VIDEO: Boerenprotest in Berlijn, minister weg gejouwd (26-11-2019)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, Duitsland, gezond realisme, Verzet. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Boerenprotest in Berlijn, minister weg gejouwd (26-11-2019)

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Het gewone boerenverstand is ook in duitsland kennelijk nog volop aanwezig. Dat is bij merkel cs nooit aanwezig geweest, gelet op haar communistische opvoeding in DDR. Andere mensen leren van hun fouten. Van enig leervermogen is bij merkel niets te merken.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  De Duitse agrarische sector is qua kennis en vakmanschap nog niet op het Nederlandse niveau aangeland,en daarom ligt de welvaart onder de hardwerkende boeren lager. Door alle -tot dusver geldende- bezuinigingsmaatregelen kunnen veel boeren vaak de gestegen prijzen van het veevoer nauwelijks nog betalen, wat aangeeft dat zij nu al onder de welstandsgrens zitten, De krankzinnige ”klimaat” maatregelen zullen hen definitief ruïneren. Vandaar de grote woede onder de agrariërs.
  NU al zijn er boeren in de Duits-Nederlandse grensstreek die uit nood kalveren tegen spotprijzen van de hand te doen, omdat het veevoer te duur is geworden..
  Een kennis van ons vertelde dat zij soms nu al voor vijf euro van eigenaar verwisselden…

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Kampf gegen Rechts wird erweitert. Eindelijk begint het kwartje te vallen dat alle millieu regels, klimaar regels en multicul dwingelandij niets met millieu, niets met klimaat en niets met hulp aan minder bedeelden te maken heeft maar alles met uithollen van de westers kapitalistische samenleving om het utopia van socialistische armoede en maatschappelijk verval te verwezenlijken. Bedenk dat de zorg om het millieu in kapitalistische samenlevingen altijd in betere handen is geweest dan in communistische.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Best bijzonder eigenlijk, in heel Europa zijn bevolkingsgroepen die het niet langer pikken, boeren, politie, onderwijzers je kunt het zo gek niet bedenken.
  De redenen zijn uiteenlopend maar ik vind het verheugend dat mensen zich eindelijk laten horen.
  Veel bevolkingsgroepen staat het water aan de lippen, de economie doet het prima maar de mensen merken er geen sikkepit van, de gigantische winsten verdwijnen in de zakken van managers, CEO’s en multinationals en hun aandeelhouders.
  Jan met de Pet moet steeds meer presteren tegen steeds minder geld, tja dan raakt de boel een keer oververhit.

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zo moet het dus !!!
  UITJOUWEN, UITJOUWEN, UITJOUWEN, UITJOUWEN, tot e opkrassen.
  Zouden we ook met Rutte moeten doen !!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Top !! Boeren !!

  Like

 7. droevige mof zegt:

  De mainstreammedia-aandacht voor het protest was schaars. Het commentaar was typisch Duits: journalisten die nog nooit een hooivork in hun handen hadden gehad, weten het beter. De boeren stellen de verkeerde eisen. Zij moeten overschakelen op biologische landbouw, varkens afschaffen, koeien verminderen en een slooppremie innen. Dezelfde idiote stellingen als in Nederland.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  In Frankrijk ook al boerenprotesten. EU weet de oplossing:meer EU en salarisverhoging voor de EUambtenaren. Want het zijn zeer ontwikkelde intellectuelen vinden ze zelf. Verder nog iets?
  U vraagt en EU zal nemen. Proost

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s