We zijn aan het winnen!

Screenshot_169

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Een van de gevleugelde uitspraken van Robert Jensen. De reacties van vooringenomen, zichzelf bestempelde ‘intellectuelen’ als Freek de Jonge en Charles Groenhuizen bij de aankondiging van de omroep Ongehoord Nederland arceren dat. Zoals ZIJ reageren en zelf zeggen er “zó moe van worden”… En dat is goed nieuws (!), want wie moe wordt geeft uiteindelijk op! Waar ze daadwérkelijk moe van worden, is dat hun indoctrinatie na decennia lange, met veel geld gesponsorde ‘inzet’, niet meer werkt en de gezond denkende mens er niet meer in trapt. DAAR worden ze moe van! En ze hadden er, middels hun riante inkomsten gemotiveerd, nog zó hun ‘best’ voor gedaan… Sterker nog, er komt een steeds sterker TEGENGELUID en dat is voor globalistische ‘gutmenschen’ erg demotiverend. Jensen heeft dus gelijk: we ZIJN aan het winnen! Het is slechts een kwestie van keihard blijven terugvechten tegen de linkse leugenpropaganda en volhouden, volhouden, volhouden!

Terug naar de oorsprong

Zoals al vaker gezegd, onderzoek ik zowel menselijke als dierlijke gedragsvormen en een van mijn conclusies is: we worden geregeerd door notoire leugenaars (Rutte en consorten) en nep-mensen. Gekunstelde nep-mensen als Jetten en Klaver, waar geen enkel natuurlijk tintje meer aan zit. Alles is voor de spiegel ingestudeerd en ‘strak’ getrokken. De gebaartjes, de uitspraken, het gespeelde ‘energieke enthousiasme’, de gespeelde ‘positiviteit’ (yes we can, wir schaffen das etc. etc.), de zogenaamde ‘geschoktheid’. Alles is NEP!

De VN is NEP, de EU is NEP, politici zijn NEP, het nieuws is NEP, de klimaatangst is NEP, het vermeende uitsluitend ‘extreemrechtse’ racisme is NEP, Peter Kwal de Vries is NEP. Ga drie keer naar links, oeps Antifa… nee, nóg verder naar links… heee, Arjen Lubach, nee, nog verder naar links… D66, Groen-Links, PvdA, ALLES is NEP! En ALLES voor GELD! Het doel (GELD) heiligt namelijk alle middelen!

Knettergek

Waarom hebben ‘we’ alleen in Nederland een stikstofprobleem? Omdat ‘we’ alleen in Nederland omkomen in de rotondes en verkeersdrempels en er nergens ter wereld zóveel geremd en weer opgetrokken wordt. Omdat ‘we’ alleen in Nederland zoveel files hebben (en met name in door links bestuurde steden), de verkeerslichten zo afstellen dat u telkenmale moet remmen en weer optrekken. Omdat ‘we’ alleen in Nederland door Links gepromote megastallen hebben met idem uitstoot. Omdat ‘we’ alleen in Nederland door Links gepromote, in ondoordachte overhaast gebouwde, biomassacentrales hebben die nog MEER stikstof uitstoten dan kolencentrales. Omdat ‘we’ alleen in Nederland, door Links gepromoot, in alle overhaast om van het gas af te gaan, zijn overgestapt op warmtepompen die niet blijken te voldoen en daarnaast tóch moeten bij stoken. Omdat ‘we’ alleen in Nederland de stikstof neutraliserende natuur en vegetatie grotendeels hebben weggekapt en vernietigd, maar wél velden vol zonnecellen plaatsen. Alsof er niet genoeg platte daken zouden zijn om ze op te kunnen leggen… Welk bezopen brein verzint deze onzin toch telkens weer en waarom komen ‘we’ er steeds opnieuw weer achter dat het niet toereikend is en ‘we’ ‘met de kennis van nu’ wederom miljarden over de balk hebben gesmeten wegens hart-en-tijdsdruk-denken, maar niet verstandelijk?!!!

Zijn wij als ‘wereldmacht’ Nederland HET gidsland of de gekke Henkie van de wereld? Ik houd het gezien het gebrek aan zowel gezond verstand als inzicht als vooruitzien van decennia lang ‘polderen’ in Den Haag op het laatste. Als het communisme, het socialisme en het fascisme verderfelijke ideologieën waren, wat zijn GAY66 en GroenLinks dan? Gekke Henkies ten top! Voormalige en hedendaagse doorgesnoven mafklappers van de bovenste plank die “geen magnetron wilden gebruiken wegens het doden van ‘het aura van de plant’…” Krankjorum! Totaal geschift!

Waar blijft het gezonde verstand, waar regeren vooruitzien is in plaats van eerst reageren en dan pas nadenken?!!! Sowieso een hedendaags tijdsbeeld (onder andere gevoed door groepsdruk op Facebook, Twitter en andere social media) dat het klaarblijkelijk belangrijker is om EERST/meteen te (ver)oordelen, te roepen en te handelen, voordat er nagedacht wordt. Het leven is geen wedstrijd mensen. U mag, nee, u MOET eerst even nadenken! Laat u door niemand opjagen. Stress (en tegen-stress) veroorzaakt u namelijk helemaal zelf, omdat u zo nodig ergens bij wilt horen. Wees eens uniek, wees eens uzelf en duck die groepsdruk.

Geestesziek

Afgelopen week zag ik een jankverhaal over transgenders. De wachtlijst voor die mensen is ZÓ ‘dramatisch’ lang… Het zou zelfs leiden tot suïcidale neigingen… Schei toch uit! Alsof de operaties voor transgenders vóór zouden moeten gaan op mensen met écht ernstige ziektes of slachtoffers van (zware) ongevallen?! Ga eens naar een psycholoog! DIT (!) – door de VN opgelegde ‘standpunt-met-dwang, dus dwangpunt (!) – en de eveneens door de VN opgelegde gratis zorg voor ‘bepaalde mensen’ – drijft ONZE (!!!) belastingen en zorgkosten tot volkomen onbetaalbare proporties omhoog! Stop met die chirurgische verkleedpartijtjes en accepteer gewoon dat je als meisje of jongetje geboren bent. In de dierenwereld wordt een Robje Jetten uit het nest geknikkerd, maar ‘wij’ zijn als mensen ten aanzien van de dieren zó ‘geëvolueerd’ en ‘intelligent’ dat ‘we’ de islam in vrede naast homoseksuelen, transgenders, non-genders en anders gelovigen en anders denken te kunnen laten leven…? Waar komt die onzin vandaan? Wie verzint al die ongein? Ga eens werken voor uw geld, GEK! Utopisch, maar vooral heel DOM, maar wél weer typerend D(Gay)66, PvdA en GroenLinks ‘gutmensch’-gedachtegoed, waarbij u, overigens aantoonbaar, NIET per definitie een eikeltjespyjama hoeft te hebben om te zijn wat erop is afgebeeld.

Het is ooit begonnen met een door drank en drugs gecrashte generatie waar iedereen ‘glad als een dolfijn’ als kindjes van zes jaar met elkaar in bed moest liggen. Gekunstelde (pedofilie bevorderende) ‘mensen’ die natuurlijk en functioneel lichaamshaar als smerig en onverzorgd zien. Nee, die met chips en frikadellen volgevreten – maar wél geschoren – vetkwabben in skinny jeans en leggings zijn lekker om tegenaan te kijken…!  Het begon dus allemaal met ‘gladde dolfijntjes’, daarna de kunstmatige implantaten, toen in de steigers voor hele plastic-fantastic-verbouwingen en uiteindelijk de transgender rage, waarbij iedereen ‘geslachtloos’ is (maar toch ergens uit moet urineren). Bij DWDD zit met regelmaat een meisje (!) dat ‘tafelmens’ genoemd wil worden, maar geen meisje of vrouw. Hoezo ‘mens’? Waar gaat dit stoppen? Wat als iemand zich straks een hamster voelt, een regenworm of een Tibettaans dwerggeitje…? Elk mens (!), op kleine foutjes van de natuur na, wordt geheel NATUURLIJK(!) als meisje of jongetje geboren. Klaar! Gewoon accepteren en ermee leren leven. DAT is de natuur, dat is het leven!

Over terug naar de oorsprong gesproken

Krampus is een demonische figuur die nog stamt uit de Germaanse tijd. Een duivelse figuur die momenteel alleen nog rond het Alpengebied voorkomt, maar vroeger in het gehele boreale Europa als een vertolking van het kwaad werd uitgebeeld. Deze zwarte, harige duivel met lange horens kwam (en komt in het Alpengebied nog steeds) rond de kerst mee met sinterklaas en straft stoute kindertjes met de roe. Omdat de kinderen er zo bang van werden, is Zwarte Piet daar voor Nederland en België een vriendelijkere afgeleide van geworden, maar krampachtige, geesteszieke krampussen als Sylvana en Jerry Afriyie en enkele VN-afgezanten met het IQ van een discrimifobe kakkerlak, ZOEKEN (!) daar sinds enkele jaren bewust racisme in. Zij hebben zich NIET verdiept in de oud Europese geschiedenis, maar hebben DOMweg het Amerikaanse blackface gekopieerd om dat hier te gebruiken tegen Zwarte Piet, die volgens HEN plotsklaps aan de slavernij verbonden is… Ik stel hierbij derhalve voor dat Krampus volgens de oud-Europese traditie vanaf volgend jaar weer terugkomt. Klaar met dat GEZOCHTE (!) gezever en de daarbij verzonnen en gekopieerde leugens over blackface-piet. Een paar zwarte (als u mij in uw uitsluitend zwart-wit denken ‘wit’ noemt, noem ik u weer zwart) haat en angst zaaiende Krampussen hebben we al, er moeten alleen nog een paar horens op.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op We zijn aan het winnen!

 1. Rensk. zegt:

  Zag kort geleden weer hoe iemand die links denkt in elkaar steekt. We hadden het over vulkanen. Ik zeg onder Napels ligt een vulkaan, die men goed in de gaten houdt. Een vulkaan waarvan men niet weet of ie vandaag morgen of over tig jaren uit gaat barsten. Zegt diegene, waarvan ik al in de gaten had hoe zij denkt: nou zeg niet zo negatief zijn hoor. Ik zeg: heeft niets met negatief te maken: het is een feit. Toen viel het stil heel stil. Zij kan het ook niet hebben als ik soms in lachen uitbarst bij bepaalde humor. Best iemand, die veel weet, maar gehinderd word door ontkenningen.En vooral de allergrootste ontkenning. Ja ja zo leer je de mensen snel kennen(herkennen)

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Freek de Jonge en Charles Groenhuizen, nou ja zeg, daar noemt u me er ook wel een paar op !
  Stonden vooraan de meute mee te juichen en wapperen met hun zelf gemaakte vlaggetjes, om de eerste “vluchtelingen” binnen te juichen in dit overvolle landje. Zij namen zélfs een paar “vluchtelingen” op in hun grote huizen. Na enige maanden werd duidelijk dat zij hun belofte niet waren nagekomen. Twee luchtfietsers van de ergste soort ! Waardeloze hobbezakken zijn het.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   Freek de Jonge en Charles Groenhuizen, nou ja daar zeg je me wat de 1 loopt met zijn neus zo hoog dat hij de stront niet kan ruiken, echt een PvdA mannetje, die ander zit op Facebook om Trump af te zeiken als je daar wat van zegt, krijg je 30 dagen een ban.

   Geliked door 3 people

 3. Helena zegt:

  Complimenten drs.Schilder, geen speld tussen te krijgen, u fileert hiermee op briljante wijze het huidige nep kabinet😂 Laten we gewoon normaal doen en ons niets aantrekken van de opgelegde schaamte, zelfs voor ons eigen geslacht, het moet maar eens afgelopen zijn! En weg met die maffe Krampussen (nu nog zonder horens) die het gezellige Sinterklaasfeest verstieren, laten we het leukste feest van het jaar in ere houden met onze kindervriend – dus van alle jongens en meisjes- Zwarte Piet.

  Geliked door 1 persoon

 4. ruud beijer zegt:

  Chapo. Helaas is het te laat. Ga allemaal maar arabisch leren want de islam verovert Nederland dankzij de hordes Nederlanders die meehuichelen en wegkijken met de islam.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Dat klopt, waar heeft u vroeger op gestemd op🌹🌹🌹 voor dat de pvv er was. Maar velen van ons zijn al weg, ook uit het buitenland kan je reageren. Of u heeft u kans gemist om weggegaan

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Beste reageerster waar ik vroeger op gestemd heb?
    Ik ben begonnen met Hans Janmaat toen Pim Fortuyn en nu uiteraard op de PVV.
    Of jij en ik het altijd wel of niet met elkaar eens zijn wil ik je wel bedanken als PVVer dat je op de PVV stemt.Dat geldt voor iedereen hier!

    Like

   • Monalisa zegt:

    En voor Janmaat?? Dus u bent een jonkie??

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik heb een naam Monalisa

    Like

 5. Harry zegt:

  Goed op dreef , heer Schilder !
  Daar hebben ze even een kluif aan , dat linkse rapalje .

  Like

 6. John van antwerpen zegt:

  Door een schuldgevoel of narcistisch gevoel heten gelukszoekers welkom.
  Terwijl overbevolking eerst altijd een groot probleem was. Schijnheilig als men is
  maakt men van Europa Eurabie en gaat later klagen dat onze waarden worden aan-
  gevallen. Als het kalf verdronken is dempt men de put.
  Maar door een droomideaal dat alle culturen zo maar samen kunnen terwijl vrijwel
  elke cultuur apart leeft (gevaarlijk woord zeker) doen we ons zelf de das om.
  Het syndroom van Stockholm die eigen is aan de wegkruipende linkse elite zal
  verwoestende gevolgen hebben en ons in chaos storten. Chaos? dat is het al.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s