Er zijn 1001 redenen om uit de EU te stappen!!!

Screenshot_188

(Door: “Elise Nijmegen”)

De EU houdt zich niet aan haar eigen regels, zo laat onderstaand artikel weten, Prof. Jörg Meuthen laat weten dat aan de Europese Commissie 27 leden zijn voorgesteld in plaats van 28 en dat de Commissie niet operationeel kan zijn zonder een aangewezen kandidaat uit Groot-Brittannië. Daarbij moet de EU-begroting het komende jaar met € 850 miljoen omhoog, alleen al € 500 miljoen voor de klimaatwaanzin.
https://politikstube.com

De EU heeft van 700 prominente wetenschappers te horen gekregen dat er geen klimaatcrisis is, maar of ze er naar luistert… De 700 wetenschappers merken verder op dat er geen bewijs is  dat er zwaardere orkanen, overstromingen en soortgelijke natuurrampen ontstaan door de opwarming van de aarde en er geen reden is tot paniek.
www.ninefornews.nl

Het is duidelijk dat de EU met politici van alle EU-lidstaten, diegenen die tegen de nationale bevolking inwerken, andere afspraken hebben gemaakt en dat er miljarden aan immigranten moeten worden uitgegeven en niets tot bijna niets aan de nationale bevolking.

In Duitsland heeft de overheid € 23 miljard vrijgemaakt. Niet om de armoede te bestrijden, die ook in Duitsland al jaren stijgt, veelal ook bij de ouderen, maar voor immigrantendoeleinden. Hans-Eckhardt Sommer klaagt over de dreiging van armoede onder de illegaal aangekomen migranten. Negen miljoen ouderen in Duitsland leven onder de armoedegrens. Als die € 23 miljard gebruikt zou zijn voor de 9 miljoen gepensioneerden, dan had elke gepensioneerde een extra € 213,- kunnen krijgen.
https://indignatie.nl

Duitsland gaat meer aan de NAVO betalen vanaf 2021 en dat zal voor Nederland ook wel gelden… Het Duitse aandeel zal van 14,8% naar 16,35% gaan, zo is besloten.
https://amp.focus.de

Hongarije, het land dat zijn bevolking wel beschermt tegen globalisten zoals Soros en Timmermans, en tegen “islamisten”, heeft een sterk groeiende economie, de sterkste in Europa, en doet vele nieuwe investeringen.
https://europeansworldwide.wordpress.com

Het Verdrag van Lissabon, één van vele door politici stiekem getekende verdragen, dat in 2020 ingaat, is eigenlijke een Europese grondwet die boven de nationale wetten zal staan… De regels en de uitwerking, waar de Nederlandse regering niet over spreekt, staan haaks op onze soevereiniteit.

Het verdrag maakt het mogelijk om een EU-leger op te zetten (EUROGENDFOR/PESCO), de manschappen die op de gele hesjes inslaan in Frankrijk. Dit verdrag zou wettelijk ingaan tegen het Verdrag van Wenen, en met dit verdrag zouden alle gemeenten in de EU voor een groot deel hun wetgeving voortaan ter goedkeuring aan de EU moeten voorleggen.
https://jdreport.com

Hieronder nog een filmpje over het zeer gevaarlijke Verdrag van Lissabon. Een interview met leden van het Europese parlement uit Tsjechië en Engeland.

Artikel 17, paragraaf 3 van het verdrag; leden worden gekozen om hun gedrag, als je zeer pro-EU bent dan heb je meer kans op een commissiebaan en als je tegen het dictatoriale EU-instituut bent krijg je die baan nooit. Er kan dus nooit een oppositie zijn in de commissie…

In artikel 4, 4.3 staat dat alle leden zich ten alle tijden moeten houden aan het Verdrag van Lissabon.

Op de vraag of het EU-parlement (velen daarvan worden betaald door Soros) in staat is om de EU-commissie te controleren, is het antwoord nee. De EU-commissie kan door geen enkel parlement uit haar functie worden ontheven.

Normaal gesproken zou je verwachten dat de “volksvertegenwoordigers” van verschillende landen ook daadwerkelijk hun bevolkingen vertegenwoordigen, maar door het Verdrag van Lissabon zijn ze verplicht om de EU te steunen. Anders schenden ze het verdrag… Er is dus duidelijk 0% democratie in de EU.
https://youtu.be

Er zijn zo ontzettend veel redenen waarom we uit de EU zouden moeten stappen, er zijn zo ontzettend veel redenen waarom dit Rutte-III kabinet moet opstappen, ik zou nog de hele dag kunnen blijven schrijven.

Maar als u uw vrijheid lief heeft en wilt behouden en de gelijke rechten van vrouwen wilt behouden, als u de Nederlandse identiteit, cultuur en tradities koestert en die door wil gaan geven aan uw (klein)kinderen, als u wilt dat er miljarden geïnvesteerd worden in Nederland en de Nederlanders in plaats van in doelloze dictatoriale instituten en immigranten, als u wilt dat de grenzen dicht gaan voor meer veiligheid en controle, dan stemt u vast PVV de volgende keer. Tenminste, als we nog nationaal mogen stemmen door het Verdrag van Lissabon…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, EUSSR, Globalisering, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Er zijn 1001 redenen om uit de EU te stappen!!!

 1. Hovawart zegt:

  Het belang ligt duidelijk in een betere toekomst van de eurofielen in Brussel, en niet in het voortbestaan van de mensheid of een beter klimaat,…..dan had er wel geld en plannen worden (vrij)gemaakt voor deze zaken.
  De EU is fantastisch in het creëren van problemen, massale volksverhuizing en miljoenen ontheemden, maar met oplossingen komen is men nog geen steek verder gekomen, enkel de bevolking en industrie leeg laten bloeden………

  Like

 2. bobzelf zegt:

  ALLES WAT ER IS BEKOKSTOOFD IN UW FENOMENALE EU
  de werkeloosheid zou als sneeuw voor de zon verdwijnen
  U zou allemaal stinllend rijk worden
  U ging ook veel minder werken

  Kijk vrienden , al die zuidelijke en oost europeaanse volksvertegenwoordigers verdienden tussen de euro 8 en 1500 euro in hun thuisland
  dus krijgen deze ongekozenen nu euro 150.000 en de onnodige verdere onosten vergoedingen

  DUS ALS JE DIE MENSEN VRAAGT OM TE STEMMEN ??
  WAT HAD U GEDACHT DAT ER DAN GESTEMD WERD, WHAHAHAHA
  VOOR DE CENTEN NATUURLIJK ,

  DUS TEGENGAS ?? JA VAN NIGEL , EN ORBAN EN DE POLEN EN VERDER HELEMAAL NIKS
  JA EEN HOOP GEJOEL ALS NIGEL RIEP DAT ZE NOG NOOIT 1 DAG VAN HUN LEVEN EEN FATSOENLIJKE BAAN HADDEN GEHAD
  WAT DAN OOK KLOPTE ,

  AL VEEL EERDER IS HET DAAR DOORGESTOKEN KAART GEWEEST
  MISSCHIEN HERRINNERT U ZICH NOG ,
  DE OPRICHTING VAN DE EUROPESE MONITAIRE BANK
  of de naam helemaal goed is doet er even niet toe
  sorry EUROPESE STABILITY MECHANISME

  DAAR WERD VASTGELEGD, DAT , ALS ER LANDEN WAREN DIE DE KOSTEN VAN DE EU NIET KONDEN BETALEN , DAT DOOR DE ANDERE LANDEN BIJGEPAST MOEST WORDEN
  OOK DAAR TEKENDE NEDERLAND BLINDELINGS BIJ HET KRUISJE
  u , IK EN WIJ STAAN DUS GEWOON GARANT VOOR EEN 450 MILJARD EURO

  IN DE REGELS STAAT , DAT NIEMAND VAN DE LEIDING , BIJ DEZE ORGANISATIE, INCL ZIJN FAMILIE OOIT VEROORDEELD KAN WORDEN OF VOOR DE RECHTBANK KAN WORDEN GESLEEPT ?????

  DAT STOND IN DE BEGIN REGELS, DUS DAT IS DAN “”ZUIVERE KOFFIE “”
  DAT LEG JE DUS VAST VOOR JE BEGINT ???

  DE HELE EU IS HET SLECHTSTE WAT ER SINDS 1900 GEORGANISEERD IS, EN WAT U KON OVERKOMEN

  DE EEG WAS NIET GENOEG,

  U WORD NU TOT DE BODEM TOE UITGEKLEED EN ALLES ZAL U WORDEN AFGENOMEN

  DE PENSIOENEN ?? U LEEST HET AL, IN DE KRANTEN , INLEVEREN

  DE PENSIOENEN ZELF HEEFT DIE SCHELE MONGOOL i ndie rolstoel , die van neem maar een volkstuin VAN DE P.V.D.A NOG NET VOOR ZE OPPLEURDE OOK WEGGESLUISD

  DE HYPOTHEEK RENTE AFTREK PLEITEN

  EN NU MOCHT U NOG WAT EURO’S OP DE BANK HEBBEN ??? INLEVEREN
  MET DE NEGATIEVE RENTE
  DAT KAN GELIJK NATUURLIJK geregeld worden

  DE BELASTING AANSLAG VAN BOX 3, DUURT TOT 2121 WANT HET VALT NIET MEE OM DAT TE REGELEN , want dat kost het rijk geld

  U HEEFT TIG JAAR OP DE VERKEERDE PARTIJEN GESTEMD ,
  U WILDE NIET LUISTEREN
  WAT ZEG IK ??
  U LUISTERT NOG STEEDS NIET

  OP NAAR DE HEL EN AFGROND, , BLIJF OP UW LANDVERRADERS STEMMEN

  WANT GEERT ?? ooooch die man LEVERT NIKS,

  heeft het alleen maar over de islam ??

  ja een partij programma zelfs op 1 a4 tje effe lezen , NEEEEEEE TUURLIK NIET !!

  HEEFT TROUWENS OOK RAAR HAAR

  EN DIE ZEGT ALLES ZO HARD

  HAD DAN OOK GEWOON EEN ROTTERDAMMER KUNNEN ZIJN

  HET KAN NOG !!! ONTSNAPPEN , MAAR HET ZAL MOEILIJK WORDEN

  KOOP ALVAST EEN NIEUWE STALEN HOOIVORK

  IS ZOVEEL LEKKERDER SAMEN MET EEN ALLUMINIUM HONKBALKNUPPEL
  KOST WEINIG

  ALS DE ZWEETJURKEN MET THE DESERT NIKES EN ER el hakkenbar wordt geroepen en op uw buitendeur wordt gebonsd

  of doet u open met een aardappeldunschillertje ????

  het leukste is gewoon dwars door de deur schieten

  maar dat is niet voor allen weggelegd
  huggie en dikke kus

  never give up , is for losers

  ome bobzelluf

  Geliked door 2 people

 3. fleckie zegt:

  ( Ofschoon het waarschijnlijk ( nog) niet genoeg is, wat Duitsers moeten betalen aan ‘Kerkbelasting’,staat er vanavond op WDR:. ‘Peterspfennig’ kommt auch aus NRW.
  Papst Franziskus hat am Mittwoch bestatigt, dassSpemdengelder von den Glaubigen benutzt wurden, um zum Beispiel eine Luxusiimmobilie zu finanzieren.Das Geld kommt aus dem ‘Peterspfennig’- und der wird auch in NRW gesammelt.
  Die Katholikenim Erzbistum KOLN sammelten 2019 etwa 80.000 Euro fur den “ >>>>>>>>>>> fleckie, verder kan ik niet melden, want tot …toe werd het ”bericht’ ‘verplaatst naar een ander nummer, en de eerste keer van mijn i- pad helemaal ‘uitgeveegd’, ………………….
  De Duitsers betalen dusniet alleen de kerkbelasting, ( een overblijfsel uit w.2. het concordaat von Papen, met Hitler, betr. 1. Miljard mark- ontvangst , v.h.vaticaan, van Hitler, wat Hitler later wilde doen ophouden, maar ja,……………….. de oude beproefde methode( die ALTIJD werkt: ‘houd ze kort, dan houd ik ze dom’,,!!! ( bewerkt. . een ‘terugkoppeling’. naar ‘vroeger’…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Leest u allen even mee met de WRR?.
  De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) is een onafhankelijk adviesorgaan dat informeert en adviseert de regering over sectoroverstijgende vraagstukken die grote impact zullen hebben op de samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 5. vangie1206j zegt:

  Even lachen artikel 4,4.3 van de EU alle leden dienen zich aan het verdrag van Lissabon te houden.
  Als 1 club zich nooit aan zijn eigen afspraken heeft gehouden is dat de EUnogmaalx de EU 0

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Het Volk stemde NEE, maar de politiek onder leiding van Bakellende luisde ons erin !!

  Geliked door 2 people

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Berouw komt na de zonde ……..
  Nee.
  Berouw komt na het wegkijken!!!!!

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Nederland had nooit in de e.u. mogen zitten.In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de e.u. gestemd (ook de fransen) in 2007 heeft bakellende (marionetpop van de bilderberg groep) nederland via het verdrag van lissabon in de e.u. gerommeld.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s