EU kondigt klimaat-noodtoestand af: Europa vanaf nu ondraaglijk voor klimaatvluchtelingen!

Screenshot_186

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Nu wordt het ernst voor Europa, tenminste voor die landen die tot de EU behoren. Daarin heerst namelijk sinds vandaag de klimaat-noodtoestand. Dat dient nu ook gevolgen voor de vluchtelingenpolitiek te hebben. De EU zou met het oog op deze feiten  niet meer het juiste doel zijn voor klimaatvluchtelingen, aldus een Europarlementariër.

philosophia perennis

Nee, dat heeft niets te maken met het voor eind november te zomerse weer, dat ons in zwembroek op onze terrassen en balkons lokt, maar met de EU respectievelijk het Europees Parlement.

225 parlementariërs hebben niet begrepen dat het einde nabij is

Daar heeft men vandaag de “klimaat-noodtoestand” voor Europa uitgeroepen. De parlementsafgevaardigden stemden vandaag in Straatsburg met overweldigende meerderheid voor het uitroepen van zo´n toestand. 429 parlementariërs stemden voor, 225 tegenstemmen wilden nog steeds niet inzien dat de laatste dagen begonnen zijn en 19 afgevaardigden stemden blanco.

Ons citaat van de week is afkomstig van Prof. Dr. Jörg Meuthen. Landelijk woordvoerder van de AfD en Europarlementariër. Hij becommentarieerde het feit dat het Europees Parlement vandaag de klimaat-noodtoestand heeft uitgeroepen kort en met vaardige ironie:

Illegale klimaatvluchtelingen om humanitaire redenen wegbrengen uit de klimaat-hel EU!

“Nu is het officieel, het einde is nabij: het Europees Parlement heeft vandaag de klimaat-noodtoestand uitgeroepen. Zodoende wordt de Europese Unie voor klimaatvluchtelingen uit de hele wereld ondraaglijk. Illegale klimaatvluchtelingen, die zich op dit moment op het territorium van de EU bevinden, dienen in wederzijds belang onmiddellijk uitgezet te worden.”

Volgens onbevestigde informatie zou het al tot eerste protesten van beveiligingsfirma´s voor kerstmarkten, kerken en NGO´s gekomen zijn: met zou de klimaatvluchtelingen al tot 2029 in zijn begrotingsplannen hebben ingepland. Nu zou men alles in het werk moeten stellen dat ze ook daadwerkelijk komen.

Zo slechts zou het weer bij ons helemaal niet zijn, zei de bisschop, die al – trouw onderdanig aan zijn voorbeeld paus Franciscus – grote bedragen in niet alleen onroerend goed in Londen, maar ook in vluchtelingencentra geïnvesteerd heeft. Het zou niet zo kunnen zijn dat zulke werken van kerkelijke barmhartigheid nu geen grotere verdiensten meer opleveren.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Satire, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op EU kondigt klimaat-noodtoestand af: Europa vanaf nu ondraaglijk voor klimaatvluchtelingen!

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Waar kunnen wij heen als klimaat vluchteling zijnde?

  Like

 3. kampersrene zegt:

  De Zuid en Noordpool zijn ideaal voor klimaatfluchtelingen….het is daar wat frisser en er rijden geen auto’s rond …..pubicatie met steun van de Zeedse specialist “Greta”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s