Geen opwarming in Verenigde Staten sinds 2005. Officiële cijfers van de NOAA schetsen ontnuchterend beeld

Screenshot_191

Er is al sinds 2005 geen sprake geweest van opwarming in de Verenigde Staten, blijkt uit gegevens van de Amerikaanse meteorologische dienst NOAA. Sinds januari 2005 verzamelt de dienst temperatuurgegevens met behulp van het nieuwe Climate Reference Network (USCRN). Dit netwerk bestaat uit 114 meetstations die verspreid zijn over de aaneengesloten staten.

Iets kouder

De stations zijn doelbewust ver uit de buurt van stedelijke gebieden geplaatst zodat de temperatuurwaarden niet kunnen worden beïnvloed door het microklimaat van de stad. De nieuwe meetstations laten zien dat er sinds 2005, het moment waarop is begonnen met de metingen, al geen sprake meer is van opwarming in de VS. Sterker nog: in Amerika is het in vergelijking met 14 jaar geleden zelfs iets kouder geworden.

Eenzelfde beeld

Politici, klimaatactivisten en media beweren vaak dat de aarde opwarmt, maar uit de temperatuurgegevens blijkt dat dit in ieder geval in de VS niet het geval is. De ruwe data die afkomstig zijn van de oude meetstations laten eenzelfde beeld zien, namelijk dat het nu ongeveer even warm is als 80 jaar geleden.

Controversiële aanpassingen

De enige opwarming sinds 1930 is het gevolg van controversiële aanpassingen aan de ruwe data. Satellietgegevens laten daarnaast zien dat het wereldwijd slechts 0,15 graad Celsius warmer is geworden sinds 2005.

[Heartland]

Bron:
www.ninefornews.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, gezond realisme, klimaatfascisme, Links fascisme, meningsdictatuur, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Geen opwarming in Verenigde Staten sinds 2005. Officiële cijfers van de NOAA schetsen ontnuchterend beeld

 1. guusvelraeds zegt:

  De enige opwarming sinds 1930 is het gevolg van controversiële aanpassingen aan de ruwe data.

  Dus zoiets als de verdwenen warmtegolven van de KNMI.

  https://www.climategate.nl/2019/03/het-raadsel-van-de-verdwenen-hittegolven/

  Geliked door 1 persoon

 2. Renato zegt:

  Als na alle vulkaanuitbarstingen van de laatste 2000 jaar en nog veel langer het klimaat op aarde nauwelijks schommelde, dan trek ik mijn conclusies. Daar sta ik als niet wetenschapper niet alleen in. Slechts de monsterlijk grote vuurhaard die ons leven beheerst kan van invloed zijn. Waar halen die hersenloos arrogantie nitwits de brutaliteit vandaan om de simpele homo sapiens als oorzaak aan te wijzen voor deze hoax. Pak de plastic- en chemische industrie aan die haar bronnen heeft in de olie industrie. Import en export slechts toestaan bij hoogwaardig en nuttig voor de mensheid vervaardigde producten. Alle baggerartikelen per direct verbieden. Ook het transport van goederen uit vetre landen. Lokaal duurzame industrieen opbouwen voor nuttige artikelen. Draai de stompzinnige commetcie de nek om. Goed voor de werkgelegenheid. Hoge importheffingen toepassen zodat het interessanter is om goedere op de locale markt te kopen. De gebiedsbepaling van de locale markt is onderhandelbaar, maar moet realistisch zijn. Prijsverhoging? Nou en? Wilt u dsn nu plofkippen uit Ukraine kluiven?

  Geliked door 1 persoon

 3. kanaloa01 zegt:

  We worden op een ontluisterende manier door Brussel en in hun kielzog door Rutte beetgenomen.
  Onvoorstelbaar dat zoiets door 3/4 van Nederland niet wordt ingezien.
  Het IQ van de Nederlanders wordt iedere generatie lager.

  Geliked door 2 people

 4. Bob Fleumer zegt:

  Dat de regering dit leest en haar beleid aanpast kan ons honderden miljarden schelen die we aan andere zaken kunnen besteden zoals menselijk geluk en gezondheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Wat worden alle Westerse landen toch verschrikkelijk BELAZERD! Vooral door de communistische Agenda 21, 2030 & 2050. De verschrikkelijke verraders van Europa frans timmermans en ursula von der leyen hebben het al meerdere keren gehad over the new green deal die rond moet zijn voor 2050. DE EU MOET ZSM KAPOT, BREXIT moet slagen, gebeurt het eerste niet binnen een paar jaar dan is EUROPA totaal naar de ratsmodee. TOTAAL ONACCEPTABEL!!! NEXIT!

  Geliked door 1 persoon

 6. VarAway zegt:

  En de zeespiegel stijgt óók niet!

  Geliked door 2 people

  • Heniusz zegt:

   Bovendien gaat het meer dan fantastisch met de ijsbeer… Daarom is de Canadese die dat onderzocht ongeveer door iedere deugerd en z’n moer gedemoniseerd. Moraal van dit verhaal: Trap niet in de “zielige” filmpjes van Grienpies en consorten, ’t is allemaal geruttel.

   Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Als de linkse idioten in Nederland dit lezen zullen ze het afdoen als FAKE NEWS en hun cruise control instellen op 70 km.
  de beste reactie zou zijn als alle Nederlanders vanaf nu hun belastingafdracht weigeren totdat het linkse establishment hier positief op reageert.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Je kan meten wat wil, maar de klimaat gekkies (een minderheid) schreeuwen op het hards dus krijgen hun zin en gelijk in hun ongelijk ! Zo idioot zit het tegenwoordig in elkaar.
  Minderheden en schreeuwers maken de dienst uit !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. bobzelf zegt:

  GELOOF MIJ NOU :

  PUTIN DID IT IN EUROPA , NET ALS DIE BUKRAKET

  IK BEN OMRINGD HIER DOOR EEN DIKKE 16 MILJOEN HERSENLOZEN, LOBOTOMY PATIENTEN EN DE REST ??

  DIE IS VROEGER OP EEN BETON TEGEL GEFLIKKERT IN DE SPEELTUIN

  OP NAAR DE HEL, YERRYCANNETJE BENZINE MEE !! JAAAAAAA

  WANT OOK DAAR IS HET GAS OP !!

  OME BOB

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  De ‘Maakbare’ samenleving in Europa, het EU-motto “United In Diversity” is precies het tegenovergestelde van het “Make America Great Again” van Trump,…….
  “Ben je bang dat je misschien spijt krijgt van een keuze, dan krijg je dat waarschijnlijk ook,”. Niemand heeft het antwoord op alle vragen, maar met een beste gok en mooie beloftes dat we het allemaal beter zullen krijgen kom je blijkbaar een heel eind. Het volk begint het vertrouwen al te verliezen in de politiek en de wetenschap, de protesten binnen de EU nemen toe, en de aard is nog vreedzaam, maar zal binnenkort gaan veranderen, (ook de represailles zullen verharden,) maar het is in ieder geval beter dan je schouders ophalen….en alles maar te accepteren.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  De klimaatopwarming is in de USA al geweest, in de Rocky Mountains en de Grand Canyon vertonen de rotsformaties al miljoenen jaren erosie omdat het water daar honderden meters hoog heeft gestaan/gestroomd………..als de Linksche Looney Brigade het kan, dan kan ik het ook uit mijn duim zuigen………dumb and dumber! Looneys geloven stellig dat iedereen met molentjes loopt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s