De oorsprong van de boerka

Screenshot_1

(Door: “Jean”)

Een beetje geschiedenis kan niet schaden… Het is misschien nuttig dat alle boerkadraagsters dit ook eens zouden weten. Misschien zouden ze zich dan wel anders kleden… of ze zijn zo. De boerka komt uit de Astarte-cultus ihet oude Mesopotamië. Dit was om de godin van de fysieke liefde te eren.

Alle vrouwen, zonder uitzondering, moesten zich  ééns per jaar prostitueren in de heilige bossen die rond de tempel van de godin stonden. Om niet herkend te worden, namen de vrouwen uit hogere rangen de gewoonte aan om zich volledig te verschuilen achter de voile van de boerka.

Ook goed om weten is dit : Mustapha Kemal, alias Atatürk, 1e president van Turkije van 1923 tot 1938, had een goede truc gevonden om de roddelaarster de mond te snoeren. Hij maakte een einde aan het dragen van de boerka en verving dit door een eenvoudige wet, met onmiddellijke ingang: alle Turkse vrouwen hebben het recht zich te kleden zoals ze willen. Doch alle prostituees zijn verplicht om de boerka te dragen. Vanaf de volgende dag zag je geen enkele boerka meer in de straten van Turkije.

Deze wet is tot op de dag van vandaag nog steeds van kracht! Daarom worden er in Turkije zeer weinig boerka’s gedragen. Misschien aanplakken in onze gemeentes en in alle talen van de moslims.

Door:
“Jean”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, Islam. Bookmark de permalink .

22 reacties op De oorsprong van de boerka

 1. Inge zegt:

  De vrouwen die naar het kalifaat in Syrië waren afgereisd om met een strijder te trouwen hadden waarschijnlijk van te voren niet bedacht dat wanneer hij sneuvelde zij opnieuw moesten trouwen met een andere strijder. Zodoende kon het zijn dat sommige vrouwen heel wat mannen voorbij hebben zien komen. Was dat ook niet een vorm van prositutie? ze waren dan wel keer op keer getrouwd omdat niet trouwen haram is, maar dat werd dan ook lopende band werk. Astarte was niet alleen de godin van seksualitei maar ook van vruchtbaarheid en oorlog, hoe toepasselijk. Ze wordt in de Bijbel onder meer genoemd in 1 Koningen 11:5 en 11:33 waarin koning Salomo zich na veelwijverij tot haar wendt en zo komt tot afgoderij.

  Geliked door 4 people

  • Jack Terrible zegt:

   Die boerkadraagsters aanbidden de Draak die in de Openbaring zeven keer wordt genoemd. De Draak die de hele bewoonde aarde misleidt en aanbeden wil worden. Die Draak is Allah oftewel de Duivel. En Mohammed de ‘profeet’ van de moslims is de Valse Profeet die drie keer in de Openbaring wordt genoemd. En het eerste wilde beest met zeven koppen en tien horens is een afbeelding van de Islam. En het andere wilde beest dat spreekt als een Lam met twee horens dat bevriend is met de islam beeldt het socialisme af.Dat zijn de twee wilde beesten die in de Openbaring staan beschreven. En het tweede wilde beest, dat spreekt als een Lam en twee horens heeft, laat af en toe vuur uit de hemel neerdalen. Dat zijn F16’s en modernere varianten. Het getal van het eerste wilde beest is 666. Als je dat uitrekent krijg je 666=(6+6)x6=72 Maagden! Allah was in de dagen van Mohammed voordat hij werd getransformeerd tot de Almachtige door Mo een Maangod in Mekka.

   Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  En dan durven ze ONS ‘kankerhoer’ te noemen als we een leuk zomerjurkje dragen!

  Geliked door 6 people

 3. Hovawart zegt:

  De extra lappen stof om de zegeningen van de islamitische huwelijksopvattingen te verbergen, de resultaten van een “tuchtiging” of ‘huiselijk geweld’ (klinkt ook knusser) blijven zo mooi verborgen, zeker in het ‘vrije’westen blijft men verschoond van vervolging en dure echtscheidingen…….moslims geloven namelijk niet in ALImentatie……..

  Geliked door 3 people

 4. Motorman zegt:

  Als ik het goed begrijp mogen we vanaf nu alle vrouwen met een boerka ongestraft HOER noemen?

  Geliked door 4 people

 5. bobzelf zegt:

  HOEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HOEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HOEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Geliked door 3 people

 6. Jack Terrible zegt:

  De Paus is ook een Hoer. De Hoer van Babylon. Hij pleegt geestelijke overspel met Allah, ‘profeet’ Mohammed, de islam, imams en moslims. Hij verloochent JHWH, de Christus en Christenen.

  Geliked door 5 people

 7. fleckie zegt:

  Die ‘’naamsverwisseling’ mag heus wel onder de aandacht van de moslims- zelf gebracht worden, …….dat zij radicaal fout zijn in hun ‘uitdrukkingen’, dus… dat zij zich in hun eigen gelederen zo mogen/ moeten ‘uitdrukken’,

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Als ik een boeka zou zien vraag ik hoeveel zij vraagt voor een goede ” beurd ” ik moet uiteraard voorzichig zijn of er geen vent onder steekt

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   NOU LIEP IK LAATST DOOR EN OVER DE WALLEN ”
   IK ZIE EEN LEKKER DING
   IK TIK TEGEN DE RUIT
   EN VRAAG
   HOEVEEL KOST HET ????
   ZIE RIEP EURO 75,=
   DUS IK ZEG DAS NIET DUUR VOOR DUBBEL GLAS

   HUGGIE

   OME BOB GAAT EFFE KIJKEN OF THE ACROPOLIS
   NOG NIET ONDER WATER STAAT , JE WEET NOOIT
   MET DIE KLIMAATVERANDERINGEN EN DIE STIJGENDE ZEESPIEGEL

   IK HOUD U OP DE HOOGTE ,LAATERRRRRRR

   PHEIDIPPIDUS BOB

   Geliked door 5 people

 9. Hans S zegt:

  De islam was uitgevonden door het Vaticaan: http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2014/07/how-vatican-created-islam-by-alberto.html
  Het Vaticaan is het vermomde Luciferiaanse-Babylonische Romeinse rijk.

  Geliked door 1 persoon

 10. Anna Engelen zegt:

  Verhaal klopt! Ook dat van Atatürk. Ik reis al meer dan 30 jaar verscheidene keren per jaar naar Turkije en stel helaas vast dat je de laatste jaren ook in Turkije terug meer burka’s ziet… Erdoğan doet er ook alles aan om Atatürk te doen vergeten… tot zijn eigen meerdere eer en glorie… Jammer… zowel voor het land als voor zijn inwoners… De doorsnee Turk wordt steeds armer… de rijke Turken steeds rijker… Hopelijk wordt het bij de volgende verkiezingen anders… Istanbul en de Westkust zijn al wakker… nu de rest van Turkije nog! ❤️❤️❤️

  Geliked door 1 persoon

 11. Anne Marie certyn zegt:

  Had ik ooit gelezen,, maar had er twijfel over,

  Like

 12. Pingback: Onafhankelijke, samenwerkende soevereine staten. Dat is de toekomst van Europa! | E.J. Bron

 13. Cornelius zegt:

  Ik las in het boek van Kaen Armstrong, het evangelie volgens de vrouw, dat het kleden voor moslima’s met de boerka niet in hun heilig boek vermeld staat. De reden dat dit in werd gevoerd was dat men vond dat het mooie van de vrouwen moest worden afgedekt zodat men, de mannen zich niet konden verlekkeren op hun vrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s