Islam levert geen handen aan het bed

Screenshot_192

(Door: Peter Louter)

In de zorg ontbreekt het vrijwel volledig aan islamitische verpleegsters. In ziekenhuizen zijn ze overal, maar hun handen aan het bed zul je niet zien.

Een paar jaar geleden leidde een vervelende ziekte tot opnames in achtereenvolgens verschillende ziekenhuizen, waarbij het één keer om een langdurige opname ging.

Het verblijf in een ziekenhuis laat je kennis maken met een aparte wereld, een microkosmos met aparte rituelen en protocollen. Wat mij uiteindelijk ging opvallen was dat naast de overwegend blonde en meestal zakelijke verpleegsters en de lievere Surinaamsen, de aanhangers van de islam ontbraken. Ze zijn er wel in de ziekenhuizen. Als schoonmaakster nemen ze de kamer onderhanden, kijken je niet aan en voelen niks voor een praatje. Ook in de apotheek, laboratorium en in technische functies zijn ze te vinden. Maar hun handen aan het bed zie je niet.

Lees verder>>>
(h/t K.W.)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Islam levert geen handen aan het bed

 1. henk verhoef zegt:

  ook vaak in hospital gelegen en nu weer chemo( 84 jaar oud) therapy
  Schoonmaaksters met hoofddoek die op de zwabber leunen en veel in het arabisch ouwe hoeren en met de “franse” slag even onder het bed zwabberen
  en in drie handgrepen het bed verschonen – nadat de patient er uitgetrapt is nmaar de badkamer
  Oh ze brengen ook het VOER rond– vaak toch ook ham of varkensvlees
  De verzorgers/verplegers vaak mannen( veel homo,s) en wat vrouwen( geen tusdsen leeftijd maatr oud of jong
  Wel de 3 opleiding seperatie van lbo mbo hbo — ( kan je aan kleur uniform zien)
  als HBO schaar vergeet moet lbo lopen
  artsen en “technisch medisch personeel– 99,9 pct BLANK
  Wel in gebied met heeeel weinig getinte inwoners

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Ook hier in Fr hetzelfde.
  Verschillende keren in ziekenhuis gelegen en NOOIT een moslima-verpleegster gezien.
  Gelukkig niet, zou nog ZIEKER worden met iemand die zulke achterlijkheid aanhangt en mij ziet als een verderfelijk stuk vuil.
  Wel een Cardioloog, al jaren met een arabisch naam. Maar laat zich met een Franse voornaam noemen.
  Is duidelijk geen moslim.
  Dus er om treuren dat men ze ook in NL niet ziet in ziekenhuizen, wees blij…………

  Geliked door 5 people

 3. delamontagne zegt:

  “……………Binnen dat zorgstelsel hebben moslims geen geweldige naam omdat ze nogal eens veeleisend en agressief zijn………..” ?
  / / /
  Is het ook niet zo dat ze ook nog eens gestimuleerd worden door LINKSE idioten die meer zorg besteden aan nutteloze illegalen met een grote bek, omdat dat zo goed aanvoelt [ voor henzelf ] !
  Er schijnt zelfs een info-punt te zijn voor Illegalen, bemant ( sorry: BEMANT / / BEVROUT ! ) door zulke idioten.

  Geliked door 4 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De zoveelste aanwijzing dat de principes van de ideologie van de islam niet passen in onze geëmancipeerde cultuur. Ze mogen het niet, ze willen het niet, ze doen het niet, aanpassen aan ONZE cultuur. Ze horen hier gewoon niet thuis. Als ONZE cultuur hen niet aanstaat, moeten ze hier vooral hier niet komen. Dan moeten ze teruggaan, naar waar ze vandaan kwamen. Ze menen hier te moeten brengen, waar ze thuis voor weg zijn gelopen brengen. Waarom zouden WIJ dat moeten accepteren ???

  Geliked door 3 people

 5. koddebeier zegt:

  Wie zich niet wil aanpassen retour naar land van herkomst !!

  Geliked door 3 people

 6. Pietersen zegt:

  @ Peter Louter
  Maar goed ook. Ik wil geen islamitische verpleegster met hoofddoek aan mijn bed. Het geeft spanning en een eigenaardig ongemakkelijk sfeertje, je voelt je meteen niet vrij meer.
  Ze zijn er dus wel degelijk, ik spreek uit ervaring.
  Ook islamitische trienen die een opleiding volgens tot arts met hoofddoek.
  De Hollandse jonge vrouwelijke arts was veruit superieur in haar kunde en omgang met de patiënten, terwijl zo’n islamitische trien arrogant deed en mij uiteraard ook geen hand gaf.
  Ook heb ik een afdeling arts meegemaakt met hoofddoek die als een generaal, met haar handen op haar rug en alleen d’r kop door het gordijn rondom een patiënt, ‘supervisie’ hield op een heel stel verpleegkundigen die met haar in de weer waren. Zoiets had je moeten zien om het te geloven…
  Nee, laat al die mohammedanen maar weg blijven uit het ziekenhuis, volgens de koran zijn wij te vies om aan te pakken, dus wat hebben zij er te zoeken.

  Geliked door 4 people

 7. Hovawart zegt:

  Wat er buiten beschouwing gelaten word is het enorme aantal ‘Patiënten met een buitenlandse afkomst’ in de Nederlandse ziekenhuizen, op de poli en in de wachtkamers van specialisten,…..
  en bij de huisartsen en in de apotheken is het al niet veel beter, dat die mensen van alles mankeren gun je niemand, maar die oververtegenwoordiging in gezondheidsklachten is toch een duidelijk signaal dat we zeker niet over een aanwinst of verrijking kunnen spreken……

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   @Hovawart
   Inderdaad.
   Ze gaan voor elke klapscheet naar de dokter.
   Waar jij en ik een pleister of jodium op een snee doen, rennen zij al weer voor naar de dokter.
   Een verkoudheidje, hup naar het ziekenhuis “want dan heb je iets ergs, met die drup aan de neus”.
   Ze dragen niks bij aan de gezondheidszorg en vreten de gezondheidskas ook nog eens leeg op onze zak.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Uw vaststelling dat wachtkamers overbevolkt zijn met allochtonen klopt, de reden is echter niet dat ze allemaal ziek zwak of misselijk zijn maar dat ze gerust met vijf man meegaan met een zieke. Een zelfde probleem doet zich vaak voor zodra er een van hen moet worden opgenomen, tegen alle regels in zitten ze met het grootste gemak met tien man om een bed of lapt bezoekuren aan de laars.
   Het gekke is dat als je het verplegend personeel erop aanspreekt er wel degelijk tegen opgetreden wordt maar autochtonen zijn kennelijk een stuk minder mondig dan je zou verwachten.

   Like

  • Jean zegt:

   Verrijking???? Verarming is het correcte woord, verlijking kan ook……

   Like

 8. Rensk. zegt:

  Gisteren nog eentje van de geschiedenisgroep: weet veel en is behoorlijk dominant en is links in tegenstelling tot het andere deel van de groep. En toch denkt ze echt dat al die mensen, die binnen komen goed zijn voor handen aan het bed. Mijn broek zakt er echt vanaf. Niemand praat haar nog bij. Heeft bij dit soort mensen ook geen zin. Halsema is trouwens van hetzelfde slag, heeft alleen een iets mooiere verpakking. Soms zo moeilijk te geloven dat iemand zo kan ontkennen. Ze kan zo Den Haag in.

  Geliked door 2 people

 9. Rensk. zegt:

  Zit net te denken: zou iemand zo bang zijn om oud te worden en geen hulp te krijgen dat ze daarom zo ontzettend in de ontkenning zitten en per se willen blijven denken dat al dat volk wat binnen komt de ouderen wel aan bed zullen helpen. In mijn hoofd is het anders niet te verklaren.

  Like

 10. Johan zegt:

  Houden zo.
  Geen hoofddoek aan mijn bed !

  Geliked door 5 people

 11. Jan zegt:

  Wel handen aan de kelen

  Geliked door 3 people

 12. verwardeman zegt:

  Wat zit je nou te janken man ? WEES BLIJ , ik heb geen behoefte dat zo’n moSSel mijn lijf
  zit te bepotelen , laat ze opzouten …………..jankert !

  Geliked door 6 people

 13. Blaffertje zegt:

  Je mag je afvragen of dat geen zegen is.
  Denk even na.
  Ze willen ons allen uitroeien.
  Dan wil je ze toch die kans niet geven door ze in de zorg toe te laten.
  Bij mij staat vrijdagmiddag altijd een vrachtwagentje van het Martini ziekenhuis in de straat en dat geeft mij geen prettig gevoel.
  Ze kunnen met het grootste gemak schoon beddengoed of voedsel besmetten met een gruwelijk virus en bewijs dan maar eens hoe dat is uitgebroken.
  Misschien draaf ik door in mijn fantasie, maar ik vertrouw ze voor geen meter.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Onder – Lees verder – kwam ik dit tegen; en die wijst uit dat er nog een lange weg te gaan is. Wel een eindeloze weg, want moslims zullen zich nooit aan onze wetten en gebruiken gaan aanpassen. De enige wetten die zij naleven staan in de Koran. Aan de Nederlandse Wetten en gebruiken hebben zij lak.

  Like

 15. Torsten Himmelstoss zegt:

  Heel goed, Johan(29-11, 11:35): geen hoofddoek aan mijn bed.
  Laat voor iedereen duidelijk zijn dat iedereen die beroepsmatig contact heeft met het
  publiek, een NEUTRALE uitstraling dient te hebben.
  Dus ook geen hoofddoeken aan de balie van iedere overheidsinstelling, gemeentehuis etc.

  Like

 16. Lucky zegt:

  https://www.nu.nl/binnenland/6012613/om-eist-twintig-jaar-cel-en-tbs-tegen-rahiied-a-voor-insulinemoorden.html

  OM eist twintig jaar cel en tbs tegen Rahiied A. voor ‘insulinemoorden’OM eist twintig jaar cel en tbs tegen Rahiied A. voor ‘insulinemoorden’

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag twintig jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen Rahiied A. geëist op verdenking van het plegen van vier moorden en zeven pogingen daartoe. De man (23) sloeg toe door zijn slachtoffers insuline toe te dienen in vier zorginstellingen waar hij als verzorgende werkte.
  In één geval ging het volgens het OM niet om een poging tot moord, maar om een poging tot doodslag. Ook is er een beroepsverbod van 25 jaar in de zorg tegen de man geëist.
  De officier wees erop dat A. “telkens opnieuw” slachtoffers maakte, terwijl hij zag wat de gevolgen waren van het injecteren van het medicijn.
  A. wordt eveneens verweten dat hij alle slachtoffers in een hulpeloze toestand heeft gebracht. Het ging veelal om mensen met dementie die niet in staat waren om hulp in te roepen.

  Like

 17. Jean zegt:

  Voor alle duidelijkheid: Ik wil die nooit niet aan mijn bed zelfs niet in huis en zeker niet aan mijn eten want islam is een zeer gevaarlijke levensbedreigende ziekte. Die dodelijke bacterie moet asap uitgeroeid worden op de eenvoudige wijze door ze overal buiten te houden en dat kan zonder geweld van onze kant uit.

  Geliked door 1 persoon

 18. guusvelraeds zegt:

  De omvang van wederkerigheid is een peilstok voor de integratie en die wijst uit dat er nog een lange weg te gaan is.

  Voor mij hoeft die lange weg niet meer gegaan te worden.

  Schop ze allemaal eruit en de stekker acuut uit de multi culti, verbinding zoekende waanzin.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s