Jihad-verdachte kon rustig aanschuiven in Hilversum

Screenshot_7

(Door: Andreas Kouwenhoven)

Burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum werkte, ondanks waarschuwingen, geregeld samen met Abou Hafs, die is gearresteerd in een terrorisme-onderzoek. Midden in de nacht rent Pieter Broertjes in trainingspak achter een bal aan. De burgemeester doet mee een voetbaltoernooi in een Hilversumse sporthal. Het evenement tijdens de ramadan, gesubsidieerd door de gemeente, is volgens Broertjes dé manier om overlast van moslimjongeren tijdens de vastenmaand tegen te gaan, die anders ‘s nachts op straat zouden blijven hangen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Jihad-verdachte kon rustig aanschuiven in Hilversum

 1. Rensk. zegt:

  En dit soort wereldvreemde nuttige idioten gaan ons allen de kop kosten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Corné zegt:

  Hoe is het mogelijk dat die terrorist weer vrij rond loopt? Hoe is het mogelijk dat de burgemeester van Hilversum nog steeds niet op non actief is gezet? Het is het zoveelste voorbeeld van hoe naïef de doorsnee Nederlander denkt over de islam. Valt wel mee, hoor je zeggen. De positie van de burgemeester moet in de Tweede Kamer aan de orde worden gebracht. En die Abou? Geen seconde meer los laten lopen. Misschien kan de politie even naar de recente beelden van de aanslagpleger op de London Bridge kijken. Kunnen ze van leren. Die agent daar liet zien hoe je een moslimterrorist effectief moet uitschakelen. Zo hoort het. Voorkomt ook veel gezeur van onze NSB advocaten en het is wel zo goedkoop.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/11/29/steekpartij-in-centrum-den-haag-bij-hudsons-bay-meerdere-geworden-politie-zoekt-getinte-man/

  Steekpartij in centrum Den Haag bij Hudsons Bay, meerdere geworden, politie zoekt ‘getinte man’
  Klopjacht op dader

  De politie laat op Twitter weten op zoek te zijn naar een licht getinte man van ongeveer 45 tot 50 jaar. De man zou een zwarte jas, sjaal en grijs joggingpak aanhebben.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  In GB,

  https://tpo.nl/2019/11/29/live-schietpartij-op-london-bridge-in-centrum-londen/

  Aanslag Londen – Mesaanval op London Bridge – 2 doden
  Meerdere gewonden – Verdachte neergeschoten en overleden – Droeg nep-bomvest

  Op de London Bridge in Londen zijn vrijdagmiddag verschillende mensen neergestoken. De politie beschouwt de steekpartij als een terroristische aanslag. De door de politie neergeschoten verdachte is overleden. Hij droeg een nep-bomvest. Twee voorbijgangers werden gedood. Over het aantal gewonden is nog niets bekend

  Like

  • Lucky zegt:

   Óók in Parijs,
   https://www.news1.news/2019/11/paris-the-gare-du-nord-evacuated-explosive-device-in-a-bag.html

   Paris, the Gare du Nord evacuated. “Explosive device in a bag”
   Parijs, station Gare du Nord geëvacueerd “Explosiven in tas”

   The terror does not spare Paris, in a tragic Black Friday Friday with attacks in very central areas of London and The Hague, in the Netherlands. The gare du Nord in Paris was evacuated due to the presence of an explosive device. At the moment the French media nlon provides other information.

   De terreur spaart Parijs niet, op een tragische Black Friday vrijdag met aanvallen in zeer centrale delen van Londen en Den Haag, in Nederland. Het gare du Nord in Parijs werd geëvacueerd vanwege de aanwezigheid van een explosief apparaat. Op dit moment biedt de Franse media nlon andere informatie

   Like

  • Lucky zegt:

   https://www.breitbart.com/europe/2019/11/29/report-suspected-london-attacker-was-convicted-terrorist-recently-released-from-prison/

   Report: London Attacker was Convicted Terrorist with Jihadist Ties
   Rapport: Londen aanvaller was veroordeeld terrorist met jihadistische banden

   UPDATE — 7:46 PM EST/00:46 GMT: The man who carried out the London Bridge terror attack has been identified as 28-year-old Usman Khan, Metropolitan Police confirm. He was jailed in 2012 as part of a plot to bomb the London Stock Exchange and build a terrorist training camp. He was also believed to have supported al-Muhijaroun, a militant jihadist network in the United Kingdom, reports The Guardian. Read the original article below.

   The suspected attacker responsible for Friday’s deadly stabbing in central London was a convicted terrorist who was recently released from prison and believed to possess ties to Islamic extremist groups, according to The Times.

   UPDATE – 19:46 EST / 00: 46 GMT: De man die de terreuraanslag op London Bridge heeft uitgevoerd, is geïdentificeerd als de 28-jarige Usman Khan, bevestigt de Metropolitan Police. Hij werd in 2012 gevangengezet als onderdeel van een complot om de London Stock Exchange te bombarderen en een trainingskamp voor terroristen te bouwen. Er werd ook aangenomen dat hij al-Muhijaroun, een militant jihadistisch netwerk in het Verenigd Koninkrijk, had gesteund, meldt The Guardian. Lees hieronder het originele artikel.

   De verdachte aanvaller die verantwoordelijk was voor de dodelijke steekpartij van vrijdag in centraal Londen was een veroordeelde terrorist die onlangs werd vrijgelaten uit de gevangenis en volgens The Times geloofde banden te hebben met islamitische extremistische groepen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/eindelijk-desi-bouterse-veroordeeld-tot-20-jaar-cel/

  Eindelijk! Desi Bouterse veroordeeld tot 20 jaar cel

  De rechter in Suriname heeft zittend president Desi Bouterse veroordeeld tot 20 jaar cel voor de Decembermoorden! Opzet en voorbedachte rade zijn bewezen. Daarmee komt dan eindelijk een einde aan dit jarenlange onrecht!

  Bouterse is zelf helaas niet in het land aanwezig. Hij is momenteel op staatsbezoek in China. Hij voelde de bui waarschijnlijk al hangen omdat hij normaal gesproken niet op staatsbezoek gaat. Omdat er door de Krijgsraad geen onmiddellijke gevangenneming is geëist, is de kans groot dat Bouterse niet in de cel terecht zal komen. Misschien raakt hij wel op de vlucht of zoekt hij in een ander land onderdak

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Pieter Broertjes gaat voetballen met jihadisten, die later zijn kop zullen gebruiken om balletje te trappen. Job Cohen ging nederig thee drinken met terroristen die later rattengif in z’n thee zouden roeren en van der Laan nam een jihad moslima aan om islamieten te de-radicaliseren.
  Wat hebben deze drie stumperds gemeen ? Juist… alle drie van de PvdA !

  Geliked door 3 people

 7. wauso zegt:

  Vol ongeloof kijk ik weer hoe Hoertjes, de grootste islamitische Hoerenzoon hiermee wegkomt. In feite steunt deze AllochtonenHoertjes de Jihad, hij helpt mee zowel Christelijke kinderen alsook Jezedis en anderen in Syrie te doden. En deze gore Hoerenbak zegt ook nog dat het allemaal wel goed was. Dit soort totaal Krapuul mag gewoon als Burgemeester van ALLE HILVERSUMMERS blijven zitten ! Wat is dit land ACHTERLIJK. En niemand ook hier niet die deze gore hoerenkop vieze gore Hoer durft te noemen ! Want….zo gaan we niet met elkaar om….Maar kinderen laten doden in Syrie is Bon Ton !

  Geliked door 1 persoon

 8. karton zegt:

  @ Pietersen.
  Pieter Broertjes is uit hetzelfde hout gesneden als die jihadist, anders ga je niet met met dat tuig om.
  Deze linkse strontkever, Broertjes dus, moet z.s.m. verdwijnen, hij is niet waard om in dit landje te verblijven, samen met die Abou Hafs.
  En dat zijn “mensen” die raar zitten te kijken als ze merken dat niemand enig respect voor hen heeft ! Oprotten idioot !!!

  Geliked door 2 people

 9. bozeoudeman zegt:

  Sinds 1995 was Broertjes hoofdredacteur bij het islamblad De Volkskrant. Op 1 juli 2010 stopte Broertjes als hoofdredacteur en nam hij afscheid van de Volkskrant en verwisselde de krant voor de politiek. En hij is natuurlijk lid van de fascistoïde PVDA

  Like

 10. ruud beijer zegt:

  Die verrader moet tegen de muur.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Het verhaal over de relatie tussen de Hilversumse burgemeester ,Broertjes, met ISIS aanhanger ,Abou Hafs, laat duidelijk zien hoe ziek is de huidige politiek. Tot welke mate van degeneratie zijn bestuurders gekelderd; vooral uit linkse partijen. Politici die signalen uit de realiteit negeren, zijn te gevaarlijk hun ambt te blijven vervullen. Hoe wil Broertjes zijn stadsburgers “verbinden” in plaats van “afstand creëren” met personen die al bij voorbaat bezig zijn met terrorisme?
  Echter, Abou Hafs, heeft zeer inspirerende en nuttige ideeën. Wij lezen dat hij in 2015 een platform begint, genaamd: Bewust Moslims. Hij houdt een pleidooi voor wat hij noemt „duurzaam islamitisch activisme”. Moslims dienen volgens hem op felle wijze, maar binnen de kaders van de wet, ruimte op te eisen voor hun overtuigingen. Dit activisme zou een teken zijn van een „geslaagde emancipatie”.
  Wij zouden het idee kopiëren van “Bewuste Patriotten” warin WIJ een pleidooi zouden houden voor “duurzaam nationalistisch activisme”. Nationalisten dienen op felle wijze, maar binnen de kader van de wet, ruimte op te eisen voor hun rechten als de autochtone bevolking IN HUN LAND. Dit activisme zou een teken zijn van een geslaagde emancipatie. Mijnheer Abou Hafs, heeft hier niets te zoeken. Als hij voor de islam en Allah vecht, moet hij oprotten naar zijn land van herkomst. NIEMAND HIER IS HEM IETS SCHULDIG.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Natuurlijk weer zo’n linkse landverrader !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s