“Integratie”. . .

Screenshot_11

(Door: Jan A.)

Ze hebben met ons niets van doen. De moslims zullen nooit integreren. Ze mogen niet, ze kunnen niet en ze willen niet. Hun waarschuwing: ‘Wie een volk wil imiteren behoort tot hen.’ En dat willen ze absoluut niet. Zij hebben met ons niets van doen, behalve ons geld en ons grondgebied, de bezetting van de EU.

https://twitter.com (video)

Door:
Jan A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Integratie”. . .

 1. Rensk. zegt:

  Met name ze mogen niet. De sociale controle is zeer dwingend.Voor ons misschien niet altijd direct zichtbaar, maar die is er wel degelijk. Pappen ze aan met niet moslims worden ze met de nek aangekeken. Alleen als het voordelig is of ze zijn hoger opgeleid zodat ze een baantje in de hogere regionen krijgen mag het. Maar bij een gedwongen keuze zullen ze altijd voor de moslimgemeenschap kiezen. Ook Arib de kamervoorzitster. Al word ze door de autochtoon nog zo aardig gevonden, dit is wel de consequentie van mensen met dubbele nationaliteiten in het parlement.

  Geliked door 3 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mooi voorbeeld hoe islamisten jongeren weer terug in de islam proberen te brengen;
  “wie dat niet doet roept de toorn van allah over zich af”
  En daarna volgt er een hele zooi narigheid die hun te wachten staat als ze doodgaan, niet zomaar voor eventjes maar voor eeuwig.
  En daar loopt dan zo’n niet al te snugger allochtoon mannetje die niet mee kon komen op school en dus maar voortijdig is gestopt, omdat hij in een islamitisch gezin is opgegroeid heeft hij wel wat meegekregen van de islam en wordt hij ook gezien als moslim maar ja, de kachel moet branden en dus werd het drugshandel en aanverwante bezigheden.
  En daar staat dan ineens een leeftijdsgenoot die hem voorspiegelt wat hem te wachten staat.
  Tja dan komt er een moment dat hij gaat twijfelen en dan gooien ze er nog een schepje bovenop.
  Uit de lucht gegrepen ?
  Veel van de zelfmoordterroristen hebben een crimineel verleden met alles dat erbij hoort en zijn op enig moment plots faliekant gedraaid.
  Want als ze uiteindelijk weer terug zijn in de islam dan moeten ze zich bewijzen, keer op keer, tot en met het ultieme; het eigen leven opofferen aan de islam en zo hun verleden goed maken.

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Begint al echt Afrika/Arabie te worden hier in Nederland. Elkaar met messen aanvallen, elkaar beschieten. Zelfde destructieve cultuur. Precies als je altijd in het journaal hoort dat ze elkaar weer te lijf gaan daar. Met machetes slachten ze elkaar om de zoveel tijd weer af. Goed voor de geboortebeperking, Hier zie je de eerste tekenen al. Straks de blanken te lijf gaan vanwege jaloersheid. Jeffrey!!!!!!Tja als je de derde wereld binnen haalt word je zelf de derde wereld. Zal de bobo´s aan hun vette reet roesten. Die smeren m tegen die tijd wel naar hun corrupte zwarte vrienden in Afrika.. De (beveiligde huizen) hebben ze daar al klaar staan. Hopeloos volk. Ze (sommige afrikanen) willen dat het stopt, maar de blanken kunnen dat niet stoppen. Dat kunnen ze alleen zelf en dat gebeurt gewoon niet omdat ze de intelligentie niet bezitten.

  Geliked door 2 people

 4. ronjaspers zegt:

  Die zogenaamde “intergratie” van moslims betekend infiltratie en kolonisatie.

  Geliked door 3 people

 5. delamontagne zegt:

  Ik ben helemaal geen terrorist, had de “allah-vruchtige” “Engelsman” met moslimachtergrond Usman Khan…….in 2008 aan de BBC verklaard nadat hij was gearresteerd ( uiteraard ook ten onrechte ? )
  Ik ben tenslotte in Stoke-on-Trent opgegroeid, dus Engels.
  [ dat van die Rat geboren in een renpaardenstal, dus een Raspaard zal ik maar even buiten beschouwing laten ! ! ]

  11 Jaar later werd hij een “VERWARDE ” man en moest nodig ongelovige Engelsen vermoorden in opdracht van Al…….lah.
  Dit is een van de 2 vermoordde mensen.

  Gediplomeerd van University Cambridge
  / / /
  Hier de moslimmoordenaar omringd door gelijkgezinden, de allah minaar in ’t midden.


  BBC
  https://www.bbc.com/news/av/uk-50615948/london-bridge-attacker-in-2008-i-ain-t-no-terrorist

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Wat een droplul is het ook, haha, loopt er bij als een travastiet in een witte jurk en colbert en waarschijnlijk op gympen, en met een luizen petje.

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Vond deze video sterk, van cultuur onder vuur. De islam moet eigenlijk bestempeld worden als een SEKTE.

  Like

 8. Jouke zegt:

  De moslimgemmenschap maakt gebruik van ons linkse kabinet. Maar zodra ze het startsein krijgen om de macht te pakken zullen ze ook links verslaan. Ze zullen niemand naast zich dulden.

  Geliked door 1 persoon

 9. verwardeman zegt:

  Du , du hasst , du hasst mich , Du , du hasst , du hasst mich ,
  UND ICH HASSE DICH , DICH ALLE , NACH DEN HULLE MIT EUCH !

  Like

  • karton zegt:

   @ verwardeman.
   U kunt dat nu wel zeggen, maar voordat zij in de hel komen, slachten ze één of meerdere niet-moslims af en als dank daarvoor krijgen zij van de grootste pooier aller tijden, 72 maagden ter beschikking gesteld in hun hiernamaals, en als u dan weet dat zij zich op aarde alleen konden plezieren met een geit of schaap dan weet u ook wel wat zij zullen kiezen, toch ?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s