Intimidatie: Jerry Afriyie dringt gemeentehuis binnen voor protest tegen Zwarte Piet

Screenshot_5

Jerry Afriyie roept door de megafoon tijdens een illegale manifestatie in het gemeentehuis van Heerhugowaard. 

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Jerry Afriyie is tijdens een protest tegen Zwarte Piet het gemeentehuis van Heerhugowaard binnengedrongen. Dat meldt regionale nieuwssite NH Nieuws. De voorman van Kick Out Zwarte Piet was boos omdat de gemeente hem niet dicht genoeg bij de sinterklaas-intocht liet komen.

Kinderfeest vergallen

Kick Out Zwarte Piet had van de gemeente een protestlocatie toegewezen gekregen op enige afstand van de sinterklaas-intocht. Zo was hun recht op protesteren gewaarborgd én konden de kindertjes onbekommerd genieten van het kinderfeest. Maar dat was niet naar de zin van Kick Out Zwarte Piet. Dat stond erop om het kinderfeest te vergallen.

Zwarte Piethaters kiezen intimidatie

In plaats van het beschaafde middel van een kort geding koos de groep echter voor het middel van intimidatie. De Zwarte Piethaters drongen woensdag het gemeentehuis binnen. De in aller haast opgetrommelde locoburgemeester zegde onmiddellijk een gesprek met de burgemeester toe.

Screenshot_6

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

34 reacties op Intimidatie: Jerry Afriyie dringt gemeentehuis binnen voor protest tegen Zwarte Piet

 1. Klaas zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jerry_AfriyieAfriyie

  is geboren in Ghana in het dorp Bechem afkomstig uit een Ashanti-familie  

  De Ashanti namen mensen uit omringende gebieden gevangen en verkochten hen aan Europese slavenhandelaren.  

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ashanti_(volk) 

  In 1837 stuurde de Asantahene Kwaku Dua twee prinsjes, zijn zoon Aquasie Boachi en zijn neef Kwame Poku, naar Koning Willem I als onderdeel van een overeenkomst tussen hem en de Nederlandse regering voor de werving van slaven voor het KNIL.   

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Aquasie_Boachi  

  Geliked door 5 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Kennelijke zijn de aangewende middelen onvoldoende om de kickoutzwartepiet beweging en de antifa, te stoppen. De autoriteiten schijten in hun broek daar in heerhugowaard. Lafaards van de bovenste plank. Deze meneer Jerry Afriyie en zijn soortgenoten moeten eens anders aangepakt worden. Op een zodanige manier dat ze heel blij zullen zijn om met hun akties te kunnen stoppen.
  Moeilijk is dat niet, legio mogelijkheden, alleen je moet het willen en durven, daar ontbreekt het aan bij de autoriteiten.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   scherpschutter1943 30 november 2019 om 15:03

   alleen je moet het willen en durven, daar ontbreekt het aan bij de autoriteiten.

   Ze durven heel goed, maar ZE WILLEN NIET!
   WIJ moeten kapot; wij zijn slechts NWO-slaven.
   Het komt echt nooit meer goed; wij maken dat niet meer mee.

   Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.De nazi bilderberg groep regeert al decennialang in europa.Regeringen en politici hebben niets te vertellen,ze worden omgekocht of gechanteerd en voeren braaf het beleid van de bilderbergers uit.george soros (ook lid bilderberg club) financieerd deze club en ook antifa.Ook financieerd hij de islamitische invasie naar europa en de illegalen invasie van zuid amerika naar de amerikaanse grens.De politici en regeringen zijn onze vijand.Dit heeft alles te maken met de N.W.O. agenda.

   Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Scherpschutter.

   “Deze meneer Jerry Afriyie en zijn soortgenoten moeten eens anders aangepakt worden. Op een zodanige manier dat ze heel blij zullen zijn om met hun akties te kunnen stoppen.”

   Daar weet ik wel wat op.
   Stop ze een jaartje of wat bij een grote zwarte neger in de cel en laat ze veel zeepjes oppakken in de douche.
   Als ze dan compleet uitgewoond zijn piepen ze wel anders.

   Geliked door 4 people

 3. Leon Theunisz zegt:

  Ze moeten hem eruit Kicken die illegale neger

  Geliked door 3 people

 4. Thomasson zegt:

  Wanneer krijgen wij eindelijk te horen dat Jerry Afriyie zou Nederland moeten verlaten op grond van zijn activiteiten die gericht zijn tegen de veiligheid van het land? Zijn activiteiten kunnen beschrijven worden als schadelijk voor NL en haar bevolking. Laat hem maar terugkeren naar zijn Afrikaanse land van herkomst. Daar zou Zwarte Piet hem geen strobreed in de weg leggen. Hij mag Sylvana Simons meenemen.

  Geliked door 6 people

 5. paulzwueste zegt:

  Die negers worden steeds gewelddadiger doordat de linkse overheid en politici staan te buigen als knipmessen en de islam-kleedjes voor ze uitrollen.

  Geliked door 4 people

  • Thomasson zegt:

   @paulzwueste. Wat verwacht jij van Afrikaanse negers? Hun bijdrage aan de geciviliseerde wereld is: a) massa verkrachting van vrouwen en kinderen. Ze lijken een beetje op de meest lage species in de natuur. Zij kunnen zich vermenigvuldigen.Voor andere activiteiten hebben ze niet genoeg hersenscapaciteit. Uit IQ onderzoek wereldwijd blijkt dat een groot deel van de Afrikaanse volkeren hebben IQ die gelijk staat aan die van een NL kind met een Down-syndrom (30 – 70 pt). Zie https://www.zobegaafd.nl/het-syndroom-van-down/. b) Zij zijn in het algemeen bloeddorstig en zeer gevaarlijk. Zie het gedrag van bendes rivalen en criminelen overal in Afrika. Zij bewerken met machetes zelfs medisch personeel die hen komt helpen. Dit gedrag brengen ze naar Europa. In het algemeen kennen ze geen empathie. Een eigenschap die wel voorkomt bij mensapen zoals Gorilla’s, Bonobo-apen, Chimps enz. De linkse overheid en politici zijn in dienst van de EU en hun bazen van NWO. Deze poen-goden hebben een smerige plan met Europa waarin Afrikaanse negers en moslims een sleutelrol spelen. Een plan die op den duur moet ons leven kosten.

   Geliked door 3 people

 6. Monalisa zegt:

  Waarom worden ze niet gearresteerd of is deze gemeente bang van dit tuig ach de politie kijkt de andere kant op dit moet een Hollander doen dan staat er 50 man politie.

  Geliked door 5 people

 7. Tineke zegt:

  Als het Pegida s Edwin Wagensveld was geweest,Werd hij met 8 man opgepakt.
  Die linkse actievoerders hoor je nooit dat ze opgepakt worden.
  De burgemeester komt aangesneld voor een goed gesprek.
  Laffe zooi!
  Ze worden gefinancierd door George Soros,en dat weet die burgemeester ook wel!
  Gatverdamme,wat wordt ons Nederland naar de kloten geholpen.!

  Geliked door 7 people

 8. Jan zegt:

  Mooi, dan kan iedereen nu zien wat voor uitschot het is. Krijgt linksvolk zijn zin niet dan dus terreur. Opppaken en boven Afrika er uit flikkeren.

  Geliked door 2 people

 9. Ad zegt:

  Die Airfryer hadden ze met black Friday terug naar Ghana moeten sturen

  Geliked door 3 people

 10. Gevalletje Oorzaak / Gevolg. Tuurlijk gaat de boel op de schop als je massaal “Nieuwe Nederlanders” binnenlaat. Niet zeuren, een meerderheid van de Domme Kaaskoppen hebben al dit GEDOE zelf gewild. Geen redden meer an!

  Like

 11. Pistolen-Paultje zegt:

  Als parasiet Jerry Afriyie het hier niet naar zijn zin heeft, moet hij lekker terug naar Ghana gaan en zich inzetten voor de mensen rechten of de rechten van de vrouw, in plaats van hier de boel de verzieken…..

  Geliked door 2 people

 12. koddebeier zegt:

  En maar pappen en nat houden, arresteert die oproerkraaier en sluit hem op.!!

  Geliked door 2 people

 13. koddebeier zegt:

  Bestuurlijk Nederland is een ramp voor onze cultuur en veiligheid !

  Geliked door 3 people

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En hoeveel aanhangers van KOZP zijn tijdens deze illegale actie gearresteerd of kwam dat even niet zo goed uit?
  Krijgt iedereen die met een megafoon het stadhuis in loopt een gesprek met de burgemeester ?

  Geliked door 4 people

 15. freda110 zegt:

  In een normale rechtstaat was dit zwarte stuk schorem opgepakt en achter de tralies beland en zo snel mogelijk terug in Afrika gedumpt, maar hier buigt een locoburgemeester als een knipmes en zegt een gesprek toe.
  Het moet een keer klaar zijn met dat tuig, als ze vinden dat wij racisten zijn donderen ze maar op naar hun eigen land en gaan ze daar de boel maar op stelten zetten.
  Die weten ze wel raad met dit soort opruiers, de lange lat erover en ze zijn zo mak als hun zo geliefde schapen.
  De verdeeldheid in Nederigland en dan met name tussen de randstad en de provincies kan niet duidelijker gedemonstreerd worden dan door de intochten van Sinterklaas.
  Hier zijn Sint en een lading gitzwarte pieten zonder enige wanklank en met veel gejuich binnengehaald en dat blijft ook zo.
  Wat ze in de randstad doen moeten ze zelf weten maar wij laten ons niet gek maken en huppelen niet als een stel hersenloze zombies achter alles aan wat een klein groepje schreeuwlelijkerds meent te moeten veranderen.

  Geliked door 7 people

 16. shimoneliezer zegt:

  Krijgt veel te veel aandacht!

  Geliked door 3 people

 17. simon70b zegt:

  Alles wat biinnen is gekomen brengt alleen ellende voor de echte Nederlanders met zich mee en Denn Haag is te vree te gek voor woorden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s