Islam/moslims . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

5 reacties op Islam/moslims . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Een gematigde moslim heeft nog niet de geheiligde status van een extremistische moslim bereikt. Daarom heeft allah ook verschillende beloningen. De gematigde moslim moet afwachten of hij in het paradijs komt allah kan op het laatste moment zeggen je komt er niet in. De extremistische moslim heeft die twijfel niet. Hij gaat rechtstreeks naar het paradijs met de welbekende 72 hoeren met hun natte en altijd bereidwillige poes. Bovendien zijn erektie’s en ejakulaties zullen duren tot in de eeuwigheid. Ondanks dit gegeven blijven de politiek correcten volhouden het hier met een geloof te doen te hebben. Terwijl de mafkees van Ruineswolde voor het gerecht gesleept wordt krijgen de mafkezen van de islam subsidie voor het bouwen van hun paleis van de segregatie en haat.

  Like

 2. flo zegt:

  En zo zit het in elkaar, het zal de (overigens niet bestaande) “gematigde” mislim reet zijn wat er met de ongelovige (wij) gebeurt, totaal niets.
  Kijk bv. naar de (geen) reacties uit de mislim/pislam wereld, als er weer een messteek moord of anders (en dat is NOOIT een incident, maar altijd gepland) is.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Ben pricipieel tegen de doodstraf, maar ben er nu toch in bepaalde gevallen voor. Iedereen die in vreemde krijgsmacht gaat is geweest mag de strop van mij krijgen. Plus de mensen, waarvan bewezen is dat ze een terrorische aanslag hebben gepleegd. Geef ze de kogel dan ben je er in 1 keer vanaf. Al die extremen die nu gevangen worden gehouden komen zeker moment weer vrij. Dit soort zal nooit voortschrijdend inzicht krijgen en blijven dus een groot gevaar voor de bevolking. Het is niet houdbaar met wat er nu mee gebeurd. Is niet vol te houden. Dat zou iedereen intussen wel duidelijk moeten zijn. Je kunt niet menselijk zijn bij mensen, die zelf onmenselijk zijn.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Op een zeker moment zullen we toch moeten besluiten tot het principe van : JIJ OF IK !!!
  In dat geval zal het principieel tegen de doodstraf zijn heroverwogen moeten worden. We hoeven ons niet willoos laten slachten.
  Dus is de bijdrage van Rensk. wel iets om bij stil te staan.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Wat te denken hoe of moslims proberen zoveel mogelijk geld weg te slepen, …van de door. Dhimmies. opgehoeste, en ook nog vermoorden, ( NIET. tot hun. …overtuiging behorenden) ! door madam. KAAG. ter beschikking gestelde MILIOENEN, te. Incasseren?…..( in beide gevallen: bij de Armeense genocide door moslims : incasseerden dezen inbeslaggenaamde goed. EN. ..GELD, ( NIET. door. Moslims. zelf. VERGAARD!!! en bij de palestijnen. wordt geld GEDONEERD OOK. niet door henzelf. opgebracht, (na moord op dhimmies,) In opdracht van de. koooran!!~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s