Islamitische hersenspoeling . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Islamitische hersenspoeling . . .

 1. ruud beijer zegt:

  Walgelijk

  Geliked door 1 persoon

 2. Haha, de Kaaskoppen zijn ook zóóóó MESJOGGE! Nog te dom om op z’n mohammedaans te poepen! Hebben er zelf om gevraagd dat hun landje aan de FILISTIJNEN is overhandigd! Sufkutten!

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Gaan de basisschool kinderen in het kader van burgerparticipatie ook naar een RK Kerk, een Hervormde Kerk, een Synagoge, een Hindu tempel en naar een Koningrijkszaal van de Jehova’s getuigen? Een Voodoo bijeenkomst is misschien teveel gevraagd maar je bent divers of je bent het niet.

  Geliked door 3 people

 4. wanneer gaan moslims naar een kerk of hindoetempel?

  Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  Niemand die ook maar één woord rept over discriminatie van onze jeugd die eenzijdig verplicht word voor de grootste misleider van allemaal te bukken en het opdringen van een ideologie waar niet om gevraagd word maar door de strot word geduwd.
  Het laat precies zien hoeveel de mensen om hun kinderen geven …helemaal niets.

  Geliked door 4 people

 6. bigljohn zegt:

  De tweede kamer had al een motie aangenomen die ouders in het gelijk stelt. Ouders kunnen weigeren hun kind naar de moskee te laten sturen door de school. Als ouders ondanks deze motie nog steeds niets in te brengen hebben tegen de school, is eigenlijk de islamisatie al een feit. Jonge kinderen zijn zeer beinvloedbaar, en zouden op zo’n manier naar de kant van de islam gemanoeuvreerd kunnen worden. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst….Niet leuk, wel de realiteit !

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4476301/knielen-de-moskee-scholen-mogen-het-niet-langer-verplichten

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Zo’n school zou met mij toch een heel groot probleem krijgen !!

  Geliked door 4 people

 8. koddebeier zegt:

  Die door en door verrotte linkse indoctrinatie op scholen is maar niet de kop in te drukken !

  Geliked door 3 people

 9. koddebeier zegt:

  Ouders van Nederland kom in verzet, laat Uw kinderen niet indoctrineren door dit zieke “geloof” !

  Geliked door 5 people

 10. Tistochwat zegt:

  Ik wou dat ik de mogelijkheid had om te emigreren naar een veilig land, dat veilig zal BLIJVEN.
  Een land waarin je in elk opzicht rust zou hebben, en recht op een menswaardig leven, zonder enige vorm van tegennatuurlijke dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   Helemaal met je eens Tistochwat. Ook ik zou in principe willen emigreren. Maar ja, als je 71 bent doe je dat niet meer. Ik ben blijven plakken in de straat. Geboren in het ouderlijk huis op een van de bovenkamers, en sinds Februari 1972 woonachtig in dezelfde straat in een ander huis. Een oude boom moet je niet gaan verplanten, want dan gaat ie dood zeggen ze wel eens. Ik ken verschillende ouderen die op gevorderde leeftijd zo nodig moesten verkassen. En telkens duurde het niet lang of Pietje de dood kwam langs, Wij zijn met zijn allen geboren in een goede tijd, maar wel op de verkeerde plaats.

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Beste John er is geen land waar wij nog naartoe kunnen gaan. Hongarije is het laatste christelijke land die geen asielparasieten en de islam opnemen. Ik ken veel oudere mensen die geen kant opkunnen. Die bang zijn vanwege al dat marokkaanse gespuis wat in hun buurt is komen wonen. Maar het ergste is dat ze zich dit zelf aandoen. Ze blijven stemmen op partijen die ze verraden. Zodra de PVV aan de macht komt dan verdwijnt de islam en de asielparasieten en de marokkanen uit ons land.

    Like

 11. Blaffertje zegt:

  Moskeebezoek valt onder het verplichte vak bugerparticipatie???
  Zijn ze helemaal van de pot gerukt?
  Publieke betrokkenheid ?
  Dat k….volk moet betrokkenheid met ons krijgen, wij niet met hen.
  Maar dat zal nooit gebeuren omdat ze ons haten, gebruiken, misbruiken als nuttige idioten.

  Geliked door 2 people

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Het is aan de Tweede Kamer om hier een eind aan te maken. We moeten dus contact opnemen met de volksvertegenwoordiger waarop we gestemd hebben.
  Actie. Nu!

  Like

 13. duinsnip zegt:

  Deze foto’s geven feilloos aan hoe diep gezonken de moraal van de gemiddelde ouders van nu er voor staat. Geen enkele ruggegraat meer, om van te kotsen. Dit gaat Nederland de kop kosten, er is geen enkele hoop meer meer voor dit walgelijke zooitje. Alleen een paar grijze duiven maken nog kabaal maar het heeft geen impact meer. De groeten Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s