Londen: twee mensen dood – dader was veroordeelde islamitische terrorist

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw is de London Bridge het toneel van een terreuraanval geworden. Volgens de mensen werden daarbij twee mensen gedood en raakten er drie gewond, toen een aanvaller vrijdagmiddag dichtbij de brug in het centrum van de Britse hoofdstad met een mes voorbijgangers te lijf ging.

politikstube

De aanvaller werd na een worsteling met voorbijgangers door de politie doodgeschoten. Hij zou een bom-vest hebben gedragen, zei de chef van de Britse antiterreur politie, Neil Basu, ´s avonds tijdens een persconferentie. De mes-aanval zou ongeveer vijf minuten hebben geduurd en door de politie gekwalificeerd zijn als terreuraanval.

De krant “The Times” bericht dat de vermeende dader al in de gevangenis zou hebben gezeten wegens radicaalislamitische activiteiten en pas een jaar geleden zou zijn vrijgelaten.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kwaadaardige opzet, Londen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Londen: twee mensen dood – dader was veroordeelde islamitische terrorist

 1. Wachteres zegt:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7740295/Knife-attacker-shot-dead-London-Bridge-known-police-security-sources-reveal.html

  London Bridge terrorist, 28, was jailed for eight years in 2012 for plotting to BOMB the London Stock Exchange and build an Islamic terror camp – but was RELEASED last year and had an ankle tag on when he stabbed a man and a woman to death

  The Met Police have named the London Bridge terrorist as Usman Khan, 28, previously convicted for terrorism
  He was jailed for minimum of eight years having been convicted of a plot to bomb the London Stock Exchange
  The knife-wielding terrorist had been released from prison in December 2018 and was wearing an ankle tag
  Anti-terror police have raided a house in Staffordshire that is linked to the terrorist, who killed two people
  **Do you know any of the heroes who confronted Usman Khan? Let us know: danny.hussain@mailonline.co.uk or 02036150773**

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Den Haag gisteravond, drie kinderen neergestoken door zo’n schijtbak.
  Wat een held zeg.
  Kinderen!!!
  Hij durfde geen volwassenen te pakken blijkbaar.
  Het was een licht getinte man tussen de 45 en 50 jaar met licht krullend haar.
  Het zal toch niet diezelfde lamzak zijn die in Groningen ook een mes aanval deed op het terras aan de Grote markt in Groningen?
  Ook die was al ouder en had licht krullend haar, alleen daar durfden ze geen uitspraak doen over het tintje.
  Ik weet uit zeer betrouwbare bron het kleurtje wel en het is geen Marjolein Faber waar ik de info van heb.

  Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  Dader eerst lichtgetint en tussen de 40 en 50 jaar, maar inmiddels signalementloos…
  Slachtoffers zijn kinderen
  https://tpo.nl/2019/11/29/steekpartij-in-centrum-den-haag-bij-hudsons-bay-meerdere-geworden-politie-zoekt-getinte-man/

  Steekpartij in centrum Den Haag bij Hudson’s Bay, meerdere gewonden
  Tenminste 3 gewonden

  Door een steekpartij in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn meerdere mensen gewond geraakt. Hoe de slachtoffers eraan toe zijn, is niet bekend. Veel hulpdiensten en politieagenten zijn ter plaatse. In de Haagse binnenstad is het erg druk, onder meer vanwege de koopavond rond Black Friday

  Like

 4. henk verhoef zegt:

  in nederland toch precies zelfde– alleen leest niemand het meer en Groenlinks houdt het onder de pet of we noemen het een verwarde man ( vergeet niet volgens de statestieken is 30 pct van de nedelranders geestelijk verward– vroeger noemden we dat gewoon gek
  Haal nog maar wat ISers binnen

  Geliked door 1 persoon

 5. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Volgens de NOS de standaard leugens; “motief nog onbekend”…
  Voor hoe dom houden ze u…?

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Doordat de LINKSE justitie hem weer uit zijn cel hebben gehaald, zijn er nu weer twee doden gevallen.
  Maar daar zullen de linkse westerlingen vast wel geen traan om laten…die vinden het al erg genoeg dat de terrorist is doodgeschoten, want hij had wel ‘mensenrechten’ UGHH

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  Iets wat ik heel typisch vond, maar ’t zal wel aan mijn “Vooroordeel” liggen:
  Gisteravond was ik op Interet beetje rond-aan-t’zappen [ als dat zo heet ? ], op Franse sites , toen m’n oog viel op een “aanslag !” in Pays Bas, NL, bij het verder scrollen.
  Vreemd, ik dacht oud bericht maar toen ging lezen bleek dat uur eerder gebeurt.
  Toen ik bij NL-kranten ging kijken, NIETS erover. Dat kwam pas veel later en bij AD zelfs pas tegen 11 uur.
  VERTRAGING in doorgeven van nieuws ?

  Geliked door 1 persoon

 8. Hier liggen “onze leiders” echt niet wakker van, zolang er nog 1000en slachtoffers in het verkeer vallen in Omvolkt Europa! Zodra je de deur uitgaat, loop je risico. Is van alle tijden, en het volk heeft gekozen!

  Like

 9. wauso zegt:

  Daar hebben ze in Londen zelf voor gekozen. Een (gekozen) islamitische burgemeester ….en daarna begonnen pas goed de steekpartijen. En hij keek weg ! Ja praatjes ‘ zo van jongens dit moeten we niet willen met zijn allen’ ! ‘ Het IS een eenling’ ! Graag volgende keer met video erbij. Ik wil de doden het horen uitschreeuwen: Thanks Politicians for my glorious death ! Het moet nl. heerlijk zijn om gedood te worden namens de vrienden van de enig bestaande God met naam Allah. Hoe meer doden hoe meer vreugde of heeft niemand de feestpartijtjes gezien na een islamitische terreuraanslag ! Hoe ze springen en het uitschreeuwen van plezier. Vooral in ‘Palestina’ zijn ze heel blij met veel blanke doden. Ze krijgen vanuit het Westen zeker nog niet genoeg subsidie om wapens en ander tuig te kopen !!! En de Paus zou zeggen: Bedankt fur die Blume !

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Lid zijn van een motorclub waarvan enkele leden zich ooit hebben bezighouden met duistere praktijken zijn al reden genoeg om de stichting geheel landelijk (aan EU-wijd verbod word nog gewerkt) te verbieden, de ‘colors’ op de vesten te verbieden en alle leden in het verdachtenbankje te plaatsen, de gelieerde clubs zijn daarna aan de beurt, leden werden afgeluisterd en gevolgd, gedagvaard en uit hun huis (overhoop) gehaald, alle pc’s en iphones in beslag genomen, en sommige zelfs in voorarrest gezet….ook al is men volledig onschuldig…echter gelukkig geen inbreuk op de vrijheid van geloofsovertuiging door het OM.
  De Moslims schijnen zich wereldwijd schuldig te kunnen maken aan misdaad en moord, openlijk oproepen om terroristische daden te plegen, ik geloof niet dat dergelijke gedragingen vallen onder de noemer van geloofsvrijheid…….

  Geliked door 2 people

 11. Rensk. zegt:

  En nog zijn er mensen (en dat kunnen er zomaar een paar miljoen zijn) die denken: ach het zijn er maar een paar.Ze zijn niet allemaal zo. Nee niet iedereen gaat steken, maar zodra dit land Islamitisch is vanwege een dominante minderheid dan gaat de generatie na ons er aan. Vandaar ook dat alle West-Europese ¨leiders¨ zelf geen kinderen hebben. Dat is niet voor niets. Het is duivels wat hier gebeurd en de vrees die ik (en de mensen hier) voel is volkomen terecht. Salvini heeft het geprobeerd met heel veel inzet en toch zijn de linkse duivels weer aan de macht. Het moet en zal Islamitisch worden volgens onze duivels. Duivels die we zelf van salaris voorzien om ons kapot te maken. Hoe cynisch kan het verder nog zijn. Nog nooit eerder in de geschiedenis gebeurd.

  Like

 12. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Dat belooft een roerige winter te worden vrees ik…..

  Like

 13. AEO zegt:

  Mein Kampf, geschreven door Adolf Hitler, is verboden, maar dat haatboek koran niet!
  Ik zou dat boek maar eens gaan verbieden, want het bevat wel een deel godsdienst, maar vooral een totalitaire doctrine die hier niet thuis hoort. Terroristen moeten ze nooit meer vrijlaten, daar is nu weer eens het zoveelste bewijs geleverd!
  Misschien toch maar eens aan de doodstraf gaan denken?

  Geliked door 1 persoon

 14. guusvelraeds zegt:

  Zo zie je maar dat het enig werkende deradicaliserings traject een kogel regen is uit een automatisch pistool. Al het andere is verloren tijd en weggegooid geld. Meteen ruimen dat zooitje. Hadden bij de IS wijven die nu mogelijk terug komen ook moeten doen.

  Like

  • Lucky zegt:

   Hij had ook nog een enkelband om….faal.

   Like

   • Lucky zegt:

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-7741147/Kitchen-worker-called-Luckasz-grabbed-narwhal-tusk-used-tackle-London-Bridge-terrorist.html

    Hero Polish chef called Lukasz who fought London Bridge terrorist with a 5ft narwhal tusk after grabbing it off the wall at Fishmongers Hall is being treated in hospital for stab wounds
    Held Poolse chef-kok genaamd Lukasz die tegen de London Bridge-terrorist vocht met een 5ft narwal slagtand nadat hij het van de muur in Fishmongers Hall had gepakt, wordt in het ziekenhuis behandeld voor steekwonden

    Lukasz tried to pin knifeman Usman Khan, 28, down using the tusk as the attacker stabbed his hand
    One man and one woman were killed in yesterday’s attack near to Bank Station, and three others were injured.
    Comes after tour guide Thomas Gray, 24, was revealed as one of the heroes who helped to disarm the attacker

    Lukasz probeerde knifeman Usman Khan, 28, vast te pinnen met de slagtand terwijl de aanvaller zijn hand stak
    Eén man en één vrouw kwamen om het leven bij de aanval van gisteren nabij Bank Station en drie anderen raakten gewond.
    Komt nadat gids Thomas Gray, 24, werd onthuld als een van de helden die hielpen de aanvaller te ontwapenen

    Narwal
    https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-41b0bff8af92cc09dc6bb0335692159f-c

    Like

 15. ronjaspers zegt:

  Hoe verschrikkelijk deze aanslag ook is,dit zijn nog maar speldenprikjes.De echte pleuris hiermee bedoel ik de oorlog/genocide tussen moslims en de europeanen moet nog beginnen.

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Niettemin is het prachtig om te lezen dat deze akelige islam- terrorist in Londen door woedende omstanders is afgetuigd en hij daarna als een dolle hond door de politie werd kapotgeschoten! Hulde aan al deze mensen daar in Londen die ervoor zorgden dat wederom een stuk islamtuig naar de hel toe is gestuurd!

  Like

 17. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s