Merkel´s speech in het Duitse parlement

Screenshot_19

(Door: “bozeoudeman”)

“Vrijheid van meningsuiting heeft zijn beperkingen”, krijst de hoe langer hoe meer zichtbaar gestoorde Merkel tijdens haar speech in Toronto. Merkel stelt op bijna Hitleriaanse wijze: “We moeten de vrijheid van meningsuiting wegnemen, anders zal de samenleving niet vrij zijn.” Wie nu nog niet begrijpt dat deze vrouw alle realiteitszin heeft verloren, is niet meer te helpen in mijn ogen. Websites kunnen in het Merkeliaanse DDR-Duitsland boetes krijgen, oplopend tot wel € 50 miljoen, als ze ‘haatdragende taal’ niet van hun platform verwijderen. De vraag is: wat is ‘haatdragende taal’ en wie bepaalt wanneer dat zo is? Antwoord lijkt: alles wat kritisch is ten aanzien van Merkel is haatdragend en Merkel stelt de organisatie(s) aan die toezicht moeten houden op wat Merkel als ongewenst en haatdragend ziet? Dit is het vrije woord vermoorden. Enkel omdat Merkel het wil. 

Ik heb recentelijk een artikel bewust niet gelezen, omdat de schrijver ervan vrijwel direct opent met in mijn ogen bijna propagandistische lulkoek. Merkel zou niet per se schuldig zijn aan de overstroming met ‘immigranten’ van Europa en als Merkel er niet was geweest zou er toch zijn gebeurd wat is gebeurd inzake de nog steeds bezig zijnde overstroming van EU-Europa met illegale asielzoekers en migranten, gelukzoekers en parasieten, moordenaars en verkrachters. Absolute larie: Merkel is een hoofdschuldige pur sang! Samen met onder andere haar vriendje Obama. Zij heeft onder andere om de plek van secretaris-generaal bij de VN proberen te verkrijgen de grens van Duitsland opengezet en door dit te doen omliggende EU-landen min of meer gedwongen met haar mee te doen, dit om de (vooral Derde Wereld) landen te tonen wat voor groot hart Mutti had, om zo via hun steun binnen de VN de door haar gewenste plek bij de VN te krijgen. Toen dit niet het door haar gewenste effect had, bleef zij aan als kanselier, terwijl zij eerder had gemeld te zullen opstappen.

Deze overduidelijk aan macht verslaafde junk zal niet stoppen voor zij haar doel bereikt heeft: Merkel als zonnekoningin van Europa of anders de vernietiging van Duitsland en EU-Europa. Meer smaken zijn er bij haar niet. Verder doet zij alles om haar vriendje Obama als vriendje te behouden en verder heeft zij vermoedelijk uit lijfsbehoud, na door islamieten met de dood te zijn bedreigd, de Duitse grens opengezet voor de islam. Als de machiavellistische Merkel was teruggetreden, wat zij ook had kunnen doen, had een andere politieke machtssituatie in Duitsland kunnen ontstaan en daaruit voortvloeiend ook in EU-Europa, dat via Brussel gewoon zonder morren braaf alles doet wat Duitsland, lees Merkel, eist.

Waaraan is deze gestoorde vrouw nog meer schuldig, naast de indirect vele duizenden doden in de Middellandse Zee en de vele Duitsers die door haar toedoen in eigen land zijn geslachtofferd en wat in Duitsland al gebeurt: het vrijwel afschaffen van vrije pers en onderdrukken van vrije meningsuiting door onder andere het instellen van krankzinnige boetes, het onder druk zetten van Facebook met dreigementen van eveneens miljoenen boetes als Facebook kritische opmerkingen over met name ook Merkel niet wenst te verwijderen. Verder het mede ontwerpen van het ‘vluchtelingenakkoord’ met Turkije, waar de hele EU de rekening voor betaalt en geen enkel voordeel van heeft en het mede ontwerpen van het Pact van Marrakesh, waarmee de deur van de EU nu helemaal wijd open staat: ze komen nu met vliegtuigladingen iedere dag. En wat dat terugnemen betreft: Afrikaanse bestuurders staan EU-politici hierover niet eens te woord, zoals kortgeleden is gebleken. Doei EU-druiloren, daag kruipwitjes!

Verder is Merkel in ieder geval indirect schuldig aan het meewerken om via leugen en bedrog een gekozen VS-president onder druk te zetten en ten val te brengen ten gunste van haar vriendje Obama en aanhang. En als absoluut dieptepunt: het consequent weigeren haar eigen bevolking in bescherming te nemen tegen de door haar massaal in Duitsland binnengehaalde ladingen barbaren, verkrachters, moordenaars, terroristen et cetera. Daaraan onder andere is deze Merkel schuldig! Dus nee, sorry, iemand die begint met een betoog dat Merkel eigenlijk niet per se schuldig is, want als zij er niet was geweest was er toch gebeurd wat er is gebeurd, is in mijn ogen een ongeloofwaardige trol, die zeker ook gaat beweren dat Obama, Clinton en aanhang goed bedoelende fatsoenlijke politici zijn, die helemaal niet enkel hebzuchtig op eigen belang uit zijn. En zeker geen oorlog ophitsers.

Dat niet enkel Merkel schuldig is, is waar en logisch, het is een heel systeem van bureaucraten, technocraten en hebzuchtige fascistoïde politici, ambtenaren en gegoede burgerij. Maar Merkel is wel degelijk, net als ooit Hitler of Stalin, de kop van de slang. Net als Obama dat ook is met kindslangetjes Trudeau, Clinton, Verhofstadt, Timmermans, Juncker en de rest van de corrupte bende die achter hem aansluipen. Dit verder gezien in het verlengde van de akkoorden uit 1975, die toen door onze slappe politici zijn ondertekend en toegezegd aan de chanteurs uit Mekka, laat vandaag precies dat zien wat nu gebeurt, een pers schrijft niets negatiefs over de islam, een demografische oorlog vanuit de islam wordt toegestaan en nu zelfs ook als mensenrecht bevorderd via het Pact van Marrakesh, terwijl negatieve gevolgen worden gebagatelliseerd en een academische wereld die klakkeloos ‘al het goede dat de islam in zich heeft’ benadrukt en de islamisering van de wereld verdedigt door critici nazi’s te noemen om hen zo monddood te maken.

Zie en hoor de vele laffe kruipwitjes vanuit diverse universiteiten, hoofdsteden en hoor en zie veel politici die de wereldwijd oprukkende islam niets in de weg leggen. Dit alles komt overeen met wat de kruipwitjes in 1975 hebben ondertekend te zullen doen. En dat doen zij dus nu ook, ze zijn volledig in ontkenning met betrekking tot het levensgrote gevaar dat zij liefdevol als utopie koesteren en zijn enkel bezig met een soort bij voorbaat nutteloze conflictbeheersing op een paniekvoetbal-achtige wijze, als zij al de moed hebben zich soms tegen de chanteurs te verzetten. Alles is doordacht, niets gebeurt zomaar. En misselijkmakende figuren als de ‘filantroop’ Soros verdienen goud geld aan de migratie die vanuit Mekka wordt bestuurd en geïnstrueerd.

Een chanteur die wordt toegestaan te chanteren, zal nimmer minder gaan eisen, maar altijd meer. En laat niemand vertellen dat figuren als Merkel dat niet wisten. Merkel is net zo een lafbek als Gerald Ford dat in 1975 was, een man zonder moed, een man zonder visie, die president wilde spelen en zo hoofdverantwoordelijk schuldig is aan de wereldwijde godsdienst gerelateerde burgeroorlog die al vanaf 1975 aan de gang is, omdat de wereld toen op dat moment de chanteurs uit Mekka carte blanche gaf. Oorlog is onvermijdelijk, of anders moet de volledige wereld zich voorbereiden op wellicht een zeer langdurige onderdrukking en terreur ons allen gebracht vanuit dat Mekka, waarbij in de toekomst vergeleken de nazi’s lieve schooljongens zullen lijken. Onder andere daaraan is de machtswellusteling Merkel, die in mijn ogen met de dag gekker wordt, absoluut medeschuldig.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Merkel. Bookmark de permalink .

16 reacties op Merkel´s speech in het Duitse parlement

 1. Monalisa zegt:

  Ze is de ideeën van haar opa aan het uitvoeren, Ein Reich, ook de EU draait op de blauwdrukken van de nazi’s

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Dre ideeen van Hitler, had hij weer deels van de ARMEENSE. UITROEIING, door de TURKEN uitgevoerd: waar de mannen meestal vermoord werden, na misdadige folteringen , meisjes als slavin, in huishouden of als seksobject in hun bezit, vrouwen werden. ook vermoord, (. Men kijke op de Duits/ Engels- talige site TANGSIR! waarin ook verteld dat de TURKEN. Probeerden de verzekeringspolissen, v.d. Vermoorde Armeniers vanuit. AMERIKA. …UITBETAALD. te krijgen, omdat er toch geen Arneniers meer leefden!!!!…………….Leuke vooruitzichten toch, voor ONS. West- Europeanen , al met. al probeert. de. TURK ERDOGAN. Onze landen. ‘Te Bevrijden’ ‘ telkens weer, van de door ons ‘ opgebrachte’ financien,( ook door. de. koooran. bevolen!!!

   Like

 2. Gerrit zegt:

  Er zijn maar weinig staatshoofden die zich normaal blijven gedragen tijdens hun ambtsperiode. De macht stijgt hun al snel naar hun hoofd en dan komt er onwenselijk gedrag.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Ja zo lijkt het wel, maar het kan ook andersom. Trump was ook gek volgens de media. Het tegendeel is waar, tegen globalisten, eigen land eerst, en het GEZIN is de hoeksteen van de samenleving in elk land.

   Geliked door 4 people

 3. hslot4 zegt:

  Vallen geen appels onder een perenboom kijk dat handje dan die heeft echt goebels filmpjes zitten kijken https://twitter.com/RebellForce23/status/1200483146401243137

  Like

 4. Een Wijsneus sprak het langgeleden al; ‘Barmhartigheid (onnozelheid, lafheid!) is de achillespees van de Westerse / Christelijke wereld!’ We merken het elke dag meer!

  Geliked door 2 people

 5. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Dat mens is volkomen gestoord!!!!!

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Duitsland is gestoord omdat ze deze troela aan knoppen hebben laten zitten, hoe kun je, als land een geestelijk gestoorde handhaven? Dat kan alleen als ze zelf ook gestoord zijn.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Er zijn mensen die in haar wel een profeet zien, maar ik zie het niet……

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Hoe ver waren ze al niet gezakt bij een Christelijke politieke partij als het CDU om uitgerekend een communiste als leider te kiezen. Dat alleen spoort toch totaal niet. En nu is het mevrouw helemaal naar het hoofd gestegen en wil zij eigenlijk de complete dictatuur gaan invoeren in Duitsland. In ons land kunnen ze er ook iets van. De VVD, die eigenlijk een echte rechtse partij dient te zijn, werd door de gekozen Rutte omgevormd tot een tweede Groen Links. De VVD ZELF wou dus van rechts naar links door Rutte te kiezen boven andere veel betere kandidaten en ECHTE VVD’ers zoals bijvoorbeeld Rita Verdonk of Geert Wilders. Als rechts tot radicaal links omgevormd werd, kan dit virus ook overslaan op het CDA, ChristenUnie en het FVD. D66 is al zover. Het FVD vertrouw ik niet, die probeert aan te pappen met links. Baudet moet wel, anders word hij gebasht net als Wilders.

  Geliked door 2 people

 9. droevige mof zegt:

  Een meerderheid van de Duitsers steunt of tolereert Merkel. Dat ervaar ik hier elke dag en dat is het echte probleem in Duitsland en dus een last en een gevaar voor de andere Europese landen.
  De beperking en onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting wordt hier alleen bekritiseerd door de ‘foute’ AfD-sympathisanten. De ‘goede’ Duitsers hebben daar geen probleem mee. Want de publieke opinie, de omroep, de kerken, de vakbonden, de universiteiten, de acteurs, de muzikanten, kortom, bijna alle fatsoenlijke mensen zien het zo, dat het gerechtvaardigd is.
  De tragische en laakbare dwaling van de meeste Duitsers is dat zij de verantwoordelijken voor de immense problemen vragen deze op te lossen. De Duitse exportsector gaat achteruit, de banken zijn doodziek, het land wordt overspoeld met uitkeringstrekkers, de criminaliteit is exorbitant toegenomen, en dat is nog niet alles. De oplossing is nog steeds de kinderachtige slogan WIR SCHAFFEN DAS. En zolang er nog een laatste blikje bier in de koelkast ligt, geloven de mensen graag dat gelul.
  Hoe zal dit hier verder gaan?

  Geliked door 3 people

 10. bozeoudeman zegt:

  Kanttekening hierbij: Merkel stelt, vrij vertaald om haar aanval op het vrije woord te verdedigen, dat als haatspeeches niet worden gestopt dat dan de maatschappij an sich aan vrijheid verliest. Leuk bedacht, maar mevrouw Merkel wie stelt wat haat speeches zijn en wat niet? En hoe vreemd is het dat islamitische haatspeeches vrijelijk op internet mogen worden verspreid, dat deze in moskeeën worden geuit en dat heeft u grotendeels binnengehaald. Hoeveel Duitsers zijn er al verkracht en of vermoord door barbaren die u in hun huis heeft losgelaten, mevrouw Merkel? Het huis dat u voor uw onderdanen als veilig diende te laten zijn. Dat is uw verplichting als kanselier ten aanzien van uw bevolking mevrouw ‘wereldburger’. Bovendien wat nog belangrijker is dan haat speeches stoppen, is het fysieke geweld stoppen u met uw gedrag en houding in Duitsland en de EU heeft binnengehaald en waar u gewoon doof en blind voor wenst te blijven. Dat iemand een ander ‘linkse fascist of rechtse nazi’ wil noemen, so be it, maar dat iemand een ander met een machete te lijf gaat, aan een mes rijgt, in brand steekt, voor de trein gooit, met een vrachtwagen of personenauto doodrijdt, een machinegeweer op leeg schiet is toch wel een ‘beetje’ extremer en erger dan iemand die een ander persoon ‘gestoorde fascist of moordlustige islamiet’ noemt. En wat gaat mevrouw Merkel daaraan doen met haar bulderspeech behalve loze woorden die zij de wereld in spuugt? Treedt af, u heeft met uw hersenloosheid of machtswellust al genoeg ellende aangericht.
  En PS haar speech was niet in Toronto, foutje van mij.

  Geliked door 3 people

 11. De Koning van Hongarije collaboreerde met de Ottomanen bij het beleg van Wenen, met als reden:
  ‘ik wordt liever overheerst door een ietwat tolerante islam dan de brandstapels van de Spaanse inquisitie’. De Polen c.s. joegen de muzelmannen weg, het begin van een wel tolerant Europa.
  Dat keren we nu zelf tegen ons. De Polen en Hongaren begrijpen dat en handelen daarnaar.

  Geliked door 4 people

 12. fleckie zegt:

  En door. wie denkt men , dat pogroms. OVERAL. tegen Joden ontketend werden.,?! ’ vanzelfsprekend door de ‘adel’. veroorzaakt, …MET. heimelijke ( meestal) niet te bewijzen hulp van de clerus, , via hun.’ preken ‘andersbelijdenden’! ’ te verketteren, ( en zodoende de eigendommem van de ‘andersbelijdenden ‘. zich. konden. toeeigenen!!, )…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 13. Jan zegt:

  goed artikel bozeoudeman. de spijker op de kop.
  je noemt haar ‘mevrouw’ merkel. zou ‘monster’ merkel niet meer toepasselijk zijn?
  merkel heeft de EU al onnoemelijk veel schade toegebracht door haar migratiepolitiek. enkel blinden zien dit niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s