Mondiale waanzin en de consequenties

Screenshot_199

(Door: “Elise Nijmegen”)

We beginnen met het EU-leger, want dat bestaat voor meer dan de helft. Een permanente, gestructureerde defensiesamenwerking, bevoegdheden waarmee een groep van negen of meer EU-landen plannen voor een militair hoofdkwartier kunnen voortzetten. De plannen, zo laat het artikel weten, komen voort uit de overeenkomst tussen de Duitsers en de Nederlanders om hun leger en marine samen te voegen tot de kern van één militaire EU-macht. Want anders zou Engeland, onrealistisch stellende dat Brexit niet door zou gaan, natuurlijk niet gedwongen kunnen worden om lid te worden van een EU-leger, zo zegt de verantwoordelijke minister die verantwoordelijk is voor het Britse leger, Penny Mordaunt. Dat omdat het Verdrag van Lissabon hen daartoe verplicht. En ook Nederland dus, lijkt me….
www.express.co.uk

Somalische moslims in het stadje Shelbyville, Tennessee, nemen de stad over en de lokale bevolking staat doodsangsten uit. Naast de aanvallen op de voornamelijk christelijke bevolking werden ook drie kerken door moslims aan flarden geschoten met AK47’s. Maar dat werd uit de media gehouden natuurlijk…
www.usasupreme.com

Ondertussen in de staat Virginia, die, zo staat in onderstaand artikel, nu volledig gerund wordt door echt krankzinnige democraten die kindermoord ondersteunen, wordt een nieuwe 2020-wet, SB64, die waarschijnlijk door de door Democraten geleide Senaat zal worden aangenomen, voorgesteld. Een wet die onmiddellijk alle vechtsportinstructeurs in misdadigers zou veranderen, inclusief instructeurs die kickboksen, BJJ, Krav Maga, boksen en zelfs Capoeira onderwijzen. Hij zou ook vuurwapentrainingen strafbaar stellen en zelfs een vader criminaliseren die zijn zoon leert hoe hij een jachtgeweer moet gebruiken. Ik verzin het echt niet…
https://dcdirtylaundry.com

In China worden hele groepen mensen “gevlagd/gemarkeerd” door middel van kunstmatige intelligentie voor arrestatie. China probeert het omgekeerde van wat het mondiale politieke kartel doet aangaande moslims en hun vaak geradicaliseerde kijk op de westerse vrije wereld en gaan niet zo tolerant om met de anders gelovende. De gevonden documenten bevatten expliciete richtlijnen om Oeigoeren te arresteren met buitenlands burgerschap en om Xinjiang Oeigoeren te volgen die in het buitenland wonen via gezichtsherkenningsapparaten en moderne en veelgebruikte apps. China zei dat het nepnieuws was en verklaarde dat de zogenaamde detentiekampen geen detentiekampen waren, maar centra voor beroepsonderwijs en -opleiding, opgericht om terrorisme te voorkomen. Sinds de maatregelen is Xinjiang veel veiliger, er bestaat vrijheid van geloof, het toerisme steeg met 40% en het lokale bbp steeg met meer dan 6%.
www.dailywire.com

Klimaatfascisme, dat is waar we door “noodmaatregelen” en vrijheidsbeperking op af stevenen in de EU volgens onderstaand artikel. Het juiste budget voor de volledige (zinloze) transformatie van de continentale economie naar een zuiver klimaatgerichte productie, energievoorziening, mobiliteit en consumptie is al klaar.

18 EU-jaarbegrotingen – een ongelofelijke 3 triljoen euro – wil de nieuwe EU-Commissie onder Ursula von der Leyen gaan uitgeven tegen 2030. En zal ook autoritair beslissen over noodbesluiten en niet-gespecificeerde maatregelen. Waarschuwingen tegen het “noodtoestand”- besluit, dat met 429 tegen 225 stemmen is aangenomen in het Europees Parlement, zijn er veel. Het besluit gaat niet over jutezakken, zei Ferber, het gaat over banen, vrijheid van reizen, en sociale cohesie in Europa. Peter Liese waarschuwt voor het beperken van fundamentele rechten zoals persvrijheid. Peter Boehinger; In de “klimaat-noodsituatie” kan de EU nu comfortabel regeren met noodbesluiten. Matthias Moosdorf; “Wat constitutioneel en civiel recht betreft, is de bedoeling van noodevaluaties niet veranderd, dit heeft in de regel tot gevolg dat de overheid haar verplichting tot wet- en regelgeving ter zake kan opzeggen, omdat ze dit nodig acht om de noodtoestand te bestrijden”. De overgang naar totalitarisme gaat vloeiend.
www.journalistenwatch.com

Achter vaccinaties zit een heel verhaal, een waarheid die vroeger complottheorie werd genoemd, maar de waarheid wordt nu eenmaal altijd gedemoniseerd en aangevallen door diegenen die er aan “verdienen” of baat bij hebben en niet willen dat de vaak onaangename brute waarheid aan het licht komt. De titel van het artikel zegt misschien al genoeg; Mazelen, meesterbreinen en miljoenen. De Clintons, vaste vrienden met de Gates familie, bedachten het verplichte gratis “Vaccines for Children”-programma in 1994 en verdienen er dik aan via hun illegale gevormde Clinton Health Acces Initiative. De vaccinatie industrie; de omzet zal naar verwachting bijna 60 miljard zijn tegen 2020 en 100 miljard in 2025 zijn.
www.coreysdigs.com

In Engeland hebben ze mogelijk een link gelegd tussen zelfmoorden en 5G. 5G, dat door vele professoren en onafhankelijke onderzoekers ook wel “een enorm experiment op de gezondheid van alle soorten” wordt genoemd. In de stad Bristol is men zo langzamerhand de tel kwijtgeraakt van het aantal studenten dat daar het afgelopen jaar zelfmoord heeft gepleegd. De universiteit was een testgebied voor 5G en sinds de ambulancedienst van Engeland 5G geïnstalleerd heeft gekregen, hebben drie ambulancemedewerkers zelfmoord gepleegd. Vogels vallen dood uit de lucht tijdens testen met 5G.
https://jdreport.com

De abnormaliteit wordt u door de politiek als iets normaals gepresenteerd en het is aan ons om de normaliteit in ons land te bewaken en te bewaren. Een normaliteit die niet gewenst is en haaks staat op de normaliteit van zekere politici, de EU en de VN. En we zullen elkaar moeten helpen om ons Nederland normaal te houden, met familiaire waarden, tradities, respect, gelijkheid, vrijheid en veiligheid.

Bij het wie, wat, waar, hoe en waarom, wordt het waarom door de politiek zorgvuldig vermeden…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Mondiale waanzin en de consequenties

 1. Cathja zegt:

  Ik, en vele anderen, zouden heel graag de ‘normaliteit’ in ons land bewaken en bewaren, maar met de regering die wij nu hebben, hebben we geen schijn van kans. Onze regering, met Mark Rutte voorop, bukt en buigt diep voor de kwaadwilligen in de EU, die er alleen zitten voor hun abnormaal hoog betaalde ‘baan’, en om ons te knechten.
  Nu ze ook nog te pas en te onpas de ‘noodtoestand’ kunnen uitroepen, kan alles wat zij daaronder verstaan over ons worden uitgestort, met voor ons op dit moment niet te overziene gevolgen.
  Welke kant kunnen de burgers die dit alles NIET WILLEN, EN WELKE ONDERDRUKKING ZIJ BOVENDIEN VERAFSCHUWEN, nog op? We zijn als mieren, die door olifanten worden vertrapt!

  De wereld spoedt zich naar een einde….!

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Cathja,soms denk ik ,was het maar zover.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Nee hoor Cathja, de wereld spoed zich niet ten einde. De mensheid misschien wel maar dat is een ander verhaal. Ik heb voor mezelf al de noodtoestand uitgeroepen en daar red ik me behoorlijk mee. Zit alleen nog te bedenken hoe ik onder die verdomde belastingdienst uit kan komen. Die dienst is vele malen erger dan het huidige kabinet want zoals ik het zie is de belastingdienst een ongeleid projectiel dat zich niet meer door de politiek laat sturen. Dat kan wel kloppen want deze dienst wordt bemand door uitsluitend linkse ambtenaren. Die volgen alleen de marxistische bijbel en dat leidt tot onderdrukking van een ieder die geld verdient. Maar er wachten ons nog zware tijden waarin wij misschien ook nog eens “viskoppen” moeten eten, zoals een voormalig vooroorlogse premier Colijn wist te orakelen. Bezuinigen was toen het credo en daardoor was nederlanbd het laatste europese land waar het na de crisis beter ging. De geschiedenis gaat zich herhalen.

   Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Wanneer stappen we is eindelijk uit die EU waanzin ????

  Like

 3. bobzelf zegt:

  DUS VRIENDEN , DE PADEN OP DE LANEN IN
  ZING HET HORST WESSELLIED,
  LAAT HET SIEG HEIL , HEIL ADOLFA SCHALLEN DURCH DIE STRASSSEN !!
  UND ZUERST DAS RADT MEINES VATERS ZURUCK
  STEM OP UW LANDVERRADERS
  SCHAF WAT YERRYCANNETJES AAN
  EN LOOP JUICHEND EN ZINGEND DE HEL IN
  AANGEZIEN DAAR OOK HET GAS OP IS ,
  ZOU HET FIJN ZIJN ALS U DE YERRYCAN MET BENZINE GEVULD HEEFT
  VOOR HET LAATSTE STUKKIE

  U BENT 20 JAAR GELEDEN GEWAARSCHUWD OVER 5E COLONNES ETC
  GILLEND RIEP PIM IK PIK HET NIET LANGER
  KANJER PIM , ZE RUIMDEN HEM GEWOON OP
  IN DENK DAT GEERT NU ,,,,, HET 12 JAAR ROEPT !!!!

  HET WORDEN MOOIE TIJDEN DE KOMENDE JAREN

  VEEL PLEZIER , MET 24 MILJOEN INWONERS !!

  GEEN NEXIT HOOR
  GEEN GRENZEN DICHT,
  LEKKER MET DE ISLAM PRATEN
  HE THEIRRY
  STEM OP UW VRIENDEN VAN DE P.V.D.A
  VVD
  GROEN LINKS
  D ’66
  EN NOG WAT LANDVERRADERS KLEIN GRUT
  DIE ZELFS CHRISTUS VERLOOCHENEN

  NIET OP GEERT NEEEE, NOOOOOOOOOOOOOOOOOO die heeft raar haar
  DIE ZEGT ALLES ZO HARD ,
  WE ZIJN HET WEL MET HEM EENS , MAAR !!!!!!!
  VANWEGE DE BUREN STEMMEN WE ER MAAR NIET OP
  HIJ HEEFT HET ALLEEN OVER DE ISLAM TOCH ??

  HET EENS MOOISTE KLEINE LANDJE TER WERELD HELEMAAL NAAR GOD GEHOLPEN

  AL IEMAND NEERGESTOKEN VANDAAG ??

  ACH KOM DE DAG IS NOG NIET OM TOCH ??

  WIR HABEN ES WIEDER NICHT GEWUSST, IK KAN ME HET NIET HERRINEREN ??

  LATERRRR

  THE ACROPOLIS IS WAITING

  OME BOB

  Geliked door 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vroeger had je de Jehova’s Getuigen, daar kon je nog met z’n allen om lachen als ze weer eens verkondigden dat de wereld zou vergaan op een bepaalde datum.
  Geloof is onder voormalige christenen echter uit de mode en nu krijgen we dit weer, het gekke is alleen dat er nu niet massaal om gelachen wordt maar dat een groepering het serieus neemt.
  Het is nog even wachten tot de eerste mensen gesignaleerd worden met een vergiet op het hoofd tegen ‘de straling’. Of een hoedje van gevouwen aluminiumfolie, dat schijnt ook afdoende te zijn.
  Wie de schuldigen zijn ?
  Nou simpel; “de elite”, en daar mag iedereen zijn eigen invulling aan geven, de ene kiest voor de Democraten in de VS de ander voor Bilderberg en sommigen voor de Joden of de Chinezen.
  Lekker cryptisch en zodra iemand vervelend is beschuldig je hem/haar van lidmaatschap van een van die groeperingen, lekker makkelijk want het is nauwelijks te ontkennen omdat niemand kan omschrijven wat die organisatie doet laat staan wie ertoe behoren.
  Populair tot nog toe zijn Soros, Merkel en de Clintons maar binnenkort waarschijnlijk ook Frans Timmermans.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Geld en Macht, daar is het allemaal om te doen, of het nu politieke of ideologische overtuigingen zijn, al het andere is maar bijzaak, niet belangrijk…..
  Het Europese Verdeel en Heers algoritme als een transcendentale reeks van instructies die gegeven wordt om een utopisch doel te bereiken in termen van stabiliteit en efficiency. Het continue splitsen van betekenissen en definities om uiteindelijk te belanden in een vicieuze cirkel, een vicieuze cirkel waarin een bepaalde visie zichzelf indirect in stand houdt, de ideeën en grondbegrippen overheersen, zelfs als deze geen enkele werkelijkheidswaarde heeft. Is men echter eenmaal in deze vicieuze cirkel terechtgekomen, dan is het bijzonder moeilijk of zelfs onmogelijk daar uit te breken…

  Like

 6. Lars_030 zegt:

  Rake ware BAM-column weer, mevr. Nijmegen, complimenten!

  Kleine aanvulling ter verduidelijking: de genoemde Oeigoeren in China zijn (streng) islamitisch en China wil geen pro-islam EU worden. ‘Onze’ MSM vermelden dat #niet. Net zoals zij #niet vermeldden dat de ‘zielige verjaagde’ Rohingya in Myanmar de boeddhistische inwoners van dat land al terroriseren en teisteren sinds de jaren 40 (toen het nog Birma heette).

  Ik kijk uit naar uw volgende dagcolumn!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s