VIDEO PVV: Stop het gewelddadig allochtoon racisme!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Barbarisme, Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO PVV: Stop het gewelddadig allochtoon racisme!

 1. Rensk. zegt:

  Tegen wie zegt Geert Wilders dat? Tegen de regering? Dan kletst ie tegen een stuk beton. Of tegen de bevolking? Politie is zo zwaar bezuinigd en dat wat er in de top zit is geen echte politie zo als zou moeten, maar een kantoorklerk, die zn riante salaris zit op te strijken. Gezellig vrijen en vreten met de Iftars. Er zijn heel wat meer linkse mensen dan rechtse. En daarom zal er via verkiezingen niets veranderen. Let maar op. De hele meute stemt straks weer op PvdA met dezelfde poppetjes. En dan bij Rutte vier zien dat er niets veranderd en zelfs erger. Hopeloos

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Bepaalde soorten van racisme vallen opeens niet meer onder de racismewet. Rijk en overheden maken regels voor ons en uitzonderingen voor die indringers. Wij zijn vogelvrij verklaard, outlaws die zichzelf maar moeten zien te redden in onze confrontatie met moslims. Moslims schijnen zowat alles met ons te kunnen uithalen, met dank aan het linkse addergebroed.
  Op straat in elkaar geslagen worden, vrouwen en meisjes die aangerand en verkracht worden, invaliden die in hun rolstoel in elkaar geslagen worden, drugs-syndicaten…Waarom komt die halve gare (de helft van een hele gare) Nederlander niet in actie ? Heeft die het dan zo druk met zijn telefoon, domme TV programma’s, feesten met XTC pillen, voetbalwedstrijden, en de laatste hype; lachgas inademen ? Zoals het er nu naar uit ziet hebben we ons laatste schone hemdje aan….

  Like

 3. op de juiste partijen stemmen kan helpen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s