We betalen zelf mee om te worden gedemoniseerd

Screenshot_198

(Door: Afshin Ellian)

We leven in krankzinnige tijden. Linkse activisten wenden slavernij en slavenhandel aan voor de ontwaarding van straatnamen, volksfeesten, boeken en andere zaken. De identiteitsdiscussie is niet zonder reden een eenrichtingsdebat.

Eindelijk is er een gedegen bundel verschenen over het thema van deze tijd: Diversiteit, Identiteit en de ‘Culture Wars’, onder redactie van Paul Cliteur en Perry Pierik.

Historicus Sid Lukkassen ontvouwt hierin in een messcherpe bijdrage de aard van het identiteitsdebat: ‘Identiteitspolitiek is anti-Europees in die zin dat alles wat schoonheid, eigenwaarde en kracht uitstraalt, verdacht wordt gemaakt als autoritair of suprematistisch. De essentie van de postmoderne ironische levenshouding is dat men alles aan het westen dat niet clownesk is, toch afdoet als clownesk, en alles aan het westen dat niet clownesk wil zijn, afdoet als nazi. Wat overblijft is geen identificeerbare Europese Leitkultur, maar een mengelmoes van culturen uit de derde wereld en een afgevlakt consumentisme.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op We betalen zelf mee om te worden gedemoniseerd

 1. koddebeier zegt:

  De echte nazi´s misbruiken de glijdende schaal om hun tegenstanders te nazificeren en zetten mensen op het verkeerde been .

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Vergissing! Deze linkse klootzakken zijn neo-communisten daar deze altijd vreemden boven hun eigen soort verkiezen, iets wat nazi’s niet snel doen!

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Het is toch een speciaal soort mensen die linkse mensen. De dominante linksen gebruiken de naive simpele linkse mensen voor hun plannen (die uiteindelijk altijd in het honderd lopen met vele doden) En als je zegt rechts te zijn dan ben je direct extreem. Nee je kunt ook gewoon in het midden zitten, maar kennelijk is dat tegenwoordig niet meer mogelijk. Je zal en moet in de extreme hok geplaatst worden door links. Vermoeiende mensen.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Moet nog denken (door dit stuk in Elsevier) aan die pakistaanse rechtsfilosofe (getrouwd met die blanke rechtsfilosoof) Ik heb een keer een stukje van haar gelezen waarbij ze de lidwoorden, die we gebruiken discriminerend vind. Omdat buitenlanders moeite hebben met de lidwoorden zouden ze in haar optie moeten verdwijnen. Ik heb liever dat zij verdwijnt met haar achterlijke ideeen. Optiefen met haar vent naar Pakistan en daar de boel even ontregelen. Zieke lui

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade betreft een stoïcijns-fatalistische orthodoxie en presenteert zichzelf als de enige aangewezen weg om de mens gelukkig te maken. Vaak wordt het stoïcijns-fatalisme ook gezien als een van de kenmerken van extremistische stromingen in de Islam, en de meeste overeenkomsten vind men terug in de strikte doctrine van beide leerstellingen, de wijsheid om de absolute, exclusieve en universele waarheid te kennen, er is maar één wijsheid (opgeheven wijsvingertje) en iedereen die niet wijs is, is dwaas, en zullen moeten buigen……..een groen soort van socialistische onverdraagzaamheid en de bron van racisme, fundamentalisme, discriminatie, blasfemie en dogmatisme, de gevaarlijkste vorm van indoctrinatie.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Live tikker van de AfD partijconventie van vandaag in Braunschweig (Nedersaksen). De tikker is van de linkse Braunschweiger Zeitung en men krijgt een indruk van de geënsceneerde burgeropstand, die tegen ons wordt gevoerd.

  https://www.braunschweiger-zeitung.de/braunschweig/article227755707/Live-Ticker-AfD-Parteitag-und-Gegen-Demos-in-Braunschweig.html

  Like

 6. M. zegt:

  Mensen betalen een hoop geld in de maand om hun eigen hersens gespoeld te krijgen want men keert zich liever tot fabels omdat men de waarheid niet kan verdragen.
  Gelijk zo de Schepper ons gezegd heeft.
  Daarom blijven die leugens op tv gretig aftrek vinden bij veel mensen waardoor ze leugens blijven produceren en aanbieden omdat er nou eenmaal vraag naar blijft bestaan.
  Met de leugens hoeven ze niets en blijven ze populair bij de massa met de waarheid zal men iets moeten doen en maakt men zich niet populair omdat de meerderheid de hersens zo gespoeld zijn dat ze de dagelijkse leugens voor waar aannemen en de waarheid voor leugens.
  Men is zo achterlijk om de echte vrede die ons land kende in te ruilen voor een ‘vrede’ die nog nooit in het bestaan iemand werkelijk vrede gebracht heeft.
  In de achterlijkheid denkt men nog goed te doen ook ondanks dat men de eigen naaste staat te verraden en meehelpt het land te verzieken.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het allesoverheersende groene gevoel van schaamte en chronische ontevredenheid, het typische linksche schuldgevoel dat heerst in de hedendaagse politiek en bij de huidige generatie linkskijkers, zijn een opportunistische generatie die het gevoel uitstraalt om niet au sérieux genomen te worden, en die grotere moeite heeft met het behalen van haar eigen verwachtingen, linkse lotgenoten die uitblinken in collectieve ijdelheid en luiheid….en daarom massaal kiest voor afbraak, de weg van de minste weerstand, met de rendementen behaald uit het verleden pogen zij het zich in hun afzijdigheid zo comfortabel mogelijk te maken, terwijl de wereld om ons heen instort…..hun heil zoeken in Europabrede regulering maar de politieke transitie zal hun echter de slavernij indrijven.
  De armoede en werkeloosheid zullen slechts weinigen als niet-plezant ervaren, daar zij dat over het algemeen al geholpen heeft om zich aan te sluiten en thuis te voelen bij de Linksche Looney Brigade,…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s