Aan prinses Mabel

Screenshot_30

(Door: Jan Dijkgraaf)

Ik kwam bij die Soros-club ook nog een voor mij nieuwe naam tegen: je zwager Constantijn

Beste Mabel,

Vrijdag vermoordde de 28-jarige moslimterrorist Usman Khan op London Bridge met een mes twee mensen. Drie anderen raakten gewond. Usman Khan was in 2013 veroordeeld voor het voorbereiden van een aanslag op de Londense effectenbeurs en het opzetten van een trainingskamp voor Britse moslimterroristen in Pakistan.

In december 2018 kwam hij, nadat hij de helft van zijn zestien jaar gevangenisstraf had uitgezeten, vervroegd vrij, op voorwaarde dat hij een enkelband zou dragen. Vrijdag bezocht hij met andere ex-gedetineerden een bijeenkomst van het criminologisch instituut van de Cambridge University over ‘Samen leren’ in Londen. Daar dreigde hij de boel op te blazen en toonde hij zijn (nep)bomgordel, voor hij naar buiten rende en mensen begon af te slachten…

Ik weet niet hoe jij zoiets leest. Maar ik sla aan op ‘vervroegde vrijlating’ en ‘bijeenkomst van een criminologisch instituut’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan prinses Mabel

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Mij uit het hart gegrepen.., de aller grootste dreiging gaat niet eens uit van helse alla stekers … maar van dat soort als.. een mabeltje , een soros e.a zgn elitaire correcte criminele terroristen..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 3 people

 2. Corné zegt:

  En al die gereformeerde steenezels blijven dus mooi vlaggen en zwaaien naar die nep oranjes.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank Jan Dijkgraaf voor je geweldige brief. Het verhaal Usman Khan is zeer typerend voor deze tijd. Eigenlijk kijkt niemand meer van op. Nog een terrorist die vroegtijdig uit de bajes kwam, en direct overging tot moorden van onschuldige mensen. Jan Dijkgraag schrijft: “voor mij is deze aanslag het zoveelste bewijs dat de westerse rechtstaten en de universitaire wereld te lief en te te naïef zijn. Ze hebben werkelijk niet door dat …enz.”. Dijkgraag maakt hier een kardinale fout. De westerse rechtstaten en de universitaire wereld zijn uitsluitend lief voor onze vijanden, NIET VOOR ONS! I.p.v. naïef moet MONSTERLIJK EN BOOSAARDIG staan. De uitermate vriendelijke houding is bedoeld het Paard van Troje juist naar binnen te halen. EINDELIJK de Kalergi-Plan brengen tot de laatste fase, waarin bedoeld is: EUROPA TE ONTVOLKEN en de oorspronkelijk bewoners voor een groot deel uit te moorden. De psychopaten onder de beleidsmakers en universiteit pippo’s hangen de ontvolkingsideologie en doen er alles aan om het project Kalergi te promoten.
  Bijzonder eng mogen wij het vinden dat leden van het Koninklijk Huis zakelijke contacten onderhouden met de chtonische monster, George Soros, (uit het boek INFERNO van Dan Brown). Hij is een van de meest gevaarlijke leden van de New World Order. Zijn acties t.b.v. de Kalergi-Plan en de ontvolking van Europa zijn bijna op dezelfde niveau als die van Reinhard Heydrich in de Wannsee Conferentie van januari 1942, m.b.t .de eindoplossing van de Jodenproblematiek.
  Aan Mabel Wisse Smith kan niemand zich verbazen. Het hoort bij haar karakter en haar voorgeschiedenis. Zij is de moderne Minnie the Moocher https://www.youtube.com/watch?v=8mq4UT4VnbE . Maar Dat Prins Constantijn daar ook erbij hoort? Dat moet ons bang maken.

  Geliked door 3 people

 4. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Ach wat zal ik van Mabel zeggen ….

  Like

 5. Perception zegt:

  Ik kijk echt nergens meer van op.

  Als je je werkelijk verdiept in het Europese ” gladio-B” project, weet je wat er werkelijk met oorspronkelijke bewoners gaat gebeuren 😱

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Mabel, ’n héle lieve meid….
  Dat weten we dan weer.

  Like

 7. Meine zegt:

  De koninklijke familie is niet zo koninklijk, van Wilhelmina de Ranitz, tot het geadopteerde burgerkindje Juliana… En dan de Nederlandse adel uitschakelen…
  Niet interessant, en zouden geen aandacht of “macht” mogen hebben.

  Geliked door 1 persoon

 8. hannah zegt:

  die naam Constantijn zal echt niet nieuw zijn, iedereen weet toch dat de oranjes lid zijn van deze club

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Inderdaad hannah,voor de buitenwereld zijn zij alleen maar lintjesknippers.
   Maar ze zijn zelf onderdeel van de uitgerolde agenda 21.
   WA wordt 1x per week helemaal bijgepraat door Rutte.
   Nou,dan weet je toch genoeg?
   Maxiem heeft vaak snoepreisjes uit naam van de VN.
   Diezelfde VN die de Agenda 21/30 geïmplementeerd heeft.
   1+1=toch nog altijd 2

   Geliked door 1 persoon

 9. Wim zegt:

  Mabel, Ollongren, ik kan al die heksen nooit uit elkaar houden. Behalve Kaag, want die grijnst altijd zo vaag.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  ‘Prinses’…
  Je kan het ver schoppen als onderlegger van een crimineel.

  Like

 11. U.G. Kempenaer zegt:

  George Soros neemt wraak op Europa. Hij verwijt Europeanen de 6 miljoen Joodse slachtoffers van het Duitse nationaal-socialisme en probeert de hele Europese bevolking nu te vernietigen middels het aanjagen van massa-immigratie en islamisering.
  Het wordt tijd dat wij ons gaan weren tegen de achterbakse en kwaadaardige aanvallen van George Soros cum suis.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @U.G.Kempenaer. George Soros neemt geen wraak op Europa. Hij verwijt ZEKER niet de Europeanen de 6 miljoen Joodse slachtoffers van de NSDAP. Waarom? Omdat George Soros heeft te duivelse karakter om enige mate van menselijk gevoel te hebben. Als hij iets of iemand wat verwijt, heeft het altijd met GELD TE MAKEN. Bijvoorbeeld: als hij enig empathie had met Joden, zou hij geen vriendje zijn met hun vijanden, en proberen hun land te vernietigen op de wijze waarin hij dat met Europa probeert te doen. Soros is een Geld-Vampier en al zijn acties zijn t.b.v. nog meer geld te accumuleren. U hebt gelijk dat het tijd wordt dat wij ons gaan weren – of liever gezegd vechten – tegen de kwaadaardige aanvallen van Soros en zijn NWO-vrienden. Zij worden te gevaarlijk. HET IS WIJ OF ZIJ.

   Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Gele ork soros werkte heel graag met de SS, om de rijke joden aan te geven. Het was de beste tijd van zijn leven, heeft hij gezegd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s