‘Niveau’ Links wordt door DWDD haarfijn geïllustreerd

Screenshot_33

(Door: Drs. E.N. Schilder)

U zou inmiddels toch kunnen stellen dat de gehele klimaatonzin, die aantoonbaar uitsluitend gebaseerd is op keiharde leugens, inmiddels wel is achterhaald en aangetoond! Zelfs ronduit gevaarlijk (!) is geworden voor – deze onzin – NIET gelovenden. De gehele vermeende ‘klimaatverandering’ staat daarmee immers één-op-één gelijk aan de kerstening van Europa en de vanaf het jaar 610 na chr. in alles exact (!) hetzelfde gebleven islam. Wie er niet in ‘gelooft’, mag door de linkse SS (Antifa) in elkaar geramd worden en als ‘klimaat-heiden’ worden gedemoniseerd, uitgesloten en vervolgd.

Afgelopen vrijdag zit bij DWDD (Dom, Wereldvreemd, Dommer, Domst) televisiepresentatrice Merel Westrik (foto). Merel Westrik is klaarblijkelijk nogal onder de indruk van ‘Seven Worlds, One Planet’ en vertelt over deze natuurserie. Merel Westrik heeft bij een van haar voorbeelden echter een wel HEEL vreemde, geheel aan haar eigen intelligentiequotiënt gerelateerde uitleg… Het betreft hier een opname van een kokmeeuw en haar jong in het nest. Volgens Westrik herkent de moeder het kuiken niet, maar pas bij terugkeer OP het nest herkent ze het kuiken eindelijk als haar eigen kind. Dat klinkt als een wat dommige kokmeeuw, maar u moet weten dat kokmeeuwen met honderden tegelijk in eveneens honderden verschillende nesten bij elkaar broeden. Maar nu komt de uitleg van deze eveneens wat dommige vogel (Merel) Westrik: de reden van deze tijdelijke onherkenbaarheid van deze betreffende vogel is namelijk… “de klimaatverandering gaat ZÓ snel dat de kokmeeuw haar eigen jong niet meer herkent… “ WAT!? Hoor ik dat goed? Om even onder de vogels te blijven… KOEKOEK! WAT een volstrekt klimaat-GESTOORDE gedachtegang! Een moedermeeuw herkent haar jong niet vanwege ‘de snelheid van de klimaatverandering’…? Dat klinkt wel HÉÉL erg als “wij bereiden geen groente in de magnetron, want dan gaat het aura van de plant dood”… WAT een typerende LINKSE logica! Hoe krijgt u het in vredesnaam verzonnen?!

Het ergste is nog dat, terwijl dit domme gansje dit zegt, Van Nieuwkerk en Marc-Marie uh uh uh uh Huijbregts (u weet wel, dat jongetje waarbij de ouders bij de geboorte al zoiets hadden van; nou ik weet het ook niet, wordt het een Marc of een Marie (?) weet je wat, we doen een dubbele naam, dan kan het straks altijd zelf nog kiezen (grapje!)) heftig mee zitten te knikken alsof het een heel normale hypothese is. Van Marc-Marie begrijp ik dat overigens volledig, maar van Mathijs mag toch een meer kritische kijk verwacht worden. Of toch niet? Geld doet klaarblijkelijk vele breintjes plotsklaps anders functioneren…

Eerder deze week in DWDD overigens een deel met jonge Marokkaans/Nederlandse jongetjes die een of andere in Nederland geboren en getogen Marokkaanse voetbalheld vereren, omdat hij voor Marokko en derhalve voor ‘zijn volk’ uitkomt. Dat moet ú eens proberen te zeggen… dan bent u nationalistisch, een racist en extreemrechts! Uiteraard ook hier weer een in Nederland geboren en getogen Marokkaans jongetje met de gebruikelijke grr en dzzz toontjes in zijn ‘Nederlands’…

Overigens heb ik nog een WAAR (!) gebeurd verhaal over ‘onze’ ‘charmante’ Marokkanen. En nee, dit is GEEN grap! In de trein zit een mooie blonde jonge dame en er gaat een Marokkaanse jonge man naast haar zitten. Die zit steeds naar haar te kijken en probeert haar aandacht te krijgen. Ze heeft echter geen behoefte aan zijn aandacht en gaat ergens anders zitten. De ‘Nederlandse’ Marokkaan volgt haar en gaat wéér naast haar zitten en zegt vervolgens: “Marokkaans mannen woRRt hiel gRReil van jou blond krulletjes”, waarop het blonde meisje hem van repliek dient en zegt “maar deze blonde krulletjes worden niet geil van Marokkaanse mannen”. Bij het eerste station stapt de Marokkaan uit, doet aangifte van discriminatie en vervolgens wordt het – door de Marokkaan lastig gevallen (!) – blonde meisje door de spoorweg politie uit de trein gehaald en wegens discriminatie afgevoerd. DAT is het in-en-in -zieke Nederland en Europa van NU! De DADER(!) is islamitisch DUS ‘slachtoffer’! Waar stopt dit?! Zum Kotzen!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Niveau’ Links wordt door DWDD haarfijn geïllustreerd

 1. bobzelf zegt:

  IK BEN GISTEREN
  voor de zekerheid , nog maar effe ATHENE in het rond geweest
  en ??
  ACROPOLIS ?
  KURKDROOG, WARM LEKKER ZONNETJE
  EN DAN ??
  JA NAAR DE STRANDEN !! DUS IK HIELD MIJN HART AL VAST !!
  EN ?
  LIEVE MENSEN , de stranden zijn er nog net als in 1995
  de water kabbelt langs de kust
  de terrassen dezelfde als in 1995

  DUS U WORDT GEWOON IN DE ZEIK GENOMEN !!

  MAAAAAAR blijf er op stemmen hee

  want GEERT HEEFT RAAR HAAR, EN ZOU SAMEN MOETEN MET DE VVD2.0 LIGHT ??

  LATERRRRR

  OME BOB

  Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Nee bopper capslock niet met de vvd maar met het Fvd.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    ruud beijer 1 december 2019 om 20:10

    Met ‘VVD2.0 LIGHT’ bedoelt heer Vladibob het FvD.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ja dat zei ik toch VVD2.0 light

    ben je ziek geweest toen ze lezen hadden op school ??

    laterrrrrr

    dus die betontegel heeft toch zijn uitwerking niet op je gemist lees ik weer !!

    Like

   • M. zegt:

    Zal het je nog een keer zeggen Nederland is niet gebaat bij de verdeling die jij hier al tijden probeert te zaaien.
    Dat FVD heeft een kan water achter de rug om bij de wijn te gooien zodat er niets verandert.
    Wat het stemgedrag van de FVD goed laat zien.
    Precies contra van wat hij de mensen voorliegt.

    Like

  • Monalisa zegt:

   Hè vriend Bob we heen een hoop ezels in Nederland die stemmen op de vvd 2 (FVD)

   Like

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.U weet toch wel dat (ik beperk mij tot europa) regeringen en politici niets te vertellen hebben.Politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) en voeren braaf de N.W.O. agenda uit van de (nazi) bilderberg groep.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Wat betreft die achterlijke klimaatgekte is de Vogelbescherming ook al helemaal KOEKOEK.
  Rupsenetende vogels grijpen naast de rups, omdat de rups vanwege de ‘opwarming van de aarde/klimaatverandering’ eerder vlinder wordt dan dat de rupseneter gaat broeden (of flauwekul van gelijke strekking).
  De rupseneter heeft dus geen rupsen om aan zijn jongen te voeren. ALLEMAAL GELUL!

  VRAAG:
  Als de rups vroeger begint vanwege de ‘opwarming van de aarde/klimaatverandering’, waarom broedt de insecteneter dan ook niet eerder vanwege de ‘opwarming van de aarde/klimaatverandering’?

  HEY, VOGELBESCHERMING, LEG ME DIT EENS EVEN UIT!

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Door de klimaatverandering en de daaruit voortvloeiende Zedenverwildering, worden ook de [roof]vogels bij dit fenomeen betrokken.
  Deze moedervogel beschermt in ieder geval haar jong, de vadervogel weet niet beter….

  Geliked door 4 people

 4. de NASA bewees dat de aarde afkoelt vanaf 2016

  Like

 5. M. zegt:

  Met het geld wat voor niet bestaande klimaat problemen word afgeperst financiert men de oorlog tegen zichzelf waarschijnlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s