Verschrikkelijke ISLAM!

Screenshot_34

(Door: “Balkanske priče”)

Men weet niet wat de ISLAM eigenlijk is. Er wordt een politieke correcte versie voorgelegd aan de onwetenden door linkse en islamitisch groepen… ISLAM is de meest bloeddorstige en gewelddadige leer die de mensheid ooit gekend heeft. De historie van de ISLAM is een 1400 jaar durende duivelse dans van moord, afslachting, plundering, bedrog, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting. Volgens Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers werden er door Mohammed´s jihad-ideologie in de afgelopen 1400 jaar ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims gedood!… De kern van het terrorisme is de sharia. “ISIS toont het ware gezicht van de islam”, betoogt Hans Jansen, “want ISIS brengt de sharia in praktijk. Er is geen enkele handeling ooit door ISIS of Boko Haram verricht die niet in overeenstemming is met de sharia. En de sharia is het ware gezicht van de islam. En ja, ISIS is het ware gezicht van de sharia. Dus toont ISIS het ware gezicht van de ISLAM”….

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Verschrikkelijke ISLAM!

 1. Jean zegt:

  Islamotyfus is dodelijk dus nu die tyfus uitroeien in heel Europa resp. Westerse samenleving.

  Geliked door 4 people

 2. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/africa/2019/12/01/islamist-militants-hack-to-death-12-year-old-christian-boy-in-cameroon/

  Islamist Militants Hack to Death 12-Year-Old Christian Boy in Cameroon
  Islamitische militanten hakken een 12-jarige christelijke jongen in Kameroen dood

  Jihadists from the Boko Haram terror group hacked to death a 12-year-old boy with machetes for his refusal to become a “child soldier” of the group.

  Although news of the slaughter has only just reached the west, the militants are believed to have abducted the Christian schoolboy in a raid on the northern Cameroon district of Tourou on or around November 19.

  Boko Haram has been intensifying assaults on Christian villages in the far north of Cameroon in an effort to extend a west African Islamic caliphate from north-eastern Nigeria all the way to northern Cameroon.

  Jihadisten van de Boko Haram-terreurgroep hakten een 12-jarige jongen met machetes dood voor zijn weigering om een ​​”kindsoldaat” van de groep te worden.

  Hoewel het nieuws over de slachting nog maar net het westen heeft bereikt, wordt aangenomen dat de militanten de christelijke schooljongen hebben ontvoerd tijdens een aanval op het noordelijke Kameroense district Tourou op of rond 19 november.

  Boko Haram heeft de aanvallen op christelijke dorpen in het uiterste noorden van Kameroen geïntensiveerd in een poging een West-Afrikaans islamitisch kalifaat uit te breiden van Noordoost-Nigeria tot Noord-Kameroen.

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/blackfacing-aanstaand-verbod-op-zwarte-piet-blijkt-uit-brussel-afkomstig-te-zijn/

  Blackfacing: Aanstaand verbod op Zwarte Piet blijkt uit Brussel afkomstig te zijn

  Het aanstaande verbod op Zwarte Piet blijkt uit de koker van Brussel te komen. Het Europese Parlement nam in het voorjaar een door de mainstream media vrijwel doodgezwegen resolutie aan, die nog veel extremer is dan het VN migratiepact van Marrakesh. In deze resolutie staat dat de Europeanen schuld dragen aan alle ellende in Afrika, en Afrikanen daarom onbeperkt het recht hebben in Europa te gaan wonen om hier financieel verzorgd te worden. Het document veroordeelt ook ‘blackfacing’, dat is het bij -al dan niet culturele- feesten en gelegenheden zwart schminken van blanke gezichten, wat volgens Brussel discriminatie is. Oftewel: de strijd om Zwarte Piet te behouden is verloren. Den Haag heeft immers vrijwel alle macht vrijwillig overgedragen aan het communistische regime in Brussel.

  Iedereen die maar wil moet hierheen worden gehaald
  De 23e van de in totaal 28 eisen in de resolutie stelt dat de EU-lidstaten alles in het werk moeten stellen om ervoor te zorgen dat migranten op veilige en legale manieren naar Europa kunnen komen. Van beperkingen is geen enkele sprake. Conclusie: de lidstaten worden feitelijk verplicht om iedereen die maar wil op veilige wijze binnen te halen en permanent te verzorgen

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  HATE HOAX

  UK: Man who used sledgehammer to smash windows of mosques turns out to be Shia targeting Sunnis

  https://www.jihadwatch.org/2019/12/uk-man-who-used-sledgehammer-to-smash-windows-of-mosques-turns-out-to-be-shia-targeting-sunnis

  Like

 5. kampersrene zegt:

  en dan zitten wij met een Paus…die pleit voor open grenzen….volgen volgen volgen die vervloekte islam kun je vergelijken met Hitler, zelfs nog erger….behalve de joden ,nu ook de ongelovige honden…die moeten gedood worden

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  “Studies tonen consequent aan dat christenen aan aanzienlijk hogere niveaus van vervolging en intolerantie lijden”

  https://www.breitbart.com/faith/2019/12/02/forbes-calls-for-recognition-of-christian-persecution-as-global-problem/

  Forbes Calls for Recognition of Christian Persecution as Global Problem
  Forbes roept op tot erkenning van christelijke vervolging als wereldwijd probleem

  Forbes magazine has appealed for recognition of the phenomenon of Christian persecution around the globe as a crisis demanding focused attention.

  Report after report “has been raising the issues that relate to the persecution of Christians globally,” notes Forbes contributor Ewelina U. Ochab, which includes “atrocities that amount to genocide and crimes against humanity.”
  Faith-based persecution affects Christians more than any other religious group on the planet, Ms. Ochab observes, and therefore anti-Christian persecution deserves to be addressed as a critical issue in its own right.

  “Studies consistently show that Christians suffer significantly higher levels of persecution and intolerance,” she adds, and far from diminishing, the persecution of Christians has increased in 73 countries, according to Open Doors’ World Watch List 2019, and now affects 245 million Christians

  Nl
  Forbes magazine heeft opgeroepen tot erkenning van het fenomeen van christelijke vervolging over de hele wereld als een crisis die gerichte aandacht vraagt.

  Rapport na rapport ‘heeft kwesties aangekaart die betrekking hebben op de vervolging van christenen wereldwijd’, merkt Forbes-medewerker Ewelina U. Ochab op, waaronder ‘wreedheden die neerkomen op genocide en misdaden tegen de mensheid’.
  Op geloof gebaseerde vervolging treft christenen meer dan enige andere religieuze groep op de planeet, merkt mevrouw Ochab op, en daarom verdient antichristelijke vervolging het recht om op zichzelf te worden beschouwd als een kritieke kwestie.

  “Studies tonen consequent aan dat christenen aan aanzienlijk hogere niveaus van vervolging en intolerantie lijden,” voegt ze eraan toe, en verre van af te nemen, is de vervolging van christenen in 73 landen toegenomen, volgens de World Watch List 2019 van Open Doors, en treft nu 245 miljoen christenen

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Rutte en de rest van z’n kliek de waarheid spreken ???? De kans dat paas en pinksteren op één dag vallen is groter !!

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Volgens mij informatie zijn er 590 miljoen mensen afgeslacht uit naam van de islam in 1400 jaar.Alleen in india al 400 miljoen.

  Like

 9. karton zegt:

  Één van de weinige voorvallen die ons zou kunnen redden uit de weerzinwekkende moslim-handen is het moment waarop één van de Haagse “politici” door zo’n idiote dropveter op afschuwelijke wijze wordt vermoord; eerst dán zal die bende aldaar wakker worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s