De EU probeert onze tradities zoals Zwarte Piet te vernietigen

Screenshot_44

(Door: “Elise Nijmegen”)

Zonder toestemming van de Nederlanders zijn we toegetreden tot de EU. En door de EU zijn er vele maatschappelijke en financiële problemen ontstaan in ons land. De EU wil namelijk, in samenwerking met de VN, geheel tegen de Nederlandse grondwet in van de lidstaten één groot machtsblok bouwen, met een EU-politie, een EU-leger, een EU-wetgeving, één sociaal systeem en één, minder intelligent, ras. En ook één geloof, dat geen vrijheid maar dwang kent. De EU dicteert het Nederlandse politieke kartel en dat voert hier regels in en beschermt en vertegenwoordigt mijns inziens allang de Nederlandse bevolking niet meer.

Dat hele anti-Zwarte pieten gedoe, door dwazen die vaak om het minste of geringste gekwetst zijn, komt ook uit de EU-regelgeving voort, zo laat onderstaand artikel ons weten.

De EU nam in dit voorjaar namelijk een nogal extremistische resolutie aan, waarin Europeanen de schuld krijgen van alle problemen in Afrika. En dat geeft de Afrikanen allerlei voordelen, net zoiets als Resolutie 1743 doet voor islamieten. In het document staat dat “blackfacing” bij geen enkele gelegenheid meer is toegestaan, het zou discriminatie zijn…

Er zit een megaorganisatie achter de vernietiging van Europa en de verschillende landidentiteiten en de westerse cultuur. Maar mijns inziens zullen vele Europeanen hun vaderland, het land van hun kinderen en kleinkinderen, niet zomaar op gaan geven om te voldoen aan de zogenaamde dictatoriale mondiale ideologie die vanuit de VN geleid wordt. De EU valt onze tradities aan.
www.xandernieuws.net

Wat Merkel met de Duitsland heeft gedaan, is vergelijkbaar met wat Rutte in Nederland en Macron in Frankrijk hebben gedaan.  Onderstaand bericht laat weten dat de “Merkel-jaren” Duitsland drastisch hebben geruïneerd. Groot banenverlies in de auto-industrie en chemische bedrijven, experts verwachten in de autobranche de komende jaren zeker 250.000 ontslagen.

Privébezit wordt door overmatige regelgeving onrendabel en zal overgaan naar de staat, dwang voor isolatiemaatregelen, belastinggeld wordt niet gebruikt voor achterstallig onderhoud aan bijvoorbeeld de infrastructuur. Werken tot 70 jaar, anonieme goudaankopen moeten drastisch worden verminderd, groot huizentekort voor de nationale bevolking, cash geld wordt langzaam afgeschaft. Een nieuwe “censuurwet” zorgt ervoor dat kritische meningen door deze wet automatisch als “haatcommentaar” zullen worden gelabeld en gecriminaliseerd kunnen worden.
https://connectiv.events

Er komt altijd, buiten de afstammelingen van de club van Rome, één naam voor als grote sponsor van het promoten van het onrealistische communistische globalisme, en dat is George Soros, die allerlei organisaties financieel steunt zoals Antifa, Extinction Rebellion, de klimaatwaanzinnigen en de anti-Zwarte Pieten dramamakers. Ook betaalt Soros een aanzienlijk deel van de Europarlementariërs om de stemmen in het voordeel van de EU te blijven krijgen, lijkt me.

Via de “Open Society Foundation” van Soros, de president is Patrick Gaspard, een aanbevolen lid van de jaarlijkse globalistische top bij Concordia, die naast de Algemene Vergadering van de VN plaatsvindt. Op pagina 43 van het rapport van deze vergadering in 2018 staat dat steden en de privésector het voortouw nemen voor vluchtelingen en migranten en het panel legde de basis voor de doeleinden van de OSF van George Soros. “Het sponsoren van vluchtelingen, investeringen in de particuliere sector en belangenbehartiging en beleid op stadsniveau ter verbetering van menselijke migratie”.

In een dialoog getiteld “Steden en wereldwijde migratie, innovatie, partnerschap en leiderschap” werd openhartig gesproken over het doel om steden te gebruiken om de wil van nationale regeringen inzake immigratiebeleid te dwarsbomen en zelfs te overwinnen. Het maakt allemaal deel uit van een gecoördineerd plan op wereldschaal.

In de video op onderstaande pagina zegt de burgemeester van Atlanta dat wat wij als burgemeesters in onze steden doen, lijkt misschien kleinschalig, maar dat het echt een deel uitmaakt van een veel groter gesprek en een grotere revolutie, als je wilt, wat betreft hoe we onze problemen van immigratie en migratie aanpakken. In dat licht van steden die meewerken aan de immigrantenagenda van Soros en de zijnen is Soros een nieuwe groep gaan financieren, genaamd “Mayors Migration Council”, een initiatief om steden te helpen hun stem en belangen te laten weerspiegelen in internationale beraadslagingen en beleidsmaatregelen met betrekking tot vluchtelingen en migranten. Een interessant artikel met veel informatie.
www.worldtribune.com

De EU, die de CO2-regulering op 17 april 2019 liet ingaan, wil dat vanaf 2030 alle Europese autobouwers voor hun wagens een gemiddelde uitstoot van amper 59 gram CO2 per kilometer kunnen voorleggen, wat overeenkomt met een brandstofverbruik van 2,2 liter diesel per 100 kilometer.

In 2018 lag de gemiddelde uitstoot van nieuwe auto’s licht boven de 120 g/km. Dat is ongeveer twee keer de uitstoot die op lange termijn zal worden toegelaten. Zelfs de bekwaamste ingenieurs kunnen geen verbrandingsmotoren bouwen die voldoen aan de normen die de EU stelt en die direct terug te herleiden zijn naar de “verduurzaamheidsagenda” van de Verenigde Naties, Agenda 21, waarin wordt gesteld dat het privébezit van een auto niet meer zal kunnen. Datzelfde geldt voor privégrondbezit.

De EU, die deze mondiale “transitie” om meer elektriciteit te gaan verbruiken en minder grondstoffen en dus de ook de elektrische auto promoot, gaat er in haar juridisch bindende formule om emissies te berekenen voor het gemak van uit dat elektrische auto’s geen CO2 uitstoten. Er is aangetoond da t- in de context van de Duitse energiemix – een elektrische auto iets meer CO2 uitstoot dan een dieselwagen.

Een middelgrote elektrische auto in Duitsland, zo bevestigt dit onderzoek opnieuw, moet 219.000 kilometer rijden vooraleer hij het beter begint te doen dan een dieselauto en de batterij zal dat al niet mogelijk maken.
www.tijd.be

Mijns inziens moet dit kabinet ontbonden worden, aangezien het een pro-EU (verplicht ook door het Verdrag van Lissabon) en dus anti-Nederlandse instelling heeft en dat zien we terug in het wanbeleid dat Nederlanders discrimineert. Een kabinet dat door de, niet bestaande, klimaathysterie de hardwerkende Nederlanders financieel uitkleedt en zeer gevaarlijke individuen gewoon los rond laten lopen. Omdat de EU en de VN zagen dat het goed was… Nexit is noodzaak voor het behoud van onze vrijheid, de vrijheid van meningsuiting en uw privacy.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De EU probeert onze tradities zoals Zwarte Piet te vernietigen

 1. Blaffertje zegt:

  “De EU probeert onze tradities zoals Zwarte Piet te vernietigen”.
  Niet alleen dat.
  Ze proberen ons helemaal naar de kloten te helpen.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Grote zakken voor je ballen:

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  De E.U. is net een opstandig klein kind. Ze willen dit, ze willen dat, en als het niet lukt gaan ze staan te schreeuwen en staan te stampvoeten. Maar een ding word nogal eens gauw vergeten omdat men niet verder nadenkt dan zijn neus lang is. Islam en E.U. gaan niet samen door EEN deur. Nu niet, dan niet, en nooit niet. Er telt bij islamieten maar EEN wetmatigheid, en dat zijn de wetten in de Koran. Ze spugen op al het andere. De Islam zal de E.U. machthebbers vermoorden en Europa innemen. Deze realiteit kwam ik nog nooit ergens in een beschrijving tegen. Want twee kapiteins op een schip betekent dat een van de twee dient te verdwijnen. En wie dat is laat zich makkelijk raden. De ene rotzak word ingewisseld voor de andere !

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Sterker nog: Adolf Hitler, Vladimir Lenin, Leon Trotski, Jozef Stalin, Winston Churchill en talloze andere Europeanen wilden al na WO I een Verenigd Europa verven maar dan onder hun eigen verderfelijke ideologieën! En dat is hen, gelijk naar Napoleon Bonaparte, NOOIT gelukt en dat gaat ook voor de gehate EU op omdat ze al die tientallen landen in geen eeuwigheid kunnen samenvoegen! Naar de hel met die gehate EU!

   Geliked door 3 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Globalisering, Nieuwe WereldOrde, EU, VN, NATO is allemaal één pot not !!!
  We gaan er aan kapot !!!
  NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT !!!
  Weer baas in eigen huis !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Metdank aan. BALKENENDE. van het. CDA. ( Christen. Democratisch. APPEL, ( men diene zich DAT. . te herinneren tijdens de. volgende. verkiezingen!!! + de donaties, geschonken aan de palestijnen, door madam Kaag, ( MOSLIMA.??)🤑…….. en de beerput dicht gehouden😀 via VVD, 🤠 D66,😂 En PvdA 😡 …………..door diefstal / ontvreemding! van. Pensioengelden !! 😡 ……..

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  De EU probeert onze tradities zoals Zwarte Piet te vernietigen
  * * *
  Ik wist niet dat in delen van Zwitserland ook St Nicolas wordt gevierd, paar dagen eerder dan NL, maar dat maakt niet uit.
  Wat wel een verschil is, zijn de zwarte Pieten.
  Zien er eerder uit als doodsbrengers. Heeft de U.N daar al haar beklag over gedaan ?
  Een Albanees, een nieuwe “Zwitser”, vond ’t maar niks en stak Sinterklaas mer een mes in de rug.

  BRON:
  https://m.20min.ch/ro/news/faits_divers/story/un–schmutzli–poignarde-par-un-ado-de-15-ans-23837669

  Geliked door 2 people

 7. Lot zegt:

  De tweede van links onderste foto, lijkt een islamitische terrorist! haha. Is dat wat ze er van gaan maken?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s