Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor klimaatterroristen: “Het gaat om de val van het maatschappelijk systeem”

Screenshot_51.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Klimaat-hysterici en milieuterroristen worden een steeds groter gevaar. Nu heeft ook de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BfV) daarvoor gewaarschuwd. Mogelijke doelwitten van de linkse extremisten zijn voertuigen, schepen, luchthavens en zelfs bedrijven waar men dieren houdt. In naam van de “klimaatbescherming”is voor de zelfbenoemde “Antifascisten” alles toegestaan – ook gewelddadige acties houdt de BfV voor mogelijk.

Duits - Zuerst

Zo werd op Pinkstermaandag in Kiel een compleet cruiseschip aan de afvaart gehinderd en kon pas vertrekken, nadat de politie 46 van de relschoppers had opgepakt. Steeds vaker vindt de terreur ook in het dagelijks leven plaats – bijzonder agressief reageren de linkse milieu-relschoppers op grote terreinwagens, zogenaamde SUV´s. In juni stonden bij een grote Porsche dealer in Keulen meerdere dure sportwagens in brand. In augustus werden zelfs tegelijk 46 auto´s van een Jaguar dealer in de deelstaat Hessen verwoest. Kort daarna eisten linkse extremisten op internet de daad op en rechtvaardigden deze met de “verwoestende technologie”, die het klimaat en het milieu schade zou toebrengen.

Voor de BfV zijn dat geen incidentele gevallen meer, maar een maatschappelijke trend. Linkse extremisten zouden propageren dat economische groei en kapitalisme niet verenigbaar zouden zijn met de bedoelingen van de klimaatbescherming. Om een klimaatcatastrofe te voorkomen, zou daarom een “systeemverandering” nodig zijn. Daarmee bedoelen ze met systeemverandering geen politieke verandering of de investering in innovatieve technologieën, aldus de BfV. “Het gaat veelmeer om de val van het kapitalistische maatschappijsysteem en een politieke nieuwe orde in de zin van de desbetreffende ideologie die zij vertegenwoordigen.”

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor klimaatterroristen: “Het gaat om de val van het maatschappelijk systeem”

 1. Pingback: Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor klimaatterroristen | JDreport.com

 2. Henk.V zegt:

  Aan die ondubbelzinnige conclusie van bekwame onderzoekers hebben wij genoeg, denk ik.

  Geliked door 3 people

 3. Bastiaan 2000 zegt:

  Dit had ik al voorspeld, jaren terug al. En het gaat nog erger worden. De politiek heeft dit allemaal gestuurd. Links wil dit, links wil complete chaos. Daaruit kunnen ze bestaan, uit haat tegen anderen, dan is hun voedingsbodem.

  Ik houd rekening met stenen van viaducten, onklaar gemaakte remmen, losgedraaide wielmoeren etc etc. En aangepakt zullen ze niet worden, want dit is wat de bedoeling was van de EU. Een totale haat.

  Geliked door 3 people

 4. Qvic zegt:

  De Antifa’s wonen veelal nog bij hun ouders of in kraakpanden, deze beroepsdemonstranten ontvangen 10 tot 30 euro per uur zwart en worden contant uitbetaald. Want dit wordt (il)legaal uitbetaald door de NGO’s of linkse politieke partijen en linkse organisaties. De Antifa’s zijn de ideale nuttige debielen die de gewenste chaos kunnen veroorzaken in de samenleving. Deze knokploegen die geweld niet schuwen worden te kus en keur opgeroepen om elk tegen geluid in hun kiem te smoren, die een eventuele bedreiging kunnen vormen voor de linkse politieke partijen. Zodat de linkse politieke partijen steeds meer macht over de samenleving krijgen. Vaak weten ze zelf niet eens waar voor zij moeten demonstreren, want als je hen hun mening vraagt, dan kunnen enkel maar kreten laten horen of verwijzen zij je naar een ander. Maar O wee als zij in de minderheid zijn of dat de tegenstanders geducht zijn, dan gaan zij als angsthazen er tussen uit.
  Het is het zelfde als bij de moslims, als de tegenstanders sterker of in de meerderheid zijn. Dan zijn zij in eens niet meer van de partij. Dit geeft al eigenlijk aan dat het lafbekken zijn.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Door linkse partijen is een fijnmazig ontelbare malen vertakt subsidie netwerk opgezet waarbij subsidie gelden van de ene NGO naar de andere NGO overgaan totdat uiteindelijk het hele zicht weg is wat de eindbestemming is van het geld. Door deze verknipping van de subsidie gelden is het mogelijk de voetsoldaten van links te onderhouden. Dat alles natuurlijk bovenop de uitleringen die ze al jaren legaal krijgen. Ik ken de types. Gaan solliciteren met leren jasjes en afgetrapte gympen en de haren geverfd in regenboog kleuren. Ze zorgen dat hun uitstraling dusdanig is dat geen enkele normale werkgever ze aanneemt. Op deze wijze voldoen ze aan hun sollocitatie plicht en kunnen zo toch hun hele leven lang tot 13:00 uur in de middag in hun nest blijven liggen. Het niet werken verkopen ze onderling als hun strijdt tegen het kapitalisme.

   Like

   • bezigebij63 zegt:

    Daar is wat aan te doen. Zorgen dat ze worden afgesneden van hun geldstromen zoals dat in de VS gebeurt als ze geen prestatie leveren bij werkloosheid. Kunnen ze de huur en onderhoud niet meer betalen en slapen ze bij de ratten.

    Like

 5. Tistochwat zegt:

  Linkse griezels!

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Kapitaalvernietiging, om het Euro-communisme zo snel mogelijk door te kunnen voeren…..

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Hovawart; Het Eurocommunisme zal geen enkele kans van slagen hebben. Het Eurocommunisme (de ongelovigen) zullen worden vernietigd door de islamieten. Niet vergeten, alleen al in ons land komen er jaarlijks 100.000 islamieten over de speciaal voor hen geopende grenzen. Diezelfde islam zal ons te grazen gaan nemen. We zijn als vogeltjes voor de poes. Het leger en de politie worden kapot bezuinigd, terwijl de laatste de vriend is van de moslims. Het zal de eerste keer niet zijn dat de politie fout was, in 40-45 was dit ook al het geval.

   Geliked door 1 persoon

 7. Ray zegt:

  Als de BfV ze al betiteld als terroristen krijg ik een RAF déjà vu. Erbij de laagopgeleide islamitische gelukzoekers alias gespuis die volledig los gaan en ons geluk kan niet op. Nu wachten tot wij het zat zijn en verruwen of nog erger extremistisch worden omdat de aanpak vanuit Brussel uitblijft juist uit piëteit door de overgrote meerderheid van knuffelaars van asociaal illegaal gespuis uit veilige landen.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Het is weer lachen met de nos, de aarde gaat met 3,5 opwarmen. De ene linkse klimaat pipo na de andere aan het woord. Wat worden we toch voor gelogen. Alleen maar om geld uit de zakken van de burgers te kloppen.

  Geliked door 1 persoon

 9. vangie1206j zegt:

  Dit soort links geweld noem het terreur moet men met tegen terreur beantwoorden maar daar zijn die politieke schijtluizen te laf voor

  Like

 10. Perception zegt:

  Qvic, je hebt 100% gelijk.
  Er staan div filmpjes op internet waarin ze het zelf bevestigen.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het enige “nieuws” hieraan is dat het nu ook van hogerhand erkent wordt want dit speelt al vele vele jaren, Peter Siebelt heeft er jaren geleden al een boek over geschreven; Econostra (Het netwerk achter Volkert van der Graaf).
  Hij had voor een opsomming van de misdaden door deze linkse organisaties vele bladzijden nodig en gaf daarbij aan dat zelfs deze lange lijst nog niet eens helemaal compleet was.
  Middenin dit web van milieuterroristen staat de Landbouw Hogeschool in Wageningen en dat betreft niet alleen (voormalige) studenten maar tevens een aantal van de docenten.
  Het gaat zelfs zo ver dat ze een heus handboek hebben met tips bij verschillende ‘acties’.
  Daar staat bijvoorbeeld dat ze tijdens inbraken of brandstichtingen goedkope kleding moeten dragen en deze na afloop niet weggooien maar vernietigen, aangeraden wordt om niet eigen kleding maar bijvoorbeeld spullen uit de kringloopwinkels zodat het niet te herleiden is.
  Andere tip is schoenen dragen die een paar maten te groot zijn en deze op te vullen.
  Ook hanteren ze een code in geval van arrestatie, er mag in geen geval iets gezegd worden voordat de advocaat van de terroristen is gearriveerd.
  Het ‘leuke’ is dat Volkert zich niet aan hun code gehouden heeft waardoor anderen zijn gepakt of in beeld gekomen bij justitie en daarom wordt Volkert nu door zijn oude vrienden met de nek aangekeken!

  Like

 12. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 13. henk verhoef zegt:

  mooi van de evoluie is dat niemand het kan stoppen
  Het beest mens ( onderdeel van alles vretenede zoogdieren) is in rap tempo bezig zich zelf weg te degenereren
  Een heel klein ziekteje zoals de mazelen en zie paniek in de tent op verweg eilandje( ineens mazelen belangrijker dan opwarming/stijging zeespiegel — ja )
  We weten van gekheid niet meer hoe gek we zijn– de mens denkt even klimaat en zo te kunnen veranderen– iets wat al een 15 (of meer) miljard jaren goed werkt in een 50 jaar met 10 miljard vreters te veranderen–
  Zal wel de armoede verdeling ( rijkdom/intelect verdeling is zinloos) en dat gaat gepaard met moorden en moorden
  Gelukkig hoeft kain tegen abel niet meer- want hebben we ( dus iedereen )atoombommen en zijn gek genoeg om duie te geen gebruiken( wat is verschil tussen bomgordel en kernbom
  Maar anders komt de evolutie wel op met een heel klein virusje of nog intyeressanter– het is nu al veel moeilijker “normaal” te regenereren== moet nu reeds vaak via KI ( wat is verwschil met clonen!!)
  of anders helpt de verantwoordelijke vrouw/draagster wel met een klein beetje zuipnen/blowen slikken tijdens de draagtijd– voor de broodnodige FAS kindjes( medisch verdien model)
  HOEVEEL “NORMALE” KINDEREN WORDEN ER NOG GEBOREN– AHHD/AUTISTEN/ ASPERGES TOT ZWAK BEGAAFDEN
  Zal mijn tijd wel duren

  Like

 14. Meine zegt:

  Soros.

  Geliked door 1 persoon

 15. verwardeman zegt:

  Ach , en als die thuiswonende linkse kut-gastjes later groot zijn , hebben ze een grachtenpand en
  een dikke kar met chauffeur !
  Misselijk makende afgunstige gore parasieten , dat is die linkse muk !
  Dat hebben ze georven van die babyboomer generatie , zo links en afgunstig als de pest , een
  ander het licht in de ogen niet gunnen met hun gelul over anti-materialisme en anti-autoritair !
  Anti-autoritair ???????????
  Kijk vandaag de dag eens hoe ze de baas spelen en in wat voor paleizen ze wonen !
  Nee , dat links heb ik voorgoed uitgekotst , walgelijke leugenachtige parasieten dat het zijn !
  En die kut-larven van hen zijn geen haar beter……………

  Geliked door 1 persoon

 16. Anna zegt:

  Inderdaad het gaat om de “ val van het systeem “ en Rutte staat daar in Madrid op de klimaat conferentie vrolijk te vertellen dat wij Nederland andere landen daarbij wel kunnen helpen.
  Lekker landje dat Nederland het blijft toch altijd weer de Koopman en de dominee…..
  En nu is zeer duistere destructieve zaakjes.
  Hoeveel Nederlanders zouden nou echt willen inleveren als het om klimaat gaat.
  Maar verdienen….. ja dat willen we wel maar daarbij wordt niet verteld dat “ productie” invloed heeft op vervuiling…..

  Like

 17. Pingback: Alarmistische taal werkt. Of toch niet? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s