Migrantengeweld: Zweden verliezen het vertrouwen in hun regering

Screenshot_50

De sociaaldemocratische Zweedse minister-president Stefan Löfven.

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De meerderheid van de Zweden heeft blijkbaar haar vertrouwen in de linkse regering verloren. Bijna 90% vertrouwen het haar niet toe om binnen de komende zes maanden heer en meester te worden over het ontaardende geweld van migranten-bendes.

journalistenwatch

In een door het Sifo-instituut uitgevoerde enquête is slechts 8% van de Zweden van mening dat de regerende sociaaldemocraten het toenemende probleem van het bendegeweld kunnen oplossen. 88% gelooft daar niet meer in – zij denken dat de omvang van het geweld of gelijk blijft of de komende maanden nog zal toenemen, bericht de Zweedse krant “Expressen”.

Nog maar een minderheid denkt dat de door de politiek en de politie voorgelegde maatregelen effect zullen hebben.

De woordvoerder van het Sifo-instituut, Toivo Sjörén, gelooft dat het volledige gebrek aan vertrouwen een serieus probleem zou zijn voor de regering. Het zou zeer ernstig zijn wanneer de staat niet meer datgene zou kunnen leveren wat deel van het maatschappelijk contract zou zijn.

“Natuurlijk moeten de regeringsleden de grootste verantwoordelijkheid dragen. Maar het kan tot wantrouwen in de samenleving leiden wanneer het vertrouwen in de politie en de politiek zo gering is”, verklaarde hij volgens “Breitbart”.

Vorige week had de Zweedse minister-president Stefan Löfven een bezoek gebracht aan Gotenburg en aangekondigd dat de politie maatregelen zou nemen die binnen zes maanden een positief effect tegen het bendegeweld zouden opleveren.

Hij blijft blijkbaar nog steeds dromen dat er geen verband zou bestaan tussen de stijging van het ontaardende bendegeweld en de massa-immigratie in de afgelopen jaren, hoewel meerdere Zweedse media ermee beginnen te wijzen op een groot aantal migratiegerelateerde delicten in het land.

“De segregatie is erop terug te voeren dat er in deze gebieden te weinig werk is en teveel werklozen”, aldus de 62-jarige voorzitter van de sociaaldemocratische Arbeiderspartij, Stefan Löfven. Het zou helemaal niets uitmaken wie daar zou wonen. “Wanneer u in Zweden geboren mensen onder dezelfde omstandigheden onderbrengt, krijgt u hetzelfde resultaat”, blijft hij dapper beweren. Holle frasen, die de Zweden blijkbaar niet meer van hem willen aannemen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Migrantengeweld: Zweden verliezen het vertrouwen in hun regering

 1. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Ik kan me er wel iets bij voorstellen zo langzamerhand

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou, nou, nou.
   Die Löfven is natuurlijk ’n bijzonder grote achterlijke linkse schurk die bij z’n volle verstand en met 100% opzet totaal geen verband wil leggen tussen de massa-immigratie en het terrorisme in zijn land…!

   Like

 2. Steven zegt:

  En wat gaat men daar aan doen?….. NIETS!!
  Sterker nog,….nog meer drugdealers ophalen uit Afrika en daarna gaan KLAGEN dat het uit de hand loopt!

  Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Wij kunnen de laatste nieuws uit Zweden beschouwen als “Sonja goed nieuws show”. Eindelijk worden de Zweden met een schrik wakker. Zij beginnen in te zien welke immense chaos en verwoesting de massa-immigratie en multiculturalisme het land hadden bezorgd. Zij beginnen in te zien dat de leiders van pro islam, pro EU en pro immigratiepartijen hebben hun volk decennialang misleid. Het is eigenlijk nog een wonder dat 8% van de bevolking nog steeds vertrouwen heeft in leiders die verder willen doorgaan met het traject van verwoesting en nog meer import van beesten uit islamitische landen en Afrika. De politie is niet in staat om de boel te repareren en grondig uit te mesten. Voor zo’n karwei moet men eerder commando-eenheden naar de geïslamiseerde gebieden sturen … met: A LICENSE TO KILL.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  “Migrantengeweld: Zweden verliezen het vertrouwen in hun regering”.

  Het zal ook tijd worden! Zelfs bij veel geweld blijven de Zweden slapen.

  Geliked door 1 persoon

 5. koosv8 zegt:

  Het is wel duidelijk dacht ik, mensen van LINKS hebben een plak staal voor hun kop. En ze zien daardoor de realiteit niet, dus oplossingen kan men echt vergeten uit die hoek. Ze zijn over de hele aardbol hetzelfde.

  Like

  • Lot zegt:

   Het is een slavisch ras! (en turks/arabisch/latijns, hetzelfde volk) Ze werden slaven genoemd 4000 jaar geleden. Ver voordat zij ontvoerd werden door de turken. De magyar, de overste priester van de priesterelite, die zijn slaven aanstuurde en die deden wat hen gezegd werd, hence slaven gedrag. De magyar is de meester/meister/master. Dat woord meester is daarvan afgeleid, wij hadden namelijk een egalitaire samenleving waarmee wij Griekenland hebben gesticht. Wij hadden geen meestertjes. Dat slavische ras is tussen ons gemixt, gelukkig kan ik ze wel herkennen. Daarom is Rusland ook zo leeg, die mensen wonen nu in Amerika en west Europa.

   Like

 6. Mary zegt:

  “88% gelooft daar niet meer in”, als het schip onder water gaat worden de sociaaldemocraat stemmers wakker, het was overduidelijk al een tijd zinkende hoor, wat een volk…………nu dat zelfde soort volk in Nederland (Rutte en Co stemmers) zouden die ook een keer wakker worden??

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Ik denk het wel, dat zegt natuurlijk ook niet veel, wie ben ik. MAAR IK HEB ZO’N VERMOEDEN. EN DE WINTER? OOK.
   Maar we zien het wel, hopen doe ik het..

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  De meerderheid van de Zweden heeft blijkbaar haar vertrouwen in de linkse regering verloren.

  Nu al? 👿

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Rijkelijk laat zou je denken als ‘het volk’ dat nu pas in de gaten krijgt, de vraag is of dit zich ook bij verkiezingen zal laten zien of dat men toch uit macht der gewoonte opnieuw op de socialisten gaat stemmen.

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Nu pas???
  Zal het komen door hun linkse hesentjes waar een steekje aan los is???

  Like

 10. Lucky zegt:

  Noorwegen
  https://www.breitbart.com/crime/2019/12/03/muslim-men-beat-christian-street-preacher-in-norway/

  Muslim Men Beat Christian Street Preacher in Norway
  Moslimmannen mishandelen Christelijke Straatpredikant in Noorwegen

  A gang of four Muslim men attacked a Christian street preacher in Norway, kicking him in the face and threatening to kill him if he did not convert to Islam.

  The four men approached Roar Fløttum last week when he was preaching and praying for the sick on a street in Trondheim and asked him to come with them to pray over a friend who was injured. When they got him alone, they pushed him down a cellar staircase, beat him, robbed him, and threatened to kill him if he did not convert to Islam, as reported by the Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians in Europe, a Vienna-based watchdog group

  Nl:
  Een bende van vier moslimmannen viel een christelijke straatprediker in Noorwegen aan, schopte hem in het gezicht en dreigde hem te doden als hij zich niet bekeerde tot de islam.

  De vier mannen benaderden vorige week Roar Fløttum toen hij predikte en bad voor de zieken in een straat in Trondheim en vroegen hem mee te komen om te bidden voor een gewonde vriend. Toen ze hem alleen kregen, duwden ze hem een ​​keldertrap af, sloegen hem, beroofden hem en dreigden hem te doden als hij zich niet bekeerde tot de islam, zoals gemeld door het Observatorium voor onverdraagzaamheid en discriminatie van christenen in Europa, een Wenen- gebaseerde waakhondgroep

  Like

 11. Ik ben gestopt met reizen, geen zin om mij te ergeren. Maar mocht ik ooit nog weer eens een Domme Zweed tegenkomen, dan zal ik zeggen; Kötvölk, stik ‘dr maar in!

  Like

 12. Carlos zegt:

  Wat gaat de premier aan al dat geweld doen? Ik vermoed dat hij een dialoog zal aangaan met de kopstukken van de bendes en zal.proberen hen af te kopen met geld en gunsten

  Like

 13. Thomasson zegt:

  In veel Friese dorpen staan oorlogsmonumenten ter nagedachtenis van dorpsbewoners, of zo maar jongens uit de Blokhuis gevangenis (Leeuwarden), die werden gefusilleerd n.a.w. acties tegen de Moffen. Misschien is dat geen slecht idee deze methode aan te passen op moslims die de autochtone bevolking aanvallen. Voor ieder aangevallen man, krijgen tien van katoen. Men hoeft ze niet af te maken. Het is genoeg om ze half dood te slaan. Daar leren ze zich te gedragen. Wie lief is krijgt lekkers, wie stout is, de Roo.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Sorry het moet zijn: wie stout is de roe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s