Geef ons een “monster” om onze vijanden te verslaan

Screenshot_54

(Door: Jan A.)

Onze rechtse politici kokhalzen van de moslims en de linkse politici beschermen hen en loodsen de migranten massaal de EU binnen. Zij redeneren zogenaamd correct en hebben zogenaamd goede intenties, maar zijn véél te soft om ons te kunnen helpen. Met softies, die het politieke spel mee spelen, maar onvoldoende resultaten behalen, kunnen we niets aanvangen. De tijd van blabla is voorbij.

Wij hebben een “monster” nodig die de vijand plat walst. Wij willen een sterk leider met een warm hart voor het eigen volk, met een schitterend brein, maar die een onoverwinnelijk krachtig monster is voor onze vijanden. Een man die korte metten maakt, orde op zaken stelt, recht door zee is en met extreem sterke krachten regeert.

Laat dat sterkste “monster” maar komen, via democratische weg of niet, maakt niet uit. Hij moet snel komen, want het water staat ons tot aan de lippen. We willen niet verzuipen.

Door:
Jan A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet. Bookmark de permalink .

18 reacties op Geef ons een “monster” om onze vijanden te verslaan

 1. cruys045 zegt:

  Goed stukje maar ik zou het om willen draaien We worden al decenia lang bedreigd door n monster een goede Leider en bestrijder van dit monster is er 3 kabinetten lang Maar het het volk koos al drie maal de leider op weg naar de muil van het monster .

  Geliked door 1 persoon

 2. VanColle zegt:

  We hebben een heel goed team de PVV alleen het volk wil het niet want uitspraken zijn te hard wat willen ze dan onder de voet gelopen door zgn correct te stemmen Het team steekt zijn nek uit wordt niet gewaardeerd

  Geliked door 1 persoon

 3. Als de democratische regering zwak en weekhartig is en niet de belangen van het volk verdedigt, zelfs het tegendeel doet, namelijk het weggeven van de soevereiniteit van land en volk aan buitenlandse machthebbers, zoals de EU/Brussel, dan heeft dat verkochte- en verraden volk, het recht, nee zelfs de plicht om in te grijpen en de soevereiniteit van land en volk te waarborgen. Dat zal niet op democratische manier gebeuren want de democratisch gekozen macht, is collectief schuldig aan de teloorgang van de vrijheid en economische teruggang en zal alle middelen inzetten om op het pluche te blijven en daartoe hun destructieve macht gebruiken. De regering c.s. is de vijand van het volk.

  Geliked door 4 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Dat dit dankzij de regerende lamlullen niet meer lang op zich zal laten wachten moge duidelijk zijn. De geschiedenis zal zich herhalen. Gelet op de kleurrijke schakeringen van de mislukte multicultuur zijn Ahnentafels dit keer niet nodig. Zelfs de voormalige blanke Oostblokkers zijn gemakkelijk te onderscheiden van ons.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucie zegt:

  Een “monster” zoals Wladimir Putin,deze man heeft de oligarchen het land uitgegooid en dat vreselijke bedrijf Monsanto.
  Hij doet veel goeds voor het land en het volk,ook al wordt hij hier in het Westen overal van beschuldigd wat slecht is.Ik ben allang tot de conclusie gekomen dat alles waar hier slecht overgesproken wordt juist goed is.
  Geef mij maar Putin als premier,zelfs nog liever ook als president.

  Geliked door 3 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Inderdaad, we hebben een sterke man nodig. Een man die uit het juiste hout is gesneden. Een man, die stevig in zijn schoenen staat. Een man met charisma. Een man, die niet bang is voor de duivel. Een man, die eerlijk is, Een man, die een goed geheugen heeft. Een man, die oprecht is. Een man, die niet grisselijk graait. Een man, die de massa kan mobiliseren. Een man, die de stier bij de hoorns pakt. Een man, die niet met zich laat spelen. Een man met ballen en een ruggegraat. Een man, die niet naar de pijpen van hogere belangen danst. Een man, die zijn stem weet te verheffen. Een man, die zich niet in een cordon sanitaire laat drukken. Een man, die niet bang is, om de vloer aan te vegen met de politieke correctheid. Een man, die extreem links alle hoeken van de kamer laat zien. Een man, die het momentum aangrijpt. Een man die de elite in Brussel een poepje laat ruiken. Een man met gevoelens, Een man met een geweten. Een man met respect voor belangen, problemen, verlangens en wensen de burger. Een man, die recht door zee is. Een man, die stormen kan trotseren. Een man, die niet met de stroom mee drijft. Een man, die zich niet laat chanteren. Een man, die armen uit de mouwen kan steken. Een man, die de grove bezem kan hanteren. Een man, die boeven, schurken, bandieten en tuig bij de lurven pakt. Een man, die schoon schip maakt. Een man, die …… Een man, die …… Een man, die …… Een man, die …… Kortom een man, die van wanten weet.
  Er is slechts een klein probleempje. Waar vind je zo´n duizendpoot ??? Dit soort mannen zijn niet dik gezaaid. Je moet ze met een vergrootglas zoeken. Ze lijken wel uitgeroeid door loslopende huiskatten.

  Geliked door 2 people

 7. Rensk. zegt:

  Welvaart levert geen krachtige mensen. Pas als men dieper dan diep in de put zit dan komt de kracht naar boven. Men moet kennelijk eerst het einde van de put zien voordat men besef krijgt.

  Vergeet niet dat de beste uitvindingen ook gedaan zijn in zeer slechte tijden. Zo is het altijd in de gescbiedenis gegaan en zo zal het ook nu weer gaan. We zitten nog lang niet tot het einde van de diepste put. Het is niet anders. De mens is in dat opzicht van nature erg dom en heeft kenneijk iedere keer weer een enorme trap onder zijn /haar achterste nodig (zacht gezegd) voordat het inzicht /realiteit weer tot normale proporties komt. Nu is dat inzicht zeer ver te zoeken als je ziet waar men zich mee bezig houdt. Gendergelul/vrouwenquote/verheerlijken van een totalitair systeem Islam geheten/welk speelgoed en welke kleur etc etc etc. Een woord? Belachelijk

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Onze rechtse politici kokhalzen van de moslims en de linkse politici beschermen hen en loodsen de migranten massaal de EU binnen. Zij redeneren correct en hebben goede intenties

  Linkse ‘politici’ en: ‘redeneren correct’ en ‘hebben goede intenties’?
  Is dit een grapje?

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Nederland heeft alleen maar knikkende knieën volk en regenboog idioten… haha

  Geliked door 1 persoon

 10. Leon Theunisz zegt:

  Die is er die zit in Italië en werd aan de kant gezet het begint met een S en eindigt op
  Ini.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hier nog een VERRIJKEND stuk Rutte-stront. Maar rijdt wel lekker in een auto rond. Gejat ws, anders van onze centen!
  https://www.ed.nl/eindhoven/verdachte-van-mishandeling-in-geldrop-heeft-totaal-geen-respect-voor-politie~a4c79f41/?referrer=https://duckduckgo.com/

  Geliked door 1 persoon

 12. verwardeman zegt:

  Heb je op politiek 24 ook de installatie gezien van Chris Jansen , het nieuwe kamerlid voor de PVV ?
  Behalve trouw zweren aan de grondwet moest hij – van die Harib , die voorzitter – ook TROUW
  ZWEREN AAN DE KONING…………………………………………..
  Trouw zweren aan die koning is trouw zweren aan de BILDERBERGERS , en dus trouw zweren
  aan EU , globalisme , islamisering enz ……………………..
  Geen wonder dat Geert bij de afgelopen twee verkiezingen ” onzichtbaar ” was , en dat hij van
  staatswege beschermd wordt…….
  Zodra hij – en PVV en FVD – echt tegenstand zouden gaan geven ” breken ze de eed van trouw ”
  en zijn ze strafbaar of – zoals Fortuyn – worden ze kaltgesteld.
  We zullen het zelf moeten doen , jammer.

  Geliked door 3 people

 13. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/meisje-confronteert-haar-isis-verkrachter-op-tv-nadat-deze-als-migrant-in-duitsland-bleek-te-leven/

  Meisje confronteert haar ISIS verkrachter op TV nadat deze als migrant in Duitsland bleek te leven

  In 2014 werd een 14 jarig Jezidisch meisje door ISIS terroristen ontvoerd en drie maanden lang meerdere keren per dag als seksslavin verkracht. Ze wist te ontsnappen en werd in Duitsland als vluchteling toegelaten. Tot haar verbijstering kwam ze twee jaar later in Stuttgart haar belangrijkste ISIS verkrachter op straat tegen. De man was vermomd als migrant naar Europa gereisd, en kon daar vrij leven. De Duitse politie deed vervolgens… helemaal niets.

  Ashwaq Haji Hamid herkende Abu Hamam meteen, en bracht vervolgens de politie en asielautoriteiten op de hoogte. Hoewel die de terrorist op CCTV beelden herkenden, zeiden ze dat ze niets konden ondernemen omdat de man als ‘vluchteling’ was geregistreerd.

  Uiteindelijk werd de man in Irak gepakt.

  Volgens The Independent was Ashwaq zo geschrokken toen ze in Stuttgart haar verkrachter op straat tegenkwam, en zo bang geworden toen de Duitse autoriteiten weigerden iets te ondernemen, dat ze terug vluchtte naar Irak. In Duitsland vreesde ze namelijk meer voor haar leven dan in de oorlogszone waar ze vandaan was gekomen.

  De grote vraag is hoeveel als vluchtelingen vermomde terroristen Europa nog meer heeft toegelaten, en van hoeveel van hen dat bij de politie en de overheid bekend is. Van eerdere, soms zeer hooggeplaatste klokkenluiders uit de Duitse politie en inlichtingendiensten bleek dat het minimaal om enkele duizenden moslimterroristen gaat die ondanks hun verleden vrijelijk in Duitsland mogen blijven.

  Want ‘vluchteling’, want ‘moslim’ – de twee tovertermen die je in bijna heel West Europa een garantie lijken te geven op onbeperkte, duidelijk ongecontroleerde en bijna altijd permanente toegang en financiële verzorging, ongeacht wat je allemaal op je kerfstok hebt.

  Geliked door 1 persoon

 14. ruud beijer zegt:

  Die is er al lang hoor. De naam is PVV. Stem op de PVV en de islam gaat Nederland verlaten. De asielparasieten worden uitgezet.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jules Vismale zegt:

  Dat vreemde heersers de baas worden in landen, waar zij oorspronkelijk niet vandaan komen, en daar alles naar hun grillen willen omvormen is op zich niet eens nieuw! Zo werd ooit een Duitse prinses, Sophia Augusta Frederika, prinses van Anhalt-Zerbst-Dornburg, beter bekend als Catherine de Grote (1729-1796), de keizerin van Rusland en zou zij hierna trouwen met een zekere Pjotr III (1728-1762).
  Deze Pjotr III bleek helaas, gelijk aan Angela Merkel, Frans Timmermans enz., nogal (geestelijk) gestoord te zijnen was hij een groot bewonderaar van de Pruisische vorst Frederik de Grote (1712-1786), net als overigens Adolf Hitler, en kwam hij op de onzalige plannen om Rusland te gaan verduitsen, de vreemdelingenheerschappij te bevorderen tot haar hoogtepunt en probeerde hij de Keizerlijke Garde in Rusland te veranderen in Pruisische of Duitse soldaten!
  Dit werd hem niet bepaald door de Russen en Catherine in dank afgenomen en werd Pjotr III toen diep in het geheim door zijn Russische vijanden vermoord! Niettemin was Catherine op haar beurt ook niet bepaald erg gek op haar zoon Pavel I, beter bekend als Paul I Petrovitsj (1754-1801), ofschoon zij beiden de Franse Revolutie verafschuwden.
  Pavel I maakte op zijn beurt de fout door, gelijk aan zij vader Peter III, de Pruisische discipline in Rusland in te voeren, muziek en wiskunde te verafschuwen en gooide duizenden echte en vermeende tegenstanders zonder vorm van proces in de gevangenis. En ook hij werd, gelijk aan zijn vader, vermoord omdat Pavel I vreemden steeds voortrok boven degenen die hij overheerste en door hen hun cultuur en gewoontes te willen ontnemen!
  En dat is iets wat ook talloze EU-leiders te wachten kan staan in de toekomst omdat zij Europa meer willen (EU)roperen of islamiseren en daarom moeten we ook van hen definitief worden verlost!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s