In een toespraak waarschuwde Frits Bolkestein voor de islamisering van de EU/Nederland

Screenshot_63

(Door: “Balkanske priče”)

Nederland verandert langzaam in een islamitisch land. Het probleem is al 1400 jaar geleden begonnen. Toen is de islam opgerukt vanaf het Arabisch schiereiland en is uit gezworven over het Midden-Oosten. Daar zijn alle Joden en christenen verjaagd of vermoord. Dat komt allemaal deze kant op. Volgens ex-moslima Nahed Selim: “Islamisering is allang binnengeslopen in de EU”. De ervaringsdeskundige Selim schrijft: “Met elk land waar zich een totale islamisering heeft voltrokken, ging het bergafwaarts. Hoe meer islamisering, hoe meer onrust, materiële en culturele armoede, conflicten tussen bevolkingsgroepen, bloedvergieten en andere ellende. Kijk maar naar Pakistan, Iran, Soedan, Jemen, Somalië.”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op In een toespraak waarschuwde Frits Bolkestein voor de islamisering van de EU/Nederland

 1. Schuimpje zegt:

  We zitten gevangen in onze eigen rechtspraak en mensenrechten verdragen. Die waren ooit bedoeld als bescherming tegen onderdrukking, maar worden nu misbruikt om totalitaire ideologieën zoals de islam geen strobreed in de weg te leggen. En links kijkt er naar en lacht erbij. Dat je op de duur je eigen land en cultuur ten onder laat gaan, is blijkbaar ondergeschikt. Op de dag dat hun achterkleinkinderen verplicht worden bekeerd of vermoord, kunnen ze nog steeds trots zijn op dat zij vasthielden aan de letter van de wet ipv de dodelijke realiteit. Maar zover gaan we het niet laten komen. Te beginnen volgende verkiezingen. Ik hoop op n doorbraak voor de anti immigratie partijen. En dan gericht op migranten die onze vrije cultuur verwerpen. Die komen er simpelweg niet meer in. En verder alle maatregelen nemen om verdere expansie van dit wrede geloof zo veel mogelijk te beperken. Geen haat, geen geweld maar puur pragmatisch en vooruitziend.

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Natuurlijk maar de politici willen het niet zien, watn Brussel telt. Had in een progamma Nelie Kroes gezien met 3 andere vrouwen uit het bedrijfsleven. Die vrouwen uit het bedrijfsleven hadden echt goede argumenten waarom een verplicht vrouwenquotem niet werken gaat.
  Dan zie je Nelie Kroes minzaam ¨glimlachen¨ en zegt ze (ja ze zei het echt) je moet veel op je bek vallen en vooral veel falen dan ga je vanzelf naar de top. Nou dat is een waarheid als een koe, maar dat geldt alleen voor vrouwen en mannen in de poilitiek. Daar word wat afgefaald en guess? Het maakt niks uit, want je gaat vanzelf een trapje hoger hoe meer je faalt hoe hoger. Kijk maar naar Den Haag. Wat een ongelofelijk debiel antwoord. Daaraan zie je dat vrouwen als Kroes nooit echt gewerkt heeft. Jesus als je haar vergelijkt met die andere vrouwen aan tafel dan zakt je broek er van af. Was gisteren in een progamma, maar weet niet meer welk progamma.

  Geliked door 3 people

 3. Mary zegt:

  Helemaal mee eens Islam verbieden in Nederland.

  Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Er zijn heel veel mensen, die per se willen blijven ontkennen. Misschien dat sommigen er wel achter zijn, maar omdat ze zo lang hebben ontkent dat nu niet meer willen erkennen. Die mensen zijn er en best veel. Het is hopeloos. Ik en meer mensen vrezen dat het uit gaat lopen op een burgeroorlog.Met deze politici heb je geen vijanden meer nodig. Hoe meer ik van Islam kom te weten hoe gevaarlijker ik het begin te vinden dat er moslims in ons parlement zitten.
  Iemand als Arib heeft denk ik geeneens weet dat het een gegeven moment voor ons levensgevaarlijk kan worden als ze onder druk word gezet. Staat iemand als zij helemaal niet bij stil. Mensen als van Denk die weten dat wel. Daar ben ik van overtuigd. Het is te belachelijk voor woorden dat dit mogelijk is inWest-Eruopa dat er moslims in de regering zitten. Had nooit mogen gebeuren. Nooit.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Er komen er steeds meer in ons parlement.
   Dit is op geen enkele manier terug te draaien.
   Allemaal stemrecht.
   Steeds meer haatscholen zullen er komen.
   Slob heeft hier ook weer helemaal niets bereikt.
   Ze zitten de hele dag op die telefoon in de tweede kamer,en s avonds thuis hun bijelkaargegraaide geld te tellen !
   Het enige waar ze nog debatten over voeren,is over hun wanbeleid.
   Er is geen instantie die normaal zijn werk doet.
   Nou ,dan komen ze effe naar de plenaire zaal,doen hun voorgekauwde toneelstukje,
   (bij de media heet dat,hij/zij ging door het stof) excuses,en over tot de orde van de dag.

   Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Daarom beginnen ze ineens zo enorm te zeiken over
  het milieu, want als je naar links kijkt, zie je rechts niks…
  Mensen, laat u niet bedotten. Brussel heeft met z`n Karls-preis
  bewezen volledig achter het Kalergi-plan te staan, dat houdt in:
  “Genocide op de blanke bevolking van Europa!!!”
  Kom op, word eens wakker…, bent u voor of tegen???

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Selim schrijft: “Met elk land waar zich een totale islamisering heeft voltrokken, ging het bergafwaarts. Hoe meer islamisering, hoe meer onrust, materiële en culturele armoede, conflicten tussen bevolkingsgroepen, bloedvergieten en andere ellende.” Dat is een waarheid als een koe. Men kan best deze zinnen in tegenwoordige tijd schrijven. Het verval van Nederland wordt nu al zichtbaar. Denk maar aan de belabberde resultaten van de laatste PISA toetsen (OECD). Echter, met een correctie. Het is niet zo dat de Nederlandse leerlingen steeds dommer worden. De resultaten zijn de afspiegeling van de realiteit. Des te meer multiculturele samenleving, des te groter het aantal dombo’s op school. Multiculti bevordert de degeneratie van het land. De verrijking uit islamitische landen en Afrika zorgt voor aanstormend jong talent aan verkrachters, dealers, roofovervallers en huurmoordenaars. Men zou daar geen enkele toekomstige arts, wetenschapper of ingenieur tussen vinden.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/wilders-maakt-zich-zorgen-over-zn-veiligheid-na-weer-nieuwe-moordlustige-fatwafilmpjes-uit-pakistan-vreselijk/

  Wilders maakt zich zorgen over z’n veiligheid na wéér nieuwe moordlustige fatwafilmpjes uit Pakistan: ‘Vreselijk!’

  De PVV-leider begint zich zorgen te maken om zijn veiligheid. Ondanks dat hij rond de klok bewaking krijgt van een heel peloton sterke jongens, wordt de situatie rondom zijn gezondheid “in toenemende mate onveilig,” zo zegt de oppositieleider op Twitter. Aanleiding is dat vanuit Pakistan de radicale en haatdragende retoriek maar blijft toenemen

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Gelukkig ging onze koningin gezellig theedrinken met de monsters uit Pakistan.
   Wat kan haar die volksvertegenwoordiger schelen.Het is maar Wilders zal ze gedacht hebben .Wat een huichelaar.

   Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Hoognodig dat er een debat in de Tweede Kamer wordt gehouden met de vraag of wij in Nederland een samenleving wensen zoals in de moslimlanden in het Midden Oosten en in Afrika?
  Indien het antwoord op die vraag NEE is dan moet de ISLAM zo snel mogelijk teruggedrongen worden en verwijderd van ons grondgebied.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s