Aan Arnold Karskens

Screenshot_73

(Door: Jan Dijkgraaf)

Het is goed dat je Haye van der Heyden er uit hebt geflikkerd

Beste Arnold,

Benieuwd hoe snel de media het nieuws ontdekken. Toen Haye van der Heyden bij het NPO-programma De Perstribune in de val trapte, waren ze er als de kippen bij. Zijn ‘filosofische opmerkingen’ over pedoseksuelen en Holocaust-ontkenners en de vrijheid van meningsuiting waren precies wat ze na de eerste zureouwemannenaanvallen op jouw omroep in wording nodig hadden.

Dat Van der Heyden niet doorhad dat zijn pleidooi voor de ultieme vrijheid van meningsuiting de groei van Ongehoord Nederland in de weg zou zitten, was een onvergeeflijke blunder.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Aan Arnold Karskens

 1. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Wat gaat CIDI doen aan het ‘ongezien’ aantal moslims in Berlijn dat zichzelf (zelfie) bij het holocaust monument met de duim omhoog(!) portretteert?

  Like

 2. Marc zegt:

  Nooit van mijn leven van die badgast gehoord. Ongehoord dus! Die Hayo dan! En dat had zo moeten blijven!

  Of: Hoe de MSM in herhaling vervalt, en blijft vervallen. On and on it goes … blablabla bla. Gadver!

  Like

  • Marc zegt:

   Het is altijd ongehoord gebleven hoe neonazi’s als die Hayo (zijn vader was ss’er) zich als pedofielen zich weten te rehabiliteren, en op de kaart te zetten als onderdrukte minderheid.

   Hoe noemen we dat ook weer? Identiteitspolitiek?

   Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  45124 leden, 15.00hr Woensdag 4/12

  Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Dat was bepaald geen handige move van Haye v.d.Heyden.
  Al helemaal niet voor een zender in opbouw.
  Hij zit lang genoeg in die wereld om te weten dat dit DE munitie voor de tegenstander is,
  waar ze op zitten te wachten.
  Ik had hem intelligenter ingeschat !

  Geliked door 1 persoon

 5. Klaas zegt:

  Die Haye van der Heyden is, zo vrees ik, ontzettend geschrokken en helemaal van de kaart. Die had nooit gedacht dat je, als je maar een paar woorden spreekt, zo hard door roedels linkse hyena’s zou worden belaagd.
  Dat is het grote probleem voor ON en elk ander vergelijkbaar initiatief. Je hebt lieden nodig met een standvastig karakter, eelt op de ziel en doorzettingsvermogen, met intellect, het vermogen om te kunnen debatteren op het scherpst van de snede en vlijmscherpe, gevatte humor.
  Dat is niet niks. De aasgieren cirkelen constant boven je hoofd, klaar om je uiteen te rijten.

  Schoorsteenveger | 04-12-19 | 11:57 | 2

  Geliked door 1 persoon

 6. van Colle zegt:

  We hebben alle vertrouwen dat in zal slagen met Arnold Karskens aan het roer alle begin is moeilijk zet hem op het is zo belangrijk eerlijk nieuws te horen

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Ik vind ook dat je niet moet weigeren een platform te geven aan holocaust ontkenners. Dan kun je hun verhaal horen maar je kunt hun tegelijk ook met kritische vragen bestoken en hun verhaal onderuit schoppen.

  Precies zoals je ook de meest extreme islam fascisten en salfisten (een salfist is een vleesgeworden fascist) aan het woord moet laten. Alleen zo kun je hun exposen.

  Het zijn de politiek correcten die bepaalde meningen willen weren van het openbare platform maar ondertussen werken diezelfde politiek correcten wel mee aan een nieuw betalingssysteem waarmee het mogelijk is voor zakenlieden om handel te drijven met de genocidale moordenaarsbende in Iran terwijl ze zich onderwijl ook nog tooien in een kopvod om toch vooral bij dat meisjes vanaf 9 jaar neukende gajes in de smaak te vallen.

  We hebben het over islamitisch gajes wel te verstaan die als ze de kans kregen de holocaust opnieuw zouden gaan uitvoeren. Nu niet alleen op Joden maar op alles dat niet islamitisch is.

  Daar waar de nationaal socialisten het nog in het verborgenen zouden doen zullen de islam fascisten het in alle openheid doen en geen van hun zou na afloop wroeging hebben.

  Hoeft ook helemaal niet want ze hebben precies gedaan wat in hun holocaust draaiboek de koran staat.

  Dus van de gangbare Joods-Christelijke gewetenswroeging hebben de islamieten geen concept.

  Geliked door 2 people

  • Tom zegt:

   Beste Klaas,

   Het internet staat al vol met forums e.a. platformen waar, voornamelijk, moslimjongeren hun gal kunnen spuwen richting alles wat Joods is. Een onderdeel hiervan is de ontkenning en het bagatelliseren van de holocaust. Je hoeft echt niet ver te zoeken.

   In discussie gaan met dit soort figuren is totaal nutteloos want het gaat ze niet om de waarheid maar enkel om het zwart maken van de Joden/Israël.

   Om ze nu opnieuw een podium te geven is zo dom. Doe je dit wel dan zullen de ‘normale’ mensen wegblijven en dan blijven de gekkies over. Deze zullen andere mensen beïnvloeden waarna het zich als een olievlek of kankergezwel uitbreidt.

   Ze zichzelf laten ‘exposen’ gebeurt al volop op het internet. Het enige wat er wordt bereikt is dat steeds meer personen dit gif gaan overnemen. Het bewijs is de toenemende Joden/Israëlhaat in Nederland, ook onder autochtone Nederlanders.

   Denken dat je in discussie kunt gaan met dit soort figuren is een utopie.

   Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Een voordeel heeft dit alles wel en dat is dat je door die politieke correctheid heel snel de mensen eruit kunt filteren. Merk ik die waanzin bij mensen dan flikker ik ze er ook direct eruit. Opzouten. Heb je niks aan en kun je ook niks mee. Geef ze ook geen voordeel van de twijfel meer. Zo ontzettend klaar met al die mooie praatjes zonder daadjes. Roepen dat iedereen welkom is en intussen in eigen omgeving geen reet voor een ander over hebben .Het zijn de grootste ego´s die je maar tegen kunt komen. En het grote voorbeeld is de top/de media en de BNers, Die roepen het luidst en zijn de aller aller grootste egoiisten die er zijn. Plus dat ze zo vol van zichzelf zijn dat ze denken dat iedereen zit te wachten op hun sexuele leven zoals die griet die met die debiele Tim Hofman is en ze haar sexleven met haar Timmetje op tv denkt te moeten brengen, omdat ze denkt dat mensen daar om zitten te springen. Knettergek wijf. Nee leerzame progamma´s zijn er nog amper. Enkel de narcistische levens van de Bners worden op de buis gebracht.

  Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Om zoveel mogelijk verzet tegen het ‘echte’ geluid te genereren is het wel handig om in het begin een onderwerp te promoten waar veel weerstand tegen is.
  Zo dat er met een hoop drukte weer om de werkelijke en enige oplossing van onze huidige problemen heen gedraaid kan worden door de mensen ruzie te laten maken over problemen die geweest zijn in het verleden.
  Men mekkert over het verleden maar men zou er beter aan doen te wat meer te mekkeren over het feit dat het verleden waar men over mekkert weer het heden aan het worden is.

  Geliked door 1 persoon

 11. Tom zegt:

  ON gaat dus het zoveelste platform worden voor tokkies en gekkies… Jammer hoor!

  Wat ik niet begrijp is dat sommige personen hier het okee vinden wanneer moslims hun gif mogen spuwen op het platform van ON.

  https://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/30542-antisemitische-stereotypen-holocaust-ontkenning-islam.html

  Ik begrijp heel goed dat die beste man is opgestapt. Ik zou ook niet betrokken willen zijn bij een organisatie die de (extreme) islam een podium verschaft.

  Like

 12. Harry zegt:

  Ik kan werkelijk niet begrijpen dat mensen de holocaust in twijfel trekken .
  We hebben foto’s uit de tijd dat daarmee niet of nauwelijks gemanipuleerd werd .
  We hebben films van de Amerikanen , Canadezen en Engelsen , die de kampen bevrijd hebben .
  Al die uitgemergelde lichamen en stapels lijken !
  Hoe kun je zo stom zijn om dat te ontkennen ?

  Over de gedode aantallen zou verschil van mening kunnen ontstaan .
  Maar al zou dat enigszins overdreven zijn , dan nog is het een van de grootste misdaden ooit .
  Waarom zou je dat willen ontkennen ?
  Zelfs al heet je Corbyn , zou je dat niet moeten willen .

  Oerstom van v.d. Heyden !
  Brengt ie een goed initiatief ernstig in gevaar !
  Waarom GVD ?

  Geliked door 1 persoon

 13. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogd.

  Like

 14. l v.d.sluijs zegt:

  Laat men bij de ON de hoofdlijnen vasthouden, er is genoeg te doen om ons te bevrijden van de islam, de klimaatgekte, de EU, de eenzijdige berichtgevingsterreur en noem maar op. We hoeven niet iedereen aan het woord te laten zoals holocaust-ontkenners, Armeense genocide-ontkenners.
  Beter is de huidige genocide op de Europese volkeren aan het licht te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 15. leefbarbaar zegt:

  Dit was een aanval van de NPO. Hoe dom om dat niet door te hebben. Hebben wij een platform nodig voor pedofielen? Nazi’s? Natuurlijk niet. Zet je TV uit, heb je iedere avond weer vrij en kun je zelf bepalen waar je belangstelling naar uit gaat.
  Zo volg ik al een tijdje het Boerenjournaal op YouTube. Aanrader.

  Like

 16. Giny zegt:

  Al met al, heb ik er een hard hoofd in dat het een succes zal worden. Ben natuurlijk wel lid geworden en hoop er het beste van.Toen ik een boodschap van Baudet op twitter zag die schreef,
  dat ON, de enige echte FvD Publieke Omroep van Nederland zou worden, verbaasd mij dat niet!

  Like

 17. Wim zegt:

  Dit was inderdaad een erg domme actie van Van der Heyden. Voorstander zijn van de vrijheid van meningsuiting betekent NIET dat je jan en alleman met een “dwarse” mening maar een platform moet geven. Laat ze maar zelf een alternatief gaan zoeken, dat staat ze vrij. Volgens mij moet het idee van zo’n omroep zijn om een tegenwicht te vormen tegen de uniforme linkse indoctrinatie van de npo, niet om iedere halve gare idioot een platform te bieden, omdat deze anders geen kans zou krijgen om zich publiekelijk te uiten.

  Zoals hier al eerder gezegd, zijn zulke mensen helemaal niet in een discussie geïnteresseerd, het gaat ze alleen maar om propaganda te maken en stennis te schoppen, en je bevestigt alleen maar alle vooroordelen over een “club van extreemrechtse tokkies”, die uiteraard wijd gepropageerd worden. Daarmee zul je dus niet ver komen.

  Het is een vergelijkbare fout die ik bij veel libertariërs heb gezien: omdat hun ideaal de totale vrijheid van individuen is, zijn ze voorstander van onbeperkte immigratie, van open grenzen. Sommigen van hen realiseren zich dat dit geen houdbaar standpunt is, en menen dat een land eerst een volledig vrije – libertarische – samenleving moet hebben, voordat je de grenzen openzet, wat natuurlijk nooit zal gebeuren. Zo kun je natuurlijk ook de kool en de geit sparen.

  Ik ken de andere mensen van ON niet, dus ik weet niet wat de kansen op succes zijn. Dit was in ieder geval geen goede start.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s