Als onrecht wet wordt, dan wordt verzet plicht

Screenshot_67.png

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Engeland, waar net zoals hier de huizen als laatste naar de nationale bevolking gaan, sterft elke 19 uur een dakloze. Uit gegevens blijkt dat er de afgelopen zes maanden 235 dakloze mensen zijn overleden. Het aantal mensen dat op straat slaapt is de afgelopen 8 jaar met 165% gestegen. Mijns inziens zal het aantal daklozen hier in ons land ook stijgen, aangezien er nog steeds honderden mensen per week bijkomen en er niet genoeg huizen zijn. En daarbij zouden de mensen die allang op de wachtlijst staan als eerste een huis moeten krijgen in plaats van die immigranten.
https://voiceofeurope.com

Het antisemitisme in Zweden is gestegen met ruim 52% in de afgelopen twee jaar en vele joodse families verhuizen.
www.breitbart.com

Steeds meer mensen in Nederland worden klant van de bank waar iedereen gelijk is, de voedselbank, en ook de rij van de voedselbank in Overvecht wordt steeds langer. Meer dan 140.000 mensen/gezinnen zijn, vaak door het politieke wanbeleid, dusdanig in de problemen gekomen dat ze financieel aan de grond zitten en terecht komen bij de voedselbank.
www.duic.nl

De EU heeft stiekem grondrechten geïntroduceerd voor Afrikanen en het Europees Parlement heeft die resolutie aangenomen: “Grondrechten van mensen van Afrikaanse afkomst in Europa”. De EU werkt samen met de VN om Europa voorgoed te veranderen en wij, de Europese bevolking, zouden onze regeringen en Brussel tot de orde moeten roepen.
https://news-for-friends.de

Nederland is lid van het EU-leger en de EU-politie, die al bestaat, ondanks dat de dames en heren van het kabinet volhouden, geheel eensgezind, dat er geen EU-leger is of komt.
https://jdreport.com

Vanuit de dictatoriale Verenigde Naties wordt wereldwijd de klimaatagenda/ verduurzaamheidsagenda uitgerold die vele mensen financieel zal uitkleden. Agenda 21/2030 zal onze manier van leven veranderen. Uit naam van de verduurzaamheid gaat de VN bepalen wat we eten en wie dat maken, hoe we leven, of we wel of geen auto mogen, hoeveel water we mogen verbruiken en wat we moeten denken en geloven. Het is geen vraag meer, maar een bevel.

Onderstaand artikel laat ons weten dat de VN, volgens Ole Waever, een prominente professor uit Kopenhagen, hun toevlucht zouden kunnen nemen tot militaire actie tegen lidstaten die hun mandaten tarten of niet willen halen, zelfs als dat zou leiden tot een internationaal conflict. Een ondemocratisch instituut, net zoals de EU, dat wij als Nederland niet nodig hebben en waar we mijns inziens per direct uit zouden moeten stappen.
www.breitbart.com

Door het Rutte-beleid zijn onze kinderen niet meer veilig op straat, niet op school en niet in vele buurten. Door het binnenhalen van intolerante mensen met andere normen en waarden is de leefbaarheid en de veiligheid in Nederland drastisch afgenomen. Dit kabinet heeft geen plannen voor minder, het volgt slaafs de door de VN gedicteerde plannen op, die niet alleen negatief zijn voor ons in Nederland, maar voor alle Europeanen die lijden onder de door de VN en de EU opgezette hervestigingsinvasie. Het is te gek voor woorden dat Nederlandse politici meewerken aan het Bilderberg-/vrijmetselaarsplan en daarmee de gehele Nederlandse bevolking in gevaar brengt.

Onze Nederlandse normen, waarden, gebruiken, gewoontes, tradities en cultuur moet in opdracht van de politiek verdwijnen. Krankzinnig is het, de waanzin regeert en het is aan ons, de Nederlandse bevolking, om ervoor te zorgen dat onze (klein)kinderen opgroeien in een vrij en veilig Nederland. Wij zullen ons best moeten doen met zijn allen om Nederland voor hen te behouden, net zoals onze voorouders dat voor ons gedaan hebben. Als onrecht wet wordt, dan wordt verzet plicht.

Door
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Als onrecht wet wordt, dan wordt verzet plicht

 1. Lars030 zegt:

  BAM! Rake en helaas maar al te ware tekst van columnist mevr. Nijmegen. Een verademing elke dag weer in vergelijking tot de 365/24/7 Lügenpresse van de NOS (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) en RTL-Soros. Klasse.

  BTW: Vorige week uw nieuwe boekwerk “Nederland, ons Nederland, deel 3” gekocht: een aanwinst voor elke kritische wél-denkende Nederlander. Complimenten!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het verzet in Europa groeit als reactie op de toenemende agressie, de teloorgang van de maatschappij en de afbraak van de sociale cohesie zal het geweld en verzet aan alle kanten van de diversiteit doen toenemen. We merken het al in de dagelijkse omgang, de verkeersdeelname, en de vooral jongere generaties die zich agressiever opstellen, de confrontatie opzoeken, provoceren met kleine groepjes, en zelfs misdaden plegen om te voldoen aan bepaalde stereotypen, aan de rolmodellen uit hun familie en vriendenkring……..dit probleem word een ramp.
  Justitie toont al jaren hun onvermogen aan, mede door hun onrealistische wensgedachte en verheven wereldbeeld, dat de onderkant van de samenleving hun verziekende uitwerking straffeloos kunnen botvieren op de argeloze autochtone bevolking, de kleine middenstand uitdunnen door hun bedreigingen en berovingen, en de maatregelen die er noodzakelijk blijken om de schijn van een multiculturele utopie op te houden, gepaard zal gaan met stijgende aantallen incidenten die al jaren geen incidenten meer zijn, maar een goed-georkestreerde manipulatie van onze wetten, normen en waarden…..Het word verdomme tijd dat Vrouwe Justitia haar Blinddoek Af Doet en haar zwaard gebruikt, en een wreekster tot straf dengene, die kwaad doet.
  De gerechtelijke macht moet strenger optreden tegen ALLE vijanden, buitenlandse en binnenlands……en misschien is de situatie al té ver uit de macht gelopen, dan zal de Pays-Bah, door toedoen van de slappe politiek, een politiestaat worden……..op weg naar het EU-Totalitarisme.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Duitse vrouw die met vluchtelingen gewerkt heeft durft openlijk de problemen te bespreken.
  Zal waarschijnlijk binnenkort gewist worden van YouTube?

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules van Rooyen zegt:

  De tweede alinea van onderen, “………Bilderberg/vrijmetselaarsplan………”, prima gezegd beste Elise Nijmegen, U heeft het begrepen ; Rutte is vrijmetselaar en alle D666 ministers en ongetwijfeld de meeste VVD ministers ; zij zijn de zetbazen van de vrijmetselarij, de uitvoerders van de meest subversieve sekte in de wereld, die de blanke volken en naties in Europa en hun unieke Christelijke beschaving willen vernietigen.

  Geliked door 2 people

 5. Henk.V zegt:

  Als onrecht wet wordt, dan wordt verzet plicht. Precies!
  Ik beschouw de EU en -zo langzamerhand ook hun de zetbazen in Den Haag- als vijanden van ons volk, omdat de EU de eliminatie van onze nationale staat beoogt en de bevolking ervan wil vermengen met niet-westerse elementen .In samenwerking met dit pan treedt de Nederlandse overheid niet meer daadwerkelijk effectief op tegen de toenemende vormen van verregaande aantasting van de veiligheid van de burgers en maakt zij zich bovendien schuldig aan collaboratie met een zeer onderdrukkende ideologie.
  Onze overheden verdedigen al lang niet meer onze nationale vrijheid en onschendbaarheid,laat staan ons recht op zelfbeschikking. Bovendien werkt de Nederlandse overheid actief mee aan de genoemde omvangrijke verandering van de bevolkingssamenstelling en leent zij bovendien ook nog het oor aan allerlei dwaze milieu actiegroepen, wat tot gevolg heeft dat bloeiende sectoren van onze economie blijvend worden geschaad!
  Ons wordt steeds een beeld van AFHANKELIJKHEID voorgehouden, maar voordat wij werden uitgeleverd aan de slok-ops in Brussel waren wij een volk dat zich uitstekend zelf kon redden!

  De maat is inderdaad vol en IEDERE Nederlandse burger zou uit zijn of haar schandelijke lethargie moeten ontwaken en van mening moeten worden dat dit schadelijke, incompetente kabinet definitief van het toneel verdwijnt om plaats te maken voor mensen die van hun land houden en er actief voor opkomen.
  Onze NEDERLANDSE rechtsorde MOET worden hersteld.

  Geliked door 3 people

 6. Lee zegt:

  De EU geeft in de periode 2014-2020 ongeveer 15 miljard euro uit aan asiel en migratie. Dat zijn kale kosten, een veelvoud is het werkelijke getal. Hoeveel huizen voor autochtonen zou je daarvoor kunnen bouwen?

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  “Brussel tot de orde moeten roepen” ????? Ze zouden het tuig het schavot op moeten slepen.

  Geliked door 2 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Wij zullen ons best moeten doen met zijn allen om Nederland voor hen te behouden, net zoals onze voorouders dat voor ons gedaan hebben.”

  Er is wel een levensgroot verschil tussen onze voorouders en ons. Onze voorouders werden niet zo in het nauw gedreven door vreemde volkeren en ideologieën zoals wij nu. Zij kregen te maken met vreemde overheersers, zoals de moffen en de spanjolen. Wat er nu gebeurt gaat heel stiekem, heel gluiperig. En wat het nog onbegrijpelijker maakt is dat we nu al decennia zitten met regeringen die met de mond belijden voor het volk op te komen, maar in de praktijk het tegenovergestelde doen. Machiavelli zou zich in de handen wrijven.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 9. kampersrene zegt:

  volgens mij zit heel dat Euro parlement vol bekeerlingen !

  Like

 10. M. zegt:

  Iedereen die kinderen heeft zou het persoonlijk moeten nemen die opzettelijke afbraak van ons land tenzij men geen reet geeft om de toekomst van de kinderen en de kinderen het maar moeten uitzoeken met hun toekomst.
  Het klimaat is wel de minste zorg, het eigen leefklimaat in hun eigen land gezond houden zodat de linkse deugkneuzen het niet opzettelijk vernielen voor ze, is de grootste zorg die er is.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s