Australië scherpt immigratiebeleid verder aan

Screenshot_76

(Door: Leanne Sneep)

Australië heeft een wet aangenomen die de regering de bevoegdheid geeft om te bepalen of al dan niet zieke asielzoekers op het vasteland een behandeling krijgen. Door deze verantwoordelijkheid weg te halen bij een onafhankelijke medische commissie wordt het immigratiebeleid, dat kritiek krijgt van NGO’s en door rechtse partijen wordt geprezen, (nog) strenger.

Het parlement in de hoofdstad Canberra heeft een wet ingetrokken waarmee zieke asielzoekers makkelijker medische hulp konden krijgen op het vasteland. Eerst mocht een onafhankelijke commissie van artsen besluiten of een vluchteling medische zorg nodig had. Woensdag werd besloten dat die verantwoordelijkheid weer ligt bij de Australische regering: de minister van Binnenlandse Zaken moet verzoeken gaan beoordelen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Australië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

14 reacties op Australië scherpt immigratiebeleid verder aan

 1. karton zegt:

  Het immigratie beleid, of dat nu in Australië of Nederland is, kan wat mij betreft niet streng genoeg zijn. Die “vluchtelingen” komen ongevraagd een land binnen en beginnen bij binnenkomst ogenblikkelijk te EISEN !! Die onbeschaamdheid ! In Nederland zijn 40.000 mensen, waar onder zelfs kinderen dak- en thuisloos !!! Maar voor dat binnenkomende volk staan ingerichte woningen klaar !!! Schandalig.

  Geliked door 1 persoon

 2. H.schwarz zegt:

  Australië doet er wat aan, al moet gezegd worden dat de witte Europeaan daar ook niet welkom ontvangen werden. Terecht dat waren in principe ook veroveraars.
  Dat waren Invaders in de ogen van de Aboriginals.
  Zelfde als dat vroeger overal ter wereld voorkwam.
  Nu zijn wij aan de beurt in de EU zonder grenzen.
  Fantastisch dat de deze bevolkingsgroepen dat in de Arabische landen het zo snel aan elkaar door vertellen, dat ze hier als cultuurverbeteraars en hooggeleerden onthaald worden.
  Met alle egards en financiële middelen, gratis huizen en zorg.
  Ja dat wil trouwens de gehele wereld bevolking wel.
  In Australië hebben ze dat echt wel door en beschermen met hun aanscherping van immigratie hun cultuur en leefgewoonten.
  Hier in de EU landen, zeker ook in ons land ziet men, dat ze al aan de christelijke feestdagen aan het rommelen zijn, zelfs ieder jaar staat zwarte Piet in de discussie centraal.
  Het gaat zo deze wijze nooit goed.

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Blanken deugen toch niet, dus als je die parasieten niet helpt zal dat niet veranderen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Daar gebruikt de regering tenminste hun hersens, hier zitten ze (hersens) bij veruit de meeste ( waarschijnlijk bij allemaal) nog nieuw en ongebruikt in het hersenvlies !

  Like

  • BigLJohn zegt:

   koddebeier; Het is hier nog veel erger gesteld. Hersens zit er bij die Eurofielen niet in. Wat er wel in hun koppen zit; Zaagsel, of houtkrullen, of bedorven zult of vieze lappen stof. Als ze moeite krijgen met de inhoud van hun kop, moeten ze altijd een consult aanvragen bij de poppendokter !

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Volgens mij hebben ze allemaal last van de gekke koeziekte, waarbij de hersens sponsachtige worden.

    Like

 5. Rensk. zegt:

  En iedere keer zie je tot op het bot de incompententie van Den Haag. Ankie de Knol: we begrijpen het en kan niet beloven dat het niet meer gebeurd. Thats it. Waarom nog die reis er naar toe? Als het toch niks uitmaakt. Stom wijf. Burgemeester van Den Haag. Vorig jaar is het met 39 meter hoog fout gegaan dus nu doen we gewoon helemaal niets meer. Ook geen 10 meter.
  Ze begrijpen gewoonweg helemaal niet dat er ook zoiets als een middenweg bestaat. Dringt ook niet door tot die botte hersens. Het zijn mensen,die altijd overtuigd zijn van hun gelijk en dus kun je helemaal niets intelligents verwachten van die lui. En dat terwijl ze van zichzelf vinden dat ze ontwikkelde intelligentia zijn in tegenstelling tot het ¨gewone¨volk En daar betalen we grof geld voor. Voor die ontwikkelde domheid.

  Like

 6. Claudia Millenaar zegt:

  Tja, dan kan men roepen dat het allemaal harteloos is, maar er zijn niet alleen landsgrenzen er zijn ook grenzen aan wat men allemaal aankan. Het is ondoenlijk al die miljarden mensen te blijven helpen. Men moet zelfredzaam zijn! Het schier onmogelijk het geboorteoverschot uit zeg maar zo’n beetje het zuidelijk deel van de wereld in het noordelijk te prakken en al die mensen ook nog veelal blijvend te moeten verzorgen.

  Dat is namelijk niet te betalen en wat als straks de pecuniair echt op zijn? Dan helpen we helemaal niemand meer, zelfs niet onszelf!

  Like

 7. Mary zegt:

  Ja ja in Melbourne woonachtige Nederlanders vertelde dat de opiniepeilingen centrumlinks de grote kanshebber hadden genoemd (je grootste nachtmerrie), opiniepeilingen en polls, ooit bedacht door de PvdA….., zoiets als hier altijd geflikt wordt pro links, links kwam in Melbourne niet eens in de buurt van een overwinning, Australiërs zijn niet gek en de Nederlanders aldaar zeer opgelucht, ze de Australiërs, zien heel duidelijk wat er hier in Europa gebeurt, gruwel, ja ook in Nederland met die walgelijke Rutte………

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Goed nieuws voor Australië. Hou de islamitische hordes buiten of je land gaat eraan.

  Like

 9. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Australië beschermt zich terecht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s