CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON

 1. Er wordt alweer drukgezocht naar nog meer opvanglocaties voor “vluchtelingen”. Vorige week zag ik een repo waarin een oude man van 94 per direct naar de Verpleeg moest. Maar nergens plaats voor die arme stakker. Maar voor “vluchtelingen” in de soldatenleeftijd wordt alles uit de kast getrokken. Verdomme, wat een CRIMINELE ZOOI daar op Het Binnenhof! 70 jaar belasting betaald en je kan verrekken! Wat een MISDADIGE BENDE daar op Het Binnenhof!

  Geliked door 5 people

  • Corrie Bruin zegt:

   rottenpikwick, en dat onder toeziend van de Nederlanders die hun gelijk geven dat zie ik zo want wij Nederlanders laten dat ook allemaal maar gebeuren.

   Like

 2. Blaffertje zegt:

  De cartoon benaderd de waarheid.

  Denk aan voltooid leven, orgaandonatie, gesloten verzorgingstehuizen en pensioenleeftijd verhogen (liefst door werken tot je dood omvalt).

  je kan dan maar tot één conclusie komen: Als je geen geld meer opbrengt, moet je worden opgeruimd.

  We moeten alleen maar geld opleveren.
  De kassa begint al te rinkelen voor de overheid als je als baby net een paar weken oud bent, dan moet je al naar de crèche want pa en ma moeten beiden wel aan het werk om een beetje fatsoenlijk het gezin te laten draaien omdat je met één salaris niet meer kan rondkomen.

  En als je dan je hele leven hebt gewerkt word je net een paar jaar voor je pensioen er uit getrapt want dan ben je te duur voor je werkgever en dan moet je al uit je pensioenpot gaan eten en kom je later structureel tekort zo dat je niet meer op vakantie kan of met moeite een nieuwe tv of wasmachine kan kopen, laat staan een andere auto.
  Dan moet je zo snel mogelijk afkrassen.

  Langer thuis wonen als je ouder word???
  Vergeet het maar.
  Voor jou en mij is er geen geld meer in de zorg pot want dat hebben onze ongenode gasten al op gesoupeerd.
  Verzorgingshuis ???
  Vergeet het maar.
  Die worden inmiddels al door onze gasten bewoond want ouderen zijn er straks niet meer, want die hebben zich al doodgewerkt of zijn aan een hartkwaal gestorven uit ergernis.

  Geliked door 4 people

  • Tineke zegt:

   Ik heb het altijd al zeer verdacht gevonden toen de verzorgingshuizen gesloten werden in 2015.
   Die hele asielinvasie is gepland van begin af aan !
   En wie mij een complotdenker vindt,be my guest

   Geliked door 4 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ja, Tineke, ik vind jou een complotdenker. Maar met jouw complotdenken kon je wel eens verdomd dicht bij de waarheid zitten. De asielinvasie is, overduidelijk voor iedereen die het zien wil, geheel georkestreerd en geregisseerd. De tijd zal leren wie er achter dit complot zitten, BIlderberg, Soros, de Vrijmetselaars of wie dan ook. Maar dat het niet zomaar uit de lucht is komen vallen is zo klaar als een klontje.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 5 people

 3. BigLJohn zegt:

  Wij ouderen moesten flink werken in ons leven en werden tijdens ons leven al als koeien uitgemolken. Allerlei dure sociale premies afgedragen, belastingen….En nu we oud zijn moeten we net als een oude melkkoe naar het slachthuis. Geen medische hulp meer, ook geen zorg. Veel ouderen zullen de pil van Drion gaan innemen. Al ons opgespaarde pensioengeld blijkt opeens voor ons onbereikbaar te zijn. Al vele jaren geen verhoging van je pensioen, een keer een verlaging zelfs, terwijl de pensioenpotten overlopen van het geld. Balkenende deed een greep in de pensioenkas, terwijl de E.U. ook al loert naar deze welgevulde kas.

  Geliked door 2 people

 4. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s