Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken: Syrië is niet veilig voor terugkeerders… Maar op vakantie gaan naar het thuisland is oké?

Screenshot_81.png

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de inschatting van de Duitse regering is er op dit moment in Syrië geen enkele regio, waar “vluchtelingen” zonder risico naar terug kunnen keren. Dat blijkt uit een intern rapport van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

politikstube

Blijkbaar waren minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) en medewerkers van het ministerie persoonlijk ter plaatse om de situatie te checken, of kwam de informatie weer eens van het door één man gerunde “Syrische observatiepunt voor mensenrechten” met zetel in Londen? Uitzetting en terugkeer kan niet, maar men heeft er alle begrip voor wanneer Syrische “vluchtelingen” op familiebezoek naar hun thuisland vliegen, daar graag hun vakantie doorbrengen en zichzelf een adempauze gunnen van het stressende alledaagse asielleven in Duitsland.

Men kan (wil?) ongeveer 750.000 Syriërs niet terug laten keren, terwijl men niet precies weet of zij überhaupt allemaal Syriërs zijn. Daar zijn de nodige vragen bij te stellen: waarom kunnen er überhaupt miljoenen Syriërs in Syrië leven en zijn uitgerekend de zich in Duitsland bevindende Syrische “vluchtelingen” in gevaar in hun thuisland? Waarom kunnen toeristen in Syrië op vakantie gaan als het zo gevaarlijk is?

De “Berliner Morgenpost” bericht:

Volgens de inschatting van de Duitse regering is er op dit moment in Syrië geen enkele regio, waar “vluchtelingen” zonder risico naar terug kunnen keren. Dat blijkt uit een intern rapport van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken:

”Steeds opnieuw staan terugkeerders, vooral – maar niet alleen – zulke die bekend staan als oppositioneel of regime-kritisch of ook wel als dusdanig beschouwd worden, blootgesteld aan hernieuwde verdrijving, sancties respectievelijk repressies, tot aan direct gevaar voor lijf en leden toe.”

“Het regime kan in principe nog steeds luchtaanvallen in het land uitvoeren”, staat er verder in het rapport. Uitzondering zouden slechts regio´s zijn, die op dit moment onder Turkse of Koerdische controle zouden staan of door de VS gecontroleerd zouden worden. Het risico om het slachtoffer van een terreuraanslag te worden, zou in heel het land bestaan. Bovendien zou iedereen, die het misnoegen van de regering zou hebben opgewekt, op repressies moeten rekenen.

“Deze bedreiging van de persoonlijke veiligheid is zodoende niet tot enkele delen van het land beperkt en bestaat onafhankelijk van de vraag in welke delen van het land nog veiligheidsrisico´s door gevechtshandelingen en terrorisme bestaan.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken: Syrië is niet veilig voor terugkeerders… Maar op vakantie gaan naar het thuisland is oké?

 1. Rensk. zegt:

  Het is allang bekend dat ze Islam willen en daar heb je veel moslims voor nodig. Punt.

  Geliked door 1 persoon

 2. De duitse regering belazert de duitsers en de europese burgers, daar horen nederlanders ook bij.
  Ik word beroerd van al dat gelieg en gedraai van lieden die aan het staatsinfuus hangen. Daar horen ook onze volksvertegenwoordigers bij , of wat daarvoor doorgaat. De VVD heeft weer eens een mooi staaltje van zakkenvullen laten zien met hun aanvoerder dijkhof. Als de aanvoerder al zo is hoe rot moeten die anderen zijn die hij aanvoert? Ik als gewone belastingbetaler ben altijd de klos. Voor mij gelden andere wetten dan voor dijkhof. Als ik een euro steek, ben ik een dief en word ik oor de staat genadeloos afgestraft. Heet ik dijkhof en ben ik rfactievoorzitter van de VVD, dan ben ik een handige jongen omdat ik jaren lang, met medeweten van mijn companen, waaronder onze reichhsfuhrer rutte, oneigenlijk gebruik maakte en nog maak, van vergoedingen die niet voor mij bestemd waren, maar ach……. Wim Kan zei het al in een conferanse “fractielijers lijen geen fractie van wat die andere lijers lijden. Bij die andere “lijers” hoor ik ook bij. Natuurlijk kunnen ALLE ssyriers ersterug, goedschiks of kwaadschiks, weg ermee.

  Geliked door 4 people

 3. Hovawart zegt:

  En wie zijn er nou gek in Europa?……deze vakantie word u aangeboden door de westerse maatschappij…………KOEKKOEK!

  Geliked door 1 persoon

 4. ‘k Heb een paar Duitse kennissen. Aardige mensen, maar zo Onnozel en Naïef. Net als 90% van hun soortgenoten. Geen redden meer an! 80 jaar na WO2 gaat GerMoney alsnog ten onder!

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Is het in Duirsland dan wel veilig!?

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Dit zijn aannames, en geen feiten.
  Als er vele miljoenen Syriërs in hun land gebleven zijn, liepen zij dus groot gevaar tijdens de oorlogsjaren. Verreweg de meesten bleven ondanks de oorlog toch in hun land.
  Nu is de tijd aangebroken dat de weglopers terug kunnen keren, zodat ze kunnen hepen met de wederopbouw van hun land.
  Het is bekend dat er ‘Syriërs’ tussen de ‘vluchtelingen’ meereisden die (zeker weten) nog nooit dat land hebben bezocht. Maar het liftte zo lekker mee met de ‘vluchtelingen’, en ze werden er niet slechter van.
  Nu terugkeer mogelijk is, komt de aap uit de mouw. Vele ‘Syriërs’ zijn helemaal niet afkomstig uit dat land. Die hebben van de zoete Europese vruchten geproefd, en zullen alles in het werk stellen om nooit meer terug te keren naar hun land van herkomst.
  Maar kennelijk zit de Duitse regering daar totaal niet mee.
  De bevolking denkt er echter heel anders over.

  Geliked door 2 people

 7. Pietersen zegt:

  Schaamteloze conclusie van de Duitse overheid. Omdat zij hun asielprobleem niet aankunnen verzinnen ze een smoes om de Syriërs in Duitsland te houden, ze kúnnen immers niet anders want Syrië is zo onveilig.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Grootste gedeelte van syrië is niks aan de hand

  Op vakantie in syrië …
  Mensen vragen wat er gebeurd is met de destructie in het land.
  Antwoord uit syrie:
  Destruction is in certain area’s only. Not everywhere.
  It is only in Homs, Aleppo, Rakka, Ildib and some other villages.
  No destruction at all in Damascus the capital, Tartous, Lattakia, Swaida, Hama etc.
  Even for example west of Aleppo, Palmyra, big parts of Homs have been reconstructed time ago.
  Please tell who is telling you destruction is all over Syria to stop because it is false information for specific agenda’s.

  Media will only report about a place where somethinh happened.
  There is no point in making a news story about a city where everything was normal.
  Therefore there is a natural tendency to get one-sided impressions of a place.
  I wouldn’t necessarilyblame media for this – it’s just hu an nature to be attracted to bold headlines.

  Reacties uit Syrië:
  Vernietiging vindt alleen in bepaalde gebieden plaats. Niet overal.
  Het is alleen in Homs, Aleppo, Rakka, Ildib en enkele andere dorpen.
  Geen enkele vernietiging in Damascus, de hoofdstad, Tartous, Lattakia, Swaida, Hama enz.
  Zelfs bijvoorbeeld ten westen van Aleppo, Palmyra, zijn grote delen van Homs al lang geleden gereconstrueerd.
  Vertel alsjeblieft wie vernietiging tegen je zegt in heel Syrië, want het is valse informatie voor specifieke agenda’s.

  Media zullen alleen verslag uitbrengen over een plaats waar iets is gebeurd.
  Het heeft geen zin om een ​​nieuwsverhaal te maken over een stad waar alles normaal was.
  Daarom is er een natuurlijke neiging om eenzijdige indrukken van een plaats te krijgen.
  Ik zou hiervoor niet noodzakelijkerwijs de media aansteken – het is gewoon een eigenschap om aangetrokken te worden tot gewaagde koppen.

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Dank voor het plaatsen van al deze info! Toch is er heel veel platgebombardeerd. De vraag is hoe en wanneer dit allemaal weer opgebouwd wordt / is. Als het al aangepakt gaat worden. En wie gaat dit betalen?? Zelf heb ik in betere tijden een mooie rondreis gemaakt door Syrië.

   Like

 9. Lucky zegt:

  Gezelliheid, feesten, mooie dames etc

  Like

 10. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  STAPEL….STAPELGEK ZIJN ZE !!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s