Dus tóch: Duitse regering wist al in 2015 van de catastrofale gevolgen van de vluchtelingenpolitiek

Screenshot_64

De (toenmalige) Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, en bondskanselier Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

Langzaam maar zeker komt de waarheid aan het licht hoe driest en gewetenloos de Duitse bondskanselier zich met haar krankzinnige solo in de vluchtelingenpolitiek niet alleen niets heeft aangetrokken van het Europese buitenland, maar ook alle waarschuwingen van haar naaste politieke omgeving in de wind heeft geslagen: al in oktober 2015 waarschuwde de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière in een brief aan de EU voor de gevaren van de ongecontroleerde massa-immigratie.

journalistenwatch

Zoals “Die Welt” nu schreef, was de Maizière (en zodoende zijn bondskanselier) er destijds heel goed van op de hoogte wat zich aan de grenzen afspeelde; hij en Merkel wisten van de honderdduizenden schendingen van het asielrecht en Europese bestemmingen. Op 13 oktober 2015 schreef de Maizière al vertrouwelijk aan de Eurocommissaris Dimitris Avramopoulos over de “immense en ongeremde toestroom via de Schengen-buitengrens en de als gevolg daarvan chaotische en zich aan welke sturing dan ook onttrekkende illegale migratiestromen binnen de Schengen-zone”. Duitsland zou “nog steeds als geen enkele andere lidstaat van de Europese Unie het doel zijn van een unieke, ongestuurde en ongecontroleerde toestroom van paspoort- en visumplichtige staatsburgers van derde landen, die in Duitsland om asiel vragen.” Parallel daaraan verzocht de minister om toestemming tot de herinvoering van de grenzen met Oostenrijk.

Maar dat is nog niet alles: het was de Duitse veiligheidsautoriteiten destijds al, in dit vroege stadium, duidelijk dat er samen met weinig reële beschermingzoekers en een groot aantal economische migranten ook heel veel criminelen en bedreigers het land binnenstroomden: de minister verklaarde vertrouwelijk tegenover Brussel dat de Duitse veiligheidsautoriteiten “constant aanwijzingen kregen over personen die in verbinding hadden gestaan met militante groepen in crisisgebieden of voor hen gevochten hebben”. Ook al was er nog geen sprake van belastende informatie dat jihadistische groeperingen de vluchtelingenstromen “doelgericht ter infiltratie van Duitsland” gebruikt zouden hebben, zou men daar wel van moeten uitgaan.

Driest de bevolking belogen

De onthullingen, die de voormalige uitgever van de “Spiegel”, Stefan Aust, voor “Die Welt” documenteerde, bevatten in zoverre speciale springstof, toen de Maizière destijds hoogstpersoonlijk het Duitse publiek om een “vertrouwensvoorschot” verzocht in de vluchtelingencrisis – terwijl zijn bazin haar mantra van het “Wir schaffen das” vormgaf; een uniek, monsterachtig bedrog van het volk. Terwijl de minister in Duitse talkshows reclame maakte voor de humanitaire koers van zijn kanselier en de Duitsers op stations met teddyberen gooiden, gymzalen en scholen veranderden in noodopvangruimtes en de “welkomstcultuur” bejubelden, kwam de regering inofficieel tot hele andere beoordelingen: “De daaruit (uit de vluchtelingenpolitiek) ontstane effecten op de autoriteiten en de maatschappelijke orde in de Bondsrepubliek Duitsland zijn op dit moment nog niet te voorzien”.

Wat “Die Welt” hier publiceert, bewijst de vrees van grote delen van het immigratie-kritische burgerlijke politieke spectrum, die al vroeg voor de overbelasting van de Duitse rechts- en welvaartsstaat door de politiek van de open grenzen hadden gewaarschuwd. Het was een vooraf aangekondigd falen van de staat en de controle. Uiterlijk nu is duidelijk: wat Angela Merkel met haar grootheidswaanzinnige en autoritaire politiek – en wel zienderogen! – aan schade heeft aangericht, betekent niet alleen maar een abstracte breuk met de ambtseed of “ambtsmisbruik”, maar het voldoet aan de beginnende verdenking van hoogverraad. Deze vrouw hoort minstens voor een onderzoekscommissie te komen, zo niet eindelijk voor de rechter te worden gezet.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Dus tóch: Duitse regering wist al in 2015 van de catastrofale gevolgen van de vluchtelingenpolitiek

 1. guusvelraeds zegt:

  Deze vrouw hoort minstens voor een onderzoekscommissie te komen, zo niet eindelijk voor de rechter te worden gezet.

  Maar dat gaat niet gebeuren.

  Terwijl omgekeerd een President die zijn land wel wil beschermen nu een impeachment circus aan zijn broek heeft hangen.

  Geliked door 3 people

 2. Harry zegt:

  Tegen de muur met die rotmof !
  Niks onderzoekscommissie , niks rechter !
  Een volksgericht voor dat allesverwoestende secreet !
  Een kogel kost ca een kwartje .
  Meer geld moet je daar niet aan willen spenderen .
  Voor minder geld los je dat nooit op .
  Snel en afdoende .

  Waarom moet alles zo correct afgehandeld worden ?
  Waarom zou je iemand die jou uit wil roeien nog enige coulance bieden ?
  In een gevecht op de dood wil je toch ook degene die jou wil doden om zeep brengen ?
  Veel andere keus is er niet , tenzij je een defaitist bent .
  Of een lafaard .

  Geliked door 5 people

  • Steven zegt:

   Niks kogel… gewoon dezelfe ervaring op laten doen als ze de burgers aandoet. Opsluiten in een kamer met 50 zwaar gestoorde asdielparasieten en de sleutel weggooien.
   Na een paar dagen sparen komt de zin vanzelf wel.. (bij de asieleisers) hehe

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Misschien vindt ze dat dan nog wel lekker ook , dat schwein !
    Verder kruipt er mogelijk ook niemand op , of die zou uit een blindeninstituut ontsnapt moeten zijn .

    Geliked door 2 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Het luikje van Saddam Hussein is ook een optie maar dan ook live op TV.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Precies, geen medelijden hebben met mensen die jou en mij naar het leven staan want dat hebben ze andersom ook niet.
   En willens en wetens gaan deze zwijnen er gewoon mee door.
   En al die loophoeren voor ze zijn helemaal misselijkmakend die verraden hun vlees en bloed nog en hun eigen volk.

   Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  “Ik wil de persoonlijke verklaring afleggen dat ik in het geval van mijn dood, de Duitse natie veracht voor haar uitbundige domheid en me schaamt om er deel van uit te maken.”

  Arthur Schopenhauer

  Geliked door 4 people

 4. Hovawart zegt:

  De invasiemacht laat zich niet wegsturen, er zullen enclaves ontstaan met eigen wetgeving…..er zullen een reeks van etnische conflicten losbarstten in West-Europa, vergelijkbaar als toen Joegoslavië uiteenviel.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Libanon in het groot.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Koosv8. Dat is precies wat er zal gebeuren. Eerst zouden de vrienden van Merkel op zijn ISIS-achtige wijze de Duitsers verdelgen en daarna zouden etnische groepen en bendes onderling vechten en proberen zo veel mogelijk macht naar zich toe trekken. De Turken die veel ervaring hebben met zulke zaken, zijn al ruim voorbereid om de kalifaat Duitsland te bemachtigen. Wat ze niet had gelukt bij de poorten van Wenen (1683), gaat waarschijnlijk nu gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

 5. Ik heb in 2015 een aantal dagen naar webcams op de Balkan gekeken. De beelden spraken voor zich. Hele hordes jonge kerels, met hier en daar een vrouw met kinderen. Sommige kerels staken voor de cam hun f-vinger op en schreeuwden FuckYou Europe! Uiteindelijk zijn ze allemaal W-Europa binnengelaten. Sindsdien zijn de criminaliteitscijfers en de uitgaven “sociaal domein / jeugdzorg” de hoogte ingeschoten.1000en W-Europeanen hebben de Omvolking en de OnnozelPolitiek aan den lijve ondervonden. En de ellende wordt alsmaar groter!

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   Men kan gerust stellen dat Angela Merkel heeft hoog verraad gepleegd tegen haar volk, en indirect ook tegen ons. Haar handelswijze duidt buiten kijf op psychopathie. Zij is net zo krankjorum als de Romeinse keizer Nero die op zijn lier zat te spelen terwijl Rome brandde. Merkel is een geesteszieke vrouw, maar zijn haar ministers dat ook? En de hoge officieren van het Duitse leger en veiligheidsdiensten? Konden zij niet handelen? Wat voor vertrouwen moeten mensen in dat land hebben in politieke leiders en de hoogste kader van het leger en veiligheidsdiensten als ze niet in staat zijn het land te beschermen? Op een dag zal daar alles in diggelen vallen.

   Like

 6. koosv8 zegt:

  Het vuurpeloton. Of eigenlijk vierendelen op een plein in Berlijn. En de ruggengraatloze baantjes jagers en hielenlikkers ook.

  Geliked door 6 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/rusland-beschuldigd-van-moord-op-moslimterrorist-die-asiel-kreeg-in-duitsland/

  Rusland beschuldigd van moord op moslimterrorist die asiel kreeg in Duitsland

  De Duitse regering heeft twee Russische diplomaten het land uitgezet omdat een Russische geheime agent de 40 jaar oude Georgisch-Tsjetsjeense rebellencommandant Zelimkhan Khangoshvili in Berlijn door zijn hoofd zou hebben geschoten. Het pro-islamitische fakenieuws kanaal NOS ‘vergeet’ er echter bij te vermelden dat Khangoshvili een islamitische terroristenleider was die hoofdbanden van ISIS droeg. Hoe pijnlijker kan het morele verval van Europa worden onderstreept dan dat een terrorist enkel vanwege zijn islamitische religie en het feit dat hij tegen Rusland vocht asiel werd gegeven, en het land dat hem nu alsnog zou hebben uitgeschakeld wordt verketterd.

  Duitsland is boos dat Rusland weigert mee te werken aan het onderzoek naar de moord op Khangoshvili, die in augustus in een park in Berlijn door zijn hoofd werd geschoten. Volgens de Duitsers draagt de moord alle kenmerken van een Russische ‘hit job’.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Het is kwade opzet,het heeft niets met domme of laffe politici te maken,politici zijn omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) om mee te werken aan de N.W.O. agenda.De soldaten van allah worden europa binnengehaald om de oorspronkelijke europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @ronjaspers. Jij slaat spijkers met koppen. Een duidelijke schets van de realiteit. Ik denk niet dat Angela Merkel is omgekocht. Zij is gewoon gek, maar de rest wel. Denk maar aan de operaties van Gladio in Europa. Bijvoorbeeld de aanslag in 1980 in Bologna met 85 doden en ong. 200 gewonden. Een valse vlag die moest duiden op de Rode Brigades. Er waren in Italië nog meer acties die overduidelijk laten zien dat NWO heeft geen probleem met doden van onschuldige mensen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Gladio#Itali%C3%AB Het halen van de soldaten van Allah naar Europa om de boel hier uit te moorden, hoort bij de oorlogspelletjes van de NWO-vampieren.

   Geliked door 1 persoon

 9. Richard zegt:

  Zij heeft precies gedaan wat er van haar verwacht werd: Het Duitse Herrenvolk vernietigen. Het is meermaals geprobeerd door de socialisten. Ook Hitler maakte deel uit van het complot. Telkens weer is het Duitse volk het slachtoffer. Zij dragen namelijk de wortels van het Germaanse ras. En zij stonden aan de wortels van de ondergang van het Romeinse rijk, de eerste wereldorde. En gezien het doel van de socialisten het scheppen van een wereldorde is, zien zij waarschijnlijk in het blanke (Germaanse) ras als hun grootste gevaar om hun doel te bewerkstelligen.

  Geliked door 2 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heel leuk natuurlijk allemaal maar we moeten nou niet doen alsof Merkel in haar eentje alle macht heeft, dat is niet zo, niet nu en niet in het verleden, zij heeft talloze politieke medestanders gehad.
  Hoe je er ook over mag denken, Duitsland is nog altijd een democratisch bestuurd land, als de kiezers het niet met het gevoerde beleid eens waren geweest dan had men haar bij de eerste de beste verkiezingen het bos in moeten sturen.
  Dat is nog altijd niet gebeurd en het is maar zeer de vraag of dat in de nabije toekomst gaat gebeuren.
  In feite is het vergelijkbaar met onze situatie, Rutte heeft vele tegenstanders, het vervelende is alleen dat hij en zijn partij nog altijd veruit de meeste stemmen trekken.
  Zeker, in de peilingen is hij stevig aan het dalen, maar peilingen zijn nog geen verkiezingen en dat hebben we in het verleden maar al te vaak meegemaakt.
  De PVV is de hemel in geprezen en dat kwam niet uit, de PVV is ook de grond in geschreven en ook dat kwam niet uit.
  Het gaat erom wat mensen in het stemhokje aankruisen.

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   De spijker op….

   Like

  • Harry zegt:

   Je hebt wel gelijk , Tijl ,

   maar doordat dat tuig de media ” beheersen” , zetten ze het niet-politiek of wezenloze volksdeel continu op het verkeerde been .
   Dat alleen al , zou reden genoeg moeten zijn om ze minstens op te sluiten !
   Verdomde staatshersenspoeling en staatspropaganda !
   Ook een vorm van fake news !

   Oplichting werd in ons land nooit zwaar bestraft .
   Hoort kennelijk bij de volkscultuur .
   Dat zou moeten veranderen .
   Zowel voor internet , telefoon en andere oplichters zou een minimumstraf van vele jaren moeten gelden .
   En zeker voor politici !
   We zagen Rutte en Dijkhof , eerst arrogant , zo van : ” daar hebben we recht op ” ,
   gewoon volhouden totdat de emmer over begon te lopen .
   Toen haalden ze gauw bakzeil .

   Geliked door 1 persoon

  • Horatius zegt:

   Ieder volk krijgt de regering die het verdient en als er een bloedige burgeroorlog zal uitbreken bij een ongewijzigd vluchtelingenbeleid hebben we dit toch uiteindelijk aan ons zelf te danken.
   Natuurlijk is er een meerderheid binnen de autochtone bevolking van West-Europa die zeer kritisch staat t.a.v. het huidige omvolkingsproces als resultaat van de humane opvang van nepvluchtelingen waaronder talrijke militante moslims. Maar Merkel is herkozen als bondskanselier en Macron en Rutte zijn haar lakeien.

   En dan is er altijd nog het fenomeen van het cordon sanitaire als beproefd middel om de populisten, mochten zij de grootste partij worden toch buitenspel te zetten. En dan leven wij in een z.g. democratische rechtsstaat, een rechtsstaat die tolereert en blijkbaar incalculeert dat op de langere termijn de moslimpopulatie hier de macht zal overnemen via de open grenzenpolitiek, de gezinshereniging en de baarmoeder.

   De jongere generaties zien dit gevaar blijkbaar niet, die stemmen op GroenLinks want die doen zoveel aan klimaatbeheersing maar zijn tegelijkertijd voorstander van een ruimhartig toelatingsbeleid van zielige vluchtelingen die alleen maar uit zijn op levenslange uitkeringen en toeslagen en zodoende een blijvende last vormen voor onze verzorgingsstaat.

   Nu zitten we met 17 miljoen inwoners in een van de dichts bevolkte landen ter wereld en we zijn hard op weg naar de 20 miljoen voornamelijk opeen gepropt in de Randstad met uiterst negatieve gevolgen voor het leefklimaat en de veiligheid in de openbare ruimte.
   De criminaliteit is onrustbarend gestegen en met name Femke Halsema heeft het dan over ‘kwetsbare jongeren’ die onze steun en aandacht verdienen terwijl Geert Wilders het heel realistisch heeft over Marokkaanse straatterroristen die zich voornamelijk bezig houden met plofkraken en drugshandel.

   Elegante oplossingen zijn er niet meer om de algehele problematiek op te lossen, de politiek laat het afweten en de argeloze autochtoon intussen zoet gehouden met brood en spelen stemt toch weer op de gevestigde politieke partijen want die doen zoveel voor het klimaat en de hardwerkende arbeider.

   Onze jeugd – opgegroeid in een multiculturele samenleving – zal het voor kennisgeving aannemen als hier de Islamitische Staat der Nederlanden wordt uitgeroepen.
   Alleen als er een nieuwe wereldwijde economische crisis zal uitbreken met grote maatschappelijke gevolgen worden de kaarten opnieuw geschud, het einde van de verzorgingsstaat kan het begin inluiden van een burgeroorlog waarvan de uitslag moeilijk te voorspellen is.

   De verweekte westerse samenleving contra uiterst ervaren militante moslims en Afrikanen onder toezicht van de gevestigde autoriteiten die kampen met gebrek aan politiepersoneel en verregaande volmachten om orde zaken te stellen.

   Want de mensenrechten gelden uitsluitend alleen voor vluchtelingen, kwetsbare etnische minderheden en terugkerende IS-strijders en hun kroost.

   Geliked door 3 people

 11. wauso zegt:

  Het is gewoon wachten op het ‘reinigend vermogen’ ! Ik hoop dat ik het nog zal meemaken dat er miljoenen blanke Duitsers worden omgelegd. Liefst met T.V beelden want ik wil genieten ! Merkel, de hoer, is hier overigens niet alleen debet aan. Een paar jaar terug herhaalde ze haar woorden, Wir Schaffen Das, voor het parlement. Een staande ovatie van 20 minuten kreeg de hoer. Dus mijn God laat die burgeroorlog snel komen zodat ze elkander kunnen afknallen. En dan het krapuul hier genadeloos naar het schavot.

  Like

 12. Allemaal omgekocht door het oud varken Soros, de boze geest die over de wereld dwarrelt. Hij samen met de Bilderbergers zijn het grote vergif op de wereld. .En onze laffe geldvreters , die alleen aan geld denken , hebben dat geaccepteerd, Merkel moeten ze in een kooi stoppen ,met van die wilden die onze vrouwen verkrachten en verminken.

  Geliked door 2 people

 13. rottenpikwick zegt:

  Nou nou, heftige woorden hier weer… Maar de huidige toestand in W-Europa is voor veel mensen desastreus en in hun wanhoop en onmacht komt de woede bovendrijven! Maar uiteindelijk doen onze familie, collega’s, buren etc. ons deze ellende allemaal aan! Domheid regeert!

  Like

 14. M. zegt:

  Ze weten het allemaal ook hier in het land weten ze het dondersgoed wat hun smerige agenda teweeg brengt en dat de wet op grote schaal misbruikt word om ons land en bewoners te verraden.
  Net zoals men dat voor de tweede wereld oorlog ook deed.
  Maar nu nog even smeriger dan toen.

  Geliked door 2 people

 15. Jan zegt:

  Moslimburgermeester maakt tegenstanders van moskee uit voor nazis

  Video

  “Kein Moschee Neubau in Erfurt.” Kleben Nazis an Laternen auf unserem Moscheegelände. Doch. Die Moschee wird stehen, dann wird eine weitere gebaut, und dann noch eine und dann noch viele weitere. Bis jedes Dorf eine Moschee hat! Nazis werden uns daran bestimmt nicht hindern.

  https://mobile.twitter.com/sulemannmalik/status/1201521489419415553?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1201521489419415553&ref_url=https%3A%2F%2Fvladtepesblog.com%2F

  Met landverrader Merkel

  Like

 16. Jan zegt:

  Linkse trut Ronja van Ronne, wordt geconfronteerd met de werkelijkheid, huilie, huilie
  https://www.bitchute.com/video/g8Qyn3OweNKk/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s