En dan val je van de stoel van het lachen

Screenshot_69

(Door: “Weethetwel”)

Die Robert Jensen show is zó overduidelijk dat er weer nieuwe gevaren ontstaan die onze maatschappij bedreigen. Zo wordt het voor andere columnisten moeilijk in vaak wat zuurpruimerige artikelen een statement te maken als je eigenlijk kunt volstaan met een verwijzing naar Jensen. Iedereen die het slachtoffer is van de linkse hersenspoeling is nu in de gelegenheid daar in een halfuurtje van af te komen door naar de Jensenshow te kijken.

De wat moeilijkere gevallen pakken er nog een paar extra halfuurtjes bij, er is keuze genoeg. In het geval je wat meer wil weten over de personen achter de volksverlakkerij kun je kiezen uit vele specials, die gaan over Halsema, Rutte, D66, de NPO, Klaver, te veel om op te noemen.

Screenshot_68Een voorlopig hoogtepunt is wel de 60e aflevering, waarin hij definitief de conclusie trekt dat de dommigheid die nu door onze westerse wereld waart nog maar één antwoord heeft: ”We lachen ze uit”. Rutte komt bijvoorbeeld aan het woord, waarbij hij zonder blikken of blozen vertelt dat hij toch maar met het vliegtuig naar de milieutop in Spanje gaat, omdat de trein op steenkool (!) rijdt. Maar het absolute hoogtepunt is toch wel vanaf ongeveer de 28e minuut, wanneer Jensen de onafhankelijke hoogwaardige “kwaliteitskrant” NRC op magistrale wijze aan de schandpaal nagelt. Als je dat ziet, is er na alle serieuze gevaren die ons en onze planeet bedreigen nog een heel groot gevaar bijgekomen: het gevaar dat je van de stoel valt van het lachen.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, gezond realisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op En dan val je van de stoel van het lachen

 1. verwardeman zegt:

  Ja beste ” weethetwel ” en dan komt een moSSlim-dokter je gebroken been zetten , waarna een
  moSSlim-verpleegster je kont komt afvegen !
  En zo vergaat het lachen je dan weer !

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Waar Rutte mee bezig is, is overduidelijk. Hij is de trekpop van die poppenspelers in Brussel. En wij kijken naar die poppenkast en lachen ons rot. Alleen gaat deze poppenkast nog 1,5 jaar duren eer de voorstelling afgelopen is, en zal het lachen ons vergaan. In de tussentijd gaat Rutte ons inkomen proberen te decimeren middels allerlei nieuwe zware belastingen, welke nodig zouden zijn voor het klimaat (leugens). Over 1,5 jaar gaan we weer naar de stembus. Als dat maar iets oplevert….Ik vrees het met grote vreze. We zijn van deze schooiers uit Brussel en Den Haag nog lang niet verlost !

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn.Kutte is een marionetpop van de nazi bilderberg groep.De e.u. is een uitvoerend kantoor van de bilderberg groep.george soros is ook lid van de bilderberg groep en heeft 226 e.u. parlementsleden omgekocht.

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Dat Rutte gefilmd en betrapt is in een clubje roddelende twijfelnichten en een persoon die zich sedert de kostschool Alexander Boris de Pfeffel Johnson noemt, geeft toch een zéér duidelijk beeld van het niveau van de ‘staatsmannen’ waar onze toekomst van afhankelijk zal zijn ……….HELP!
  Open liever een bistrootje in de Tribeca, in Lower Manhattan, in New York City…

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  De dommigheid heerst onder het kiezersvolk. Dat blijft steeds maar weer stemmen op Rutte en zijn 40 rovers. En Rutte en z’n bende is niet dom, hij is doortrapt slecht en gemeen. Hij weet precies waar hij mee bezig is, namelijk het doorvoeren van alles wat Brussel voorschrijft, teneinde te komen tot een Nieuwe Wereld Orde. Wie dáár weer achter zit is onduidelijk. Bilderberg, Soros, Merkel, Macron, wie het weet mag het zeggen. Jensen weet het althans niet, want die komt niet verder dan dat ze zo dom zijn. Gelukkig heeft ie weer een nieuw woordje geleerd: exposen. Expose bestaat weliswaar niet in het Nederlands, het is Engels en je kunt het dus niet zomaar in het Nederlands vervoegen en er exposen van maken. Er zijn trouwens Nederlandse woorden voor, die de betekenis goed weergeven (blootleggen, onthullen, ontmaskeren, openbaren) maar daar kun je jezelf natuurlijk niet mee profileren als zo ontzettend internationaal georiënteerd.
  Ik heb me laten verleiden ernaar te kijken, maar nu doe ik het echt niet meer.
  Blaaskaak, roeptoeter, roddelaar…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Tistochwat zegt:

   J. C. Th. Köhler 4 december 2019 om 15:13

   Expose bestaat weliswaar niet in het Nederlands, het is Engels en je kunt het dus niet zomaar in het Nederlands vervoegen en er exposen van maken.

   Neem hier eens een kijkje; kun je veel van leren:

   https://beterspellen.nl/website/index.php?pag=129

   Dus wen er maar aan.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik wen nergens aan. Heb de lijst van Beter Spellen doorgezocht, maar het woord “exposen” niet gevonden. Zou dat kunnen zijn omdat het woord nog niet vernederlandst is en je het dus niet, zoals ik eerder zei, in het Nederlands kunt vervoegen. Overigens mag ik opmerken dat ik de dagelijkse test van Beter Spellen (Nederlands én Engels) elke dag doe. Verder is het natuurlijk duidelijk dat de lijst van Beter Spellen niet maatgevend is. Dat is de lijst van het Groene Boekje, waar “exposen” niet in voorkomt, en Van Dale Nederlands – Engels, waar het óók niet in voorkomt. Als je me dus eens even lekker terecht wilt wijzen, moet je echt beter beslagen ten ijs komen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • delamontagne zegt:

    Het bestaat ook in ’t Frans hoor, hij ontmaskert de dief.
    Bedoelt wordt natuurlijk Macron en bij jullie Rutte……….
    il exposes le voleur

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    J. C. Th. Köhler 4 december 2019 om 20:28

    Ik wen nergens aan.

    Nee, dat is bekend.

    Heb jij die test ook elke dag 100% goed? Ik wel.
    Ik ga overigens ook altijd uit van het Groene Boekje, waaraan binnen afzienbare tijd vast het woord ‘exposen’ zal worden toegevoegd.

    Jij bent hier de grootste kommaneuker; ik sta op de tweede plaats.
    Ben jij tóch nog ergens beter in dan ik.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    delamontagne 4 december 2019 om 20:59

    il exposes le voleur

    Ahum, heer delamontagne, is het niet zo? 😉

    je expose (j`expose)
    tu exposes
    il expose

    Like

  • Tistochwat zegt:

   J. C. Th. Köhler 4 december 2019 om 15:13

   Jensen (…)
   Ik heb me laten verleiden ernaar te kijken, maar nu doe ik het echt niet meer.

   Ik ben benieuwd hoelang je dat volhoudt.
   Ga anders hier eens een kijkje nemen: https://www.schrijfwijzer.nl/oefeningen_overzicht
   Ken je zeker ook al?

   Geliked door 1 persoon

  • Wim zegt:

   Ja, nou weten we het wel, dat je Jensen maar niks vindt. Dan moet je er ook maar niet naar kijken. Ik vind zijn presentatie ook niet altijd even geweldig, soms irritant. Maar daar staat tegenover dat hij steeds weer op treffende wijze de vinger op de zere plek weet te leggen. Zo vond ik het een goed punt dat hij erop wees dat toegeven aan linkse eisen – voor de lieve vrede – niets helpt, want ze blijven met steeds weer nieuwe eisen komen, het houdt NOOIT op. Je moet al bij de eerste stap je poot stijf houden, want “compromissen” werken bij dit soort lui niet.

   Zo wordt Zwarte Piet een roetveegpiet, maar die deugt natuurlijk ook niet, dus wordt het een “witte” piet, maar dat is natuurlijk ook weer fout, dus de hele Piet moet verdwijnen en de volgende stap is dat Sinterklaas ook maar moet verdwijnen, zoals in een van die linkse bladen wordt gesteld. Jensen illustreert dat soort dingen ook steeds met foto’s en video’s.

   Volgens mij is Rutte wel degelijk dom, je hoeft alleen maar die man te horen praten om dat te kunnen concluderen. Dat hij er maar steeds meer mee wegkomt is niet omdat hij zo slim is, maar omdat hij totaal geen tegenspel krijgt binnen zijn coalitie. Ik hoor hem nóg zeggen “kóóp dan een nieuwe auto” om de economie aan te zwengelen. Ja, ik zal me daar koopadviezen van Rutte gaan opvolgen…wat een infantiel gedoe! Dat gedoe met die maximumsnelheid is ook tenenkrommend. Hij volgt de methode Merkel: als er te veel oppositie komt, verloochent hij al zijn principes en neemt idiote voorstellen, die vrijwel geen enkel effect zullen hebben, over, alleen maar om de oppositie de wind uit de zeilen te halen. Een totale opportunist.

   Dat Jensen soms Engelse woorden gebruikt, ja, daar houd ik ook niet van, maar er zijn belangrijker dingen in zijn uitzendingen. Komt misschien door zijn periode in Canada. Zijn Engels is in ieder geval beter dan dat van Rutte. Hij vertelt dingen over Amerika die je in de Nederlandse media verder niet zult vinden, die zijn veel te druk bezig met Trump te bashen en naar een impeachment toe te praten. Alleen in Amerikaanse bronnen kun je toch nog genuanceerder meningen vinden.

   Als je geïnteresseerd bent in zorgvuldig opgebouwde analyses met uitgebreide referenties, dan moet je niet naar de Jensen show kijken. Maar dat maakt deze daarom nog niet minder waardevol. Niet iedereen heeft tijd en/of lust om die uitgebreide analyses te gaan bestuderen.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Wim 5 december 2019 om 01:39

    Volgens mij is Rutte wel degelijk dom

    Maar zijn kwaadaardige inborst en gewetenloosheid overtreffen zijn domheid.
    En dat Engels van hem: ik zat me gewoon plaatsvervangend te schamen.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Jensen hoort volgens mij thuis in de categorie Story en Privé. Hij beweert van alles met een hoop wild geraas en zet z’n woorden kracht bij door te zeggen: “Dit is het echte geluid, dit zijn de feiten, dit is de echte waarheid!” Vervolgens doet hij niets om z’n beweringen te onderbouwen. Dus dat het de waarheid is wat hij beweert moeten we maar op z’n woord geloven. Kennelijk zijn er veel mensen die daar intrappen. Mensen die allemaal kritisch zijn over de NPO, maar zo gauw er een ander geluid klinkt, zetten ze hun kritiek overboord. Erg logisch is het allemaal niet.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 5. Monalisa zegt:

  DEN HAAG – Bij het debat over de onterecht stopgezette kinderopvangtoeslag heeft een groot deel van de oppositie het vertrouwen opgezegd in staatssecretaris Snel (Financiën). Een motie van wantrouwen krijgt steun van SP, PVV, PvdA, Denk en Van Kooten. Ben benieuwt of de FvD nu hier ook in meegaat zal wel niet.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik ben in het geheel niet bang voor ‘klimaatverandering’ en andere smerige linkse leugens, maar ik sta reële doodsangsten uit m.b.t. de belastingdruk die nú al torenhoog is.
  De rotzakken zullen zelfs niet stoppen tot ze het merg uit onze botten hebben gezogen.

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/275290562/rutte-roddelt-met-collega-s-over-trump

  ‘Rutte roddelt met collega’s over Trump’

  Binnenland10:55

  Opvallende beelden uit Londen waar Rutte, Trudeau, Macron, Johnson en prinses Anne een persconferentie van Donald Trump op de NAVO-top aan het bespreken zouden zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s