Europa: het South Park van morgen

Screenshot_75

(Door: “bozeoudeman”)

Wat doen onze politici het toch geweldig. Sinds Merkel in 2015 haar grote hart liet spreken, wordt Europa overspoeld met eerst ‘vluchtelingen’, die later illegale immigranten gingen heten, om hierna, via het speciaal voor dit doel door onder andere weer die Merkel, ontworpen Pact  van Marrakesh tot legale immigranten te worden ‘verheven’.

Straks allemaal hier, pakweg 500 miljoen gelukzoekers! Bravo!? Daaag Europa! In plaats van de illegaliteit aan te pakken, heeft de politiek het gigantische probleem ‘opgelost’ door de toevoeging ‘il’ bij illegaal te verwijderen. Briljant! Mooi toch, wat doen die Merkel, Rutte, Timmerman, Juncker, Verhofstadt en de rest van de lichtelijk tot zwaar gestoorde debielenclub het toch grandioos goed.

Ook hun overal neergezette pennenlikkers en ambtenaren doen het grandioos goed. De Italiaan, die de Europese Bank en daarmee op termijn de gehele EU voor het faillissement mocht gaan voorbereiden, wist dit op zeer intelligente wijze te doen. Hij schafte de positieve rente op het stallen van geld bij banken af.

Zoals de jongens uit South Park van de kassier te horen kregen dat hun ingelegde geld bij de bank ‘weg was’ en na meer geld aan de kassier te hebben toevertrouwd ook over dat geld direct glimlachend te horen kregen “now it’s gone”, zo vergaat het zo direct de brave Europese spaarders vermoedelijk ook.

Negatieve rente, geweldig, hoe bedenken die nieuwe witte boorden criminelen het toch? Nu nog enkel opgelegd aan bedrijven, scholen en instellingen, met natuurlijk ongetwijfeld de grote multinationals hiervan uitgezonderd, straks ook de particulieren, die ooit zo stom waren om politici en bankiers te vertrouwen.

Staat ons straks die South Park verrassing te wachten? Straks als we denken ‘nu is het genoeg’ en met z’n allen naar de banken optrekken om ons geld terug te halen van dit nieuw soort misdadigers. ‘Sorry it’s gone!’ En wat dan? De bankiers lynchen zal niet tot het terugvinden van het geld leiden.

Maar niet getreurd, dan staat de overheid garant toch? Die onbetrouwbare overheid? Die overheid, die geleid wordt door rekenkundige genieën als Rutte, die niet eens het verschil weet tussen 5 miljard en 50 miljard, behalve dat het enkel om een nulletje gaat. Nou toch, waar praten we over, een nulletje verschil!

Waarom zijn die gekken in Brussel met hun tegenwoordige filiaalhouders in de Europese hoofdsteden toch uit op de totale vernietiging van Europa en hieruit voortvloeiend de wereld? En waarom zijn de kiezers toch zo gigantisch dom om deze dwazen niet tijdig te willen stoppen?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Europa: het South Park van morgen

 1. ruud beijer zegt:

  Vergeet niet dat die club gesteund wordt door de huichelaars en wegkijkers in Nederland. Zij hebben het pact van Marrakesh ondertekend .
  Kom maar naar Nederland. Uitkering staat klaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  De dochter van de nieuwe SPD-voorzitster Saskia Esken schreef deze tweet na de laatste federale verkiezingen:
  “Oost-Duitse mannen Duitsland uit.”
  Ze was waarschijnlijk boos over de hoge AfD uitslagen in Oost-Duitsland. Ik weet niet of ze ons darmee iets over haar familie wil vertellen. In ieder geval een interessant voorbeeld van virtuele omvolking.
  https://19vierundachtzig.com/2019/12/03/tochter-von-saskia-esken-neue-spd-vorsitzende-will-ostdeutsche-maenner-abschieben/

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Sinds Merkel in 2015 haar grote hart liet spreken ?? Hart?? het moest gekookt op haar rug hangen, dan lieten we de honden los !

  Geliked door 3 people

 4. bozeoudeman zegt:

  Europa: het South Park van morgen 2

  De logische verklaring lijkt onlogisch: Jaren geleden zou Juncker tijdens een debat in het Euro parlement zich hebben uitgelaten over ‘buitenaardse’ leiders die hij had gesproken over de toekomst van met name Europa en hoeveel zorgen die leiders zich maakten. Iets waarvan toen iedereen meteen zei en dacht dat de man weer dronken was. Maar was hij dat?

  Een dreiging van zover buitenaf zou de verklaring kunnen zijn voor het totaal verdwaasde gedrag van politici en een elite wat uiteindelijk wel moet gaan leiden tot een wereldwijde burgeroorlog en een uitroeiing van wellicht een groot deel van de mensheid, zoals nog nooit plaatsgevonden. Iets wat in dat geval kan plaatsvinden in het belang van die ‘buitenaardse’ leiders die blijkbaar onze planeet willen overheersen of overnemen. Science fiction? Complottheorie?

  Of zijn wij, of worden zo gezien, een bedreiging voor andere beschavingen in het universum met onze ruimtevaart en wens om andere planeten te gaan exploiteren en kolonialiseren. Willen die andere beschavingen, als die al bestaan, dat wij met z’n allen, als agressieve barbaren die wij zijn nu eenmaal nog altijd zijn, blijven zitten op de waarschijnlijk strafplaneet waar al die andere beschavingen ooit, en misschien nog steeds, hun agressieve dieren hebben gedropt.

  Waanzin van een gestoorde oude man die een hekel aan science fiction heeft?
  Complottheorie? Ja heerlijk om je over te geven aan complot denken.

  In dat laatste geval verwijs ik graag naar een eerdere ‘complottheorie’ van mij over de levensverzekeringswaanzin, waarvan het uitbetalen straks dermate onbetaalbaar is dat op grote schaal rellen en onrusten kunnen gaan plaatsvinden, en dat is wellicht het waarom men nu ter omvolking van al die verzekerden en om de controle in de toekomst te behouden, bij voorbaat Afrikanen bij miljoenen zonder die levensverzekeringen, als toekomstige nieuwe werknemers hierheen haalt om straks als de anarchie uitbreekt de schoorstenen van de fabrieken toch te laten blijven roken.

  Als dit zo is, dan betekent het dat de politiek heel doelbewust in samenwerking met de top uit het bedrijfsleven een gigantische genocide aan het voorbereiden is op met name de westerse mensen om zo onder het uitbetalen van levensverzekeringen uit te komen, enkel en alleen om de club Sorrosen hun positie en geldelijke belangen veilig te stellen. Want dat geld dat ‘gone’ is, bevindt zich wel degelijk ergens: bij de club Sorrosen!

  Men is in dat geval bezig met het voorbereiden van een massale moordpartij met voorbedachte rade enkel vanwege de ongelimiteerde hebzucht van de leden van die club Sorrosen. En de gewone mensen zijn duidelijk te dom en te stom om in te zien wie, naast hun vaak onbetrouwbare politici en elite, hun werkelijke vijanden zijn.

  Ter staving, denk aan de bankcrises die al zijn geweest en er komt er weer een aan, net als de eerdere, niet zomaar uit het niets, maar zorgvuldig gecreëerd. De dan in dat geval voorgenomen moord op een groot deel van de mensheid is voor de club Sorrosen enkel collateral damage! And they don’t give a shit about us!

  Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  ….En waarom zijn de kiezers toch zo gigantisch dom om deze dwazen niet tijdig te willen stoppen?…Het begrip kiezer-kiezen is zeer twijfelachtig geworden. Je maakt je van tevoren blij om een dooie mus. Erna komt alweer een links kabinet. De E.U. en de Euro; 65% van de Nederlanders was er tegen, maar alles kwam er toch. Ingevoerd door een groepje dictators in Brussel. Daar kwam geen kiezer aan te pas. De afgang van de PVV in het Europarlement. Alle PVV kiezers bleven opeens thuis. Nee het zit zo; De PVV werd simpelweg door de linksen in Brussel verwijderd,
  Gelijk Jensen verwijderd werd van de NPO. Als rechts een – gevaar – gaat vormen voor links. Rutte 1, Rutte 2 en Rutte 3; al 9 jaar is Rutte iedereen aan het besodemieteren. Maar als er verkiezingen komen word de VVD telkens de grootste partij, terwijl links telkens de meerderheid aan stemmen heeft. Hoeveel jaar word de PVV al niet gebasht en wil de partij door de jaren heen maar niet groter worden. Opeens kregen we een splitsing op rechts, het FVD moest zo nodig de PVV in de wielen rijden. Verdacht ! Wij kiezers hebben de vrijheid om al dan niet te gaan stemmen, maar de uitkomst is altijd van hetzelfde; Links gaat altijd de verkiezingen winnen met een meerderheid aan zetels. Deze keer misschien met meer Groen Links en meer PvdA en wat minder SP en D66, maar het eindresultaat is altijd een links kabinet ! Ik ga al 50 jaar stemmen en zag het gebeuren. Links greep op een gegeven moment de macht (zo vanaf Joop den Uyl), en het is nooit meer anders geworden.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Allemaal onderdeel van de N.W.O. agenda,per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.

  Like

  • fleckie zegt:

   En. DE. getinten zijn. zich. hier van. NIET. van bewust??!!! ( op de lijst staand om OOK. ‘Opgeruimd ’ te worden, dan wordt het hoogste tijd dat ze dat te horen krijgen.( dat het luilekkerlandleven. in feite. nog maar kort duurt)……..( hoe ver is. IRAN met zijn
   kernwapenontwikkeling.??!!😡🥵…<<~<~<~<~<~<~<

   Like

 7. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  De boze oude man schrijft verstandig toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s