VIDEO: “Populisten slecht, verbinden goed!”

 

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: “Populisten slecht, verbinden goed!”

 1. vangie1206j zegt:

  Rutte, links, islam, slecht. Populisten, rechts, nationalisten goed.
  En wat is er fout als ik mijzelf een racist vindt ik kom op voor mijn ras en ben tegen de islam moslims en figuren uit Afrika die ons en ons land willen vernietigen.
  Wie kan mij uitleggen dat ik fout ben.

  Geliked door 3 people

 2. verwardeman zegt:

  Ik wil NIET verbonden worden met mensen die mij haten , die mij een ongelovige hond vinden en
  onze vrouwen ongelovige hoeren vinden , NIET dus.
  Ik WIL dat dit soort mensen ons land zo snel mogelijk verlaten , OPTIEFEN .
  Ik en IK ALLEEN bepaal wie ik verdraag en tolereer , verder niemand , IK godverdomme !
  Hoor je Rutte , IK BEN EEN POPULIST , en het boeit me geen ruk wat jij en je kliek daar
  van vinden , loop naar de klote met je kut-iSSlam , REPTIEL .

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Framen…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/npo-lapt-geert-wilders-pvv-en-arnold-karskens-on-erbij-in-documentaire-over-nazi-constant-kusters/

  NPO lapt Geert Wilders (PVV) en Arnold Karskens (ON!) erbij in documentaire over nazi Constant Kusters

  De VPRO gaat vanavond een documentaire uitzenden waarin de extreem-rechtse neonazibeweging NVU wordt gelinkt aan de PVV, de nieuwe omroep Ongehoord Nederland en zelfs aan premier Mark Rutte. Dat valt alvast op te maken uit een trailer die de omroep online zette.

  In de trailer is daarvan alvast een voorproefje te zien: terwijl Kusters praat over op de “juiste knopjes drukken” om de Nederlander te “activeren”, zien we Mark Rutte zeggen dat Zwarte Piet nu eenmaal zwart is – een standpunt dat de premier overigens vermoedelijk niet meer in het openbaar zou herhalen. Ook horen we PVV-leider Geert Wilders zeggen dat we Nederland moeten “terugveroveren,” en horen we de stem van Arnold Karskens (tegenwoordig oprichter van Ongehoord Nederland) zeggen dat een groot deel van Nederland het eens zou zijn met de immigratiekritiek van Kusters. De “boreale” toespraak van FVD-voorman Thierry Baudet passeert tevens de revue, alsmede een interview dat Robert Jensen met Pim Fortuyn had in 2002.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Hoor ik mensen om me heen klagen dat als ze zeggen dat ze die opgedrongen diversiteit niet willen dat ze dan voor rascist worden uitgemaakt. Maar dat uitmaken voor rascist (populist ook) gebeurt volgens mij vanuit de media en niet zozeer vanuit de mensen zelf. Zeker het laatste jaar merk ik dat er meer protest begint te komen. Nog veel te weinig, maar er zit een stijgende lijn in. Wat ik wel merk is dat vooral linkse mensen afkeurende blikken kunnen werpen als ik gewoon hardop zeg wat ik ervan denk.Doet me niet veel (benoem hun afkeurende blikken nu ook niet meer, waar ze trouwens wel onrustig van werden) want ik weet dat ik prima in elkaar steek en beslist geen rascist ben, maar wel een realistisch denkend mens, die prima weet dat je niet de hele wereld binnen kunt halen (en al helemaal geen hele hordes islamitische mannen) zonder zelf de afgrond in te storten. Maar de EU dwingt ons en gaat ons tot nog veel meer dwingen. Het is een zeer gevaarlijk koppel daar. En dat laatste dat hebben heel veel mensen nog niet in de gaten. Als de EU het voor elkaar krijgt een dictatuur te vestigen in Europa met Islam als ideaalgenoot, dan is een terugkeer niet meer mogelijk. Kijk maar naar Islamitische landen. Elke revolutie loopt op niets uit. Daar werken de staatshoofden (prinsen) ook heel nauw samen met de imams. En dat hebben de psychopaten in de top van de EU (van rompey,juncker,en verhofstad.schulz) heel goed door. Mensen hebben heel maar dan ook heel veel redenen om schijtbang te worden van die hele EU, maar jammer genoeg zijn ze enkel bang voor de hordes migranten, terwijl de oorzaak in de EU ligt.

  Like

 5. Klaas zegt:

  Die Haye van der Heyden is, zo vrees ik, ontzettend geschrokken en helemaal van de kaart. Die had nooit gedacht dat je, als je maar een paar woorden spreekt, zo hard door roedels linkse hyena’s zou worden belaagd.
  Dat is het grote probleem voor ON en elk ander vergelijkbaar initiatief. Je hebt lieden nodig met een standvastig karakter, eelt op de ziel en doorzettingsvermogen, met intellect, het vermogen om te kunnen debatteren op het scherpst van de snede en vlijmscherpe, gevatte humor.
  Dat is niet niks. De aasgieren cirkelen constant boven je hoofd, klaar om je uiteen te rijten.

  Schoorsteenveger | 04-12-19 | 11:57 | 2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s