Eerste tegenstandster van Trump geeft op

Screenshot_105

(Vertaling: E.J. Bron)

Kamala Harris kapt ermee

Haar hadden de Democraten de functie toevertrouwd: Ze is een vrouw, een “Person of Color” en waardeliberaal. Kamala Harris (foto) zou de eerste Afro-Amerikaanse vrouwelijke president moeten worden. Nu heeft ze de handdoek in de ring gegooid.

Donald Trump heeft een uitdaagster minder. Kamala Harris kapt ermee (zie “Welt”). Haar hadden de Democraten de functie toevertrouwd: Ze is een vrouw, een “Person of Color”en waardeliberaal. Kamala Harris zou de eerste Afro-Amerikaanse vrouwelijke Amerikaanse president moeten worden.

Het narratief van de verkiezingscampagne zou eenvoudig geweest zijn: een gekleurde vrouw tegen de “boze blanke man” (Trump): zo zou men het verhaal als opstand van de minderheden tegen het Conservatieve patriarchaat hebben kunnen ensceneren.

Maar nu heeft ze de handdoek in de ring gegooid. Haar verkiezingscampagne is beëindigd. Het ontbreekt haar aan geld, aan ondersteuners, aan sponsoren en – wellicht ook aan aanhangers?

Kamala Harris is in de Amerikaanse geschiedenis pas de tweede gekleurde Afro-Amerikaanse die in de Senaat werd gekozen. Daar vertegenwoordigd de voormalige advocate sinds 2017 de staat Californië.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Linkse Kerk, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Eerste tegenstandster van Trump geeft op

 1. ruud beijer zegt:

  Californië is een Shithole geworden door haar beleid.
  Heel hypocriet wijf.

  Geliked door 4 people

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Ze begint te beseffen dat ze er in een puinhoop van heeft gemaakt en krijgt nu enorme faalangst dat ze ook nog eens door Trump helemaal afgeserveerd wordt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Stel dat het ze lukt Trump af te zetten (wat ik betwijfel) dan voorzie ik dat Trump zn dochter naar voren schuift en dus een vinger in de pap houdt. Zitten de democraten alsnog met Trump in de maag. Moeten ze hun haat weer op de dochter concentreren.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Een racist of color…

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/amerikaanse-rapper-wil-wellicht-uit-de-muziek-stappen-want-ik-wil-niet-dansen-voor-witte-mensen/

  Amerikaanse rapper wil wellicht uit de muziek stappen, want: “Ik wil niet dansen voor witte mensen”

  Grote kans dat u nog nooit van de 28-jarige rapper Noname gehoord heeft, maar de Verenigde Staten hebben dat wel: ze heeft al opgetreden in diverse talkshow op primetime, waaronder bij Jimmy Fallon en bij Stephen Colbert. Ze is zo bekend geworden bij een groot publiek, dat veel diverser is dan ze zelf voor ogen had. Vooral het grote aandeel ‘witte mensen’ in haar volgers is ze beu geworden, vertelt ze:
  “I don’t want to dance on a stage for white people.”

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Lucky.
   Ik zou als ik een blanke was geen stuiver meer aan dat mens uitgeven als ze blank te min vind.
   Wat verbeeld die trut zich wel niet!
   Zij realiseert zich niet hoeveel ze aan blank te danken heeft, als haar voorouders in het land van herkomst waren gebleven had ze waarschijnlijk nu met een kruik op haar hoofd gelopen en in een hutje gewoond.
   Whats in a name ‘Noname’.

   Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Is ze al voor het gerecht gedaagd voor haar racistische uitspraken, of is dat alleen weggelegd voor ̶b̶l̶a̶n̶k̶e̶ witte ‘haatzaaiers’?

   Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   O o o, wat zijn juist deze mensen toch altijd inclusief en voor diversiteit. Mooie woorden die in die kringen veel gebruikt worden. Maar in de praktijk zijn ze alleen voor u, het stemvee. Links is niks en nooit geweest.
   Eigenlijk staan ze alleen maar in de weg, voor een goed geregelde nationale staat. OVERAL!!

   Like

  • Heniusz zegt:

   Nog nooit van gehoord, maar dat is ook logisch als je “geen naam” heet… Die laatste zin is geen “discriminatie” of “racisme” of geldt dat inderdaad alleen “witten”? Janken over “inclusief” en “divers” maar feitelijk iets geheel anders bedoelen, waar kennen we dat ook al weer van. Maakt verder niet uit: Uit de muziek stappen zal niet lukken, rap is immers geen muziek.

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Vandaag bij de NPO. 400 aanklachten tegen Trump geformuleerd tijdens de impeachment inquiry. Hun stem bij het noemen hiervan is een stem van de hoop.

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  die pelosie gaat steeds meer lijken op yasser faras eikeltjes pyama
  Maar haar schoonzoon mag het allemaal duiden op de mederlandse linkse tv– dan krijgt u tenminste nepnieuws– ach weet de nedelrandeer het verschil– nee toch

  Trump blijft lekker zitten want de YANK– DIE IS ZO STOM NOG NIET– DIE KIEST VERSTANDIG
  iiS HET u OPGEVALLEN– tRUMP IS NOG sTeeDS geen oorlog BEGOnNEN( bamiboy met steunm ruttetrutje /mutti wel )
  hIJ HEEFT WEL DE”VRIENDEN ‘ VAN AMERIKA VAN DE VRIJE LUNCH TAFEL GETRAPT

  Die vrienden hebben en gedragen zich net zoals de moslim migranten in die vrienden landen
  Alles gratis met grote bek op de koop toe ( vooral de linkse nedelrandse media enj gesoepsideerde institutenbv Clingendaal) hebben daar een handje van of die omaasmoederkindje macron
  ( hoeveel dragvlak hee3ft dat knulletje nu nog in eigen land

  Gelukkig wonen wij in een rechtstaat– kijk maar naar het G Wilders proces
  WIE controleert en benoemt de nedelrandse rechters ?????
  LINKS ??

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Had Trump al een bijnaam voor haar, ik lig nog steeds elke keer in een deuk als ik Nancy Pelosi alias “Pocahontas” voorbij zie komen ! Wat een heks is dat zeg !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Joe Biden is ook uitgerangeerd, want zwaar dementerend. Ook Pete Buttigieg heeft geen schijn van kans, is een geestelijk niet normaal

  Like

 9. Har Depik zegt:

  Donald Trump is simpelweg de beste en mijn grote leider

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s